Şimdi Ara

[PC] ÖDÜLLÜ UT TURNUVASI -1- (Şampiyon tekserkan tebrikler) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
1
Favori
7.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bugün fifa ya bi türlü bağlanamadım maçlarımı yarın yapıcam akşam 7-8 e kadar...
  • arkadaşlar ben döndüm, maçlarımı bu akşam yaparım görüşmek üzere :)
  • Arkadaşlar tekrar turnuva yapacak mısınız?
  • bjkdodo 1 - 1 Ahat-K

Ahat-K 2 - 1 bjkdodo

Çok keyifli maçlardı arkadaşı tekrardan tebrik ederim.
  • ConquistadorXV 2 - 4 GuesSaucer729

GuestSaucer729 2 - 2 ConquistadorXV
  • GuestSaucer729 2 - 1 trivela93

trivela93 1 - 1 GuestSaucer729
  • muratseymen16 3 - 2 bjkdodo
    bjkdodo 2 - 1 muratseymen16
  • muratseymen16 3 - 2 trivela93
    trivela93 3 - 2 muratseymen16
  • zaferya 4 - 2 guestsaucer

guestsaucer 2 - 2 zaferya
  • Kalan maçlar yapılsın ilk 8 belli oldu sayılır, Guestsaucer iddaasını sürdürüyor ilk 8 için. Equandoche turnuvadan çıkarılmıştır/ayrılmıştır nasıl arzu ederse kendisi.

Kalan maçların hepsinin yapılmasına gerek yok Guestsaucer'ın durumu belli olursa yani ilk 8'e girme şansı matematiksel olarak imkansız olursa geriye kalan maçların bir değeri yok.

Guestsaucer - Aragornking
    Aragornking - Guestsaucer

Guestsaucer - Ahat-K
    Ahat-K - Guestsaucer

Şu turnuva da bitsin bir an önce çok fazla uzadı
  • guestsaucer ile anlaştık bi aksilik olmazsa 22:00 den sonra maçımızı yapacağız
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn1905

guestsaucer ile anlaştık bi aksilik olmazsa 22:00 den sonra maçımızı yapacağız

Tamamdır kardeş. Bu 2 maç önemli. Eğer Guestsaucer 4 maçında 3 galibiyet alamaz ise zaten otomatikman ilk 8 şuan tablodaki gibidir.
  • hocam muratseymen ve ahat-k ile maçlarımı yaparsam belki sıralamam değişicek yani 1. olan 8. ilemi oynıyacak eğer böyle ise bu maçlar gereksiz olmaz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

hocam muratseymen ve ahat-k ile maçlarımı yaparsam belki sıralamam değişicek yani 1. olan 8. ilemi oynıyacak eğer böyle ise bu maçlar gereksiz olmaz ?

1. de olsan 5. de olsan farketmiyor kardeş, ilk 8'e kafayı sokmak yeterli

Çünkü kura ile çeyrek final maçları belirlenecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaferya5 -- 20 Haziran 2012; 22:06:37 >
  • Guestsaucer ile dün 3-4 kez maça başladık 30. dakika civarında oyundan attı.Ayrıca bugünlerde Origin den Fifa 12'yi başlat dediğimde Autorun'u çalıştırmıyor,öyle boş boş duruyor.Bu tarz sorunlar yaşayan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korauf -- 21 Haziran 2012; 0:03:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @h@t

Guestsaucer ile dün 3-4 kez maça başladık 30. dakika civarında oyundan attı.Ayrıca bugünlerde Origin den Fifa 12'yi başlat dediğimde Autorun'u çalıştırmıyor,öyle boş boş duruyor.Bu tarz sorunlar yaşayan var mı ?

22:00'dan sonra aragorn ile yapacaktım, aragorn yoktu, bari o gelene kadar birkaç maç yapayım dedim, atma sorunu bende de yaşandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaban arısı

quote:

Guestsaucer ile dün 3-4 kez maça başladık 30. dakika civarında oyundan attı.Ayrıca bugünlerde Origin den Fifa 12'yi başlat dediğimde Autorun'u çalıştırmıyor,öyle boş boş duruyor.Bu tarz sorunlar yaşayan var mı ?

22:00'dan sonra aragorn ile yapacaktım, aragorn yoktu, bari o gelene kadar birkaç maç yapayım dedim, atma sorunu bende de yaşandı.

atma sorunu için dns i otomatik yapabilrsiniz. geçici bir çözüm sağlıyor. ben bazen oto yapıyorum bazen dns giriyorum. kafasına gore duzeliyor veya atıyor :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaban arısı

quote:

hocam ben buralardayım.. online görünmüyor muyum ?
    hatta tam olarak 23:09 da originden mesaj da attım.. ama sen offline görünüyorsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragorn1905 -- 21 Haziran 2012; 0:12:34 >
  • @yaban arısı

Bende buralardayım hocam Arogorn'la yaptıktan sonra bizde yapabiliriz.Tabi 30. dakika da atmaz ise
  • ben bi bilgisayara restart atayım, belki benim originden dolayı görünmüyorumdur..
    EDIT : attım, geldim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragorn1905 -- 21 Haziran 2012; 0:33:54 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.