Şimdi Ara

[PC] ÖDÜLLÜ UT TURNUVASI -1- (Şampiyon tekserkan tebrikler) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
1
Favori
7.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

xeroquark turnuvadan çekilmek istedi. Bu nedenle onunla maç yapmış/yapacak herkes 3-0 hükmen galip sayılacaktır. Tablolar buna göre tekrardan düzenlendi.

Başka ayrılmak isteyen var ise buraya yazabilir en azından turnuvayı yavaşlatmış olmazsınız arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaferya5 -- 14 Haziran 2012; 17:34:05 >
  • aslında maç yapanların skorlarının değiştirilmemesi lazım.yapmayanlar galip sayılsın.xeroquark arkadaşa puan kaybedenler avantajlı olur yoksa bu an tablosunda.normalde bir ligde bir takım ligden çekilirse yaaptığı maçlardan aldığı puanlar silinmez öyle kalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekserkan -- 14 Haziran 2012; 19:53:49 >
  • 2009-2010 senesinde Ankaraspor lig devam ederken düşürüldü ve işte tablo kardeşim.

http://www.mackolik.com/Team/Default.aspx?id=444&season=2009/2010
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekserkan

aslında maç yapanların skorlarının değiştirilmemesi lazım.yapmayanlar galip sayılsın.xeroquark arkadaşa puan kaybedenler avantajlı olur yoksa bu an tablosunda.normalde bir ligde bir takım ligden çekilirse yaaptığı maçlardan aldığı puanlar silinmez öyle kalır.

yanlışınız var hocam oynadığı maçlar bile 3-0 hükmen mağlup sayılır...

edit:Zaferya hocam söylemiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daniel Faraday -- 14 Haziran 2012; 20:02:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

quote:

Orijinalden alıntı: tekserkan

aslında maç yapanların skorlarının değiştirilmemesi lazım.yapmayanlar galip sayılsın.xeroquark arkadaşa puan kaybedenler avantajlı olur yoksa bu an tablosunda.normalde bir ligde bir takım ligden çekilirse yaaptığı maçlardan aldığı puanlar silinmez öyle kalır.

yanlışınız var hocam oynadığı maçlar bile 3-0 hükmen mağlup sayılır...

edit:Zaferya hocam söylemiş...

benim düşüncem bu ilk 8 içinde veya ilk 8e girme ihtimali olan puan kaybetmiş varsa xeroquark arkadaşa önemi artıyor oyüzden düşüncemi söyledim.bu durm ortada yoksa sorun yok benim için.

quote:

Orijinalden alıntı: zaferya5

2009-2010 senesinde Ankaraspor lig devam ederken düşürüldü ve işte tablo kardeşim.

http://www.mackolik.com/Team/Default.aspx?id=444&season=2009/2010

burdaki düşürülme sebebi farklıydı ankarasporun.ankaraspor ligden çekilmemişti.çekilen takımda bu sonuç geçerlimi benim merak ettiğim bu.
    http://www.haber3.com/ve-ankaraspor-kume-dusuruldu--506543h.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekserkan -- 14 Haziran 2012; 21:02:35 >

• Kardes,

Atilma/cekilme/diskalifiye gibi durumlarda ben bu kurali uygularim turnuvalarimda. Fikrini soylemekte serbestsin tabikide fakat kural budur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Canlanalım biraz herkes nerede?

xeroquark turnuvadan çekilmek istedi. Bu nedenle onunla maç yapmış/yapacak herkes 3-0 hükmen galip sayılacaktır. Tablolar buna göre tekrardan düzenlendi.

hocam benim xeroquark ile 6. hafta ilk maçım gözden kaçmış galiba :D ilk maçı yine xeroquark arkadaşa vermişsin :)

bu arada iki gündür bazı arkadaşlarla avrupa maçından sonra, 12den sonra vesaire gibi anlaşıyoru ama bi türlü oynamak nasip olmadı daha :)
  • quote:

Kardes,

Atilma/cekilme/diskalifiye gibi durumlarda ben bu kurali uygularim turnuvalarimda. Fikrini soylemekte serbestsin tabikide fakat kural budur.

turnuvanın kuralıysa ben bilmiyordum bu kuralı oyüzden sorguladım yoksa turnuvanın kuralı bu deseydin cevap yazmazdım.o zaman sorun yok kusuruma bakmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn1905

quote:

hocam benim xeroquark ile 6. hafta ilk maçım gözden kaçmış galiba :D ilk maçı yine xeroquark arkadaşa vermişsin :)

bu arada iki gündür bazı arkadaşlarla avrupa maçından sonra, 12den sonra vesaire gibi anlaşıyoru ama bi türlü oynamak nasip olmadı daha :)

aynen hocam bi türlü yapamadık :( maçtan sonra açarım yaparız uygunmusun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

quote:

Orijinalden alıntı: aragorn1905

quote:

aynen hocam bi türlü yapamadık :( maçtan sonra açarım yaparız uygunmusun ?

bugün uygunum :) sınavdan çıkmışım :) stresimi atmam lazım :)

• Arkadaşlar ben şehir dışına çıktım bir kaç günlüğüne. Pc mi falan getirdim aslında. Fakat net çok yavaş oldugu için dogru duzgun giremiyorum..

Döndüğümde en kısa sürede yaparım maçlarımı, en kötü burda net iyi oldugu anda girip de yaparım :)

Takip ediyorum forumu da 2 gündür kimse maç yapmıyor. Neden ? :)
  • ilk 8 veya ilk 10 hafta için son gün yarındır gibi birşey söylerseniz maçların hızlanacağını düşünüyorum.zaman var diye millet yapmıyor.hızlı başladık sonra yavaşladı.
  • valla dün muratseymen kardeşimle maç yapmaya çalıştım fakat bulunduğum yerde net o kadar kötü ki rakip gelmiyor loading den sonra kopuyor :)) inşallah dönünce tamamlayacagım..
  • Aragornking1905 0 - 5 Faraday35

Faraday35 3 - 1 Aragornking1905

ilk maçda orta kafa gollere engel olamadın hocam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daniel Faraday -- 16 Haziran 2012; 4:03:35 >
  • Aragornking1905 1 - 4 Ahat-K

Ahat-K 3 - 1 Aragornking1905

hakikaten güzel maçlardı :)

ama ...

biri bana defans dersi versin
  • dj1hp üzerindeki renk xeroquark ile aynı. dj1hp turnuvadan çekildimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: myres

dj1hp üzerindeki renk xeroquark ile aynı. dj1hp turnuvadan çekildimi?

hayir hocam turnuvadan cekilmedim, her halde en cok mac yaptim icin o renkdedir, zaten turnuvayi bitirmisim neden cekiliyimki

edit; duyurulur: orgin id yanlisliknan deyisidirdim, eski haline gelmesi icin 7 gun beklem lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj1hp -- 16 Haziran 2012; 23:41:39 >
  • yeni takim olusturuyorum , ama 41212 formasyon fiyatlari baya ucmus kim indirimli bana 2-3 tane satmek ister.
    ayrica if clichy, if konceliny, if walker, toty valencia gerekli satmak isteyen bana bildirsin.
  • maclari neden yapilmiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj1hp

maclari neden yapilmiyor?

+1905 :)

son 2 rakibim, 4 maçım kaldı ama beklemedeyim :)
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.