Şimdi Ara

(PC) PES 2011 Online CDKey Satın Almak ? Nedir ? Ne değildir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir alışveriş sitesinde gördüm (gg) vatandaş pes 2011 cd key satıyordu 29 tl'ye, yorumlarını okudum herkes memnun.
    İlanda DVD yok diye yazıyor, güncelleme de yokmuş. Nedir bu olay? bileniniz var mı arkadaşlar.. Niyetine girdim de arkadaşlar evden online multi yapmak istiyoruz ?

• Bende Bad Company 2'nin keyini almışsın. Online kısmında üyeliğini aktif ederken bu key ile yapıyorsun. Yani key ile orjinal oyunun farkı bir dandik oyun kutusu ve cd'si. Benim bildiğim bu. Yanlışım varsa, bilen düzeltsin.
  • O satıcılar da Ruslar'dan alıyor. Rusya'da oyunlar galiba hem ucuz hem de dvd kutularında değil cd kutularında satılıyor. Ruslar alıp pakette cd-key olan yerin resmini çekip satıyor. Onlar da satıcıdan aldığı resmi veya direkt olarak keyi sana yolluyor.

Oyunları bu şekilde daha ucuza getirebilirsin, tabii kimi zaman o cd-keylerin kapanma durumu olabiliyor. Misal ilk satan Rus bir keyi birden fazla kişiye kakalarsa, elbet patlayacaktır :)
    O yüzden satan kişinin böyle durumlarda değişim garantisi verdiğinden emin olun.

Diğer bir husus da, PES 2011 için böyle bir şey yok ama bazı oyunlarda cd-key belli bölgelere özel olabiliyor. İlk satıcı oyunu Rusya'dan aldığı için, oyunu Rusça'dan başka dilde yükleyemiyorsunuz falan filan.
  • Aldım kullanıyorum sıkıntı yok şu an
  • bende cd -key lerden kullanıyorum 4 ay oldu hiç bir problem yok
  • arkadaslar biraz geç oldu ama bende bu bahsedilen key olaylarından almak istiyorum ama şu elde patlama olayından çekiniyorum. yukarda black shadow arkadasımız bu konuya değinmiş ama demişki satıcı sizden baskalarınada bu keyi satmışsa elbet patlayacaktır. ben şunu pek anlayamadım bu key orj key ise ilk kim giriş yaparsa sonraki keyler otomotik olarak giremez , yani girememesi lazım, şimdi yine bir arkadasımız demiş 4 aydır kullanıyorum. yani bu arkadasın elindeki keyindemi patlama ihtimali var onu pek anlamadım. sonuçta gg den alıyorsun key tutmazsa onay vermezsin ödemeye..

konuyla ilgili sorun yaşayan varmı 2 tane key alacam.
    yardımlarınızı fikirlerinizi bekliyorum
    şimdiden tşkler..
  • Peki dostlar oyunun orjinal iso cd halini nerden indireceğiz crackli kurulum paketlerinde çalışmıyormuş sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.