Şimdi Ara

Pc özellikleri yetiyor ama oyun KASIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarın özelliklerinin fotoğrafları var. the elder scrolls v skyrim oyunun özellerikleri de var bu oyun Ultra da kasmadan Çalışması lazım değil mi ? Ultra da açınca donuyor fakat high de bir sorun olmuyor aynı şekilde far cry 3 ultrada donuyor Watch Dogs High da dahi donuyor bunun sebebini bilen varsa söyleyebilir mi ? Şimdiden teşekkürler NOT:Driver Güncel Driver Booster programı ile kontrol ediyorum.
     Pc özellikleri yetiyor ama oyun KASIYOR Pc özellikleri yetiyor ama oyun KASIYOR Pc özellikleri yetiyor ama oyun KASIYOR

• anakartın modeli nedir?
  • oksam251 O kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarınızın özellikleri yetmesi her oyunu ultra ayarlarda oynayabileceğiniz anlamına gelmiyor. Çünkü sürücü olarak da bir çok sıkıntılar mevcut. Eğer sürücüleriniz adam gibi ayarlanmamışsa oyunların yüksek ayarlarda kasması donması sorunları olabiliyor.

Misal benim bilgisayarım fifa 14 için gereken sistem özelliklerinin kat kat fazlasına sahipdi. Hatta yazayım;

İşlemci; Fx 8320 3.5ghz

Ekran kartı; Amd 7850 2 gb gddr5 256bit

Ram; 8gb ddr3

Power supply: 750 watt

Gerisi teferruat. vs....

Bu sistem özellikleri ile oyunu oynamaya çalşıtığımda ilk 5 veya 10 dakika sonra oyun içi anlık takılmalar meydana geliyordu bir türlü nedenini bulamadım.

Bende kendimce ekran kartının piyasaya çıkardığım 5-6 tane sürücüyü en yeniden geriye doğru denemeye başladım. Hepsindede yanı sonuç oluyordu. Tam vazgeçecektim. Son bir sürücüyü daha deneyeyim dedim. Elimde en eski ekran kartı sürücüsü idi. Onu kurup oyuna girdikten sonra o sorunun ortadan kalktığını sorunsuz oyunumu oyanayabildiğimi gördüm.

Tuhaf ama sadece bir sürücü yüzünden oyunumu rahat oynayamıyordum. Sürücüler bazen bu kadar fark yaratabiliyor. Senin sisteminde de ekran kartı veya diğer bir donanımın sürücüsü bu soruna neden oluyor olabilir. Yeniden eskiye sürücüleri denemende fayda görüyorum.

• oyunlar korsan mı? Korsansa onun yüzünden olma ihtimali var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr xXx

oyunlar korsan mı? Korsansa onun yüzünden olma ihtimali var.

Evet Korsan
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxpayne53

Bilgisayarınızın özellikleri yetmesi her oyunu ultra ayarlarda oynayabileceğiniz anlamına gelmiyor. Çünkü sürücü olarak da bir çok sıkıntılar mevcut. Eğer sürücüleriniz adam gibi ayarlanmamışsa oyunların yüksek ayarlarda kasması donması sorunları olabiliyor.

Misal benim bilgisayarım fifa 14 için gereken sistem özelliklerinin kat kat fazlasına sahipdi. Hatta yazayım;

İşlemci; Fx 8320 3.5ghz

Ekran kartı; Amd 7850 2 gb gddr5 256bit

Ram; 8gb ddr3

Power supply: 750 watt

Gerisi teferruat. vs....

Bu sistem özellikleri ile oyunu oynamaya çalşıtığımda ilk 5 veya 10 dakika sonra oyun içi anlık takılmalar meydana geliyordu bir türlü nedenini bulamadım.

Bende kendimce ekran kartının piyasaya çıkardığım 5-6 tane sürücüyü en yeniden geriye doğru denemeye başladım. Hepsindede yanı sonuç oluyordu. Tam vazgeçecektim. Son bir sürücüyü daha deneyeyim dedim. Elimde en eski ekran kartı sürücüsü idi. Onu kurup oyuna girdikten sonra o sorunun ortadan kalktığını sorunsuz oyunumu oyanayabildiğimi gördüm.

Tuhaf ama sadece bir sürücü yüzünden oyunumu rahat oynayamıyordum. Sürücüler bazen bu kadar fark yaratabiliyor. Senin sisteminde de ekran kartı veya diğer bir donanımın sürücüsü bu soruna neden oluyor olabilir. Yeniden eskiye sürücüleri denemende fayda görüyorum.

Saol Kardeş ben öyle bi sorun ile karşılaşmadım zaten ultra da veya high da oynamak benim için önemli değil ama özellikleri yetiyorken neden kasdığını merak etmiştim. Teşekkür Ederim.

• Öncelikle korsan kullanmamaya çalış derim sonrasında ise yaptığın crack'i değiştir ondan olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkangoktasf

Sanırım laptop kullanıyorsun.dxdiag da oluşturucu kısmında hangi ekran kartı var?

Bütün özelliklerini verdi kardeş buyur. Evet Laptop

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksam251 -- 17 Ağustos 2015; 9:10:19 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.