Şimdi Ara

[PC] PES 2012 ONLINE MASTER LIG ANA KONU (376. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.761
Cevap
13
Favori
308.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 374375376377378
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vaslui maçını kimse ölçü olarak almasın turu geçicez ayrıca 2-3 transfer daha yapılacak daha kadro tam değil oyuncular hazır değil ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 2 Ağustos 2012; 3:22:46 >
  • malzemeyi genişletmezse fener ölçü alcak yer olmıcak saten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PES ONLİNE NİCK PRENSBATTAL BEKLERİM ATARYEMEZ :)
  • Arkadaşlar turkcespiker'de bir turnuva düzenliyorum.

85 overall ve altındaki oyunculardan oluşan herkesin kendi oluşturacağı karma takımlarla eleme usüllü bir turnuva katılmak isteyenleri bekliyoruz.

http://www.turkcespiker.com/forum/t_s_c-t105663.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: prensbattal

PES ONLİNE NİCK PRENSBATTAL BEKLERİM ATARYEMEZ :)

BATTAL_GAZİ misin dogru söyle çok sövdüm bilirsin 4 tane çaktı8ktan sonra kaçıp benim yüzdemi %60 a düşürüp 2 turnuva kaçırmama neden olduydu

PRENSBATTAL diye birini hatırlamıyorum !!!
  • Arkadaşlar bi sorum var pes 2012 ps3 den online oynarken tuş tepkimeleri yavaş online oynamadığım zaman normal bunu neye bağşlıyosunuz online oynamaya yeni başladım acaba ondan olabilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATARYEMEZz

quote:

BATTAL_GAZİ misin dogru söyle çok sövdüm bilirsin 4 tane çaktı8ktan sonra kaçıp benim yüzdemi %60 a düşürüp 2 turnuva kaçırmama neden olduydu

bende hatırlamıyorum prensbattal dıe bırını. senınle kafa buluyor galıba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyto70

quote:

quote:

bende hatırlamıyorum prensbattal dıe bırını. senınle kafa buluyor galıba.

ben çabuk sinirleniyorumya AKILLININ biri çıkmış ii rakip oldum cart curt diyor sinirlendiyecek güya burdan ii bi sövecem onu istiyo :))))
  • 2.kez şampiyon oldum ama Ribrob ile final maçına giremedik hükmen aldım,tadı olmadı :((
  •  [PC] PES 2012 ONLINE MASTER LIG ANA KONU

[PC] PES 2012 ONLINE MASTER LIG ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganyan78 -- 2 Ağustos 2012; 22:21:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganyan78

2.kez şampiyon oldum ama Ribrob ile final maçına giremedik hükmen aldım,tadı olmadı :((

tebrikler kardeşim canı gönülden kutlarım rib-rob la oynamadan kazanman normal adamın istatiskligine bakarsan sölediklerim mana kazanır

1 defa oynadım lagger den ne maç oldunu anladım ne bişey maç öncesi video proğramınıda açtımki sizlerede göstermek için hiğle yapmasına fırsat vermedim hep önde götürdüm ve sıralamada hep üstteydim penaltılardada hep üste devam ettim ve eledim ve şampıyonda olmuştum :)))

sırasıyla çegrekte rib-rob

yarıfinalde Grobari1970

finaldede konstantin

ve : ŞAMPYONLUK :)))

ÇOK ZORBİ ŞAMPIYONLUKTU !!!!

• Burdan gelip de turkcespikerdeki turnuva için kayıt yaptıranların dikkatine :)

Kuralar çekilmiştir.

http://www.turkcespiker.com/forum/t_s_c-t106006.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyto70

quote:

Orijinalden alıntı: ufuqa_tıklarım

quote:

Orijinalden alıntı: Into_to_Wild

quote:

Orijinalden alıntı: ufuqa_tıklarım

quote:

Orijinalden alıntı: Into_to_Wild

bende onu diorum zaten. ii oynayan hilesiz oynayan herkes herkesi yenebilir. kaldı ki ben seni yendiğimde zorlanmadım. ama iyi oyuncusun potansiyel var.

senin oyundaki nikin ne ben son 200 maçta sadece 8 kere yenildim 5 tanesi ttnet

işte böyle egoist adamlarla oynamıcan.. yenildiğini kabullenmezler yada ttnet mmnet derler.. ayrıca zirveler listesinde ilk 50de adını göremedim 8 kere yenildiysen..

sende biraz beyinde eksiklik var sanırım ben yenildim yenilmedim demedim nickini sorduk sana ama sen saklıyorsan sorun değil benim kimseden gizlim saklım yok 395 kez yenilmişim namağlup değilim benim kimliğim orta kendini gizleyen sensin ayrıca madem yendin beni hileci olmadığımı görmüşsündür. Şunu belirtmek isterim ki 200 maçta beni yenen türk yok ve inatla belirtiyorum benim için yenmek yenilmek sorun değil keyfime bakarım ben ama sen çok iyi bir oyuncu olsaydın şu anda ilk 3 de sen olurdun ama ben olduğum için fazla uzatmaya gerek yok bay x nicki gizli arkadaşım

http://img99.imageshack.us/img99/263/emekh.jpg

İşte benim geçmişim seni görelim

garrdaşş siz neyın pesındesıniz buraya kendınızi kanıtlamayamı geldınız ? anlamadım. herkes bırbırını yenebılır.eğer cok yı pes bılmıs olsanız ve cok mac yapmış olsanız ınanın burada birbirinize çocukca meydan okumazdınız

kimsenin meydan okuması yok okumuyorsan sallama adama nickini sorduk sen çok iyi olsan böyle değiştirip yorumlamazdın
  • quote:

Orijinalden alıntı: silent17

Burdan gelip de turkcespikerdeki turnuva için kayıt yaptıranların dikkatine :)

Kuralar çekilmiştir.

KATILMAK İSTERDİM AMA KURRALAR ÇEKİLDİ DİYORSUN UMUTLARIMIZ BAŞKA BAHARA :))
  • quote:

Kuralar çekilmiştir.

Turnuva maçları turnuva için açılacak topluluk üzerinden oynanacaktır
    demişin topluluk açtıysan belirtsen hazırlık maçı falan yaparız bu arada zor bir rakip gelmiş bana
    zorvolkan başarılar dilerim şimdiden
  • quote:

quote:

Kuralar çekilmiştir.

bu sorunsuz tamamlanırsa ikincisini çekecez :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: guran66

quote:

Kuralar çekilmiştir.

Turnuva maçları turnuva için açılacak topluluk üzerinden oynanacaktır
    demişin topluluk açtıysan belirtsen hazırlık maçı falan yaparız bu arada zor bir rakip gelmiş bana
    zorvolkan başarılar dilerim şimdiden

peh volkan mı zor rakip bakma adının zor olduguna kankam dıye demıyorum tırtdır o :)
  • quote:

quote:

quote:

Kuralar çekilmiştir.

bu sorunsuz tamamlanırsa ikincisini çekecez :)

inş sorunsuz devam eder ve sorunsuz biter şanzen böyle bişey dünenlemeniz güzel

1 de sorum olacak ovareli edittan adamın istedin özelikllerini 85 e denk gelecek şekilde ayarlasakta olur degilmi !!

şimdiden kazanan arkadaşı tebrikederim
  • FENERBAHÇEMİZ KRASİÇ'i almış Pes 2013'te ne oynar şimdi be
  • 
Sayfa: önceki 374375376377378
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.