Şimdi Ara

[PC] ÖDÜLLÜ UT TURNUVASI -1- (Şampiyon tekserkan tebrikler) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
1
Favori
7.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aragornKing1905 1- 0 xeroquark

bundan sonra momentuum yemeyen kadromla oynuyorum turnuva maçlarımı :) takımlar arası fark ne kadar büyükse o kadar momentum yiyorum... şansım kalmadı ama olsun sıralamayı belirlerim :P
  • tekserkan 3 - 3 bjkdodo

bjkdodo 4 - 1 tekserkan
  • xeroquark 1= 4 tekserkan
    tekserkan 4 = 0 xeroquark
  • xeroquark 0 - 2 bjkdodo

ikinci maçı daha yapamadık yapınca düzeltirim mesajı :)
  • trivela93 3-2 dj1hp
    dj1hp 0-1 Trivela93
  • Ahat-K turnuvanın en pasif oyuncusu oldugu için (tatilde mi bilmiyorum nerede) en son 5 Haziranda maç yapmış ve foruma yazmış. Bu nedenle ilk 3. ve 5. hafta maçlarına hükmen veriyorum. Süresi çoktan doldu o maçların.
  • dj1hp 1 - 3 bjkdodo

bjkdodo 2 - 0 dj1hp

maçlar çok zevkli ve çekişmeliydi özellikle 2. maç. skorlara bakıp yanılmayın :) rakibi tebrik ediyorum.. ea sports un iğrenç sunucularında biraz kasmayla da maç yapsak yine de keyif aldık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferya5

Ahat-K turnuvanın en pasif oyuncusu oldugu için (tatilde mi bilmiyorum nerede) en son 5 Haziranda maç yapmış ve foruma yazmış. Bu nedenle ilk 3. ve 5. hafta maçlarına hükmen veriyorum. Süresi çoktan doldu o maçların.

keşke yapmasaydım onla maç :) İki maçıda yenildim :) Bırak bi de son maçı ben yaptım onla :) Hocam bu arada ne zaman müsaitsin yapalım şu maçı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Call Of Murat

quote:

Ahat-K turnuvanın en pasif oyuncusu oldugu için (tatilde mi bilmiyorum nerede) en son 5 Haziranda maç yapmış ve foruma yazmış. Bu nedenle ilk 3. ve 5. hafta maçlarına hükmen veriyorum. Süresi çoktan doldu o maçların.

keşke yapmasaydım onla maç :) İki maçıda yenildim :) Bırak bi de son maçı ben yaptım onla :) Hocam bu arada ne zaman müsaitsin yapalım şu maçı

ahat-k konusunda en şansız benim herhalde :D benim son maçım onunla , ancak turnuvadan çekilirse hükmen olur bana :D

• ConquistadorXV 2 - 1 Faraday35

Faraday35 5 - 2 ConquistadorXV
  • quote:

Orijinalden alıntı: feelthesin

xeroquark 0 - 2 bjkdodo

ikinci maçı daha yapamadık yapınca düzeltirim mesajı :)

bjkdodo 3 - 0 xeroquark
  • Faraday35 3 - 2 dj1hp

Dj1hp 1 - 4 Faraday35

maçlar için teşekkür ederim...
  • Geldim arkadaşlar iş sebebiyle yoktum Zafer arkadaşa belirtmiştim ancak böyle uygun görmüş neyse sağlık olsun bir kaç puanın lafı olmaz.
  • tekserkan 0 = 0 @h@t
    @h@t 1 = 0 tekserkan

arkadaşı tebrik ediyorum ama oyunda arkadaşın kadrosu gereğinden fazla hızlıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekserkan -- 13 Haziran 2012; 0:58:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @h@t

Geldim arkadaşlar iş sebebiyle yoktum Zafer arkadaşa belirtmiştim ancak böyle uygun görmüş neyse sağlık olsun bir kaç puanın lafı olmaz.

Dostum geldiysen sorun yok, hükmen vermek istemezdim zaten baştan, şuan maçlarını yapacaksan hükmenleri siliyorum?
  • quote:

quote:

Geldim arkadaşlar iş sebebiyle yoktum Zafer arkadaşa belirtmiştim ancak böyle uygun görmüş neyse sağlık olsun bir kaç puanın lafı olmaz.

Dostum geldiysen sorun yok, hükmen vermek istemezdim zaten baştan, şuan maçlarını yapacaksan hükmenleri siliyorum?

Yarina tamamlamis olurum 3. ve 5. hafta macimi eger uygunsa ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekserkan

tekserkan 0 = 0 @h@t
    @h@t 1 = 0 tekserkan

arkadaşı tebrik ediyorum ama oyunda arkadaşın kadrosu gereğinden fazla hızlıydı driblingleride belli oyuncuların ama inşallah hakkınla almışsındır.

Daha önce turnuvada maçlar oynadım ilk kez böyle diyen biri oldu.Hak konusuna gelince de emin olabilirsin.Maçlara gelince çekişmeli maçlardı tebrik ederim.
  • trivela93 2 - 3 Ahat-K

Ahat-K 4 - 0 trivela93

Çok çekişmeli maçlardı sadece şans faktörü benden yanaydı.Arkadaşı gönülden tebrik ediyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Yarina tamamlamis olurum 3. ve 5. hafta macimi eger uygunsa ?

Tabiki uygundur dostum

• Hızlandıralım maçları
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.