Şimdi Ara

[PC] PES 2012 ONLINE MASTER LIG ANA KONU (369. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.761
Cevap
13
Favori
308.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 367368369370371
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Renovatio26

Ben L2 yi kullanmıyorum pek bir yararını göremedim Oyuna çabuk alıştım 3 gündür deli gibi oynuyorum demin Süperstar modunda en zor mod yani İtalya ile Almanya'yı 4-0 yendim o derece yani bunda en zor mod Pes 2012'deki kadar zorlayıcı olmamış alıştıktan sonra çok kolay geliyor..FOREVER PES

süre uzatmalı demoda 10-0 da yenersin...ben ilk demo maçı 2-0 yendim..toplam 4 maçtan sonra demoyu imha ettim ..sisteme karşı yaptığın maçta,player gol atsın diye nerdeyse her ara pasa geç deyip koşmuyolar saten, 3 gündür boşa oynamışsın bence..pes12 demo çıktığında en iyi oyuncuda gol atmak mütiş zorken 13 demo tam tersi..full sürümüyle dünya kadar fark olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zannaks1905 -- 28 Temmuz 2012; 9:09:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyto70

:) yahu beyto, deli oluyorum bu gole.
    bir de o pas,o kadar uzun mesafe nasıl gidiyor arkadaş.deniyorum bazen defansın arkasına sarksa bile böyle uzun mesafe gitmiyor pas.nokta pas kartı olan oyuncularla mı atmak lazım ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 90aTakar

Ulan a.q hilecileri !!! ne biçim yaratıklarsınız lan siz.. Allah sizin bu mübarek ramazan gününde belanızı versin o.çocukları... Yeter artık iyice doldum sizin yüzünüzden.. Oyun zevki bırakmadınız lanet olası yaratıklar... Top şişirmek için saatlerce uğraşıp duralım, aptal konami sayesinde peşpeşe hilecilerle eşleşelim ve top patlasın yine..

Son zamanlarda özellikle türklerden de çok sayıda hileci yaratıklar türedi.. Şimdi burda hepsini tek tek ifşa ediyorum, bu o.çocuklarına dikkat edin...

1- islamylmz = a.q yaratığı seni.. profiline hilecileri şikayet ediyorum filan diye yazmakla olmuyo.. Dk 15 2-0 geridesin, pat bağlantıyı kopardın.. zevk mahrumu, hazımsız, o.çocugu seni...

2- Fernando_R_Col
    3- HADSON_2012
    4- SCYHTER
    5- Maiquel
    6- matydelcai
    7- Justymyheart
    8- Karaqunah
    9- renato3592
    10- OrhanAnaca
    11- Jota88
    12- rickfrn
    13- Venga
    14- RenaThop

Ulan Aq mun öküzleri, başta türk hileciler olmak üzere hepinizin a.q yim... Bundan sonra hilecileri video yapıp youtube ta yayınlicam o. çocukları sizi...

http://www.youtube.com/watch?v=Z8EqaEiJ53Y&feature=youtube_gdata

bu da sizin youtube ifşa linkiniz.. Artık tüm dünya görebilir sizin ne mal olduğunuzu :@

Aman üstadım yılmaz kardeşim uzun zamandan beri tanırım seni böyle düz gittiğini hatırlamıyorum bu forumda,Ama şu bir gerçekki şu sistemden atma oldu olalı,hileciler çoğalmaya başladı bende yemin ediyorum 3 gün oldu istanbula döneli 1 maç pes 12 online oynayasım yok içine ettiler maç tamamlamam oranının her 5maçta 3hileci denk gelirmi ya !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: buzdolabi

quote:

bir de o pas,o kadar uzun mesafe nasıl gidiyor arkadaş.deniyorum bazen defansın arkasına sarksa bile böyle uzun mesafe gitmiyor pas.nokta pas kartı olan oyuncularla mı atmak lazım ki.

büyük ihtimal manuel pas atıyor. L2 +orta tuşu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babadook -- 28 Temmuz 2012; 10:01:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zannaks1905

quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio26

Ben L2 yi kullanmıyorum pek bir yararını göremedim Oyuna çabuk alıştım 3 gündür deli gibi oynuyorum demin Süperstar modunda en zor mod yani İtalya ile Almanya'yı 4-0 yendim o derece yani bunda en zor mod Pes 2012'deki kadar zorlayıcı olmamış alıştıktan sonra çok kolay geliyor..FOREVER PES

süre uzatmalı demoda 10-0 da yenersin...ben ilk demo maçı 2-0 yendim..toplam 4 maçtan sonra demoyu imha ettim ..sisteme karşı yaptığın maçta,player gol atsın diye nerdeyse her ara pasa geç deyip koşmuyolar saten, 3 gündür boşa oynamışsın bence..pes12 demo çıktığında en iyi oyuncuda gol atmak mütiş zorken 13 demo tam tersi..full sürümüyle dünya kadar fark olmalı

Kardeşim oyun gayet güzel 2.demo var daha birde tam sürüm var konami bu oyunada 2-3 tane yama çıkartır tam olur işte pes 12 çok otomatik bir oyun,kaleciyle karşı karşıya pozisyonlarda ya çalım atacaksın yada üstünden aşıracaksın pasların şutların fiziği çok aham şaham değil tabi bunları pes 13e göre değerlendiriyorum ..Topun filelerle etkileşimi daha güzel olmuş daha estetik daha gerçekçi kaleci kurtarışları var genel olarak çok iyi bir oyun olmuş tek eksiği senin dediğin gibi biraz yavaş rakibin yapay zekası düşük onlarda iyileştirme olursa tadından yenmez...
  • L1+orta olmasın? çünkü direk adama gidiyo. L2 ise deniyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEyRaMi_TR

quote:

quote:

son günlerde genelde yaptığım ara paslarından biri çok güzel oluyor :))

ara pası tuşu +aşırtma tuşu = finiş :))
  • son zamanlarda sürekli 2 3 gol yedikten sonra maça tekrardan öyle bi tutunuyorumki geri dönüşlerim çok güzel oluyor onlardan biri ilk yarı 2-0 2. yarı 5-2 :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ATARYEMEZz

quote:

quote:

quote:

dostum 1 yıldır enaz 500 farklı rakıplerle oynadım bu hareketı bilerek yapan adam gormedım.ortalama her mac bu sekılde 1-2 golum olur
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

dostum 1 yıldır enaz 500 farklı rakıplerle oynadım bu hareketı bilerek yapan adam gormedım.ortalama her mac bu sekılde 1-2 golum olur

mutlaka zaten benim yazımı tam okusaydın anlardın SON ZAMANLARDA YAPMAYA BAŞLADIM VE ÇOK GÜZEL OLDUNU SÖYLEDİM !!!!

yani ilk sende yapmış olabilin sözüm yok ama baya kullanışlı bişey onun için alıntı yapıp diyer arkadaşlarda kullanabilir diye açık açık açıklama yaptım :))))
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

mutlaka zaten benim yazımı tam okusaydın anlardın SON ZAMANLARDA YAPMAYA BAŞLADIM VE ÇOK GÜZEL OLDUNU SÖYLEDİM !!!!

yani ilk sende yapmış olabilin sözüm yok ama baya kullanışlı bişey onun için alıntı yapıp diyer arkadaşlarda kullanabilir diye açık açık açıklama yaptım :))))

ben ılk oyuna basladıgım gunden berı uygularım bunu ama kolay bısey degıl. sureklı yapmaya kalkarsan cok top kaybedersın.radarda forvet oyuncularını ıyı gozlemlemen lazım .atacagın stp hareket halınde olursa top daha hızlı gıdıyor.
  • o olayı azda olsa çözdüm daha önce yerden uzun ara paslarını yapıyodum 1 2 haftadırda havadanı deniyorum havadan daha avantaj saglıyor önde bu günlerde ronaldo oldundan daha etkin oluyor

yoksa benim klasik sistemim kanatlardan sıfıra inip orta atmak ve duran toplar da etkin olma idi :((
  • pes 2013 analigonline sayfası açıldımı ben bilsem ben açaçamda bilmiyorum konu açmasını.. Pes 12 ile karışmasın konular...Herneyse pes 13 ile ilgili birkaç şey daha ekleyeceğim. Topun filelerle olan etkilkeşimini çok beğendim ve artık ceza sahası civari ve içinden harika plase goller atabileceğiz pes 11de olan bu güzel özellik 1 adım ileri taşınarak aktarmalı pes 13e güzel yakıştırılmış.Bende bu sabah renonun yaptığı gibi aldım italyayı en zor modda dedim 20 dakkada ben maç yapayım ne olacak bende 1-0 yendim 2karşı karşıya pozisyonumda kaleciyi çalımlamaya çalıştım olmadı kaleciler olması gerektiği gibi bence tek eksikleri animasyon azlığı genelde havadan köşeye giden hemen hemen her topa iki elle, tek elle uzanması gereken toplara bile 2 elle uçuyorlar bunun gibi 8-10 daha farklı kurtrış yapsalar harika olacak birde havadan gelen ortalara 2 elle ileri doğru yükselip 2metre öne doğru süzülmeleri çok yapmacık olmuş ... fifa 12deki gibi tactikal defans tarzı bir defans sistemi daha pratik ve kendine has 2kere x tuşuna basarak o an nasıl müdahale etmememiz gerekiyorsa yapay zekanın pozisyona göre çelme,kayma arası bir müdahale şekli eklenmiş...menüleri beğenmedim,oda çok önemli değil zaten birde oyuncuların saha diziliminde oynadığı pozsyonu temsil eden kısaltmalarda değiştirilmiş OA olan ortaalan GÖ olarak GÖBEK olarak İF olan 2.forvet GF gizli forvet olarak değiştirlmiş yalnız GÖ nedir yademodaki Almanya İTalya ,portekiz,ingiltere 4lüsünden en iyisi bence italya balotellide çok etkili oynadığım maçlarda 3-4 ceza sahası dışından vuruşu direkten döndü ..Arkadaşlar demedi demeyin pes onlineda sadece manuel pas ve şut kullanılabilir en azından böyle bir turnuva modu eklenirse muthiş olur herkez işte o zaman yeteneği kadar oyun oynar diye düşünüyorum.Genel hatlarıyla eli yüzü düzgün bir oyun çıkmış madem bu nesil grafik oyun motoru ile bunları yapabiliyordunuz pes 12dse yapsaydın şimdi kusursuz bir oyun olurdu belkide pes 13 olsun ben bunada razıyım.düşünüyorumda hileler yüzünden pes yerine bu sene fifa alacam diye avaz avaz bağırıyordum yani sinir insanı ne hale getiriyor bir düşünün neyse şimdi bu demodan sonra ayrıca rival ranking tarzı bir sistem olacakmış analigonlineda daha adil karşılaşmalar olacakmış öyle 15m takım 1,5milyarlık takımla eşleşimeyecekmiş, ve tabi maaş sınırlandırması ile rüya takım hayal olacak,buda önemli bir etken bir 2 bişey daha yaparlarsa şu hile olayları için mesela adam çıkınca benim bağlantı yüzdemden, zamanımdan ve paramdan gitmesse karşıdaki adam istediği kadar hile yapsın hiç umurumuzda olmaz ,bunu pes çözdüğü anda +1milyon oyuncuyu daha cebine koysun diyorum...Essienin kalede harikalar yarattığı bir fifa oyunu yüzyılın futbol oyunu olarak seçilip işte bu gerçek futbol oyunu diyerek porpagandası yapılıyorsa ondan sonrasını artık benim kafam basmaz...
    Pes candır dostlar
  • quote:

o olayı azda olsa çözdüm daha önce yerden uzun ara paslarını yapıyodum 1 2 haftadırda havadanı deniyorum havadan daha avantaj saglıyor önde bu günlerde ronaldo oldundan daha etkin oluyor

yoksa benim klasik sistemim kanatlardan sıfıra inip orta atmak ve duran toplar da etkin olma idi :((

uzun toplarda en etkılı sf : ronaldo -ıbrahımovıc-eto ve pato .. ben ara ara atmadan once sag analogla sf u kacırıyorum sonra pası atıyorum.ama herzaman denememekte fayda var cunku sureklı top kaybı demek
  • quote:

quote:

o olayı azda olsa çözdüm daha önce yerden uzun ara paslarını yapıyodum 1 2 haftadırda havadanı deniyorum havadan daha avantaj saglıyor önde bu günlerde ronaldo oldundan daha etkin oluyor

uzun toplarda en etkılı sf : ronaldo -ıbrahımovıc-eto ve pato .. ben ara ara atmadan once sag analogla sf u kacırıyorum sonra pası atıyorum.ama herzaman denememekte fayda var cunku sureklı top kaybı demek

sürekli yaparsan zaten top sende kalmaz tabiri caisse kaş yapak derken göz çıkartırsın zaten arada bir atacan ki toplar genel anlamıyla sende kalsın :(
  • quote:

quote:

quote:

sürekli yaparsan zaten top sende kalmaz tabiri caisse kaş yapak derken göz çıkartırsın zaten arada bir atacan ki toplar genel anlamıyla sende kalsın :(

azonce speedyeno dıe bı elemanla oynuyodum mac 1-1, bıtmesıne 6-7 dak var pozısyona fazla gıremedık.artık son care uzun top kaldı.ronaldoya bı uzun top attım kalecıyle karsıkarsıya kaldı ve gol oldu. 2-1 aldım macı.caresız kaldıgın anlarda cok işe yarıyor
  • quote:

pes 2013 analigonline sayfası açıldımı ben bilsem ben açaçamda bilmiyorum konu açmasını.. Pes 12 ile karışmasın konular...Herneyse pes 13 ile ilgili birkaç şey daha ekleyeceğim. Topun filelerle olan etkilkeşimini çok beğendim ve artık ceza sahası civari ve içinden harika plase goller atabileceğiz pes 11de olan bu güzel özellik 1 adım ileri taşınarak aktarmalı pes 13e güzel yakıştırılmış.Bende bu sabah renonun yaptığı gibi aldım italyayı en zor modda dedim 20 dakkada ben maç yapayım ne olacak bende 1-0 yendim 2karşı karşıya pozisyonumda kaleciyi çalımlamaya çalıştım olmadı kaleciler olması gerektiği gibi bence tek eksikleri animasyon azlığı genelde havadan köşeye giden hemen hemen her topa iki elle, tek elle uzanması gereken toplara bile 2 elle uçuyorlar bunun gibi 8-10 daha farklı kurtrış yapsalar harika olacak birde havadan gelen ortalara 2 elle ileri doğru yükselip 2metre öne doğru süzülmeleri çok yapmacık olmuş ... fifa 12deki gibi tactikal defans tarzı bir defans sistemi daha pratik ve kendine has 2kere x tuşuna basarak o an nasıl müdahale etmememiz gerekiyorsa yapay zekanın pozisyona göre çelme,kayma arası bir müdahale şekli eklenmiş...menüleri beğenmedim,oda çok önemli değil zaten birde oyuncuların saha diziliminde oynadığı pozsyonu temsil eden kısaltmalarda değiştirilmiş OA olan ortaalan GÖ olarak GÖBEK olarak İF olan 2.forvet GF gizli forvet olarak değiştirlmiş yalnız GÖ nedir yademodaki Almanya İTalya ,portekiz,ingiltere 4lüsünden en iyisi bence italya balotellide çok etkili oynadığım maçlarda 3-4 ceza sahası dışından vuruşu direkten döndü ..Arkadaşlar demedi demeyin pes onlineda sadece manuel pas ve şut kullanılabilir en azından böyle bir turnuva modu eklenirse muthiş olur herkez işte o zaman yeteneği kadar oyun oynar diye düşünüyorum.Genel hatlarıyla eli yüzü düzgün bir oyun çıkmış madem bu nesil grafik oyun motoru ile bunları yapabiliyordunuz pes 12dse yapsaydın şimdi kusursuz bir oyun olurdu belkide pes 13 olsun ben bunada razıyım.düşünüyorumda hileler yüzünden pes yerine bu sene fifa alacam diye avaz avaz bağırıyordum yani sinir insanı ne hale getiriyor bir düşünün neyse şimdi bu demodan sonra ayrıca rival ranking tarzı bir sistem olacakmış analigonlineda daha adil karşılaşmalar olacakmış öyle 15m takım 1,5milyarlık takımla eşleşimeyecekmiş, ve tabi maaş sınırlandırması ile rüya takım hayal olacak,buda önemli bir etken bir 2 bişey daha yaparlarsa şu hile olayları için mesela adam çıkınca benim bağlantı yüzdemden, zamanımdan ve paramdan gitmesse karşıdaki adam istediği kadar hile yapsın hiç umurumuzda olmaz ,bunu pes çözdüğü anda +1milyon oyuncuyu daha cebine koysun diyorum...Essienin kalede harikalar yarattığı bir fifa oyunu yüzyılın futbol oyunu olarak seçilip işte bu gerçek futbol oyunu diyerek porpagandası yapılıyorsa ondan sonrasını artık benim kafam basmaz...
    Pes candır dostlar

oyun iyi güzelde..nedense benim görüşlerim daha farklı..ben farklı bi yönünü gördüm belkide oyunun.. kaleciler karşı karşıya iyi olabilir de. superstar modda almanya-italya maıç buffon her şutu içeri aldı..bu da beni çok şaşırttı :))

bence çıkan oyun, demodan baya farklı olur her anlamda.. topu al koştur mantığı oyundan kalkmış gibi gözüküyor.. manuel pas tamam da şut olayını hala çözemedim :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzzy00

quote:

pes 2013 analigonline sayfası açıldımı ben bilsem ben açaçamda bilmiyorum konu açmasını.. Pes 12 ile karışmasın konular...Herneyse pes 13 ile ilgili birkaç şey daha ekleyeceğim. Topun filelerle olan etkilkeşimini çok beğendim ve artık ceza sahası civari ve içinden harika plase goller atabileceğiz pes 11de olan bu güzel özellik 1 adım ileri taşınarak aktarmalı pes 13e güzel yakıştırılmış.Bende bu sabah renonun yaptığı gibi aldım italyayı en zor modda dedim 20 dakkada ben maç yapayım ne olacak bende 1-0 yendim 2karşı karşıya pozisyonumda kaleciyi çalımlamaya çalıştım olmadı kaleciler olması gerektiği gibi bence tek eksikleri animasyon azlığı genelde havadan köşeye giden hemen hemen her topa iki elle, tek elle uzanması gereken toplara bile 2 elle uçuyorlar bunun gibi 8-10 daha farklı kurtrış yapsalar harika olacak birde havadan gelen ortalara 2 elle ileri doğru yükselip 2metre öne doğru süzülmeleri çok yapmacık olmuş ... fifa 12deki gibi tactikal defans tarzı bir defans sistemi daha pratik ve kendine has 2kere x tuşuna basarak o an nasıl müdahale etmememiz gerekiyorsa yapay zekanın pozisyona göre çelme,kayma arası bir müdahale şekli eklenmiş...menüleri beğenmedim,oda çok önemli değil zaten birde oyuncuların saha diziliminde oynadığı pozsyonu temsil eden kısaltmalarda değiştirilmiş OA olan ortaalan GÖ olarak GÖBEK olarak İF olan 2.forvet GF gizli forvet olarak değiştirlmiş yalnız GÖ nedir yademodaki Almanya İTalya ,portekiz,ingiltere 4lüsünden en iyisi bence italya balotellide çok etkili oynadığım maçlarda 3-4 ceza sahası dışından vuruşu direkten döndü ..Arkadaşlar demedi demeyin pes onlineda sadece manuel pas ve şut kullanılabilir en azından böyle bir turnuva modu eklenirse muthiş olur herkez işte o zaman yeteneği kadar oyun oynar diye düşünüyorum.Genel hatlarıyla eli yüzü düzgün bir oyun çıkmış madem bu nesil grafik oyun motoru ile bunları yapabiliyordunuz pes 12dse yapsaydın şimdi kusursuz bir oyun olurdu belkide pes 13 olsun ben bunada razıyım.düşünüyorumda hileler yüzünden pes yerine bu sene fifa alacam diye avaz avaz bağırıyordum yani sinir insanı ne hale getiriyor bir düşünün neyse şimdi bu demodan sonra ayrıca rival ranking tarzı bir sistem olacakmış analigonlineda daha adil karşılaşmalar olacakmış öyle 15m takım 1,5milyarlık takımla eşleşimeyecekmiş, ve tabi maaş sınırlandırması ile rüya takım hayal olacak,buda önemli bir etken bir 2 bişey daha yaparlarsa şu hile olayları için mesela adam çıkınca benim bağlantı yüzdemden, zamanımdan ve paramdan gitmesse karşıdaki adam istediği kadar hile yapsın hiç umurumuzda olmaz ,bunu pes çözdüğü anda +1milyon oyuncuyu daha cebine koysun diyorum...Essienin kalede harikalar yarattığı bir fifa oyunu yüzyılın futbol oyunu olarak seçilip işte bu gerçek futbol oyunu diyerek porpagandası yapılıyorsa ondan sonrasını artık benim kafam basmaz...
    Pes candır dostlar

oyun iyi güzelde..nedense benim görüşlerim daha farklı..ben farklı bi yönünü gördüm belkide oyunun.. kaleciler karşı karşıya iyi olabilir de. superstar modda almanya-italya maıç buffon her şutu içeri aldı..bu da beni çok şaşırttı :))

bence çıkan oyun, demodan baya farklı olur her anlamda.. topu al koştur mantığı oyundan kalkmış gibi gözüküyor.. manuel pas tamam da şut olayını hala çözemedim :))

Kondisyon düzeyini ne olarak ayarlamıştın rastgelemi benzer düzeymi yosa mükemmel mi ben benzer düzey olarak oynuyorum belki sen rastgele oynadığında buffonun mor kondisyonuna denk gelmişsindir ondan olabilir mi, acaba?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muzzy00

quote:

Pes candır dostlar

Kondisyon düzeyini ne olarak ayarlamıştın rastgelemi benzer düzeymi yosa mükemmel mi ben benzer düzey olarak oynuyorum belki sen rastgele oynadığında buffonun mor kondisyonuna denk gelmişsindir ondan olabilir mi, acaba?

yok özellikle formları yeşil yapıyorumm..ilginç olanda bu.. sanki aynı oyunu oynamıyoruz ne kadar ilginç :)) aslında böyle olması daha mı mantıklı sanki..kaleciler her zaman gününde olacak değil ya.. yazılanları okuyorumda sanki ben başka oyun oynuyorum silip yüklesem mi bi daha :))
  • birde full kırmızdas denesinize italya ile portekize karşı .. ssonuçları buraya yazın...
  • 
Sayfa: önceki 367368369370371
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.