Şimdi Ara

Pc'nin kendiliğinden kapanıp açılmama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski kasa bir bilgisayarım var.Son zamanlarda kullanımdayken kendiliğinden kapanıyor, şap diye birden kapanmıyor, windows kapatılıyor yazısı çıkıyor sonra kapanıyor.kendim elle kapatıyormuşum gibi kapanıyor.Ardından yeniden açtığımda ekran açılmıyor, klavye ve farenin ışıkları yanmıyor.Sorun ısıdan dolayı değil çünki ortalama 40 derecelerde ısısı.2 tane 1 gb ram var üstünde, onları çıkarıp tekrar taktığımda düzeliyor.Ramların birini takıyorum, çalıştırıyorum çalışıyor ama bir müddet sonra yine aynı, diğer ramdada aynısı oluyor.Acaba ramlarımın ikisi birden bozulmuş olabilir mi, yoksa sorun başka birşeyde mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sorun ramlardan da olabilir herhangi bir virüsten de. İlk olarak advanced system care programını yükleyip tam tarama yapmanı tavsiye ederim. Tarama sonuçlarını buraya atarsan değerlendiririz. Eğer sorun virüsten değilse, ramlar için bir bilgisayar tamircisine götürmen gerekir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Empat

Sorun ramlardan da olabilir herhangi bir virüsten de. İlk olarak advanced system care programını yükleyip tam tarama yapmanı tavsiye ederim. Tarama sonuçlarını buraya atarsan değerlendiririz. Eğer sorun virüsten değilse, ramlar için bir bilgisayar tamircisine götürmen gerekir.

Windowsu yeni kurdum, virüs olmasına imkan yok.Tamirciye verecek param yok, kendim halletmek zorundayım.
  • Virüslü olabilir yada power tuşunun kabloları veya anakartın oradaki bağlantı yerlerinde problem olabilir birçok sebep var tek tek kontrol edin.

Örn: bilgisayarın power tuşu kablolarında soyuk varsa temas etmesinden dolayı sanki düğmeye başmışsınız gibi kapatabilir.
  • ana kart büyük ihtimal.
  • Kendiliğinden kapanma sorunun buldum, klavyedeki power tuşundanmış.Ram sorunuysa devam ediyor, sorunun ramda mı slotlarddamı olduğun çözemiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.