Şimdi Ara

[PC] PES 2012 ONLINE MASTER LIG ANA KONU (370. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.761
Cevap
13
Favori
308.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 368369370371372
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yani benim bahsettiğim gördüğüm şeyleri sen nasıl görüyorsun sende yaz buraya yorumunu muzzy farklara bakalım değerlendirme yapalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEyRaMi_TR

yani benim bahsettiğim gördüğüm şeyleri sen nasıl görüyorsun sende yaz buraya yorumunu muzzy farklara bakalım değerlendirme yapalım

abi ilginç yani bir maç bir maçı tutmuyor..formlar yeşil olduğu halde... mesela gomez ve balotelli karşı karşıya kaçırmıyor..özil in frikik kaçırdığını göremedim henüz.. super star da oynuyorum ondan mı acaba dicem.. sizde ona oynuyonuzdur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzzy00

quote:

Orijinalden alıntı: MEyRaMi_TR

yani benim bahsettiğim gördüğüm şeyleri sen nasıl görüyorsun sende yaz buraya yorumunu muzzy farklara bakalım değerlendirme yapalım

abi ilginç yani bir maç bir maçı tutmuyor..formlar yeşil olduğu halde... mesela gomez ve balotelli karşı karşıya kaçırmıyor..özil in frikik kaçırdığını göremedim henüz.. super star da oynuyorum ondan mı acaba dicem.. sizde ona oynuyonuzdur..

evet süperstarda oynuyorum belkide süper starda oynadığın için olabilir ama ben italya kırımızı form rakibim protekiz kırmızı formda 20 dakkalık 2maçda yapay zeka player ıd özelliğini ön plana çıkardı bir goller attılar ağzım açık kaldı ronaldo ve nani coştu resmen bu iki maçta...
  • timu allah seni bildiği gibi yapsın birde fenerbahceliymiş snn gibi fenerli olmaz olsun i t herif şu ramazanda o kadar kul hakkına giriyonuz ALLAH tandamı korkmuyonuz
  • DANİSMAN GELDİ ADAM MASUMMUŞ BEYLER SÖYLEYİM KENDİNİ HAKLI GÖRÜYOR
  • quote:

Orijinalden alıntı: yipman2014

DANİSMAN GELDİ ADAM MASUMMUŞ BEYLER SÖYLEYİM KENDİNİ HAKLI GÖRÜYOR

Bu danışman bana 1-2 kere denk geldi ilk başlarda yenerken çıktı oo maçlarda.Yanlış hatırlamıyorsam 1kaç defa daha karşılaştık ama çıkmadı oyun benim galbiyetimle sonuçlanmıştı valla bir adam 600+ puanda çıkıyorsa yenilirken,daha sonrada dürüst oynayıp 500 civarı puanlarda takılıyorsa maç tamamlama oranı %80nin altında ise ben o adamın doğru konuştuğuna inanmam gidecek gusül abdestini alacak
    Allahtan günahlarını affetmesi için tövbe edecek bu kadar adamın günahına girmeye hakkı yok ....Bu arada yok aga dayanamıyorum pes12 online girip bi bakayım takım ne halde.Ne güzel stressiz geçiyordu şu son 1kaç gündür dertsiz başıma dert alayım
  • Arkadaşlar merhaba,

Pes 2012 keyimi satıyorum ilgilenenlere duyurulur.Master ligde 600 M luk kadroda hediyem olsun.
  • Yahu arkadas kafayı yıcem.Bu Konami'nin denge sistemimidir nedir cıldırtıcak beni.Adamla maca basladık ama adam hıc bilmiyor oynamayı ben saga gidiyorum bakmısım adam sola kayıyor filan.Macı domine ettim adamı yarı sahasina kapadım.dakka 30 civari herif kontra yakaladı ve o 160 lık adamla Gıray Kaçar'ın uzerınden vurdu kafayı gol neyse dedım oyun kontrolumde ceviririm.Dedıgım gıbıde oldu iyi bir organızasyonla golu bulduk 1-1 oldu 2.yarıya boyle basladık ben 2.yarı 2 oyuncu değişikliği yapıp daha atak oynadım malum rakip kendi sahasında kabul etti oyunu saldırdıkca saldırdım yok girmiyor top ust direkte patlar,dandık kalecisi panter olur yok olmuyor.Dakka 80 de kaleci topu aldı uzun bir top attı bizim savunma yerlesti hemen adam 2 pas yaptı ceza sahasında bakın DOKUNMADIM bile yere dustu adam hop penaltı adam attı 2-1 bari beraberligi kurtarayım dıye dahada saldırdım yok savunma etten duvar ordu dakka 90 bir kontra daha 3-1 maglup oldum sınırden oyunu kapadım masama tekme attım hayır bakın 1 haftadır oyundan neredeyse hıc cıkmadım cunki bir ara vermiştim oyuna 2-3 ay halıyle insanlar ucmus bir nebze yaklasmak adına kendimi oyuna kılıtledım iyi kotu kadro topladım ama boyle kıytırık adamlara maç kaybetmek koyuyor adama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bouche

Yahu arkadas kafayı yıcem.Bu Konami'nin denge sistemimidir nedir cıldırtıcak beni.Adamla maca basladık ama adam hıc bilmiyor oynamayı ben saga gidiyorum bakmısım adam sola kayıyor filan.Macı domine ettim adamı yarı sahasina kapadım.dakka 30 civari herif kontra yakaladı ve o 160 lık adamla Gıray Kaçar'ın uzerınden vurdu kafayı gol neyse dedım oyun kontrolumde ceviririm.Dedıgım gıbıde oldu iyi bir organızasyonla golu bulduk 1-1 oldu 2.yarıya boyle basladık ben 2.yarı 2 oyuncu değişikliği yapıp daha atak oynadım malum rakip kendi sahasında kabul etti oyunu saldırdıkca saldırdım yok girmiyor top ust direkte patlar,dandık kalecisi panter olur yok olmuyor.Dakka 80 de kaleci topu aldı uzun bir top attı bizim savunma yerlesti hemen adam 2 pas yaptı ceza sahasında bakın DOKUNMADIM bile yere dustu adam hop penaltı adam attı 2-1 bari beraberligi kurtarayım dıye dahada saldırdım yok savunma etten duvar ordu dakka 90 bir kontra daha 3-1 maglup oldum sınırden oyunu kapadım masama tekme attım hayır bakın 1 haftadır oyundan neredeyse hıc cıkmadım cunki bir ara vermiştim oyuna 2-3 ay halıyle insanlar ucmus bir nebze yaklasmak adına kendimi oyuna kılıtledım iyi kotu kadro topladım ama boyle kıytırık adamlara maç kaybetmek koyuyor adama

boku çıktı beya artık
  • quote:

kardeşim şimdi D1 turnuvasında ön elemede DICAPRIO ile ekran gelmeden kopmuş skpe arkadaşımız isyan etti resmen ayıp yipman sana yakışmadı !!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATARYEMEZz

quote:

kardeşim şimdi D1 turnuvasında ön elemede DICAPRIO ile ekran gelmeden kopmuş skpe arkadaşımız isyan etti resmen ayıp yipman sana yakışmadı !!!!

arkadaşım o kopardı ben bekledim ekranda eğer ben yaptıysam allah benim belamı versin oruçlu ağzımla söyledim iftira atmasın şu mübarek günde şimdi bende onu yazacaktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yipman2014 -- 29 Temmuz 2012; 15:29:32 >
  • quote:

quote:

quote:

arkadaşım o kopardı ben bekledim ekranda eğer ben yaptıysam allah benim belamı versin bak oruçluyum şimdi bende onu yazacaktım

yipman 1 kendisinin koparma durumu asla yok

2 son sıralarda oldundan hile yapma gibi durumu yok !!!!

3 oyun hata vermiştir ekran gelmedi gibi yassan neyse ama o kopardı dedin için aklımda şüpe oluştu şimdi

not : skpe an ve an konuştumuzdan daha senle ekran gelmeden oyun koptu
  • quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşım o kopardı ben bekledim ekranda eğer ben yaptıysam allah benim belamı versin bak oruçluyum şimdi bende onu yazacaktım

3 oyun hata vermiştir ekran gelmedi gibi yassan neyse ama o kopardı dedin için aklımda şüpe oluştu şimdi

abi ben neden koparıyım zaten takımı yapmışım kupayada öylesine zevkine giriyorum hiç girdiğim yok bir hırsımda yok ve karşıdaki kullanıcıyla iletişim kesildi dedi bende uzun yazı çıkmadı bu kadar o zaman konaminin hatası abi eğer ben yapsaydım yaptım derdim yaptığıma yaptım derim delikanlı gibi geçmiş yazılarımı oku

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yipman2014 -- 29 Temmuz 2012; 15:36:04 >
  • f irtem lede maç yaptık d1 kupada çıksam onada çıkardım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

abi ben neden koparıyım zaten takımı yapmışım kupayada öylesine zevkine giriyorum hiç girdiğim yok bir hırsımda yok ve karşıdaki kullanıcıyla iletişim kesildi dedi bende uzun yazı çıkmadı bu kadar o zaman konaminin hatası abi eğer ben yapsaydım yaptım derdim yaptığıma yaptım derim delikanlı gibi geçmiş yazılarımı oku

ozaman konami hatasıdır ama o kopardı dedin için dedim ben adam an ve an yansıttı bana hatta bende dedimki yipmana selmımı söyle sıkı maç yaparsınız diye söylüyodum ama maç başlamayınca adam sinir kırizi geçirdi gitti pc başından
  • emrah5373 müdür nedir onla oynayan varmı 5 dkdır bağlanmıyor
  • öngörülemeyen koşullar nedeniyle sürekli oynu kopuyor arkadaşlar. bağlantım 8 mbit. çözümü varmı?
  • gs li bahadir diye yeni bir hileci.. daha maç başlamadan bağlantıyı kopardı.. olan bizim bağlantı yüzdemize oluyor.. hilecilere ettiğim küfürlere sende dahilsin bahadir..

bu küfürler bu hilecilere azdır bile arkadaşlar.. bu sebepten dolayı rahatsız yada pişman değilim.. bunlar dümdüz gitmeyi sonuna kadar hakediyorlar...

Not : Bu arada geçen gece topumu şişirmeme yardımcı olan yipman kardeşime tşk ederim.. Ayrıca mustafa seni de kınıyorum.. en azından mesajıma cevap verebilirdin, müsait değilim ya da senin patlak topunla uğraşamam diye... Bozuldum mesajıma cevap dahi vermediğin için.. Sonuçta turnuvalarda bir çok arkadaşa yardımcı olduğum gibi sana da defalarca yardımcı olmuştum.. Ayıp ettin hem de çok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 90aTakar -- 29 Temmuz 2012; 18:30:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 90aTakar

gs li bahadir diye yeni bir hileci.. daha maç başlamadan bağlantıyı kopardı.. olan bizim bağlantı yüzdemize oluyor.. hilecilere ettiğim küfürlere sende dahilsin bahadir..

bu küfürler bu hilecilere azdır bile arkadaşlar.. bu sebepten dolayı rahatsız yada pişman değilim.. bunlar dümdüz gitmeyi sonuna kadar hakediyorlar...

Not : Bu arada geçen gece topumu şişirmeme yardımcı olan yipman kardeşime tşk ederim.. Ayrıca mustafa seni de kınıyorum.. en azından mesajıma cevap verebilirdin, müsait değilim ya da senin patlak topunla uğraşamam diye... Bozuldum mesajıma cevap dahi vermediğin için.. Sonuçta turnuvalarda bir çok arkadaşa yardımcı olduğum gibi sana da defalarca yardımcı olmuştum.. Ayıp ettin hem de çok...

üstad kusura bakma..bakmamışım mesaj kutusuna..foruma yazsaydın keşke... buraya girip çıkıyorum burda denk gelirdi belki..tekrar kusura bakma..
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzzy00

quote:

Orijinalden alıntı: 90aTakar

gs li bahadir diye yeni bir hileci.. daha maç başlamadan bağlantıyı kopardı.. olan bizim bağlantı yüzdemize oluyor.. hilecilere ettiğim küfürlere sende dahilsin bahadir..

üstad kusura bakma..bakmamışım mesaj kutusuna..foruma yazsaydın keşke... buraya girip çıkıyorum burda denk gelirdi belki..tekrar kusura bakma..

sorun değil be üstad ne kusuru.. sana naz'ım geçtiği için sitem ettim :)
  • 
Sayfa: önceki 368369370371372
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.