Şimdi Ara

[PC] PES 2012 ONLINE MASTER LIG ANA KONU (364. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.761
Cevap
13
Favori
308.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 362363364365366
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yipman ne oldu ya tam kazanirken ciktin ben bisey yapmadim ha : (
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

yipman ne oldu ya tam kazanirken ciktin ben bisey yapmadim ha : (

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SofistikAdam -- 25 Temmuz 2012; 3:35:07 >
  • arkadaşlar biri bu tabloyu açıklıyabilirmi

2 maçı aldım 3. maç messi (mor) villa (mavi) sancez (yeşil) puyol (mavi) pique (yeşil) özetle kritik adamlar dandirik kondusyonlarda ona ramen

maça baskılı başladım vuruyom vuruyom girmiyo 1 penaltı bide kıytırık golle rakip 2-0 öne geçti ama tek kale oynuyorum ve sonunda

dayanamadım çektim eternetin fişini hükmen 3-0 yenildim

oyunu kapatacaktım merak ettim bidaha girem 1 maç daha yapam bunda formdurumları ne olacak dedim iddam kaybolmuş nede olsa

Bİ BAKTIM GELEN RAKİP 2 MAÇI ALMIŞ BENLE OYNADI 3. MAÇ takıma baktım benimkiler full kırmızı ile oynuyor

alttaki fotodada farkedeceginiz gibi

peki soruyorum arkadaşlar bu nasıl bi adalet sistemi adamı yensem adamda çıkamıycak zaten bende çıkamadım nitekim maç başından sonuna kadar

tek kale oynadım 1 tane attım dak 80 den sonrada maçı adama bıraktım 2 gol attım kendi kaleme

ÖZETLE PES 12 DE ADALET FİLAN YOK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[PC] PES 2012 ONLINE MASTER LIG ANA KONU
  • yipman ping degerım 55 evet bıraz kasma var ama macı bırakman gerekmıyodu sonucta forumda arkadsız. ınsan mac sonu bıseyler yazardı. sakın macı kaybettım dıe dusunme hak gecmesın dıe kendı kaleme 2 tane attım 2-2 bıttı. puana ıhtıyacım yok yeterkı kalplar kırılmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATARYEMEZz

arkadaşlar biri bu tabloyu açıklıyabilirmi

2 maçı aldım 3. maç messi (mor) villa (mavi) sancez (yeşil) puyol (mavi) pique (yeşil) özetle kritik adamlar dandirik kondusyonlarda ona ramen

maça baskılı başladım vuruyom vuruyom girmiyo 1 penaltı bide kıytırık golle rakip 2-0 öne geçti ama tek kale oynuyorum ve sonunda

dayanamadım çektim eternetin fişini hükmen 3-0 yenildim

oyunu kapatacaktım merak ettim bidaha girem 1 maç daha yapam bunda formdurumları ne olacak dedim iddam kaybolmuş nede olsa

Bİ BAKTIM GELEN RAKİP 2 MAÇI ALMIŞ BENLE OYNADI 3. MAÇ takıma baktım benimkiler full kırmızı ile oynuyor

alttaki fotodada farkedeceginiz gibi

peki soruyorum arkadaşlar bu nasıl bi adalet sistemi adamı yensem adamda çıkamıycak zaten bende çıkamadım nitekim maç başından sonuna kadar

tek kale oynadım 1 tane attım dak 80 den sonrada maçı adama bıraktım 2 gol attım kendi kaleme

ÖZETLE PES 12 DE ADALET FİLAN YOK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[PC] PES 2012 ONLINE MASTER LIG ANA KONU

eger bu oyunda adalet olsaydı analıg harıcı dıger mod turnuvalarında form durumları sbt olurdu
  • ben eniysi yatayım yoksa ya tuttum oruç sayılmıycak ya pc yi kıracam

ARKADAŞ 1 POZUSYONUN İÇİNDE EN FAZLA KAÇ DEFA DİREKTEN DÖNER TOP 4 DEFA DİREKTEN DÖNDÜ PEŞ PEŞE VE 2-1 YENİLDİM 90+3 DE

YEDİM GOLLE

D1 analig çegrek finalinde
  • Zaten oyunda o gün bişey ters giderse akşama kadar o sürer hep terslikler maçta seni bulur hep şanssız goller yersin boş kaleye atamazsın ..
  • Eee ne oldu çıkmadı mi demo pcye hala xbox'a çıkmış gece ,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xbox cikti mi pc de neden cikmadi ki ????

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam ben paylaşıcaktım sen paylaşmısşsın..

Buda benden;

http://dl.pes2013demo.konamionline.com/pes2013demo/2c7ab85a893283e98c931e9511add182/PES2013_DEMO.zip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 25 Temmuz 2012; 14:19:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio26

Tam ben paylaşıcaktım sen paylaşmısşsın..

Pes 2013 Demo İndirmek İçin Tıklayın.

:))))

yorumlaşalım burda daha sonra...ayrıca 2012 demosunu hatırlıyorumda çıkan oyunla yakından uzaktan alakası yoktu :))
  • Tamam paslaşırız zaten önemli olan oyunun yapısını ve kalitesini görmek oyun orjinalinde tamamen değişiyor nerdeyse

Ben PES 2013'ün parasını hazrıladım ayırdım bile bir köşeye sabırsızlıkla orjinalin çıkmasını bekliyorum hemen alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio26

Tamam paslaşırız zaten önemli olan oyunun yapısını ve kalitesini görmek oyun orjinalinde tamamen değişiyor nerdeyse

Ben PES 2013'ün parasını hazrıladım ayırdım bile bir köşeye sabırsızlıkla orjinalin çıkmasını bekliyorum hemen alıcam

aynen oyun çok farklı oluyor çıkınca..bende alıcam sanırım hemen çıkınca..sonra geç kalınca bir anlamı olmıuyor...
  • Ben önsipariş vericem geçen sene Medimarkt'tan aldım Türkiye'ye oyun gelene kadar millet takımını uçuruyor çok iyi adamlar alıyor takımlarını kuruyor bile ..
  • ilk macımı yaptım İtalya-Portekiz... Oynanabilirlik fena değil en azından 2012 gibi değil. Farklılıklar mevcut...
  • Oyun benim çok hoşuma gitti müthiş bence..

PES 2013 DEMO:

http://dl.pes2013demo.konamionline.com/pes2013demo/2c7ab85a893283e98c931e9511add182/PES2013_DEMO.zip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 25 Temmuz 2012; 14:40:25 >
  • oynanabilirlik değişmiş gibi duruyor.. almanya ile italya ya 4-1 lik gibi bir skor elde ettim.. nani ve reus gibi oyunculara süratli kartı eklenmiş.. oyun içi animasyonları gelişmiş sanki biraz daha..ama çıkan oyun tabiki bundan çok farklı olur..ayrıca çok değişik kartlar eklenmiş oyuna ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzzy00 -- 25 Temmuz 2012; 15:03:14 >
  • Neymar'ın UMF'sini almışlar Rooney'nin ki duruyor. Farklı yetenek kartları eklenmiş Vole Rövaşata vb.. gibi ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SofistikAdam

Neymar'ın UMF'sini almışlar Rooney'nin ki duruyor. Farklı yetenek kartları eklenmiş Vole Rövaşata vb.. gibi ...

di natale ve cassano ile denediğimde umf yapmadılar..krtları olduğu halde..değişik kartlar eklenmiş...inş güzel şeyler çıkmıştır ortaya ..
  • 
Sayfa: önceki 362363364365366
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.