Şimdi Ara

[PC] PES 2012 ONLINE MASTER LIG ANA KONU (372. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.761
Cevap
13
Favori
308.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 370371372373374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lobide, öylesine takılmak için maç yapmak isteyen varsa tr sunucusundayım.bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEyRaMi_TR

quote:

Orijinalden alıntı: beyto70

quote:

Orijinalden alıntı: buzdolabi

quote:

beyto yine aynı gol.iyi güzel de.
    o golde senin kadar, en gerideki öne doğru koşu yapan mal defans oyuncusunun da katkısı var :)

ayrıca lobide top şişirirken yüzde70 e getirip, topum şişti diye cıkmayın lobiden.yüzde 70lerde yine hilecilerle eşleştiriyor genelde.bir daha sönüyor top.en az yüzde80-90 yapıp öyle cıkın .

dostum al sana pes 2012 öss sorusu : sence rakip defans oyuncusu hangı tuşa basma hatası yaptı kı adam kacırdı ?

Bu durum oyunun bir hatası birde tam o anda rakip defans oyuncusu ileri doğru koşarken adamını değiştirdiğin zaman öyle mallıklar yapıyor helede bağlantı istenen seviyede değil ise oluyor öyle şeyler ...en sinir olduğum şeylerden bir tanesi saçmalık işte....

rakip hava topunun düşecegi yerı tahmın edemedıgı için kafaya cıkmak için mecburen R1 e basmak zorunda kaldı. r1 e basınca da stp oyuncu öne dogru cıktı ve bi anda top arkasında kaldı. uzun toplarda neyaparsan yap malesef cogunu engelleyemıyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZoRVoLKaN

quote:

Orijinalden alıntı: 90aTakar

Sağol beyto düşüncen için.. bu arada forumdaki yeni arkadaşları pek tanımıyorum ama eskiler benim için çok değerli ve özel..

ataryemez, peskoloji, zannaks, guran, zorvolkan, irtem, buzdolabı, beyto, mustafa, yipman, renovatio, kreatinkiraz, sofistikadam, invisible, metehan, onur-istanbul, sulo1996, nedamed, ringside, ihsan, lahmacun, urfalimuslum, ganyan78 ve ismini şu an hatırlayamayıpta yazamadığım varsa kusura bakmasın.. sizler olmasanız bu oyun hiç çekilmez .. benim için çok değerli ve özelsiniz..

Umarım bu güzel ortamı 2013 te de devam ettiririz diye umut ediyorum.

Ayrıca son zamanlarda çok sık hilecilerle eşleştiğim için psikolojikmen her eşleştiğim rakip için acaba yinemi hileci denk geldi diye tedirgin bir bekleyiş oluyor.. profilinden bağlantı yüzdesi düşük olan bazı arkadaşlara da maça başlamadan önce sen hilecimisin diye sorduğum için ve asla hile yapmadıklarına şahit olunca da çok üzüldüğümü belirtmek isterim. isimlerini tam hatırlayamıyorum ama bu arkadaşlardan da huzurunuzda özürdilerim.. Sırf hileciler sayesinde bağlantı yüzdesi düşen ve hile yapmayan ve oyunu tertemiz oynayan arkadaşlar var. Keşke hiç hile olayı olmasa ve bu talihsizlikler yaşanmasa :(

eyvallah dostum saol :) Umarım 13 de bu hile sıkıntısını yaşamdan keyifli maçlar yaparız.Vallahi bende sabırsızlanıyorum açıkcası,bir an önce çıksa çok iyi olur

kanka 13de 45 metreden sokacam sana cisseyle :)
  • quote:

Bu arada bugün oynadığım 14 maçın 7si 90 dakika sonunda tamamlanabildi ... maç tamamlama oranı acayip düşmüş her 2oyuncudan 1i ya hileci ya kaçarcı...

Edit: Sabah %100 yaptığım maç tamamlama oranı şu an itibari ile %60

birde snn ortalama yüksek ha olaya bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: yipman2014

quote:

Bu arada bugün oynadığım 14 maçın 7si 90 dakika sonunda tamamlanabildi ... maç tamamlama oranı acayip düşmüş her 2oyuncudan 1i ya hileci ya kaçarcı...

çok değil bundan 2-3 ay önce %93 genel maç tamamlama oranım ile gurur duyuyordum şu an %89,40 civarı
  • quote:

quote:

quote:

çok değil bundan 2-3 ay önce %93 genel maç tamamlama oranım ile gurur duyuyordum şu an %89,40 civarı

demek ortalamaylada ilgisi yok artık yada ilgilenmiyorlar adamlar boşalttı binayı herhalde bakım falan yok artık
  • quote:

quote:

quote:

quote:

demek ortalamaylada ilgisi yok artık yada ilgilenmiyorlar adamlar boşalttı binayı herhalde bakım falan yok artık

Bugün bitti artık yarın bi bakayım ayarlarada benzer düzey yapayım belki faydası olur kaçanların hepsi düşük klasman ve paunı olan oyunculardı, 1 hileci 2kere denk geldi oda düşük puan ve klasmandı...
  • serdar üstadım, abim bu aralar pek girmiyor.. o da iyice sıkılmış artan hilecilerden dolayı.. skype olabilir ama yüklesem bile geceleri açamam çünkü yan oda da annemler yatmış oluyor o saatte :)

tolga üstadım (peskoloji) aksilik olmaz ise sahurdan sonra yani 4 gibi oyuna girebilirim.. topu şişiririz, ya da diğer topu patlayan arkadaşlar varsa şayet kırmızı kartla şişirelim toplarımızı... şu an benim son 10 maç bağlantı 80 de ama o kadar tedirgin oluyorumki acaba hilecimi denk gelecek diye.. artık dua ederi oldum maç eşleşmelerinde hileci denk gelmesin diye..

ama bunda %100 konaminin kabahati var.. şayet top patlama özelliği getirmişsin hilecileri ayırt etmek için.. e niye o zaman topu patlak olmayanlara hilecileri quick maçta eşleştirirsin be akılsız beyinsiz gerizekalı konami... hiç eşleştirme, gerekirse uzun süre beklemeye razıyım hileci olmayan bir rakiple eşleşebilmek için...

inş. 2013 te bu sorunlar düzelirde adam gibi oyun olur.. gerçi pek umutlu değilim ama bakalım...
  • quote:

serdar üstadım, abim bu aralar pek girmiyor.. o da iyice sıkılmış artan hilecilerden dolayı.. skype olabilir ama yüklesem bile geceleri açamam çünkü yan oda da annemler yatmış oluyor o saatte :)

tolga üstadım (peskoloji) aksilik olmaz ise sahurdan sonra yani 4 gibi oyuna girebilirim.. topu şişiririz, ya da diğer topu patlayan arkadaşlar varsa şayet kırmızı kartla şişirelim toplarımızı... şu an benim son 10 maç bağlantı 80 de ama o kadar tedirgin oluyorumki acaba hilecimi denk gelecek diye.. artık dua ederi oldum maç eşleşmelerinde hileci denk gelmesin diye..

ama bunda %100 konaminin kabahati var.. şayet top patlama özelliği getirmişsin hilecileri ayırt etmek için.. e niye o zaman topu patlak olmayanlara hilecileri quick maçta eşleştirirsin be akılsız beyinsiz gerizekalı konami... hiç eşleştirme, gerekirse uzun süre beklemeye razıyım hileci olmayan bir rakiple eşleşebilmek için...

inş. 2013 te bu sorunlar düzelirde adam gibi oyun olur.. gerçi pek umutlu değilim ama bakalım...

yılmazım zaten herzaman bizde müsait olamıyoruz ama makul saatlerde misal 22.20 al açıta veya buna benzer gündüz saatlerinde filan müsait oldukçada konuşulabilir skpe kurdun her dak bir arada o hem skar hemde rahatsız eder :))

2013 de inş hile olmaz diycem ama bu kendimi kandırmak olur resmen ÇOK ÜZÜLEREK SÖYLEYİMKİ HİLE %99 OLACAKTIR AMA AZ AMA ÇOK
  • DÜNDEN BELLİ Bİ TAKTİK DENİYORUM BOYNA GOL ATIYOM GOL YİYOM :))))

[PC] PES 2012 ONLINE MASTER LIG ANA KONU
  • DEVAMI

• quote:

Orijinalden alıntı: ATARYEMEZz

quote:

ataryemez senınle ılk tartıstıgımızdakı mactada kopmustu hatrlıyosan. sen benı ben senı suclamıstık. sonra tanıdık arkadslarla basıma 1-2 kez daha denk geldı bazen port uyusmazlıgından kopuyo helekı ben bazı durumlarda iş yerınde oynuyorum ve server kısıtlı.senınle oynadıgımda da iş yerındeydım. yıpmanla daha once 2 kez tam eslestıgımız anda rakıple baglantı kurulamıyor dedı. muhtemelen modemınde ara ara port sorunu olabılır.yipman oyundan cıkmıyor ama oyunu bırakıyor:)))

olur kardeşim önemli olan niyet niyetin ii ise zaman la birleştinde egride doğruda ortaya çıkıyor

not: artık top çeviren adi insanlara önlem amaçlı bi işlem yapabiliyorum

Önlem mi? özel mesaj lütfen serdar üstad
  • defans oyuncusu ile hetrik yapan kaçkişi vardır acaba :))) dün SAMBA ile 3 gol attım daha öncede 4 gol atmıştım ama fotosu yoktu

• Takımı sıfırladıktan sonra ölesine d4 cup turnuvasına katıldım. Başlangıc kadrosuyla 9 puanla üst tura cıktım. İlginç hakkaten :)
  • ŞU BARCELONA BEBESİNİN YAŞINI ÇOK MERAK EDİYORUM GOLDEN SONRA YORUM YAPARSINIZ İPTAL EDERİM DİYOR HEMDE 5 TANE YEYİNCE 3 GOL ATIP MAÇI BİTİRİYOR PARADA ALAMIYOR ÇOK MERAK EDİYORUM OYUNCULARIN SÖZLEŞMESİ BİTİNCE NEYLE VERECEK PARALARINI G...ÜNÜMÜ SATACAK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yipman2014 -- 30 Temmuz 2012; 16:22:11 >
  • quote:

ŞU BARCELONA BEBESİNİN YAŞINI ÇOK MERAK EDİYORUM GOLDEN SONRA YORUM YAPARSINIZ İPTAL EDERİM DİYOR HEMDE 5 TANE YEYİNCE 3 GOL ATIP MAÇI BİTİRİYOR PARADA ALAMIYOR ÇOK MERAK EDİYORUM OYUNCULARIN SÖZLEŞMESİ BİTİNCE NEYLE VERECEK PARALARINI G...ÜNÜMÜ SATACAK

böyle çıkar geceleyin takılır işte ..Tövbe tövbe günaha sokacak mübarek günde.Ya ben bu barcelona nickini bir yerden hatırlıyor gibiyim sanki 35 yaşında falanmıydı tanıyan varmı birisi anlatıyordu sanki ama emin değilim...Bu arada kendi kalene 3gol atınca para alamıyormusun ben hiç yapmadım da bugüne kadar öyle birşey ama ben yapanlardan aldım hep...
  • quote:

quote:

ŞU BARCELONA BEBESİNİN YAŞINI ÇOK MERAK EDİYORUM GOLDEN SONRA YORUM YAPARSINIZ İPTAL EDERİM DİYOR HEMDE 5 TANE YEYİNCE 3 GOL ATIP MAÇI BİTİRİYOR PARADA ALAMIYOR ÇOK MERAK EDİYORUM OYUNCULARIN SÖZLEŞMESİ BİTİNCE NEYLE VERECEK PARALARINI G...ÜNÜMÜ SATACAK

böyle çıkar geceleyin takılır işte ..Tövbe tövbe günaha sokacak mübarek günde.Ya ben bu barcelona nickini bir yerden hatırlıyor gibiyim sanki 35 yaşında falanmıydı tanıyan varmı birisi anlatıyordu sanki ama emin değilim...Bu arada kendi kalene 3gol atınca para alamıyormusun ben hiç yapmadım da bugüne kadar öyle birşey ama ben yapanlardan aldım hep...

turnuvada bana da denk geldi,D5'e düşmek için bilerek 5 kırmızı kart alacağını söyledi bana,5 kırmızı kartla 3-0 hükmen verdi oyunu bana...
  • ya arkadaşlar size de oluyor mu son zamanlarda;tatil dönüşü 4-5 gündür oynuyorum.bilgisayara yeni format attım yani temiz olmasına rağmen maçların çoğunda oyunda bir kasma var.tadı azalıyor bu şekilde oynayınca.ona rağmen 2 kere yarı final 1 final oynadım son 3 günde

internet hızımda ve ping değerlerimde herhangi bir sorun yok (ping:5)
  • quote:

Orijinalden alıntı: silent17

quote:

quote:

Sağol beyto düşüncen için.. bu arada forumdaki yeni arkadaşları pek tanımıyorum ama eskiler benim için çok değerli ve özel..

ataryemez, peskoloji, zannaks, guran, zorvolkan, irtem, buzdolabı, beyto, mustafa, yipman, renovatio, kreatinkiraz, sofistikadam, invisible, metehan, onur-istanbul, sulo1996, nedamed, ringside, ihsan, lahmacun, urfalimuslum, ganyan78 ve ismini şu an hatırlayamayıpta yazamadığım varsa kusura bakmasın.. sizler olmasanız bu oyun hiç çekilmez .. benim için çok değerli ve özelsiniz..

Umarım bu güzel ortamı 2013 te de devam ettiririz diye umut ediyorum.

Ayrıca son zamanlarda çok sık hilecilerle eşleştiğim için psikolojikmen her eşleştiğim rakip için acaba yinemi hileci denk geldi diye tedirgin bir bekleyiş oluyor.. profilinden bağlantı yüzdesi düşük olan bazı arkadaşlara da maça başlamadan önce sen hilecimisin diye sorduğum için ve asla hile yapmadıklarına şahit olunca da çok üzüldüğümü belirtmek isterim. isimlerini tam hatırlayamıyorum ama bu arkadaşlardan da huzurunuzda özürdilerim.. Sırf hileciler sayesinde bağlantı yüzdesi düşen ve hile yapmayan ve oyunu tertemiz oynayan arkadaşlar var. Keşke hiç hile olayı olmasa ve bu talihsizlikler yaşanmasa :(

eyvallah dostum saol :) Umarım 13 de bu hile sıkıntısını yaşamdan keyifli maçlar yaparız.Vallahi bende sabırsızlanıyorum açıkcası,bir an önce çıksa çok iyi olur

kanka 13de 45 metreden sokacam sana cisseyle :)

pehh sen mi atacan kanka
  • quote:

pehh sen mi atacan kanka

kanka seni top diye oynarım ben ha :)

bu metehanda artis olmuş yok 3 yarı fınal 5 fınal falan bılmesek ınancaz :) :)
  • 
Sayfa: önceki 370371372373374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.