Şimdi Ara

Pc Normal Değil Isınıyo ve fazla Ses Çıkartıyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Pc Normal Olarak Çalışıyo Daha Dun Bilgisayarcıdan Geldi Power Yanmıştı O Değişti Ama pc Çok Kötü Derecede Isınıyo ve Ses Çıkartıyo

Anakart : MSI 649 Neo-V (MS-7113)
    İşlemci : Intel Pentium 4 531, 3000 mhz
    Ram : 2*512 King
    Ekran Kartı : GeForce FX 5500
    Hardisk : 120 Gb Seagate 7200 Rbm
    80 Gb Seagate 7200 Rbm
    Everest Ultimate Edition Ölçümleri
    Resim
     Pc Normal Değil Isınıyo ve fazla Ses Çıkartıyo

• kardeş dün bilgisayarcıdan geldi diyorsun acaba psu takarken fanı yerinden çıkarmış olabilir ler mi.işlemcinin ısınması bu yüzden olabilir.bide power'ı nasıl yaktın yani yanarken anakartta nasibini almış olabilir o yüzden böyle ısınıyor olabilir.bide ses nerden geliyo?
  • Hocam İlk Basta pc Kendi Kendi kapatıyordu Bunda 5 Ay Önce Dediler Ram Yanmış Tmm Dedim Ram Aldım 80 Ytl Verdim 512 King Ram Aldım Taktım Düzeldi Makine Sonra 1,5 Ay Önce Yine Kapanmaya Başladı Pc Aldım Tekrar Götürdüm Dediler İşlemcı ve Anakartı üretici Firmaya Gönderelim Sorun Onlarda Dediler Tmm Dedim Bakmışlar Yapmışlar Sözde :) Pc Tekrar Geldi Bana Mavi Ekran verip Kapanmaya Başladı tmm Dedim Ekran kartı Galiba Yandı Baska kart Taktım Yine Aynı SOrun Oldu Bu Seferde Casper Yetkili Servisine Götürdüm (Arkadas Oldugu İçin) Dedim Kanka Bi Bak yanan Parça Filan Varmı Mavi Ekran Hata Vertiyo Dedim baktı etti Haber Verdi Dedi power Fazla İyi Çalışmıyo İçinde parçalar Yanmış Dedim Ozmn Değiştir Başka Tak Tmm Dedi Düzeldi Dedi Makinen 450 W Bi Power Takmış Ama Su Anda Power üstü Ateş gibi :D 47 derecede Suanda hatta işlemci Fanı Çalışıyo Gayet iyi

Ben Bide Pc Şimdi fan Alıp Takmak İstiyorum Fan Takma Yeri 5 Tane Var :) Ama Powerdan Okdr Fazla takarsam Yanma İhtimalı varmı Biyerlerin artı bide kart aralarına pcı yuvalarına takılan fanlar var onlradan alıp ekrannın yanına takcam bi faydası olurmu

• arkdaşlar sorun hala dewam etmekte :S
  • kardeş power yani psu ya fan takarsan kolay kolay yanmaz eger bi sorun yoksa yada kısa devre filan yapmazsa.ama yetişmezse yani o gücü veremezse bilgisayara ya resetler bilgisayarı yada açmaz.kardeş bilgisayarın yan kapaklarını açık tut kasayı koydugun yer duvar yanı filansa duvara yapıştırma kasayı arasında mesafe olsun havanın geçecegi yeri.bitane 120mm lik fan al işlemci ve psu ya dogru monte etmeye çalış.bide öyle dene.hı ses nerden geliyordu.eger psu nun fanı filan sürtüyorsa bi yerlere tehlikeli ondan dolayı çok ısınıyor olabilir power'ın
  • Yaz sıcaklarının etkisini de unutmamak lazım, benim kışın 600 devirde çalışan fan şimdi 2500 devirde çalışıyor...
  • sende ona sıcakmı diyoırsun . üçtane canavar gibi fanla yüksüz 55 in altına inmiyor cpu sıcaklığım

delireceğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.