Şimdi Ara

[PC] ÖDÜLLÜ UT TURNUVASI -1- (Şampiyon tekserkan tebrikler) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
1
Favori
7.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yarın iş var, artık uyuma vakti.. herkese iyi geceler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: @h@t

@yaban arısı

Bende buralardayım hocam Arogorn'la yaptıktan sonra bizde yapabiliriz.Tabi 30. dakika da atmaz ise

Ahat - yaban arısı

yaban arısı - aragornking

bu maçlar yapılsa yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn1905

quote:

Orijinalden alıntı: yaban arısı

quote:

Guestsaucer ile dün 3-4 kez maça başladık 30. dakika civarında oyundan attı.Ayrıca bugünlerde Origin den Fifa 12'yi başlat dediğimde Autorun'u çalıştırmıyor,öyle boş boş duruyor.Bu tarz sorunlar yaşayan var mı ?

22:00'dan sonra aragorn ile yapacaktım, aragorn yoktu, bari o gelene kadar birkaç maç yapayım dedim, atma sorunu bende de yaşandı.

hocam ben buralardayım.. online görünmüyor muyum ?
    hatta tam olarak 23:09 da originden mesaj da attım.. ama sen offline görünüyorsun...

Atma sorunu yaşandığı için çıkmıştım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Guestsaucer ile dün 3-4 kez maça başladık 30. dakika civarında oyundan attı.Ayrıca bugünlerde Origin den Fifa 12'yi başlat dediğimde Autorun'u çalıştırmıyor,öyle boş boş duruyor.Bu tarz sorunlar yaşayan var mı ?

22:00'dan sonra aragorn ile yapacaktım, aragorn yoktu, bari o gelene kadar birkaç maç yapayım dedim, atma sorunu bende de yaşandı.

hocam ben buralardayım.. online görünmüyor muyum ?
    hatta tam olarak 23:09 da originden mesaj da attım.. ama sen offline görünüyorsun...

Atma sorunu yaşandığı için çıkmıştım.

tamam o zaman, bu akşam müsait vaktimizde yapabiliriz.

• GuestSaucer729 1 - Ahat-K 2

Ahat-K 2 - GuestSaucer729 2

İlk 8'e kalma şansım olmadığı için Aragornking ile maçlarımı yapmayacağım, kendisinin de haberi var.
  • Çok uzadı turnuva. kuralar çekilsin de bitirelim artık.. valla euro 2012 çeyrek finalleri oynuyo biz hala oynayamadık :)))
  • evet ya turnuva hizli basladi ama sanirim euro 2012 baslayinca durakladi, simdilerde bitmesi lazimdi.
    finalerdeki arkadaslara basarilar, iyi oynayan kazansin
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj1hp

evet ya turnuva hizli basladi ama sanirim euro 2012 baslayinca durakladi, simdilerde bitmesi lazimdi.
    finalerdeki arkadaslara basarilar, iyi oynayan kazansin

dostum malasef ultimate teamde iyi oynamak yetmiyo.. ea kimin yanındaysa o kazanacak :)

(bu ben de olabilirim tabi yanlış anlaşılmasın ama yine çıldırttı valla bi maç yaptım şimdi, son maçlarımda oldugu gibi bu da tek kale ve yine saçma sapan goller yedirtti sagolsun.. su turnuva bitsin daha oynamam zevkine arada 2 maç yaparım. yalan dolan cunku hakeden kazanmıyor..)

[PC] ÖDÜLLÜ UT TURNUVASI -1- (Şampiyon tekserkan tebrikler)

• evet, oyle maclar varki kaybetsen bile mac macdan zevk alirsin, bazande sacma hakem hatlari senin kontrolunde olmayan oyuncu hatalri maci rakibe verir.
    defans iyi oynayip kazanmakda kayb etmekde mumkun ama ea sacmalamari kercekden kotu.
  • Evet arkadaşlar ilk 8 belli oldu, turnuvaya katılan fakat çeyrek finale yükselememiş arkadaşlarımıza katıldıkları ve katkı sağladıkları için teşekkür ediyorum.

Akşam eve gittiğimde kurayı çekeceğim ve konuya işleyeceğim

Çeyrek final için kurallar şöyle; Maçlar rövanşlı yapılacak ve skor eşitliğinde (1-0 2-1 gibi) deplasmanda fazla gol atan kişi yarı finale yükselecektir. 2-1 1-2 gibi aynı skor elde edildiğinde ise 3. maç yapılacaktır, 3. maçın skoru kazananı belirleyecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferya5

Evet arkadaşlar ilk 8 belli oldu, turnuvaya katılan fakat çeyrek finale yükselememiş arkadaşlarımıza katıldıkları ve katkı sağladıkları için teşekkür ediyorum.

Çeyrek final için kurallar şöyle; Maçlar rövanşlı yapılacak ve skor eşitliğinde (1-0 2-1 gibi) deplasmanda fazla gol atan kişi yarı finale yükselecektir. 2-1 1-2 gibi aynı skor elde edildiğinde ise 3. maç yapılacaktır, 3. maçın skoru kazananı belirleyecektir.

3. maç kimin sahasında oynanacak ? ev sahibi olarak oynayanın (az da olsa) bi avantajı olmuyor mu ? benim şahsi fikrim, ikinci maçın oynandığı sahada uzatmalar ve penaltılar şeklinde oynanması. tabi bu durumda herkes ikinci maçın kendi sahasında olmasını isteyeceğinden, bunu da kurayı çekerken ilk maç kim ev sahibi çıkarsa ilk maç onun sahasında olur kuralı ile aşabiliriz.

• quote:

quote:

Evet arkadaşlar ilk 8 belli oldu, turnuvaya katılan fakat çeyrek finale yükselememiş arkadaşlarımıza katıldıkları ve katkı sağladıkları için teşekkür ediyorum.

3. maç kimin sahasında oynanacak ? ev sahibi olarak oynayanın (az da olsa) bi avantajı olmuyor mu ? benim şahsi fikrim, ikinci maçın oynandığı sahada uzatmalar ve penaltılar şeklinde oynanması. tabi bu durumda herkes ikinci maçın kendi sahasında olmasını isteyeceğinden, bunu da kurayı çekerken ilk maç kim ev sahibi çıkarsa ilk maç onun sahasında olur kuralı ile aşabiliriz.

Penaltı olmayacak kesinlikle. Bu kurala ek olarak 3. maçın ardından, 4. maç da oynanacak. Yine deplasmanda fazla atan turu geçecektir. Yine aynı skorlar elde edilirse (artık imkansızlığın derecesini zorluyorsunuz demek) 5 ve 6. maçlar oynanacak.

• Kuralar çekilmiştir, şablondan rakiplerinize bakabilirsiniz

@tekserkan,
    Pazartesiye kadar yokum ufak çaplı bir tatile kaçıyorum 2 günlük. Pazartesi geldiğimde müsait bir zamanda yaparız.

• quote:

Kuralar çekilmiştir, şablondan rakiplerinize bakabilirsiniz

@tekserkan,
    Pazartesiye kadar yokum ufak çaplı bir tatile kaçıyorum 2 günlük. Pazartesi geldiğimde müsait bir zamanda yaparız.

tamam zafer arkadaş bilgi verdiğin için sağol sana iyi eğlenceler.

• zaferya 4 = 3 tekserkan
    tekserkan 3 = 1 zaferya

maçlar çok çekişmeli geçti.ilk maç 3 0 önde olmama raağmen zafer arkadaaş müthiş bir geri dönüş yaparak 4 3 galip geldi.ikinci maçta çok çekişmeli olmasına rağmen ilk yarı 0 0 maç sonucu ise 3 1 galibiyetimle sonuçlandı.zafer arkadaşı müthiş mücadelesi için tebrik ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekserkan -- 25 Haziran 2012; 23:21:01 >
  • quote:

Kuralar çekilmiştir, şablondan rakiplerinize bakabilirsiniz

@tekserkan,

Hocam tekrar turnuva yapacak mısınız?

• trivela93 3 - 3 Ahat-K

Ahat-K 3-1 trivela93

Çok çekişmeli maçlardı @-Wonderkid-'i gönülden tebrik ediyorum bu zevkli maçlar için.
  • beyler bugün tatile çıktım 2-3 gündür netim kesilmişti pazar günü dönücem önceden sölemem gerekirdi biliyorum turnuva çok beklicek sanırım ne karar verirseniz uyarım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

beyler bugün tatile çıktım 2-3 gündür netim kesilmişti pazar günü dönücem önceden sölemem gerekirdi biliyorum turnuva çok beklicek sanırım ne karar verirseniz uyarım...

Selamlar faraday. Pazar gününe kadar çok var..

Şuan 2 çeyrek final maçı yapıldı. Geriye 2 tane kaldı. Eğer 1 tane daha yapılırsa, yani birtek senin maçın kalırsa geriye, pazara kadar insanları bekletmek haksızlık olur. Bu sefer pazar günü tatile çıkacak arkadaşı bekleyeceğiz, o gidecek yarı finale çıkan arkadaş tatile çıkacak ağustosa kadar sürer o zaman bu turnuva zaten fazla uzadı gereğinden çok müsamaha gösterdim zaman konusunda katılımcılara, fakat üzülerek belirtmek isterim 6 gün ertelemek gibi birşey yapamayacağım.

• myres 1-2 muratseymen16
    muratseymen16 5-6 myres
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.