Şimdi Ara

[PC] PES 2012 ONLINE MASTER LIG ANA KONU (377. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.761
Cevap
13
Favori
308.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 375376377378379
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Renovatio26

FENERBAHÇEMİZ KRASİÇ'i almış Pes 2013'te ne oynar şimdi be

o futboldan sonra bencede iyi haber...pes13 te fenerde takım hızına 2-3 kademe atlatır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler ethernet ile denedim wireless ile denedim hala kopmalar var bazen 2-3 maç sorun olmuyo oyun 88. dkda hop aniden kopuyo. yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuqa_tıklarım

quote:

Orijinalden alıntı: Into_to_Wild

ben kayhanı yendim oyunda takımı milan olan değilmi? kaldı ki benim kadromda ronaldo messi gibi adamar yok :) iyi oynayıp heyecan yapmazsanız herkes herkesi yenebilir.

ben kayhan ben bu oyunu son limitlerine kadar herşeyini kullanarak oynuyorum bir çoğunuz ya koşar yada bir sağ bir sol yapar emeklerimle zirveye oturmaya çalışıyorum bana hileci diyenlerinizde var bunu biliyorum kedi uzanamadığı ete mındar der arkadaşım ama şunu unutmayın hile yapmadım değil yapıyorum yabancı geliyor lag lı türk geliyor laglı hayatta bu adamlara maç vermem delikanlı olsun oynasın yensin başımın üstünde yeri var ama benimle oynarken lag yaparsa hayatta alamaz o maçı bu kadar basit bu forumda bir çok kişi ile maç yapmışımdır 1 kez ağzımı açıp hiçbirinize birşey demedim emek veriyorum sadece sizden saygı bekliyorum karşılığında Saygılarımla Kayhan DEMİR

ufuk010101 sana gelince ilk önce lag yapma netini adam gibi tut ondan sonra dışkı olma sana zahmet

Hoşgeldin kayhan dışkısı sen oyunda bidaha karşıma sakın çıkma yani BEYLER BU ADAM HİLECİNİN TEKİ YENİLDİGİNDE OYUNDAN KAÇIYO ŞEREF YOKSUNU.2 kere karşıma çıktı ikisindede oyundan kaçtı zaten oynamayı bilse 180.000.000 euroluk kadromu rahat yenerdi o kadroyla.ama işte bilmeyince böyle oluyo :) sizinde karşınıza çıkarsa bu mahlukat,basın küfürü ana avrat hiç çekinmeyin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuq010101

quote:

quote:

ben kayhanı yendim oyunda takımı milan olan değilmi? kaldı ki benim kadromda ronaldo messi gibi adamar yok :) iyi oynayıp heyecan yapmazsanız herkes herkesi yenebilir.

ben kayhan ben bu oyunu son limitlerine kadar herşeyini kullanarak oynuyorum bir çoğunuz ya koşar yada bir sağ bir sol yapar emeklerimle zirveye oturmaya çalışıyorum bana hileci diyenlerinizde var bunu biliyorum kedi uzanamadığı ete mındar der arkadaşım ama şunu unutmayın hile yapmadım değil yapıyorum yabancı geliyor lag lı türk geliyor laglı hayatta bu adamlara maç vermem delikanlı olsun oynasın yensin başımın üstünde yeri var ama benimle oynarken lag yaparsa hayatta alamaz o maçı bu kadar basit bu forumda bir çok kişi ile maç yapmışımdır 1 kez ağzımı açıp hiçbirinize birşey demedim emek veriyorum sadece sizden saygı bekliyorum karşılığında Saygılarımla Kayhan DEMİR

ufuk010101 sana gelince ilk önce lag yapma netini adam gibi tut ondan sonra dışkı olma sana zahmet

Hoşgeldin kayhan dışkısı sen oyunda bidaha karşıma sakın çıkma yani BEYLER BU ADAM HİLECİNİN TEKİ YENİLDİGİNDE OYUNDAN KAÇIYO ŞEREF YOKSUNU.2 kere karşıma çıktı ikisindede oyundan kaçtı zaten oynamayı bilse 180.000.000 euroluk kadromu rahat yenerdi o kadroyla.ama işte bilmeyince böyle oluyo :) sizinde karşınıza çıkarsa bu mahlukat,basın küfürü ana avrat hiç çekinmeyin :)

la ufuk ne bu sinir la :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: silent17

quote:

quote:

quote:

la ufuk ne bu sinir la :)

la sinir ediyolar adamı ya oyundan soguttular :)
  • turkiye super ligi mi dir nedir bi grup var kim ile karsilassam ordan direk 2. goldne sonra cikiyor oyunda.
    bu kadar rezil bu grup olmaz.
    50 kusur de uyeleri var.
    deminde muratgs1905 diye biri ile hemde 10 kisi kalmama ragmen 4-0 ondeyim adam cikti son 5 dk kala bitime.
    kendi ulkemden utaniyorum boyleleri yuzunden.
  • quote:

la sinir ediyolar adamı ya oyundan soguttular :)

olum bız mlo ya geç başladık ondan bole oluyo alıskın değiliz :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: beyto70

quote:

quote:

quote:

quote:

bende onu diorum zaten. ii oynayan hilesiz oynayan herkes herkesi yenebilir. kaldı ki ben seni yendiğimde zorlanmadım. ama iyi oyuncusun potansiyel var.

senin oyundaki nikin ne ben son 200 maçta sadece 8 kere yenildim 5 tanesi ttnet

işte böyle egoist adamlarla oynamıcan.. yenildiğini kabullenmezler yada ttnet mmnet derler.. ayrıca zirveler listesinde ilk 50de adını göremedim 8 kere yenildiysen..

sende biraz beyinde eksiklik var sanırım ben yenildim yenilmedim demedim nickini sorduk sana ama sen saklıyorsan sorun değil benim kimseden gizlim saklım yok 395 kez yenilmişim namağlup değilim benim kimliğim orta kendini gizleyen sensin ayrıca madem yendin beni hileci olmadığımı görmüşsündür. Şunu belirtmek isterim ki 200 maçta beni yenen türk yok ve inatla belirtiyorum benim için yenmek yenilmek sorun değil keyfime bakarım ben ama sen çok iyi bir oyuncu olsaydın şu anda ilk 3 de sen olurdun ama ben olduğum için fazla uzatmaya gerek yok bay x nicki gizli arkadaşım

http://img99.imageshack.us/img99/263/emekh.jpg

İşte benim geçmişim seni görelim

garrdaşş siz neyın pesındesıniz buraya kendınızi kanıtlamayamı geldınız ? anlamadım. herkes bırbırını yenebılır.eğer cok yı pes bılmıs olsanız ve cok mac yapmış olsanız ınanın burada birbirinize çocukca meydan okumazdınız

kimsenin meydan okuması yok okumuyorsan sallama adama nickini sorduk sen çok iyi olsan böyle değiştirip yorumlamazdın

200 macta 8 kez yenılşmısssıın onunda 5 i ttnet mumkun degıl. inandırıcılıgıda yok.ben ıyı degılım kabul ama adım da ZİYA değil:))
    Buram buram hile kokuyosun:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyto70 -- 3 Ağustos 2012; 19:14:23 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bende onu diorum zaten. ii oynayan hilesiz oynayan herkes herkesi yenebilir. kaldı ki ben seni yendiğimde zorlanmadım. ama iyi oyuncusun potansiyel var.

senin oyundaki nikin ne ben son 200 maçta sadece 8 kere yenildim 5 tanesi ttnet

işte böyle egoist adamlarla oynamıcan.. yenildiğini kabullenmezler yada ttnet mmnet derler.. ayrıca zirveler listesinde ilk 50de adını göremedim 8 kere yenildiysen..

sende biraz beyinde eksiklik var sanırım ben yenildim yenilmedim demedim nickini sorduk sana ama sen saklıyorsan sorun değil benim kimseden gizlim saklım yok 395 kez yenilmişim namağlup değilim benim kimliğim orta kendini gizleyen sensin ayrıca madem yendin beni hileci olmadığımı görmüşsündür. Şunu belirtmek isterim ki 200 maçta beni yenen türk yok ve inatla belirtiyorum benim için yenmek yenilmek sorun değil keyfime bakarım ben ama sen çok iyi bir oyuncu olsaydın şu anda ilk 3 de sen olurdun ama ben olduğum için fazla uzatmaya gerek yok bay x nicki gizli arkadaşım

http://img99.imageshack.us/img99/263/emekh.jpg

İşte benim geçmişim seni görelim

garrdaşş siz neyın pesındesıniz buraya kendınızi kanıtlamayamı geldınız ? anlamadım. herkes bırbırını yenebılır.eğer cok yı pes bılmıs olsanız ve cok mac yapmış olsanız ınanın burada birbirinize çocukca meydan okumazdınız

kimsenin meydan okuması yok okumuyorsan sallama adama nickini sorduk sen çok iyi olsan böyle değiştirip yorumlamazdın

200 macta 8 kez yenılşmısssıın onunda 5 i ttnet mumkun degıl. inandırıcılıgıda yok.ben ıyı degılım kabul ama adım da ZİYA değil:))
    Buram buram hile kokuyosun:))

+1
  • gezginist senın oynadıgın oyunu cikecem macı berabere bıtırebılmek ıcın bukadar top cevırıp zaman harcanmaz.bundan sonra böle bedavadan puan almaya kalkanlara macı ıptal edıyorum. sinir olup fişi çekip bedavadan mac vermek yok.. hılecılıkse böle itlere karsı hılecıyım amk
  • quote:

Orijinalden alıntı: zannaks1905

quote:

Orijinalden alıntı: burockfear

ardaşlar ben yanlışlıkla takımı sıfırladım oyunda hileciler çoğaldı zaten kapattım 12 defterini hepiniz ile 13 de görüşmek üzere...

en iyisi burak canın sagolsun...biraz lobi takılırsın :)

aynen abi dayımlarla toplanıp 13 hazırlıklarını sürdürüyoruz :P güzel oyuna benziyor buraya yazmak olmadı tabiii de lobi de takılıyorum abi zaman geçsin diye :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATARYEMEZz

quote:

quote:

quote:

Burdan gelip de turkcespikerdeki turnuva için kayıt yaptıranların dikkatine :)

Kuralar çekilmiştir.

http://www.turkcespiker.com/forum/t_s_c-t106006.html

KATILMAK İSTERDİM AMA KURRALAR ÇEKİLDİ DİYORSUN UMUTLARIMIZ BAŞKA BAHARA :))

bu sorunsuz tamamlanırsa ikincisini çekecez :)

inş sorunsuz devam eder ve sorunsuz biter şanzen böyle bişey dünenlemeniz güzel

1 de sorum olacak ovareli edittan adamın istedin özelikllerini 85 e denk gelecek şekilde ayarlasakta olur degilmi !!

şimdiden kazanan arkadaşı tebrikederim

bu turnuva da sadece master lıg takımımızın kaydını mı almak zorundayız abim ?
  • 1
  • quote:

quote:

quote:

ardaşlar ben yanlışlıkla takımı sıfırladım oyunda hileciler çoğaldı zaten kapattım 12 defterini hepiniz ile 13 de görüşmek üzere...

aynen abi dayımlarla toplanıp 13 hazırlıklarını sürdürüyoruz :P güzel oyuna benziyor buraya yazmak olmadı tabiii de lobi de takılıyorum abi zaman geçsin diye :)

demoda iş yok burak..2.demo + full sürümüne bağlı her şey..deişcek inş bekliyoz...
  • arkadaşlar BEYTO70 in yerine ben katılıyorum turnuvaya slet veya dream bana ulaşsın ben size ulaşamıyorum oyundaki nick im

ataryemez
  • quote:

arkadaşlar BEYTO70 in yerine ben katılıyorum turnuvaya slet veya dream bana ulaşsın ben size ulaşamıyorum oyundaki nick im

ataryemez

ekle dostum

admin@gencistatistik.com
  • quote:

quote:

arkadaşlar BEYTO70 in yerine ben katılıyorum turnuvaya slet veya dream bana ulaşsın ben size ulaşamıyorum oyundaki nick im

ataryemez

ekle dostum

admin@gencistatistik.com

msnden arkadaş yolladım kardeşim aslında skpe daha kolay olmazmıydı? hızlı iletişim bakımından !!
  • PES 2013 demo müthiş ..
  • gene herzamanki gibi ben 12 defa giderim 2 gol zor atarım oda kornerden

rakip 4 defa gelir 4 üde gol olur

Bİ ATAR YEMEZ KLASİGİ :))))

• quote:

quote:

quote:

quote:

demoda iş yok burak..2.demo + full sürümüne bağlı her şey..deişcek inş bekliyoz...

değişme olur mu abi gözle görülür yani ?
  • 
Sayfa: önceki 375376377378379
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.