Şimdi Ara

Pc özellikleriniz ? SRO Client açma sayınız ? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
1
Favori
19.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamam ben 2500klı sisteme 9800 gt takam olmami?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asilturk4646

quote:

Orijinalden alıntı: BroKeNSaFeTy

quote:

quote:

quote:

quote:

Pc özellikleriniz ? SRO Client açma sayınız ?

max 22 denedim sorunsuz açtı

sistem özellikleriniz nedir hocam paylaşabilirmisiniz?

İ7 930
    Asus P6T Deluxe v2
    Kingstone HyperX 6GB Trible Channel yakında bir 6gb ram daha alacağım inşAllah :)
    MSI TwinFrozer II GTX 560Tİ O/C
    850Watt PSU
    1,5TB Disk

22 taneyi bu sistemle max olarakmı actınız yani biraz daha zorlayarakmı actınız 16 gb ram olsa demekki 50'ye kadar yolu var doğrumudur?

yani denediğim 22 adet üstünü denemedim kardeş bir 6gb daha ram alırsam bayağı açarım

peki ben böyle bir sistem almayı düşünsem sence kaç tane acar?

MSI 870A-G54 AMD 870 AM3 DDR3 ATX Anakart
    AMD Phenom II X4 955 Black Ed. AM3 8MB 3.2GHz Dört Çekirdekli İşlemci
    Geil Plus 8GB DDR3 1333Mhz CL9 Low Voltage Bellek (İki Modül)
    MSI ATI HD6850 Cyclone Power Edition 1GB DDR5 256 Bit PCI Ekspres Ekran Kartı
    SAMSUNG 1 TB 7200 RPM 32 MB Ön Bellek 3,5" SATA II DISK (HD103SJ)
    Aerocool VS-4 550W Oyuncu Kasası

bu pc benimkine çok benziyor 20-30 arası açarsın
    Sbot+sbot manager ile.

8li partiler çok kasıyor naletler, stalcılarsa kasmıyor. 7/24 8li partideki charlar dersen 20 tane, araya stalcı vs attın mı 30a kadar çıkar bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: SerdarS9

Zotac GTX460 SYNERGY 768 MB 192Bit GDDR5 16X [SLI] -- x2
    OCZ Gold LV 8 GB (2*4GB)1333 MHz DDR3 Dual Kit CL9
    Gigabyte X58A-UD9 6.4GT/s DDR3 S+GL+16X*4 1366p
    1000w psu Enermax Galaxy 1000 W Power Supply
    2 TB HDD Samsung Seagate 32mb..
    intel i7-960
    200 tane fln açar :D herhalde :D şirketin ana makinası bana çalışıyor ^^

bide bnm kendi pcm war 6 gb ram i5 720işlemci 750 gb hdd nvidia sparkle 9600 gts 2gb 256 bit donanımlarına sahip bi alet var buda yaklaşık 20 tane fln açıyor :) accık iteleme ile ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blaaack -- 17 Eylül 2011; 6:01:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _aNaToLia_

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

max 22 denedim sorunsuz açtı

sistem özellikleriniz nedir hocam paylaşabilirmisiniz?

İ7 930
    Asus P6T Deluxe v2
    Kingstone HyperX 6GB Trible Channel yakında bir 6gb ram daha alacağım inşAllah :)
    MSI TwinFrozer II GTX 560Tİ O/C
    850Watt PSU
    1,5TB Disk

22 taneyi bu sistemle max olarakmı actınız yani biraz daha zorlayarakmı actınız 16 gb ram olsa demekki 50'ye kadar yolu var doğrumudur?

yani denediğim 22 adet üstünü denemedim kardeş bir 6gb daha ram alırsam bayağı açarım

peki ben böyle bir sistem almayı düşünsem sence kaç tane acar?

MSI 870A-G54 AMD 870 AM3 DDR3 ATX Anakart
    AMD Phenom II X4 955 Black Ed. AM3 8MB 3.2GHz Dört Çekirdekli İşlemci
    Geil Plus 8GB DDR3 1333Mhz CL9 Low Voltage Bellek (İki Modül)
    MSI ATI HD6850 Cyclone Power Edition 1GB DDR5 256 Bit PCI Ekspres Ekran Kartı
    SAMSUNG 1 TB 7200 RPM 32 MB Ön Bellek 3,5" SATA II DISK (HD103SJ)
    Aerocool VS-4 550W Oyuncu Kasası

bu pc benimkine çok benziyor 20-30 arası açarsın
    Sbot+sbot manager ile.

8li partiler çok kasıyor naletler, stalcılarsa kasmıyor. 7/24 8li partideki charlar dersen 20 tane, araya stalcı vs attın mı 30a kadar çıkar bu.

ben i52500k sistem düzmeyi planlıyordum ve topluyorum yavaş yavaş vatanda indirim var allahtan bizim buradaada açıldı..kmaraşta en yakın zaman denemeyi ekleyeceğim.

• Sistemi Aldım Uucu melet Daha Test Yapmadım Plvl'e başlayacağım zaman yazarım..
  • KARDEŞİM BEN FORMU GEZDİM BAKTIM BANA 15 TANE SRO AÇABİLCEK MASAÜSTÜ BİLGİSAYAR TOPLUCAM NELER TOPLAMALIYIM Bİ YARDIMCI OLURMUSUN?
  • Az önce teyze oğluna pc topladım windowsu falan kurdum, benimki bile onun yanına 1.dünya savaşından kalma teknoloji gibi durdu

quote:

Orijinalden alıntı: cr4zy3k

KARDEŞİM BEN FORMU GEZDİM BAKTIM BANA 15 TANE SRO AÇABİLCEK MASAÜSTÜ BİLGİSAYAR TOPLUCAM NELER TOPLAMALIYIM Bİ YARDIMCI OLURMUSUN?

Monitör hariç sadece kasa için bütcen nedir TL olarak onu söyle yaklaşık birşey söylemeye çalışırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _aNaToLia_ -- 13 Ocak 2012; 15:32:00 >
  • intel e8400 dual core 3,00 işlemci
    3 gb ddr 2 800 mhz kingston ram (win 7 32 bit işletim sistemi 3 gb üstünü görmediği için fazlasını almadım )
    amd HD 5670 1 gb 128 bit ekran kartı
    Win7 ultimate 32 bit

Şimdi arkadaşlar sistem bu.Ram 2gb idi xp de iken pc reset atıyordu.İçine kompresör tutup win7 yükledim rahat çar açma sayısı 2 den 3 e çıktı.1 gb extra rami bugun aldım taktım 4 çarda dcsiz sıkıntısız kasıyorum.Xp de ise pc kendiliğinden kapanıyordu oyun 10 15 saat sürekli açık kaldıgında.

Şimdi şu durumda bu sistemin daha rahat çar açması gerekmezmi ? Nerde hata var bir türlü çözemiyorum.Sbot kullanıyorum extra hiç bir programda kullanmıyorum.Kendi eu pt mi kurmak istiyorum sagda solda cleric wiz aramaktan sıkıldım iyice.Bu sisteme 6-8 arası çarı nasıl açtırırım ?

NOT:Mümkünse eger program öneriniz olacaksa sıkıntılı virüs olma ihtimali olan kenar köşe programlarından tavsiye etmeyiniz.

NOT 2:4 çar açık halde masaüstünde işlemci kullanımı %23 ram kullanımı %93.

Teşekkürler..

•  Pc özellikleriniz ? SRO Client açma sayınız ?

Benim Pc Böyle... anlamayanlara açıklıyım

İşlemci AMD Fx X6 3.3 Ghz..
    Ram: 16GB
    Ekran KArtı: MSI R6950 Twin Frozr II 2G 256Bit...
    HDD : 120 GB SSD HardDisk..(Corsair)
    Anakart : MSI GD80 Military Class (Türünün En iyisi...)

8 tane çarda CPU Kullanımı % 16 olarak gözüküyo Yaklaşık 30 tane açınca kasmaz diye düşünüyorum...

• Birkaç tane zor açar herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaughtyTouch

Benim Pc Böyle... anlamayanlara açıklıyım

İşlemci AMD Fx X6 3.3 Ghz..
    Ram: 16GB
    Ekran KArtı: MSI R6950 Twin Frozr II 2G 256Bit...
    HDD : 120 GB SSD HardDisk..(Corsair)
    Anakart : MSI GD80 Military Class (Türünün En iyisi...)

8 tane çarda CPU Kullanımı % 16 olarak gözüküyo Yaklaşık 30 tane açınca kasmaz diye düşünüyorum...

benim sistem benzer

asus formula v anakart
    16g b ram
    x6 işlemci

bende ssd yok ssd olsa 24ü zorlarsın

18 çar rahat açıyorum hiç kasmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RAPTOR_ -- 20 Ocak 2012; 9:29:24 >

• yaza doğru yeni pc toplucam.parçalar değişebilir yaza kadar ama birbirine yakın parçalar olacak

acaba kaç char acılır kasmadan.

amd fx 6100

ati 6850

12gb ram 1600mhz

60gb ssd olabilir yada 1tb 32mb cache 7200rpm lik harddisk
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurko93

yaza doğru yeni pc toplucam.parçalar değişebilir yaza kadar ama birbirine yakın parçalar olacak

acaba kaç char acılır kasmadan.

amd fx 6100

ati 6850

12gb ram 1600mhz

60gb ssd olabilir yada 1tb 32mb cache 7200rpm lik harddisk

30 tane açarsın rahat bir şekilde sbot manager kullanırsan
  • managersiz :)

sadece sbot kullancam
    20 acarım heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

intel e8400 dual core 3,00 işlemci
    3 gb ddr 2 800 mhz kingston ram (win 7 32 bit işletim sistemi 3 gb üstünü görmediği için fazlasını almadım )
    Win7 ultimate 32 bit

Şimdi arkadaşlar sistem bu.Ram 2gb idi xp de iken pc reset atıyordu.İçine kompresör tutup win7 yükledim rahat çar açma sayısı 2 den 3 e çıktı.1 gb extra rami bugun aldım taktım 4 çarda dcsiz sıkıntısız kasıyorum.Xp de ise pc kendiliğinden kapanıyordu oyun 10 15 saat sürekli açık kaldıgında.

Şimdi şu durumda bu sistemin daha rahat çar açması gerekmezmi ? Nerde hata var bir türlü çözemiyorum.Sbot kullanıyorum extra hiç bir programda kullanmıyorum.Kendi eu pt mi kurmak istiyorum sagda solda cleric wiz aramaktan sıkıldım iyice.Bu sisteme 6-8 arası çarı nasıl açtırırım ?

NOT:Mümkünse eger program öneriniz olacaksa sıkıntılı virüs olma ihtimali olan kenar köşe programlarından tavsiye etmeyiniz.

Teşekkürler..

işlemci çekirdek sayısı + kullanılan ram sayısı + en az 256 bit ekran kartı gerekir client en fazla bu sürücülere dayanır

4 çekirdekli + 16 gb ramli + 1 gb 256 bit bir ekran kartı ile çok rahat 15+ char açabilirsiniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: _baron_

quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

intel e8400 dual core 3,00 işlemci
    Win7 ultimate 32 bit

Teşekkürler..

işlemci çekirdek sayısı + kullanılan ram sayısı + en az 256 bit ekran kartı gerekir client en fazla bu sürücülere dayanır

4 çekirdekli + 16 gb ramli + 1 gb 256 bit bir ekran kartı ile çok rahat 15+ char açabilirsiniz..

Olayı kendi denemelerim ışıgında çözdüm :) 9 tane açıp rahat çarlar arası geçiş yapıyorum.efektleri kapattım birde çözünürlüğü düşürdüm.Şimdilik memnunum.işlemci kullanımı 23 25 arası bu şekilde.Ama ram çar ekranları açmadıgımda 88 85 lere insede ekranları gezindiğim zamanlar 99 a kadar çıkabliyor.Pc de tek sorun olarak gördüğüm şey ramların 800 mhz olması.Belkide ddr 3 1600 falan olsaydı çok daha rahat olabilirdim.Şuan zorlasam sanırım 11 i görürüm çarlar arası gezinmezsem fazla.

• 3gb ramın varmış aga daha ne beklıyorsun 8 gb falan olsaydı çok rahatlardın zaten ram fiyatları cok ucuz 4gb tekli ramlar 50tl hemde sogutuculu 100tl masraf yapıcaksın sonra keyfine bakıcaksın ™
  • sizce işlemci olarak

i5 2500k mı yoksa fx 6100 mü iyidir sro için
  • işlemci: intel core i 5 2500k
    ekran kartı ASUS gtx560 directCU II TOP GDDR5 1GB 256 bit
    ram:gskill 16 gb(4x4) 1600 mhz cl9 1.5v dual kit ram
    işletim sistemi:windows 7 ultimate 64 bit

5 gün içinde bu sistemi alıyorum acaba kaç sro açabilirim ustatlar vevaplarsa sevinirim şimdiden teşekkürler cevaplar için
  • hala sro oynayan kaldı mı
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.