Şimdi Ara

[PC] PES 2012 ONLINE MASTER LIG ANA KONU (362. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.761
Cevap
13
Favori
308.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 360361362363364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Renovatio26

Ben katılmıyorum 4 gündür yaklaışk 50 maç yaptım hep aynı oyuncular aynı taktik oynuyorum 4 günde 1 kez yenildim online master ligde ..Bence sizin olay psikolojik dostlar

nasıl bi piskoloijmişya şimdi turnuvadaydım MÜSABAKA d2 1.05 turnuvası 2 maç aldım 3. maç kıytırık bi oyuncu daha önce 4 5 attım biri

maça başladık tam 11 şut istatislige yansıyan hadi öyle kabul edelim 11 şut atmışım ama maç adamın ceza saha sı içinde oynuyorum resmen

1 penaltı 2 direkten dönen top filan neyse 0-0 bile beni üs tura taşır adam tesadüfi benim sahaya geçti belki maç boyunca tek geçişi

şut çekemedi kaptım topu paslaşırken benim olan üstü süper kalecim ayagından kaçırdı gol oldu adam 0 şut 1 gol attı ve maç bu skorla bitti

BU KESİNLİKLE PSKOLOJİK FİLAN OLDUNA İNANMIYORUM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

not : 2 günde 3 kupa aldım 1 de final kaybettim yani 4 günde ilk 2 gün ben berabere bile kalmadan devam ediyodum

son 2 günde son 20 maçta 4 galibiyet almışım 16 berabere ve yenilgi !!!!!!!!!!!
  • KAYSERİNİN ve TÜRKİYENİN yeni messi si yetişiyor sadece yeterince destek ve güven aşılanması yeterli !!!!

• quote:

Ben katılmıyorum 4 gündür yaklaışk 50 maç yaptım hep aynı oyuncular aynı taktik oynuyorum 4 günde 1 kez yenildim online master ligde ..Bence sizin olay psikolojik dostlar

bende bu ''günün taktiği'' olayına katılımıyorum.aylardır aynı taktik,benzer oyuncu yapısı ile oynuyorum.öyle hergün taktik değiştirmek faydadan ziyade, zarar getirir bence.alışkın oldugun taktiği değiştirdiğinde oyun daha zor oynanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATARYEMEZz

quote:

nasıl bi piskoloijmişya şimdi turnuvadaydım MÜSABAKA d2 1.05 turnuvası 2 maç aldım 3. maç kıytırık bi oyuncu daha önce 4 5 attım biri

maça başladık tam 11 şut istatislige yansıyan hadi öyle kabul edelim 11 şut atmışım ama maç adamın ceza saha sı içinde oynuyorum resmen

1 penaltı 2 direkten dönen top filan neyse 0-0 bile beni üs tura taşır adam tesadüfi benim sahaya geçti belki maç boyunca tek geçişi

şut çekemedi kaptım topu paslaşırken benim olan üstü süper kalecim ayagından kaçırdı gol oldu adam 0 şut 1 gol attı ve maç bu skorla bitti

not : 2 günde 3 kupa aldım 1 de final kaybettim yani 4 günde ilk 2 gün ben berabere bile kalmadan devam ediyodum

uzun zamandır yazmıyordum.. başıma gelen bir şeyi yazayım ki işlerin nasıl yürüdüğü belli olsun :) elbet 700 puana ulşamışınızdır..derdim puan kasmak deiğildi ama 710 a kadar çıktım..40 maçta 2 mağlubiyet falan almışım üstad o derece.. ne olduysa 700 ü aştıktan

sonra oldu..kasmayan maçlar kasmaya başladı,gelen 300 puanlı adamları zar zor 1 farklı yenmeler,normalde kornerden vurduğum kafaların hiçbirini vuramamam(özellikle bu çok komik) hepsi dışarı gidiyor..ronaldo nun saçma sapan hareketler yapması...anlatmakla

bitmez üstadım..nitekim 710 dan 3 maçta 650 ye iniverdim :)) 3 mağlubiyet arka arkaya ipimi çekiverdi..yani diyeceğim konami isterse senin benim yenme şansım yok.ve kesinlikle bir tarafa galibiyet şansını daha fazla veriyor bir durumdan sonra..normalde verdiği

faulleri çalmaz oldu hoca..bir şeyleri dengelemek için mi böyle yapıyor konami bilmiyorum..anlamışta değilim.. bu durumdan sonra da beni kimse inandıramaz hile yapmadan 750 800 puanlara çıkmayı..adamlar çok net önünü kapıyor usta..
  • aynen öle.puan yukseldıkce toplar gırmıo fauller calınmıo.sacma sapan adamlara yarım pozısyonla mac verıosun.en güzel puan aralıgı 600-650 arası. 2 kez 750 yı fılan gordum ama 2 gun gecmedı ındık. puan yukseklıgıın konamı acısından zıyade rakıp acısından da sıkıntıları oluo. adam one gecıo top cevırıo herturlu zamana oynamayı yapıo. bunuda dogal karsılıorum 700-750 puan arası bı rakıp gorunce doğal olarak irkilio ve one gecınce bı sekılde galıbıyetı korumaya calısıor. işin kısası puandan gectım oyundan kacmasınlar yeter. gerci 10 gundur baya bı mac yaptım turnuvalarda kacan sayısı 1 veya 2. onun ıcın ayrı bı zevklı bu aralar oyun
  • quote:

İlginizi Çekebilir
    • Bu 5 oyunun filmi de olmalı
    • Yandex'ten öğrencilere hizmet
    Bu konuda okuyacaklarınız:
    1. "FIFA 12, PES 2012'den daha gerçek!"
    2. "Önemli olan sadece gerçek olmak değil!"
    Galeri: Gamescom: Patlamaya hazır bombalar...
    Galeriye Git
    Video: PES 2012'den ilk video!
    PES ve FIFA... Bugün futbol oyunlarından hoşlanan herkesin favorisi ya biridir, ya da diğeri... Her sene serilere yeni birer oyun eklenir ve herkes hangisi daha iyi diye tartışır durur...

Aynı tartışmaların bu sene de yaşanacağı su götürmez bir gerçek. Ama bu kez oyunculardan değil, çok farklı bir yerden, oldukça ilginç bir açıklama geldi. PES serisinin babası Shingo 'Seabass', Digital Life'a verdiği ropörtajda, FIFA 12'nin, PES 2012'den "çok daha gerçek" göründüğünü söyledi.

Bu ilk bakışta bir itiraf olarak görünse de, Seabass'in bu sözlerinin ardında önemli detaylar yatıyor. Bakın PES serisinin babası, bu sözleri ile aslında ne demek istemiş... Haberimizin ikinci sayfasında...
    1. değil!"
    İlginizi Çekebilir
    • Bu 5 oyunun filmi de olmalı
    • Yandex'ten öğrencilere hizmet
    Galeri: Gamescom: Patlamaya hazır bombalar...
    Galeriye Git
    Video: PES 2012'den ilk video!
    Seabass, aynı ropörtajda gerçekçilik ve eğlence etkenlerinin bir oyunda dengeli bir biçimde dağılması gerektiğini söylüyor ve PES 2012'nin, daha eğlenceli bir oyun olmak adına gerçeklikte FIFA 12'nin gerisinde kalmış olabileceğini belirtiyor. Yani yeni PES'in, FIFA 12'den daha eğlenceli olması için her şeyi yaptıklarının altını çiziyor.

FIFA 12 mi, PES 2012 mi? Hangisinin daha gerçek, hangisinin daha eğlenceli ya da hangisinin daha iyi olduğunu söyleme sırası şimdi oyuncularda. Yakında çıkacak demoları oynayalım ve Seabass'in sözlerinde ne kadar haklı olduğuna biz karar verelim

''kanka eğlence ve gerçekçilik unsurlarının oyunda dengeli olması lazım '' lafından sen denge olsun diye golu bilerek konami kaçırtıyor anlarsın '' ben r1+L1 + yön+üçgene bastıgımda havadan çapraza pas attıgımda futbolcumun rakip defans oyuncusuyla çaprazda olan topa tüm gücümle topa gitmek istesemde konaminin hatası yüzünden o topa gitmemesini(hata-buğ)unu anlarım....''bi başkasıda başka bi hatasını anlar....lakin üstteki kelimesinden bilerek kullanıcılara gol kacırtır berbat oynatırız demesi pes13 ve gelecegini karartmak olur....bu lafı senin dedigin şekilde kim anlarsa o oyunu kim alır?

Ayrıca 100 kere söyledim gene söyleyim önceden pes12 online bölümünde takımın oynaması oyun planı içinde saklı dedim....ha buna günlük deişiyor demiştim görüyorumki renato-muzzy bi kac gün üst üste süper gitmişler renato hala memnun -muzzy ise dıkkanmış durumda.......işte muzzy gibi seri yakalayıp +700 yapanlar seri bittiginde anlıyolarki taktik-iç tetikleme ayarlarıda degişiyor...ha o anda ne yapıyolar baktılar o macta puan kaybetcek bağlantı kalitesi hooop maç oynanmamış maç kayıp 0 ..saten seri yakaladıgı için ortalama fena deil,dogru taktigi bulana kadar dostluk macı yeterli dostluk macında dogru taktigi bul yola dewam...
    Amaaa analigde +700 de sürekli kalan adam ben legalim aktifim demesin onu s......m ;) (
    Saten 1aydır analige de girmiyom dostluk macında dogru taktigi buluyorum günlük 5 mac yapıyom Qick-lobide 5 inide alıp yatıyorum :)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzzy00

quote:

quote:

uzun zamandır yazmıyordum.. başıma gelen bir şeyi yazayım ki işlerin nasıl yürüdüğü belli olsun :) elbet 700 puana ulşamışınızdır..derdim puan kasmak deiğildi ama 710 a kadar çıktım..40 maçta 2 mağlubiyet falan almışım üstad o derece.. ne olduysa 700 ü aştıktan

sonra oldu..kasmayan maçlar kasmaya başladı,gelen 300 puanlı adamları zar zor 1 farklı yenmeler,normalde kornerden vurduğum kafaların hiçbirini vuramamam(özellikle bu çok komik) hepsi dışarı gidiyor..ronaldo nun saçma sapan hareketler yapması...anlatmakla

bitmez üstadım..nitekim 710 dan 3 maçta 650 ye iniverdim :)) 3 mağlubiyet arka arkaya ipimi çekiverdi..yani diyeceğim konami isterse senin benim yenme şansım yok.ve kesinlikle bir tarafa galibiyet şansını daha fazla veriyor bir durumdan sonra..normalde verdiği

faulleri çalmaz oldu hoca..bir şeyleri dengelemek için mi böyle yapıyor konami bilmiyorum..anlamışta değilim.. bu durumdan sonra da beni kimse inandıramaz hile yapmadan 750 800 puanlara çıkmayı..adamlar çok net önünü kapıyor usta..

kardeşim 2 şekilde KONAMİ önümüzü kestine inanıyorum ben

1: gol atma oranını okadar düşürüyoki gol orucu tutuyorsun resmen ama ya berabere kalıyon 0-0 yada gol yersen yeniliyon

2: kral top oyna adamı baskı altına al ne eder sen et maç boyu 1 veya 2 defa adam sahana gelsin kesinlikle 1 2 gol yemiş oluyon

not: bu durum bazen bizim lehimizede oluyo alehimizede bunu konami ayarlıyor bariz bi örnek verem

İBRAHİMOVİÇBJK ile bi maç yapıyoz bilirsiniz fena oynamaz adam benim ceza sahamdan çıkmıyo vurdu ya direkten dönüyo ya kalecim tutuyo

ben adamın sahasına bi şekilde geçtim her top gol oluyor nitekim adam 19 pozusyon bulmuş gol atamamış ben 6 pozusyon a girmişim 7 gol atmışım

maç ta 7-0 ben yenmişim böyle bi adalet olmaması lazım zaten o tür 1 2 maç la karşılaştım KONAMİNİN el atttı konusundan şüpelerim olmuştu

BİDE ŞÖYLE Bİ ÖRNEK VEREM 6 maç peş peşe 0-0 kalarak -D1 şampıyonu oldum ve bütün turnuvada sade ce 2 tane gol attım hiç yenilmedim

kaçtane penaltı kaçırdım kaçtane direkten döndü hatıurlamıyorum ama bayabi kaçırdıydım kendi kendime şu sözü verdim GOL ATAMIYOSAN YEMİYCEZDE dedim gol filan da yemedim

[PC] PES 2012 ONLINE MASTER LIG ANA KONU
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgunu

aynen öle.puan yukseldıkce toplar gırmıo fauller calınmıo.sacma sapan adamlara yarım pozısyonla mac verıosun.en güzel puan aralıgı 600-650 arası. 2 kez 750 yı fılan gordum ama 2 gun gecmedı ındık. puan yukseklıgıın konamı acısından zıyade rakıp acısından da sıkıntıları oluo. adam one gecıo top cevırıo herturlu zamana oynamayı yapıo. bunuda dogal karsılıorum 700-750 puan arası bı rakıp gorunce doğal olarak irkilio ve one gecınce bı sekılde galıbıyetı korumaya calısıor. işin kısası puandan gectım oyundan kacmasınlar yeter. gerci 10 gundur baya bı mac yaptım turnuvalarda kacan sayısı 1 veya 2. onun ıcın ayrı bı zevklı bu aralar oyun

ya senin dedin de ayrı bi dert zaten sistemi bulmuşun KONAMİ sana izin vermiş golde atabilirsin ii oyunda oynuyabilirsin diye bundada rakip kaçıyo

bana denk gelenlerden biri çok dikkatimi çekti

adam beni oyundan attıdı önce ben oyun oynanmamış sayıldı sandım ama bi baktım yenik sayılmışım adamın

genel maç tamamlamasına baktım şoke oldum zaten

[PC] PES 2012 ONLINE MASTER LIG ANA KONU
  • Oyun şuan benim için bitmiştim KONAMİ'DE çalışan herkesin anasını avradını ..Şerefsizler ya 645 puanım vardı iki kere bağlantı koptu hemde d5 teki adama ya puan590 küsüre indi senin gibi oyununda bağlantınında Konami seninde Allah belanı versin adi herifler gitti puanlarım ..
  • quote:

Oyun şuan benim için bitmiştim KONAMİ'DE çalışan herkesin anasını avradını ..Şerefsizler ya 645 puanım vardı iki kere bağlantı koptu hemde d5 teki adama ya puan590 küsüre indi senin gibi oyununda bağlantınında Konami seninde Allah belanı versin adi herifler gitti puanlarım ..

dun cok guldugunden oldu:))konamı pustluk yapıyo dedık ınanmadın. neyse artık gecmıs olsun yapcak bısey yok
  • Sarikirmizix denen seref yoksunu burada mi. Orucumu acip onu bulacapgim at hatasi ile norvec aliyor bana kufrediyor sonra kaciyor

• Berkecaykara 87 de kendi kalesine atarak oranimi dusurdu ne diyeyim siz diyin

• quote:

Orijinalden alıntı: kreatinkinaz

quote:

Oyun şuan benim için bitmiştim KONAMİ'DE çalışan herkesin anasını avradını ..Şerefsizler ya 645 puanım vardı iki kere bağlantı koptu hemde d5 teki adama ya puan590 küsüre indi senin gibi oyununda bağlantınında Konami seninde Allah belanı versin adi herifler gitti puanlarım ..

dun cok guldugunden oldu:))konamı pustluk yapıyo dedık ınanmadın. neyse artık gecmıs olsun yapcak bısey yok

dediğin gibi kardeşim dün çok güldüydün bizim başımıza defalarca geliyo bunla geçmiş olsun

ben dediydim demek çözüm deil illa ayana basınca ses çıkartmak kötüdür objektif olarak düşünüp başımıza gelenleri o şekilde paylaşırsak

en azından sade bana olmuyo bu gibi durumlar demeyiz
  • İğrendim oyundan resmen ya. Herkeste bi lag sorunu. Yok öngrülmeyen koşullar yok bilmem ne. Maç oynayamaz olduk. Lanet olsun böle oyuna
  • Artık bırakın oynamayı bu oyun hakkında birşeyler yazmak bile gelmiyor içimden, ben pes 13den bahsedeyim perşembe demo geliyor, ana lig onlineda artık rüya takım kurmak hayal olacak, analige maaş sınırlandırılması geliyormus , hile olayı için'de birşeyler olacakmış buna bağlı olarak,yeni oyun yeni umutlar, bu sefer olmalı artık ,

• quote:

Orijinalden alıntı: MEyRaMi_TR

Artık bırakın oynamayı bu oyun hakkında birşeyler yazmak bile gelmiyor içimden, ben pes 13den bahsedeyim perşembe demo geliyor, ana lig onlineda artık rüya takım kurmak hayal olacak, analige maaş sınırlandırılması geliyormus , hile olayı için'de birşeyler olacakmış buna bağlı olarak,yeni oyun yeni umutlar, bu sefer olmalı artık ,

en çok beğendiğim haber rüya takım kurmak hayal olacak,maaş sınırlandırması geliyor demen oldu.Abi nedir yaa ronaldo messi falan filan yıldız oyuncuları topla,koş koş in kanata pas ver gol at.umarım düşündüğüm gibi güzel bişeyler olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZoRVoLKaN

quote:

Artık bırakın oynamayı bu oyun hakkında birşeyler yazmak bile gelmiyor içimden, ben pes 13den bahsedeyim perşembe demo geliyor, ana lig onlineda artık rüya takım kurmak hayal olacak, analige maaş sınırlandırılması geliyormus , hile olayı için'de birşeyler olacakmış buna bağlı olarak,yeni oyun yeni umutlar, bu sefer olmalı artık ,

en çok beğendiğim haber rüya takım kurmak hayal olacak,maaş sınırlandırması geliyor demen oldu.Abi nedir yaa ronaldo messi falan filan yıldız oyuncuları topla,koş koş in kanata pas ver gol at.umarım düşündüğüm gibi güzel bişeyler olur...

Ya geçen hafta , maç tamamlama oranım düştü, dedim gireyimde. Lobilere takılayım, girdim bir odaya adamın 750 puanı var, ben barcelonayı aldım, oda kendine rüya takımını aldı, 95 overalldan aşağı adam yok, başladık maça bir o attı ilk yarı 2yarı da ben attım, maç 90 dakika böyle bitti uzatmalar açıkmis 6 tane oyuncu değiştirme hakkı , adam değiştirdi oyuncuları, bende pedro falan değiştirdim, bir baktım taktik ekranında adamda 3 ronaldo forvet oynuyor, tabi maç boyunca 2 cılız atak yapan adam benim oyuncularin yorulması ile sağdan soldan klon ronaldo ile yardır baba yardır, golü attı bıraktım zaten ne saçmalıktir egosunu tatmin ediyor, sankiiA 750 puan yapınca çok iyi bir oyuncu oluyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: kreatinkinaz

quote:

Ya o dedikleriniz ile bu farklı ki bu resmen puanımı aşağı çekmek oldu 35 puanım gitti deli oldum ya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZoRVoLKaN

quote:

öyle bişeykı analıgde eto ve lavezzı messıden daha ıyı oynuyor. 6-7 aydır analıgde ınaesta ,messı ,xavi ve ibrahımovıcten hıc verım alamadım. sankı çakma gıbı duruyorlar. ilginc
  • 494 puanla D3 den D2 ye çıkarmıyım???
  • 
Sayfa: önceki 360361362363364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.