Şimdi Ara

[PC] PES 2012 ONLINE MASTER LIG ANA KONU (368. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.761
Cevap
13
Favori
308.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 366367368369370
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pes 2013'te defans sistemi çok güzel olmuş pas tuşuna 2 kere bastığımızda ayağını uzatarak topu almaya çalışıyor ayrıca pres yaparken aynı zamanda takım arkadaşınada pres yaptırırsan takım arkadaşın gelip kayarak topu almaya çalışıyor ve yaptığı müdahalelerden yarısını alıyor bunlar çok hoşuma gitti..Yeni hareketlerden de en çok sağından atıp solundan geçmeyi çok beğendim çok işe yarıyor kornerlerde oyun hatası keşfettim deminki 2 maçta kullandığım 5 kornerin 3'ünde aynı şekilde gol attım eğer o şekilde kullanılırsa çoğu gol oluyor bunu ayrıntılı olarak anlatıcam bir ara..Sağ analogla pas atmayı biraz daha manuel yapmışlar zorlaştırmışlar ona alışmaya çalışıyorum birde L2 tuşu ile kontrole alışmaya çalışıyorum pek işe yaradığını hissetmedim sanki ..

En hoşuma giden şey ise kaleci ile topu artık el ile istediğimiz yere istediğimiz şiddette atabiliyoruz bunu düzeltmişler Pes 2012'de faciaydı resmen düzeltmeleri çok iyi olmuş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio26

Ben uzun mesafe füzesiyle kartın hakkını verecek bir uzaklıkta baya baya uzaktan Rooney ile harika bir gol attım fraps ile cektim kaydetme olmadığı için o derece hoşuma gitti attığım gol

Bu arada meyrami nickli arkadaş özelden attım Pes 2013 süre uzatma yamasını..

Tamam sağol gördüm akşam kurup, kesintisiz oyun yapalım bari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atar yemez arkadasımla mac yapıyorduk baglantım koptu kendisinden çok ozur diliyorum.Mesajı gorduyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEyRaMi_TR

quote:

Ben uzun mesafe füzesiyle kartın hakkını verecek bir uzaklıkta baya baya uzaktan Rooney ile harika bir gol attım fraps ile cektim kaydetme olmadığı için o derece hoşuma gitti attığım gol

Bu arada meyrami nickli arkadaş özelden attım Pes 2013 süre uzatma yamasını..

Tamam sağol gördüm akşam kurup, kesintisiz oyun yapalım bari

Ne demek önemli değil..Başka isteyen olursa verebilirim PES 2013 ZAMAN UZATMA VE KAMERA yamasını..
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 90aTakar -- 1 Ağustos 2012; 0:09:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bouche

Atar yemez arkadasımla mac yapıyorduk baglantım koptu kendisinden çok ozur diliyorum.Mesajı gorduyse.

olur kardeşim önemli degil insanlık hali ama senle baglantı kopmasından sonra öyle şansızlık çöktüki sorma 2 maçta 11 gol yedim resmen hezimet ler yaşadım sonrada çıktım oyundan :((
  • quote:

Orijinalden alıntı: 90aTakar

Ulan a.q hilecileri !!! ne biçim yaratıklarsınız lan siz.. Allah sizin bu mübarek ramazan gününde belanızı versin o.çocukları... Yeter artık iyice doldum sizin yüzünüzden.. Oyun zevki bırakmadınız lanet olası yaratıklar... Top şişirmek için saatlerce uğraşıp duralım, aptal konami sayesinde peşpeşe hilecilerle eşleşelim ve top patlasın yine..

Son zamanlarda özellikle türklerden de çok sayıda hileci yaratıklar türedi.. Şimdi burda hepsini tek tek ifşa ediyorum, bu o.çocuklarına dikkat edin...

1- islamylmz = a.q yaratığı seni.. profiline hilecileri şikayet ediyorum filan diye yazmakla olmuyo.. Dk 15 2-0 geridesin, pat bağlantıyı kopardın.. zevk mahrumu, hazımsız, o.çocugu seni...

2- Fernando_R_Col
    3- HADSON_2012
    4- SCYHTER
    5- Maiquel
    6- matydelcai
    7- Justymyheart
    8- Karaqunah
    9- renato3592
    10- OrhanAnaca
    11- Jota88
    12- rickfrn
    13- Venga
    14- RenaThop

Ulan Aq mun öküzleri, başta türk hileciler olmak üzere hepinizin a.q yim... Bundan sonra hilecileri video yapıp youtube ta yayınlicam o. çocukları sizi...

http://www.youtube.com/watch?v=Z8EqaEiJ53Y&feature=youtube_gdata

bu da sizin youtube ifşa linkiniz.. Artık tüm dünya görebilir sizin ne mal olduğunuzu :@

yahu arkadaşa katılıyorum sonuna kadar bezdirdiler artık ya.Özellikle islamyılmz nicki herif.Ulan 2 macımda galip son macım ve bu şerefsiz deng geldi.Adamla aramızda dialog işte durumun nasl ben cıkamıorm vs. gibisinden konustu sonra macı sana vereyim falan dedi.ben dedim gerek yok oynuyalm işte ki zaten oynasak her türlü yeneceğimi biliyorum.İlk yarı 3-0 öndeyim.Devre arasında elemanla konuştuk yok dedi iyi adamlarını cıkar yorma çok koşturma işte topu ayaklarda bekletelim falan dedi süre yetsin.O şekilde devam ettim taa ki dk 80 e kadar .Bu anasız insan bi baktım topu taca attı .Sonra klasik starta basma ve birşeyler yapıp tekrardan başlattı oyunu .Ve sonrasında bağlantıyı koparttı.

Demek istediğim Allah belasını versin bu ve bunun gibi şerefsizlerin ya .Bu nedir arkadaş adam gibi oynayıp zevk alma varken bu şerefsizler yüzünden 2 gram zevkin ta içine ediyorlar.Şu Ramazan mübarek günü insanın ağzını bozdurmaya hevesliler.Neyse umarım bu ve bunun gibi parazitlerden 2013 de bir şekilde kurturulurzda eski pes zamanlarına geri döneriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 90aTakar

Ulan a.q hilecileri !!! ne biçim yaratıklarsınız lan siz.. Allah sizin bu mübarek ramazan gününde belanızı versin o.çocukları... Yeter artık iyice doldum sizin yüzünüzden.. Oyun zevki bırakmadınız lanet olası yaratıklar... Top şişirmek için saatlerce uğraşıp duralım, aptal konami sayesinde peşpeşe hilecilerle eşleşelim ve top patlasın yine..

Son zamanlarda özellikle türklerden de çok sayıda hileci yaratıklar türedi.. Şimdi burda hepsini tek tek ifşa ediyorum, bu o.çocuklarına dikkat edin...

1- islamylmz = a.q yaratığı seni.. profiline hilecileri şikayet ediyorum filan diye yazmakla olmuyo.. Dk 15 2-0 geridesin, pat bağlantıyı kopardın.. zevk mahrumu, hazımsız, o.çocugu seni...

2- Fernando_R_Col
    3- HADSON_2012
    4- SCYHTER
    5- Maiquel
    6- matydelcai
    7- Justymyheart
    8- Karaqunah
    9- renato3592
    10- OrhanAnaca
    11- Jota88
    12- rickfrn
    13- Venga
    14- RenaThop

Ulan Aq mun öküzleri, başta türk hileciler olmak üzere hepinizin a.q yim... Bundan sonra hilecileri video yapıp youtube ta yayınlicam o. çocukları sizi...

http://www.youtube.com/watch?v=Z8EqaEiJ53Y&feature=youtube_gdata

bu da sizin youtube ifşa linkiniz.. Artık tüm dünya görebilir sizin ne mal olduğunuzu :@

dostum dun burda 2 tane lavuk vardı ıkısıde tam bır hılecı haftalar once metehanda bende ifşa ettım.ama hala burda yorum yazıyorlar.utanmadan bırde ''alt tarafı 1 hileydi sonuçta günde 20 kere hileci geliyor herkese 1 kere yaptık büyütmüş kendi bilmez insanlar bundan sonra var mı hileciyim lann kim gelirse gelsin basıcam hiç kimsede gıkını çıkaramaz!!'' die yazmış.töbe töbe bak nasıl koseye sıkıstı birde tehdit ediyor piçççç herif. ( TOLGAIRMAK )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kreatinkinaz -- 27 Temmuz 2012; 20:00:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TolgaIrmak

quote:

Orijinalden alıntı: ZoRVoLKaN

TolgaIrmak senın metehana hile yaptıgını ben türkçespiker.com da senın sayfanda belirtmiştim ve sende abi sinirle kopardım oyunu demiştin.Olan bir şeyi olmamış gibi belirtmek insanı sinir ediyor ya.Ben söylüyorum burda 100 tane yabancı ile oynim max 5 tanesi hle yapıyo 50 tane türkle karşılaşsam 30 u hileci...

Ben metehana yaptığım hileyi kabul ediyorum ama beyinsiz insanların bu olayı büyütmesini kabul edemiyorum alt tarafı 1 hileydi sonuçta günde 20 kere hileci geliyor herkese 1 kere yaptık büyütmüş kendi bilmez insanlar bundan sonra var mı hileciyim lann kim gelirse gelsin basıcam hiç kimsede gıkını çıkaramaz!!

TOLGAIRMAK kufur yemekten bıkmadın ya pes dogrusu.. sen kımı tehdıt edıyon. ne geniş adamsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATARYEMEZz

quote:

Atar yemez arkadasımla mac yapıyorduk baglantım koptu kendisinden çok ozur diliyorum.Mesajı gorduyse.

olur kardeşim önemli degil insanlık hali ama senle baglantı kopmasından sonra öyle şansızlık çöktüki sorma 2 maçta 11 gol yedim resmen hezimet ler yaşadım sonrada çıktım oyundan :((

üzüldum hocam ama bendede tam tersine bir hız alma oldu ilk rakibime 6 attım.Ardından yaptıgım 5 macta 2 maglubiyet aldım iyi para kaldırdım
  • PES 2013'te Balotelli ile bir rövaşota golü attım enfesti,müthişti ..
  • quote:

PES 2013'te Balotelli ile bir rövaşota golü attım enfesti,müthişti ..

balotelli nin enerjilerine bakmadım da adam neredeyse karşı karşıya kaçırmıyor..onu fark ettim :))

oyun acaip zor geldi bana yalnız..kaleye gitmekte zorlanıyorumm..gittikmide gol oluyor..anlamadım çok acaip.. manuel şutu da yapamıyorum :)) şuttan önce mi basıoz L2 anlamadım ben..abuk sabuk yerlere vuruyo...yönü veremiyorum sanırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzzy00 -- 27 Temmuz 2012; 23:48:37 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ATARYEMEZz

quote:

üzüldum hocam ama bendede tam tersine bir hız alma oldu ilk rakibime 6 attım.Ardından yaptıgım 5 macta 2 maglubiyet aldım iyi para kaldırdım

sana yaramışya buna sevindim :))
  • Ben L2 yi kullanmıyorum pek bir yararını göremedim Oyuna çabuk alıştım 3 gündür deli gibi oynuyorum demin Süperstar modunda en zor mod yani İtalya ile Almanya'yı 4-0 yendim o derece yani bunda en zor mod Pes 2012'deki kadar zorlayıcı olmamış alıştıktan sonra çok kolay geliyor..FOREVER PES
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzzy00

quote:

balotelli nin enerjilerine bakmadım da adam neredeyse karşı karşıya kaçırmıyor..onu fark ettim :))

oyun acaip zor geldi bana yalnız..kaleye gitmekte zorlanıyorumm..gittikmide gol oluyor..anlamadım çok acaip.. manuel şutu da yapamıyorum :)) şuttan önce mi basıoz L2 anlamadım ben..abuk sabuk yerlere vuruyo...yönü veremiyorum sanırım..

dostum manuel pas vermek için önce L2 ye basık tut sonra yön ayarlayark pasa bas... yalnız kullanıslı degıl paslar cok yavas gıdıyor. bazı durumlarda paslar oyunculara yetısmıyor bıle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyto70

quote:

Orijinalden alıntı: muzzy00

quote:

dostum manuel pas vermek için önce L2 ye basık tut sonra yön ayarlayark pasa bas... yalnız kullanıslı degıl paslar cok yavas gıdıyor. bazı durumlarda paslar oyunculara yetısmıyor bıle.

yeni şeyler eklendi ya insan merak ediyor..normal oynamaya başlamadım bile oyunu sırf bu yüzden..yalnız kaleciler berbat..bunu açık söleyebilirim.. :))
  • L2'yi kullanmayı denedim ama çok kullanışsız olmuş Ayrıca kaleciler kötümü PES 2012'deki kalecilerden 2 kat daha iyi kaleciler benim çok hoşuma gitti hele buffon müthiş ya adam 1'e1 de yemiyor arkadaş ..
  • APPACHİİ DİYE BİR O.COCUU VAR BEŞİKTAŞLI A.QDUMUN P...İ
  • Bu arada PES 2013'te demin ronaldinho ile uzaktan müthiş bir gol attım tam 90 yani eğer 90 denildiğinde çatalın ora akla geliniyorsa Ronaldinho ile attığım gol 90'ının çatalın babası Ronaldinho'da da UMF kartı var müthiş yapmışlar oyunda ..4 tane PES 2013'te attığım enfes gol var 4'ünüde paylaşıcam burda inşAllah

• 
Sayfa: önceki 366367368369370
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.