Şimdi Ara

[PC] PES 2012 ONLINE MASTER LIG ANA KONU (366. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.761
Cevap
13
Favori
308.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 364365366367368
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: guran66

quote:

Orijinalden alıntı: ATARYEMEZz

YUKARI METİNİN DEVAMI

gelen türk oyuncusunu rahat geçtim ama çok ukala idi vay kontra atak korkaklık vay bilmem ne diyerek sinir etti beni derken

benim belalım KONSTANTİN le karşılaştık maça başladım ezan okundu neyse dedim devam edem attı bitane ama ben üstün oynuyom

88 dak ta üstün oynamamın karşılını aldım 1-1 yaptım derken santra yaptı 2 adam geçti ve gol yedim dondum kaldım lanet olsunki

gene KONSTANTİN e yenildim ve kupayıda konstantin aldı :(((((((

[PC] PES 2012 ONLINE MASTER LIG ANA KONU

Olsun sen canını sıkma konstantinden Ml Open kupasını yine aldım 3-1 yendim o adamı hep yeniyom nedense bu iki oldu finalde yendiğim elemanı

teşekkürler kardeşim sıkmıyom canımı ama 15 dak iftarı geç açtım ve DENİZİ AŞIP derede boguldum resmen :))) telikeli oyuncuyu devirdim hemde 3-0 geriden 3-3 yakalıyarak sanırım biraz rehabet oldu ve

önde basam az dedim bi önceki turdada rahat geçince rehabet oldu bende

şimdide 2 . maç eno geldi türk ve hemşerim çıktı kayserili 65.dakda gol yedim baktım çıkartamıyom golü avaraj verdim çıkamadım şimdikinde :(((
  • berkaykaya nickli eleman 640 puan yapmıssın ama nasıl yaptıgın ortada zorlu rakıplerde baglantı kalıtesını dusurup mactan kacark kendını basitleştiriyorsun...senin a.m.k ben p...zz..vnk herif
  • quote:

Orijinalden alıntı: zannaks1905

pes13 demosuyla 4 maç yaptım...Eger aslıda böyleyse 14 e kadar 12 ile dewam etmenin sakıncası yok gibi...
    İzlenimlerim :oyun en iyi oyuncu modunda ve hızı +2 iken saga sola dönmeler mütiş yavaş-çok slow nalet olsun dönsede pası çıkarsam diyosun öyle yavaş dönüyolarki sanki dönerken ayakları kırılacak gibi duruyolar...
    Hızlanma (depar)r2+r1 kombinesi yoktu futbolcuların walcot bile depar atmadı ama walcot pes12 den biraz daha hızlı ve fizikli göründü...
    Bi çok oyuncu top rakipteyken ilk hamleyi kayarak %100 başarılı şekilde müdahale yapıyor iyi mi bu hareketi ise olumlu olumsuz karar veremedim..
    Paslar ve grafik çok hoş ama oynanabilirlik kocaman soru işareti...
    Şuan için pes12 den en önemli farlı mükemmel grafigiydi benim için...Tam sürümünü korsan denemeden orjinaline 100 küsür vermem...

sen merak etme üstad çıkacak oyunda demoda beğenmediğimiz bir çok şey olmaz diye düşünüyorum...bu zaten oyundaki değişiklikleri görmek açısından sende biliosun..değişik kartlar eklenmiş yeni pas sistemi gelmiş vs..bunları bakarsak oyunda baya gelişme var..ama grafik animasyon olarak fifalaşma çabaları sürüyo gibi..ben şikayetçi olmadım pek..beğendimde..beğenmemin sebebi de zaten bir çok şeyin değişeceği tabi..hatırlarsak 2012 de ne güncelleştirmeler çıkmıştı..2012 nin demosunu ve 2012 nin orjinalini bi düşün :)
    arada dağlar kadar fark vardı :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzzy00 -- 26 Temmuz 2012; 0:23:10 >
  • Evet arkadaşlar!Bugün İstanbula dönüş yaptım.Ayağımın tozu ile demoyu kurdum ve yaklaşık 6 maç yaptım.yapmayada devam edecem
    Öncelikle artık kolay kolay pes12 oynamam gibi geliyor.Malum oyunun çıkmasına 2ay var.Oyunun oynanışını iyice kavramak lazım..

Bütün maçları süperstar zorluk seviyesinde seçeneğinde yaptım...
    İlk izlenimlerim...
    Manuel pas ve şut son derece olumlu bir gelişme..Pes13 online oynanışın bunun temelleri üzerine oturtulacağını düşünüyorum.ve yapmak oldukça zor.pes 11de vadedilen ama tam bir fiyasko olan 360derece kontrol pes13de hayat bulmuş
    2. önemli unsurda topla ilk buluşma anları ve pes ıd bunu ronaldo ile oynarken gerçekten hissedebiliyorsunuz
    oyuncuların hareketleri güzel pes12deki gibi kalas değiller
    Defans daha derli toplu ,kaleciler çok daha iyi duruyor .özellikle kalecilerin topu oyuna çok daha akıllı bir şekilde sizin istediğiniz yere doğru oynuyorlar
    pas ve şut fiziği çok iyi duruyor ayrıca oyuncularınız ceza sahası içine daha akıllı koşular yapıyorlar.
    Defans sistemi değişmiş artık istediğimiz anda topa doğru hamle yapabileceğiz .
    Oynadığım maçlarda çok değişik goller oldu . tam sürümde çeşidi bol goller görmeyi umuyorum
    Oyunun beğenmediğim 2yönü var oyun 0 hızda çok yavaş onlineda da oyun hızı 0 olacağını düşündüğüm için +1 ve +2de oynamadım
    2.side süperstar zorluk seviyesince oynamam rağmen karşı takımın oyuncuları zaman zaman orta sahada özellikle mala bağladılar topu kapmak çok kolay oldu . bilgisayarın yapay zekasını beğenmedim. Gerçi pes 12dede en zor seviyede top oynatmıyordu bilgisayar bunun bir ortası bulunmalı

Ancak bu 1.demo ve 2.demoda gelecek ve nihayetinde de tam sürüm gelecek.Bence konami gelen şikayetleri değerlendirip oyuna son rötüuşlarla dokunup son yıllardaki en iyi pes serisini bizim beğenemize sunacaktır Ve tabiki online oyun ve hileyide en aza indirirlerse muhteşem olur... Gerekli eksiklikler giderilirse oyun çok çok iyi olacaktır ve 90 üzeri bir puanıda hakedecektir....
  • Pes 2013'te R1+R2 kombinasyonu çalışıyor ..Demin rooney ile bir gol attım uzaklardan UMF sitili ile akıllara zarar Ben oyunu çok beğendim orjinalinde tüm hatalar giderilecektir güncellemeler gelecektir şuan için tek sıkıntım sağ analogla pas atmaya çok alışmıştım bunda onu çok kısıtlamışlar birde Ronaldo nedir öyle ya amma abartmışlar adamı ilah yapmışlar..

Dediğin gibi oyuncuların hareketleri felan çok gerçekçi olmuş ceza sahası içindeki ikili mücadelelere bayıldım demin maçta bir orta açtım bizim eski FB'Lİ deividin topa bir uçuşu var ne güldüm ya sanki karate yapıyor Yani diyeceğim ortalarda felan oyuncular topa dokunmak gol atmak için varını yoğunu ortaya koyuyorlar size hissettiriyorlar o micadeleyi çok beğendim acayip gerçekçi olmuş..

Birde en Pes 2012'de en sinir olduğum olayı düzeltmişler kaleciyle topu el ile istediğimiz yere istediğimiz şiddette atabiliyoruz artık oyuna topu sokmak el ile PEs 2012'de deli ediyordu insanı hatta bir çok gol yemişliğim var kalecinin topu saçma saçma yerlere attığından dolayı artık bu düzeltilmiş ben 1. demo olmasına rağmen çok çok beğendim ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 26 Temmuz 2012; 3:04:56 >
  • yaw hayatımda hile yapmadığım halde maç tamamlama oranım yine düştü %60'lara.....tadı tuzu kalmadı,ya bilerek yenileceksin yada maç oynanmamış sayılacak,başka ihtimal olmuyor.yerlisi yabancısı herkes hileci olmuş,sanki madalya takacaklar.Allah hepsinin belasını versin
  • bugün 3 . defa geri dönüş en kritik maçta 3 . maç 3-1 den 4-3 :))))

• Bugün bende 3-1'den 5-3 çevirdim dostum manyak maç oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganyan78

yaw hayatımda hile yapmadığım halde maç tamamlama oranım yine düştü %60'lara.....tadı tuzu kalmadı,ya bilerek yenileceksin yada maç oynanmamış sayılacak,başka ihtimal olmuyor.yerlisi yabancısı herkes hileci olmuş,sanki madalya takacaklar.Allah hepsinin belasını versin

valla çok çok haklısın bu aynı şuna benzemiş

ben sigara kullanmam ama askerde sürekli sigara toplatırlardı ceblerim hep sigara dolardı :)))

hele geçen %30 a düştü benim son 10 maç tamamlama oranım 1 tanesi benim hatam sinirlendim eterneti çektim 3-0 yenik sayıldım gerisi karşı tarafından yapılan oaylardan :((
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio26

Bugün bende 3-1'den 5-3 çevirdim dostum manyak maç oldu

doping almış gibi oluyosun ama hele bide rakip kuvvetli ise çok deli oluyo :))
  • ben böyle işin taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

YA BİYERLERİMİZDEN TER AKTI ÜS TURA ÇIKMAK İÇİN 2 defa ölüp ölüp dirildim maçları çevirerek üs tura çıktım sralamada benden önde oldundan hileci

%73 maç tamamlaması olan ÇOK ÇOK MÜKEMMEL İNSAN siz anlamışınızdır daha maç başlamadan video on diyede yazdım maç başladı ve sona erdi

ben nedeyim bu oyunamı sövsem hilecileremi offff offffff elbet ALLAH BU HİLECİLERİN CEZASINI VERİR KONAMİDEN ÜMİDİMİ KESTİM LANET OLSUN YA

HİÇ Bİ HEYCAN ŞEMKİM KALMADI ELİM AYAM DÖKÜLDÜ RESMEN !!!!

• ULAN EMEK HIRSIZI BENİM OYNAMA ŞEVKİMİ KIRDIN ALLAH SENİN BELANI VERSİN

ARKADAŞLAR BU ADİ ADAM HİLEYİ YAPAN ;!!!!

• quote:

ULAN EMEK HIRSIZI BENİM OYNAMA ŞEVKİMİ KIRDIN ALLAH SENİN BELANI VERSİN

ARKADAŞLAR BU ADİ ADAM HİLEYİ YAPAN ;!!!!

bende son macta marques die bı elemanla oynuyodum 1-0 ondeyım dak 80 de macı ıptal ettı ve 4 dak kalınca mac oynayamadım.son macı almıs olsaydım 7 puanla cıkıyordum..harcadıgımız zamana gercekten yazık.. ramazanda ıbadet yerıne oyun oynuyoz ondada tum zamanımız bosuna gıdıyor ve kufurbaz oluyoruz
  • quote:

quote:

Aynen rakibin takımı baya iyiydi en önemlisi 8-9 oyuncusu kırmızıydı formları ilk yarı top geçiremedim ikinci yarı bir ilah bir gaz geldi arka arkaya saydırdım 3-1 öndeyken attığı her golde dalga geçen çocuktu bence 4. ve 5. golleri attığımda dondu kaldı hissettim acayip zevk aldım ama maçta ve maçın yıldızı bende Divaio ve Drogbaydı
  • quote:

quote:

quote:

Aynen rakibin takımı baya iyiydi en önemlisi 8-9 oyuncusu kırmızıydı formları ilk yarı top geçiremedim ikinci yarı bir ilah bir gaz geldi arka arkaya saydırdım 3-1 öndeyken attığı her golde dalga geçen çocuktu bence 4. ve 5. golleri attığımda dondu kaldı hissettim acayip zevk aldım ama maçta ve maçın yıldızı bende Divaio ve Drogbaydı

genelde bende KONSTANTİN gol attında dalga geçer kötü bi gol yediysen TEŞEKKÜRLER vb. yazar ben öne geçtimde bişeyyok ve farklı öne geçtimde başlar sert faullere kesin kırmızı kart olur ama hile yaptını görmedim

bazı MÜKEMMEL ŞAHZİYETLER hile ile hurda ile adamda iştah bırakmıyo
  • Zaten ben hile yapan ezikleri anlamıyorum madem oynamayı bilmiyorsun yenilgiyi hazmedemiyorsun oynamayacksın bu oyunu git şansını fifada dene zaten Pes oynamak ile yakından uzaktan alakanız yok.. Milletin hakkını yiyorlar resmen adililik yaptıkları hileciler yüzünden nelere nelere zarar verdim ya oturduğum koltuğun kolunumu kırmadım joistike mi zarar vermedim şerefsizler yüzünden neler yaptım sinirden ..İnşAllah Pes 2013'te hile olayının önüne daha çok geçerler diyeceğim ama Pes 2012'de bir önlem yokki daha çok olsun inşALLAH hile olayına bir çözüm bulurlar diyeyim çünkü Pes 2013 çok çok hoşuma gitti yazık olmasın bu oyuna online modlardaki hileciler yüzünden..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 26 Temmuz 2012; 4:40:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kreatinkinaz

berkaykaya nickli eleman 640 puan yapmıssın ama nasıl yaptıgın ortada zorlu rakıplerde baglantı kalıtesını dusurup mactan kacark kendını basitleştiriyorsun...senin a.m.k ben p...zz..vnk herif

Evet dün banad ageldi 4-5 kez hepsinde rakiple bağlantı kurulamıyor dedi ve oyun düştü başlamadan, gerçi onun yaptığı daha iyi diğerleri gibi 70 dakika bekleyip koparmasındansa bunu tercih ederim.

Adama ana avrat sövüyorum çıkıp niye küfrediyorsun ben hileci değilim yazıyor, kuşkuya düşüyorum benmi yanlış hatırlıyorum diye maç 3-0 oluyor yine kaçıyor, böyle bir sinir olamaz ya tespit edip evlerini basacaksın böylelerin. Konami bu işe çözüm buldu buldu bulamadı biter. 140 milyonluk takımla 600 lere merdiven dayadım.
  • Bu videoyu bir izleyin arkadaşlar PES 2013'te Neymar'ın gol sevincine bakın

http://video.fanatik.com.tr/PES-2013te-Neymardan-dans-sov_1_35499.htm?auto=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 26 Temmuz 2012; 13:53:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkayKaya1
    Gelelim chegs1905'e bu arkadaş iyi palavracı gerçekten çok iyi rol kesiyor tebrik ederim.Kardeş öncelikle pes online'ın ne olduğunu öğren ve sonra benim günahımı al.Rakip bulduğunda bağlantı kurulamıyor diyorsa o benden değil konamidendir.Önce bunu öğren sonra günahımı al.Son cümlene gerçekten güldüm ben seninle dün 1 maç yaptım onuda yendim zaten.Sen bahsediyorsun ki sen 3-0 öne geçmişsin ve ben netlimiter açmışım ? Ben afk olsam bile senin bana 3 gol atacağından şüpheliyim ki bundada ciddiyim.Birde utanmadan yenilince arkadaşımıza küfrediyorsun.Frikik'e oyuncuya kendi kullandırmaya hile diyosun.Sen şimdi Ronaldoyu alıp top sürmeyede hile diyorsundur :) Buyrun chegs1905'in fotoğrafları geldi taze taze :)

Sana kim dedi 3-0 olunca kaçıyor diye? Sen herşeyi bırak adam gibi okumayı öğren ben 3-0 olunca kaçıyor diye sanamı demişim başkasınamı demişim.

Frikiği makinaya kullandırmaya hile değil diyorsan bunu gidip iddalı bir maçta cafede dene, senin kafaya indirsinler makinayı.

Evet Ronaldo'nun topu alıp hızla koşması ile frikiğin makinaya kullandırılması aynı
    ne kullanıyorsan bizede gönder ordan.
  •  [PC] PES 2012 ONLINE MASTER LIG ANA KONU

Bir resim ekleyeyim dedim
  • 
Sayfa: önceki 364365366367368
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.