Şimdi Ara

[PC] PES 2012 ONLINE MASTER LIG ANA KONU (360. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.761
Cevap
13
Favori
308.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 358359360361362
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Renovatio26

Bu gece 5-10 maç yaptım çok iyi oynadım maçlar müthiş geçti yenilmemezlik serime başladım yine ve oyundan atmada olmadı çok zevkli geçti şuan kendimi çok formda hissediyorum Allah nazardan saklasın

merhaba hepinize kankalar kardeş hala devam ediyor mu atmalar gözüm sizde ara sıra girip okuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok dostum daha 1 kere atma olmadı bende çok zevkli geçiyor bu aralar oyun doyamıyorum Pes 2013'ün demosuna 5 gün kaldı zaten şu 5 gün artık doya doya oynayayım bir daha pek girmem Pes 2013 oynarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

quote:

Orijinalden alıntı: SofistikAdam

quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

ucuz top süren seri kanat oyuncu önerebilirmisiniz? 4-6 milyon civarı

kasaev, giacherini, piatti, tosic, farfan, Ormoa, Dos santos bunlar arasından formu iyi olanlara bakabilirsin

saolasın, m ile başlayan forvet vardı monzano falandı bulamadım onu biliyormsun?

birde sabah çaylaklar kupasına girebiliyodum akşamki trnuvaya giremedim uygun değilsiniz dedi?

bahsettiğin forvet mphela olmalı.mphela yı alana,barreto bedava.onu da almayı unutma:)
  • ADMİN arkadaşların dikkatine BENİ NEDEN SÜREKLİ BANLIYORSUNUZ bana açıklama olarak kısaltma küfür yazmışınız ama hikaye bu formda en ala küfürlerde

ediliyor banlandını görmedim (KÜFÜRÜ TASRİF ETTİMDEN DEİL CEZA VARSA UYGULA ) BEN EŞİTSİZLİKTEN SIKINTILIYIM

OYUNA KIZIYOZ BURAYA 2 KELİME BİŞEY YAZALIM DİYOZ HİLECİNİN BİRİ BURAYA GELİP UTANMADAN YAZILAR YAZIYO ONA 4 GÜN BEN KISALTMA

KÜFÜR DİYE 14 GÜN

KULLANIM OLARAK BEN BU FORMA YAZI YAZMADIM 14 GÜN BOYUNCA SADECE 3 SAYFA İLERLEMİŞİNİZ KİMSE BİŞEY YAMIYO NEDEN ACABA

BİRAZ DÜŞÜNÜN EYYYYY ADMİN EFENDİ beraber yazarken arkadaşlarla 1 günde 2 3 sayfa ilerledi oluyodu BUNU ELBET DÜŞÜNÜRSÜNÜZ ADMİN LER
  • DÜN en formda oldum günlerden biriydi tamgaz 2 kupaya katıldım 2 kupanın 1 ini aldım 2. sinde çegrek finalde al açık 4,15 turnuvası yine bi hileci yine maç başlamadan elendim

dün çok etkindim attım şutların yarısı giriyodu nerdeyse gelene 3 gidene 5 attımdan

SAYIN HİLECİ BEYLER son 10 maç tamamlama oranımı bi ara %40 a kadar düşürdüler ama menmunum 680 lik adam geldi 35 dak da 4 - 0 daha buna benzer çok farklı skorlarda yakaladım dün sahur çok güzeldi

2 turnuva ve 14 maçta sade 2 gol yemişim oda 1 maçta o maçıda 4-2 almışım :)

[PC] PES 2012 ONLINE MASTER LIG ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATARYEMEZz -- 20 Temmuz 2012; 17:01:15 >
  • Dün bende çok formdaydım ramazan bereketi ile geldi Dün gelene gidene verdim veriştirdim hiç maç kaybetmedim bir maç berabere bitti onda da son dakika topum direkten döndü çok zevkliydi dün gece sahura kadar ne zamandır almadığım kadar zevk aldım oyundan hilecide gelmedi bağlantıda kopmadı aman nazar değmesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATARYEMEZz

ADMİN arkadaşların dikkatine BENİ NEDEN SÜREKLİ BANLIYORSUNUZ bana açıklama olarak kısaltma küfür yazmışınız ama hikaye bu formda en ala küfürlerde

ediliyor banlandını görmedim (KÜFÜRÜ TASRİF ETTİMDEN DEİL CEZA VARSA UYGULA ) BEN EŞİTSİZLİKTEN SIKINTILIYIM

OYUNA KIZIYOZ BURAYA 2 KELİME BİŞEY YAZALIM DİYOZ HİLECİNİN BİRİ BURAYA GELİP UTANMADAN YAZILAR YAZIYO ONA 4 GÜN BEN KISALTMA

KÜFÜR DİYE 14 GÜN

KULLANIM OLARAK BEN BU FORMA YAZI YAZMADIM 14 GÜN BOYUNCA SADECE 3 SAYFA İLERLEMİŞİNİZ KİMSE BİŞEY YAMIYO NEDEN ACABA

BİRAZ DÜŞÜNÜN EYYYYY ADMİN EFENDİ beraber yazarken arkadaşlarla 1 günde 2 3 sayfa ilerledi oluyodu BUNU ELBET DÜŞÜNÜRSÜNÜZ ADMİN LER

serdar 2012 defterini kapattım....analige 3 haftadır girmiyorum girmemde..saten tiagosefende diye biri analigde kupaların d1-alacık genel ortalamasıda iyi derecede anasını bellemiş :)) 26 al acık 20 d1 almış bu istatisligini görünce toptan bıraktım analigi adam yememiş içmemiş her kupaya katılmış sabaha karsı alacık'tan sonra yatıp ilk d1 e kadar uyuyodur heralde sonra geceki alacıga kadar fll online olması lazım ki bu kadar basarılı olsun...gerci son 1,5 aydır baglantı kopmalarından çogu türkün oyundan soguması tiagonun önünü açmış olmalıki kupada rakip bulamadıgından bu kadar çok başarılı olmuşta olabilir...
    Serdar ayrıca bu pesteki hile-baglantı kopmaları fifayı incelemeye yönlerdirdi beni...fifa13 ü türkçespikerde yorumlarıyla-görüntüleriyle begenmedim desem yalan olur pes öncelikli 2 arada 1 derede kaldım....fifaya gecsek mi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zannaks1905 -- 20 Temmuz 2012; 23:12:04 >
  • Bırakan abilerime sesleniyorum ben hala 2011 oynuyorum birazda 2012 ye geçmek istiyorum. Cd keyini Uygun fiyattan yada ücretsiz vermek isteyenlere çok dua ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burockfear

ardaşlar ben yanlışlıkla takımı sıfırladım oyunda hileciler çoğaldı zaten kapattım 12 defterini hepiniz ile 13 de görüşmek üzere...

en iyisi burak canın sagolsun...biraz lobi takılırsın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: zannaks1905

quote:

ADMİN arkadaşların dikkatine BENİ NEDEN SÜREKLİ BANLIYORSUNUZ bana açıklama olarak kısaltma küfür yazmışınız ama hikaye bu formda en ala küfürlerde

KÜFÜR DİYE 14 GÜN

serdar 2012 defterini kapattım....analige 3 haftadır girmiyorum girmemde..saten tiagosefende diye biri analigde kupaların d1-alacık genel ortalamasıda iyi derecede anasını bellemiş :)) 26 al acık 20 d1 almış bu istatisligini görünce toptan bıraktım analigi adam yememiş içmemiş her kupaya katılmış sabaha karsı alacık'tan sonra yatıp ilk d1 e kadar uyuyodur heralde sonra geceki alacıga kadar fll online olması lazım ki bu kadar basarılı olsun...gerci son 1,5 aydır baglantı kopmalarından çogu türkün oyundan soguması tiagonun önünü açmış olmalıki kupada rakip bulamadıgından bu kadar çok başarılı olmuşta olabilir...
    Serdar ayrıca bu pesteki hile-baglantı kopmaları fifayı incelemeye yönlerdirdi beni...fifa13 ü türkçespikerde yorumlarıyla-görüntüleriyle begenmedim desem yalan olur pes öncelikli 2 arada 1 derede kaldım....fifaya gecsek mi :)

kanka ilk cAİxD diye birini demiştik hatırlarsan hem ii oynuyor hemde hileci diye bu adamle ilk karşılaşmamızda al açık 1 d1 kupasıda yoktu kimse

iplemedi bu adamı ben burdan yırtındım oynun içindende bunun şunaki kupası sanırım 16 al açık 9 da d1 sanırım aynı şekilde

tiagosefende çok beyfendi biri daha baglantı koparmadı ama yenemedimde 2 defa berabbere kaldım ama ıhtırmaya başlattım bunlada ilk oynadımızda

burda çözümde aradık hatta geçmiş dönemde adamın kupası toplamda 2 yada 3 dü ama full üs turlarda görüyodum adam saglam oyuncuydu

nitekim şuan analig i resmen öttürüyo bu adamı yenmenin formülünü buldum ama

1 : TİYAGO SİLVA sına mutlaka markaj verecen veya onun yerine kim oyanarsa

2: ortasahada 3 tane ortasaha özellikli top kapacak adam şart

3: TOPLU HÜCUM _ SÜPER OFANSİF taktinde oynaman gerek ofsayt taktide açık olması lazım

4: kolay çalım yiyo pato gibi lavezi gibi oyuncularla etkin oynuya bilin

not: bugün biriyle oynadım adam deli oynuyor dünden belli bilemi büken olmadıydı ilk defa yenildim adam mükemmel oynuyor 3-2 yenildim ama benim goller 1 firikik diyeri korner golü adamın ismi aklımda deil ama istatislini yanzam

%76 galip gelme oranı 2500 maçta

%87 maç tamamlama

gol atma 2.30

adam taş gibi maşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: whakan

Bırakan abilerime sesleniyorum ben hala 2011 oynuyorum birazda 2012 ye geçmek istiyorum. Cd keyini Uygun fiyattan yada ücretsiz vermek isteyenlere çok dua ederim.

13 cıksın bi tadına bakalım özelden atarım bilgileri ama 1-2 ay beklemen lazım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zannaks1905 -- 20 Temmuz 2012; 23:33:59 >
  • Hemen satmayı ya da vermeyi düşünen yokmuuu :(:(
  • kanka hep söyledim online oyunun günlük taktigini buldugunda eger tuşlarıda futbol zekan ile birleştirirsen hem görsel anlamda zevkli ve gerçekçi hemde onlinede başarı yakamak içten deil ayrıca süreklide de deil çünkü takımı oynatan oyun planındaki taktiklerdir...mesela sen ve renato formdasınız form = mutluluk :)) bide ben analigden sogudum formu sistemin belirledigi Quıc macta barca dısında city-milan-argantin farklı takım alana mesela arsenali alıyo adam arsenal-juve tarzı analigden sogutan köpeklerden 1000 kat daha zevkli oldunu gördüm....pes13 muhabbetini napcam bilmiyom

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: whakan

Bırakan abilerime sesleniyorum ben hala 2011 oynuyorum birazda 2012 ye geçmek istiyorum. Cd keyini Uygun fiyattan yada ücretsiz vermek isteyenlere çok dua ederim.

13 cıksın bi tadına bakalım özelden atarım bilgileri ama 1-2 ay beklemen lazım :(

kanka bu arada bana da pes 13 birazdaha önde gibi geldi oyun atmaları olmassa bide hile olayını en aza nasıl indiririm düşüncesi olursa pes almak gene mantıklı gibi duruyo

dedim gibi dün bi ara %40 a düşmüş son 10 maç olayı ama keyifliydim adamleri resmen inletiyodum düşün final maçında ademfırat diye bi türkle karşılaştım maç 4-0 bitti ama 10 tanede kaçırmışımdır adamlar sıkıyı görünce hemen kaçıyodu :))))))))
  • quote:

kanka hep söyledim online oyunun günlük taktigini buldugunda eger tuşlarıda futbol zekan ile birleştirirsen hem görsel anlamda zevkli ve gerçekçi hemde onlinede başarı yakamak içten deil ayrıca süreklide de deil çünkü takımı oynatan oyun planındaki taktiklerdir...mesela sen ve renato formdasınız form = mutluluk :)) bide ben analigden sogudum formu sistemin belirledigi Quıc macta barca dısında city-milan-argantin farklı takım alana mesela arsenali alıyo adam arsenal-juve tarzı analigden sogutan köpeklerden 1000 kat daha zevkli oldunu gördüm....pes13 muhabbetini napcam bilmiyom

kanka zaten ben analig pek girmedim 2 3 turnuvaya filan anca girdim son 2 3 haftalık peryotta genelde MÜSABAKA bölmünde oynadım oda 2 3 gün sade bide bana hakaret eder gibi orada ki takım d5 de imiş ben de ne ettim 2 günde 2 d5 kupası ve d5 puan lideri oldum :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATARYEMEZz -- 21 Temmuz 2012; 2:04:56 >
  • quote:

quote:

kanka hep söyledim online oyunun günlük taktigini buldugunda eger tuşlarıda futbol zekan ile birleştirirsen hem görsel anlamda zevkli ve gerçekçi hemde onlinede başarı yakamak içten deil ayrıca süreklide de deil çünkü takımı oynatan oyun planındaki taktiklerdir...mesela sen ve renato formdasınız form = mutluluk :)) bide ben analigden sogudum formu sistemin belirledigi Quıc macta barca dısında city-milan-argantin farklı takım alana mesela arsenali alıyo adam arsenal-juve tarzı analigden sogutan köpeklerden 1000 kat daha zevkli oldunu gördüm....pes13 muhabbetini napcam bilmiyom

kanka zaten ben analig pek girmedim 2 3 turnuvaya filan anca girdim son 2 3 haftalık peryotta genelde MÜSABAKA bölmünde oynadım oda 2 3 gün sade bide bana hakaret eder gibi orada ki takım d5 de imiş ben de ne ettim 2 günde 2 d5 kupası ve d5 puan lideri oldum :)))

yanlış etiketlemişim :))) d2 miş :)

• quote:

quote:

quote:

yanlış etiketlemişim :))) d2 miş :)

2 kerede finalde kaybettim lakait davrandımdan :(((

• Bu akşam yine coştum iki gecedir ne zamandır almadığım zevki alıyorum oyundan çok manyak geçiyo maçlar ramazan geldi böyle oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio26

Bu akşam yine coştum iki gecedir ne zamandır almadığım zevki alıyorum oyundan çok manyak geçiyo maçlar ramazan geldi böyle oldu

dün benimkide öyleydi bende 1 gün sürdü :(
  • Bu akşam bakalım nasıl olucak gece olmasını sabırsızlıkla bekliyorum sahura kadar çok zevkli geçiyor
  • 
Sayfa: önceki 358359360361362
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.