Şimdi Ara

[PC] PES 2012 ONLINE MASTER LIG ANA KONU (361. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.761
Cevap
13
Favori
308.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 359360361362363
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ramazan geldiği blli oldu.aynen cok zevklı maclar oluo.sahura kadar bende oynuorum sahurdan sonra 6 ya kadar yıne dewam.baglantı super hılecıde fazla dek gelmıo. asırı zevklı bu aralar oyun
  • Transfer sayfasında sorun yaşıyorum. Aradaığınız kritirlere uygun oyuncu bulunmadı yazısı çıkıyor, ne yaparsam yapayım değişmiyor. Oyuncu adı yazsamda aynı klublere gitsemde aynı. Varmı aynı sıkıntıyı başka yaşayan?
  • MÜSABAKA oynamak zevkli ama rast gele fom geldinden bazı maçlar en kritik adamlar formsuz oluyo deliriyon haliyle

finalmaçı d2 messi,sancez mor villa yeşil 1 tane fabregaz kırmızı

YA BEN KİMLE GOL ATACAM 2-1 yenildim haliyle ama çok üzülmedim bi türkle karşılaştım GS li o almış oldu 19.05 d2 kupasını

[PC] PES 2012 ONLINE MASTER LIG ANA KONU
  • quote:

Orijinalden alıntı: chegs1905

Transfer sayfasında sorun yaşıyorum. Aradaığınız kritirlere uygun oyuncu bulunmadı yazısı çıkıyor, ne yaparsam yapayım değişmiyor. Oyuncu adı yazsamda aynı klublere gitsemde aynı. Varmı aynı sıkıntıyı başka yaşayan?

O zaman oyundan çıkıp giriceksin düzeliyor bende de oluyordu bi ara..
  • Bu akşamda çok zevkli geçti sahura kadar süper maçlar oynadım nazar değdi herhalde 2-3 gündür bir maç bile vermemiştim bugün yaklaşık 10 maç yaptım birinde yenildim oda nazarımız olsun ilk maçtı ısınamamıştım
  • İlginizi Çekebilir
    • Bu 5 oyunun filmi de olmalı
    • Yandex'ten öğrencilere hizmet
    Bu konuda okuyacaklarınız:
    1. "FIFA 12, PES 2012'den daha gerçek!"
    2. "Önemli olan sadece gerçek olmak değil!"
    Galeri: Gamescom: Patlamaya hazır bombalar...
    Galeriye Git
    Video: PES 2012'den ilk video!
    PES ve FIFA... Bugün futbol oyunlarından hoşlanan herkesin favorisi ya biridir, ya da diğeri... Her sene serilere yeni birer oyun eklenir ve herkes hangisi daha iyi diye tartışır durur...

Aynı tartışmaların bu sene de yaşanacağı su götürmez bir gerçek. Ama bu kez oyunculardan değil, çok farklı bir yerden, oldukça ilginç bir açıklama geldi. PES serisinin babası Shingo 'Seabass', Digital Life'a verdiği ropörtajda, FIFA 12'nin, PES 2012'den "çok daha gerçek" göründüğünü söyledi.

Bu ilk bakışta bir itiraf olarak görünse de, Seabass'in bu sözlerinin ardında önemli detaylar yatıyor. Bakın PES serisinin babası, bu sözleri ile aslında ne demek istemiş... Haberimizin ikinci sayfasında...
    1. değil!"
    İlginizi Çekebilir
    • Bu 5 oyunun filmi de olmalı
    • Yandex'ten öğrencilere hizmet
    Galeri: Gamescom: Patlamaya hazır bombalar...
    Galeriye Git
    Video: PES 2012'den ilk video!
    Seabass, aynı ropörtajda gerçekçilik ve eğlence etkenlerinin bir oyunda dengeli bir biçimde dağılması gerektiğini söylüyor ve PES 2012'nin, daha eğlenceli bir oyun olmak adına gerçeklikte FIFA 12'nin gerisinde kalmış olabileceğini belirtiyor. Yani yeni PES'in, FIFA 12'den daha eğlenceli olması için her şeyi yaptıklarının altını çiziyor.

FIFA 12 mi, PES 2012 mi? Hangisinin daha gerçek, hangisinin daha eğlenceli ya da hangisinin daha iyi olduğunu söyleme sırası şimdi oyuncularda. Yakında çıkacak demoları oynayalım ve Seabass'in sözlerinde ne kadar haklı olduğuna biz karar verelim
  • YUKARIDA YAZILI METİN NETTE BULDUM VE BENİM TEZİMİ DOĞRULAYAN Bİ TEZ

1 . OYUNU DENGELEMEK ADINA GÜÇLÜ OYNUYAN KİŞİNİN KAZANMA ORANINI DÜŞÜRME

2. TABİRİ CAİZSE GOL ORUCU TUTTURMA

3. MAÇIN 1. DAK DAN 90 A KADAR TEKKALE OYNAYIP GOL ATAMIYOSUN ADAM YARIM POZUSYONA GİRİP 1 GOL ATIYO !!!

4.KONAMİ BAKTI PLAYER OYUNA FAZLA GİRMİYO Bİ KIYAKLIK ADINA 1 2 TURNUVA SONRASINDA MUTLAKA KUPA ALDITTIRIYO !!!!!

DAHA KARAR VERMEMİŞTİM AMA YUKARDAKİ METİN BAYABİ ETKİLEDİ BENİ FİFA 1 ADIM ÖNE ÇIKTI GİBİ DURUYO
  • Selam arkadaşlar benim pc oyuna tam girecekken yani maça başlama esnasında oyundan atıyor " pes 2012 çalışmayı durdurdu hatasıalıyorum " sebebi ne olabilir bi çözümü var mıdır ? yardım lütfen...
  • Her türlü forever PES
  • quote:

Orijinalden alıntı: neolampr

Selam arkadaşlar benim pc oyuna tam girecekken yani maça başlama esnasında oyundan atıyor " pes 2012 çalışmayı durdurdu hatasıalıyorum " sebebi ne olabilir bi çözümü var mıdır ? yardım lütfen...

Muhtemelen oyununda yama vardır o yüzden hata veriyordur hocam. Oyunu tamamen silip tekrar kurmanı tavsiye ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SofistikAdam -- 22 Temmuz 2012; 14:07:30 >
  • Yok valla oyuna yama hiç kurmadım.
  • quote:

Yok valla oyuna yama hiç kurmadım.

yinede oyunu kaldır baştan kur düzelir...
  • quote:

Selam arkadaşlar benim pc oyuna tam girecekken yani maça başlama esnasında oyundan atıyor " pes 2012 çalışmayı durdurdu hatasıalıyorum " sebebi ne olabilir bi çözümü var mıdır ? yardım lütfen...

aynı sorun 2-3 günde bir bende de oluyor.tam santra anında o hatayı alıyorum bazen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATARYEMEZz

YUKARIDA YAZILI METİN NETTE BULDUM VE BENİM TEZİMİ DOĞRULAYAN Bİ TEZ

3. MAÇIN 1. DAK DAN 90 A KADAR TEKKALE OYNAYIP GOL ATAMIYOSUN ADAM YARIM POZUSYONA GİRİP 1 GOL ATIYO !!!

4.KONAMİ BAKTI PLAYER OYUNA FAZLA GİRMİYO Bİ KIYAKLIK ADINA 1 2 TURNUVA SONRASINDA MUTLAKA KUPA ALDITTIRIYO !!!!!

DAHA KARAR VERMEMİŞTİM AMA YUKARDAKİ METİN BAYABİ ETKİLEDİ BENİ FİFA 1 ADIM ÖNE ÇIKTI GİBİ DURUYO

serdar telleştikten sonra okudum ama online anlamında bişi söylememişki adam fifa 12 pes12 den daha gercekci demiş......
    Yani playerin formunu düşürme-gol kacırmanın sebebi gibi konu göremedim ganka :))) demolardan fifa13 vs pes13 = karar vercez artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zannaks1905 -- 22 Temmuz 2012; 16:42:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zannaks1905

quote:

serdar telleştikten sonra okudum ama online anlamında bişi söylememişki adam fifa 12 pes12 den daha gercekci demiş......
    Yani playerin formunu düşürme-gol kacırmanın sebebi gibi konu göremedim ganka :))) demolardan fifa13 vs pes13 = karar vercez artık

Seabass, aynı ropörtajda gerçekçilik ve eğlence etkenlerinin bir oyunda dengeli bir biçimde dağılması gerektiğini söylüyor...

kanka bu mısradan sen ne anlarsın

tel dede söyledimya 2 gün peş peşe 3 kupa aldım 1 de finalde kaybettim şimdi ise 2 günde son 20 maçta 16 malubiyet ve beraberlik aldım sence bu normalmi !!!!!

oyunu dengelemek adına oyuncu degerlerinden tutki gol vuruşlarından tutki herşeyiyle dengelemek adına birinin oyun kuvvetini diyerinin oyuncu kevvetine vererek EŞİTLENMİŞ bence !!!!
  • quote:

quote:

quote:

Seabass, aynı ropörtajda gerçekçilik ve eğlence etkenlerinin bir oyunda dengeli bir biçimde dağılması gerektiğini söylüyor...

tel dede söyledimya 2 gün peş peşe 3 kupa aldım 1 de finalde kaybettim şimdi ise 2 günde son 20 maçta 16 malubiyet ve beraberlik aldım sence bu normalmi !!!!!

oyunu dengelemek adına oyuncu degerlerinden tutki gol vuruşlarından tutki herşeyiyle dengelemek adına birinin oyun kuvvetini diyerinin oyuncu kevvetine vererek EŞİTLENMİŞ bence !!!!

Aslında metinden onu çıkartmak doğru olmaz ama özellikle ML open da d4 veya d5 adamlarıda gelebiliyor ya işte benim başıma çok gelen bir olay,ben 5-6 tane karşı karşıya kaçırıyorum adam bi ara pası veya can havliyle kanattan bir orta yapıyor tak gol sonra kendi sahasında top çevirme olayı gitti maç :) bu benim başıma çok geldi..
  • yukari sulmenli midir nedir takiminin adi..650 ratingi var daha ilk yari 5 attim cikti oyundan..boyle turkleri gordukce nefret ediorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

yukari sulmenli midir nedir takiminin adi..650 ratingi var daha ilk yari 5 attim cikti oyundan..boyle turkleri gordukce nefret ediorum.

salman44 mü neydi o sanırım. Tam bir aciz
  • quote:

quote:

quote:

ataryemeze hakverıyorum gercekten bu analıgde bır pustluk var.yaw öle bır hal alıyokı hıc bı topun gırmıyor adamın tek pozısyonu gol ve o gun oyuncularında hıc kosmuyor.bu nasıl olur ya gercekten bunuda okuduktan sonra oyundan sogumaya yetıyor.okadar cebellesıyoz topladıgımız puan aynı 550-600 cıvarı
  • Ben katılmıyorum 4 gündür yaklaışk 50 maç yaptım hep aynı oyuncular aynı taktik oynuyorum 4 günde 1 kez yenildim online master ligde ..Bence sizin olay psikolojik dostlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 23 Temmuz 2012; 2:30:51 >
  • 
Sayfa: önceki 359360361362363
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.