Şimdi Ara

[PC] PES 2012 ONLINE MASTER LIG ANA KONU (374. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.761
Cevap
13
Favori
308.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 372373374375376
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.konami.jp/we/online/2012/?tg=tr&pf=pc neyse bakımdaymış açılınca girer inş şu oyundan atma sorunuda çözülür artık ya
  • bende niye girmiyor diyorum kafayı yedim valla.. key e falan bişey oldu sandım..
  • Bu İslamYılmaz ile geçen günler tartışmıştık hatırlıyan vardır, birde bunlar maç yapalım filan diyordu adamların geldiği yer komple hileci. Sorsanız hepsi adamlar birde bunların yüzünden ban yedim burda. Adamlar hem hileci hem utnamaz birde burda meydan okuyorlar millete.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEyRaMi_TR

2-3 alıntı yapınca artık göstermiyor mesajı bilginize arkadaşlar...

dedigin gibi kardeşim 5 -6 maç bence KAYHAN la yaparsa daha ii olur bence bu oyundaki en ii

baglı çalımları kullanan kişi çok çok efektif şekilde kullanıyor ben bile karşısında okadar düz okadar düz kalıyorumki

oyunu aslında hareketleri ve her yönüyle oynamak lazım

ama biz ne yapıyoz 2 3 tane oyanatmamak üzre olan ortasaha kaptımız topu kafamızı yere egip arkandan tazı gelircesine koştur allah koştur

gol atsak dahi çarparak degerek tesadüfi gol atıyoz

KAYHAN inş haftayaa TİGLER i puan olarak ta geçerde gögsümüzü kabartır birkez daha HELAL SANA
  • ben kayhanı yendim oyunda takımı milan olan değilmi? kaldı ki benim kadromda ronaldo messi gibi adamar yok :) iyi oynayıp heyecan yapmazsanız herkes herkesi yenebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Into_to_Wild

ben kayhanı yendim oyunda takımı milan olan değilmi? kaldı ki benim kadromda ronaldo messi gibi adamar yok :) iyi oynayıp heyecan yapmazsanız herkes herkesi yenebilir.

burda demek istedim yendin yada yenildin davası degilki

EN EFEKTİF BAĞLI ÇALIMLARI KULLANAN yani oyunun sana verdi bazı hareketler var onları son limiti ne ise sonuna kadar kullanıyor
  • Açıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chegs1905

Bu İslamYılmaz ile geçen günler tartışmıştık hatırlıyan vardır, birde bunlar maç yapalım filan diyordu adamların geldiği yer komple hileci. Sorsanız hepsi adamlar birde bunların yüzünden ban yedim burda. Adamlar hem hileci hem utnamaz birde burda meydan okuyorlar millete.

bak kardeşim önecelikle şunu deyim islam bana pm attı dün 2 defa karşılaşmışınız 2 sindede muhattab olmamak için maç başlamadan çıkmış oyundan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATARYEMEZz

quote:

Bu İslamYılmaz ile geçen günler tartışmıştık hatırlıyan vardır, birde bunlar maç yapalım filan diyordu adamların geldiği yer komple hileci. Sorsanız hepsi adamlar birde bunların yüzünden ban yedim burda. Adamlar hem hileci hem utnamaz birde burda meydan okuyorlar millete.

bak kardeşim önecelikle şunu deyim islam bana pm attı dün 2 defa karşılaşmışınız 2 sindede muhattab olmamak için maç başlamadan çıkmış oyundan

İki sayfa önceye bak İslam ile ilgili iki ayrı üye mesaj girmiş, onlar için bahanesi neymiş. Onlarla ilgilide pm attımı sana.
    Senin bu adamları savunma iç güdün nerden geliyor bunuda anlamıyorum. Ben hile nasıl yapılır bilmiyorum, çünkü hiç ihtiyaç duymadım, öğrenme gereği duymadım, peki İslam denilen bu zat maç başlamadan maçı iptal etmeyi nerden öğrenmiş niye öğrenmiş.

quote:

Orijinalden alıntı: 90aTakar

Son zamanlarda özellikle türklerden de çok sayıda hileci yaratıklar türedi.. Şimdi burda hepsini tek tek ifşa ediyorum, bu o.çocuklarına dikkat edin...

1- islamylmz = a.q yaratığı seni.. profiline hilecileri şikayet ediyorum filan diye yazmakla olmuyo.. Dk 15 2-0 geridesin, pat bağlantıyı kopardın.. zevk mahrumu, hazımsız, o.çocugu seni...

http://www.youtube.com/watch?v=Z8EqaEiJ53Y&feature=youtube_gdata

İslama ana avrat küfür edilen bir mesaj var, yenilirken kaçıp gitmiş bir sor bakalım sende PM den orda niye kaçmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chegs1905 -- 31 Temmuz 2012; 15:16:46 >
  • 150 Milyonluk bütçeyle 612 puan alıp 40. sırya kadar geldim ama korkuyorum artık oynamaya, hat giderse yada gidip uyuz biriyle berabere kalırsam en az 20 puan silecek oyun. :)
  • quote:

quote:

quote:

İki sayfa önceye bak İslam ile ilgili iki ayrı üye mesaj girmiş, onlar için bahanesi neymiş. Onlarla ilgilide pm attımı sana.
    Senin bu adamları savunma iç güdün nerden geliyor bunuda anlamıyorum. Ben hile nasıl yapılır bilmiyorum, çünkü hiç ihtiyaç duymadım, öğrenme gereği duymadım, peki İslam denilen bu zat maç başlamadan maçı iptal etmeyi nerden öğrenmiş niye öğrenmiş.

quote:

Son zamanlarda özellikle türklerden de çok sayıda hileci yaratıklar türedi.. Şimdi burda hepsini tek tek ifşa ediyorum, bu o.çocuklarına dikkat edin...

1- islamylmz = a.q yaratığı seni.. profiline hilecileri şikayet ediyorum filan diye yazmakla olmuyo.. Dk 15 2-0 geridesin, pat bağlantıyı kopardın.. zevk mahrumu, hazımsız, o.çocugu seni...

http://www.youtube.com/watch?v=Z8EqaEiJ53Y&feature=youtube_gdata

İslama ana avrat küfür edilen bir mesaj var, yenilirken kaçıp gitmiş bir sor bakalım sende PM den orda niye kaçmış.

1 hilenin savunalacak tarafı yok

2 kimseyi savunmuyorum

3 adam bana uzun uzun anlattı durumunu 16 yaşında birisi skpe de ara ara konuşuyoruz orda anlattı ne için HİLE YAPTINI bazı yanlışlarını bi abisi olarak söyledim ama yapar yapmaz onu bilmiyorum

BURDAN BİDAHA SÖYLÜYORUM HİLE YAPANADA YAPTIRANA DA KARŞIYIM

TOPÇEVİRENLERE belki 1000 defa bu forma yazmışımdır
  • tolda üstad; 3 kez peşpeşe kendi kalene gol atarsan 3-0 mağlup sayılırsın, oyuncularının kondisyonu düşer ve para alamazsın..

serdar üstad;

islamylmz son olarak profilini güncellemiştir ve hileci olduğunu itiraf etmiştir. hileci de olsa dürüst bir hileci olması sevindirici :) en azından yaptım diyor adam :)
  • http://www.youtube.com/watch?v=Phy4LpSqCfM

duygulanmamak elde değil :( gözlerim doldu izlerken.. tüm dualarımız seninle nevin yanıt..
  • askn nickli elaman ilk yarıda 3 tane yeyip nereye kaçıyorsun. 612 puan yazıyor birde ekranında utanmıyormusun acaba, masturbasyon yapıncada kendini Eva Mendes'e mi vurdu sayıyorsun.
    Birde chati kapatmış küfür yemek ağır geliyor herhaldede benim burdan sana saydırdıklarım ne olacak.

Bu arada tahmin ettiğim gibi oldu hat bir koptu 616 dan 597 ye düştüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Into_to_Wild

allahım ya çıldırıcam turnuvalara giremiyorum artık oyun lagsız nrmal giderken birden yavaşlıyor hop net düşüyor. oyundan cıkıp hızımı taratırıyorum 6-8 mbit arası değişiyor. sorun nerde ya!!

pin değeri tavan yapıyor olabilir....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MEyRaMi_TR

2-3 alıntı yapınca artık göstermiyor mesajı bilginize arkadaşlar...

dedigin gibi kardeşim 5 -6 maç bence KAYHAN la yaparsa daha ii olur bence bu oyundaki en ii

baglı çalımları kullanan kişi çok çok efektif şekilde kullanıyor ben bile karşısında okadar düz okadar düz kalıyorumki

oyunu aslında hareketleri ve her yönüyle oynamak lazım

ama biz ne yapıyoz 2 3 tane oyanatmamak üzre olan ortasaha kaptımız topu kafamızı yere egip arkandan tazı gelircesine koştur allah koştur

gol atsak dahi çarparak degerek tesadüfi gol atıyoz

KAYHAN inş haftayaa TİGLER i puan olarak ta geçerde gögsümüzü kabartır birkez daha HELAL SANA

İnşallah kardeşim(alıntı cevap uyumsuzluğu)
  • quote:

http://www.youtube.com/watch?v=Phy4LpSqCfM

duygulanmamak elde değil :( gözlerim doldu izlerken.. tüm dualarımız seninle nevin yanıt..

Evet bende izledim gerçekten 0dan bir başarının öyküsü bu helal olsun..
  • quote:

quote:

islamyılmaz bu forumada zaman zaman cevap yazan bir oyuncumaç yaptık nasıl takımı bu hale getirdin diye benden fikir alışverişi yaptı o maçlarda kaçmadı dedi seni tanıyorum dhden falan diye güzel bir muhabbetimiz oldu ama neden hile olayına girmişki anlamadım.gelsin herkonuda yardımcı oluruz neyse umarım doğru yolu bulur ve dürüst maçlar yapar inanın dürüst olmanın verdiği keyfi hiçbirşey veremez bu oyunda....
  • Buyrun beyler.....Güzel bir haberim var mlo da brezilyada var.Ronaldinho adriano vs vs vs adamlarıda alabileceğiz...

http://pesdb.net/pes2013/index.php?sort=Overall_rating&order=d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZoRVoLKaN -- 31 Temmuz 2012; 22:54:52 >
  • KraLex 2 avaraj verdin için tşk ama maçtan önce dedim sana demi avarajım çok çok kötü dak70 den sonra avaraj verelim diye

sade 2 gol attın kalene tşk ama bak sende gör 17 . sırada kaldım dak 70 e kadar 2-1 öndeydim ama aynı durum bende olsa maç 10-1 olurdu emin ol yaptın bi anlaşma işe yaratsan makbule geçerdi offffffffff

[PC] PES 2012 ONLINE MASTER LIG ANA KONU
  • 
Sayfa: önceki 372373374375376
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.