Şimdi Ara

[PC] PES 2012 ONLINE MASTER LIG ANA KONU (363. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.761
Cevap
13
Favori
308.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 361362363364365
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wertymat

494 puanla D3 den D2 ye çıkarmıyım???

cıkamazsın sanırım geçen hafta 497-514 arasıydı
  • sinirden takımı sıfırladım sonunda !!! 1 ayda sıfırdan 300 milyon euroluk takım kurmustum. Stres yaptırdı iyice bana. Son yasanan sacmalıklardan sonra pes 2012 bitmistir benim icin
    80 milyonluk takımla 600lerdeyken 300 milyonluk takmla 470'lerde olmak sinirlendirdi beni.. Puan takıntım da yok öle sadece durumun saçmalığını ortaya koymak icin rakam verdim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SofistikAdam -- 24 Temmuz 2012; 3:34:45 >
  • Cevap alabileceğimiz bir mail adresini bilen varmı Konaminin?

Anlamıyorum insanları kaybetmedikten sonra yenmenin ne zevki var arkadaş.

Birde 13'ün çıkma tarihi nedir,çıkar çıkmaz almak lazım yoksa bir daha oyuncu moyuncu alınmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chegs1905

Cevap alabileceğimiz bir mail adresini bilen varmı Konaminin?

Birde 13'ün çıkma tarihi nedir,çıkar çıkmaz almak lazım yoksa bir daha oyuncu moyuncu alınmıyor.

Bu adresten iletişim kurabilirsinhttps://uk.secure.konami-europe.com/support.do (ingilizce olmak şartıyla). Bu sefer arayı çok uzatmazlar. Kendileri de bunu söylüyor zaten. Eylül ayının ortaları gibi çıkabilir..
  • sunucu ne zaman açılır beyler kapalı galiba
  • slm beyler ben pc'yi yenilicem. intelmi alayım amd mi. işlemci,anakart,ekran kartı alıcam hangi marka ve modelleri önerirsiniz
  • PES 2013 Demo bu gece yayınlanacak herkese duyrulu sabırsızlıkla bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SofistikAdam

quote:

Orijinalden alıntı: chegs1905

Cevap alabileceğimiz bir mail adresini bilen varmı Konaminin?

Bu adresten iletişim kurabilirsinhttps://uk.secure.konami-europe.com/support.do (ingilizce olmak şartıyla). Bu sefer arayı çok uzatmazlar. Kendileri de bunu söylüyor zaten. Eylül ayının ortaları gibi çıkabilir..

Teşekkürler hile ile igili 13 de ne gibir bir projeleri olduğunu sordum, dönerlerse atarım buraya.
  • quote:

sinirden takımı sıfırladım sonunda !!! 1 ayda sıfırdan 300 milyon euroluk takım kurmustum. Stres yaptırdı iyice bana. Son yasanan sacmalıklardan sonra pes 2012 bitmistir benim icin
    80 milyonluk takımla 600lerdeyken 300 milyonluk takmla 470'lerde olmak sinirlendirdi beni.. Puan takıntım da yok öle sadece durumun saçmalığını ortaya koymak icin rakam verdim ...

hele bırde 2 milyarlık takımın olsun dandık takımlara yenıl ozaman pc yı kıracak seviyeye gelırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kreatinkinaz

quote:

sinirden takımı sıfırladım sonunda !!! 1 ayda sıfırdan 300 milyon euroluk takım kurmustum. Stres yaptırdı iyice bana. Son yasanan sacmalıklardan sonra pes 2012 bitmistir benim icin

hele bırde 2 milyarlık takımın olsun dandık takımlara yenıl ozaman pc yı kıracak seviyeye gelırsın

Hocam normalde oyundur yani zevkine oynarsın ama ben futbol hastasıyım pes hastasıyım. Yenilgiye pek tahammülüm olmuyo. Kaç kere laptopu yumrukladım bu oyun yüzünden. Olmayacak şeyler olunca hiç katlanamıyorum. Sıkıntı yapmaktansa daha fazla sıfırladım takımı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio26

PES 2013 Demo bu gece yayınlanacak herkese duyrulu sabırsızlıkla bekliyorum

Bu gece derken 12 den sonra mı yayınlanır acaba.. Saati belli mi ?
  • Arkadaşlar merhaba,

Herzaman oyuna girdiğim şifreyle giriş yapmaya çalışıyorum 'INCORRECT KONAMI ID OR PASSWORD' hatası alıyorum başka bu hatayı alan var mı? teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEyRaMi_TR

quote:

Orijinalden alıntı: ZoRVoLKaN

quote:

Orijinalden alıntı: MEyRaMi_TR

Artık bırakın oynamayı bu oyun hakkında birşeyler yazmak bile gelmiyor içimden, ben pes 13den bahsedeyim perşembe demo geliyor, ana lig onlineda artık rüya takım kurmak hayal olacak, analige maaş sınırlandırılması geliyormus , hile olayı için'de birşeyler olacakmış buna bağlı olarak,yeni oyun yeni umutlar, bu sefer olmalı artık ,

en çok beğendiğim haber rüya takım kurmak hayal olacak,maaş sınırlandırması geliyor demen oldu.Abi nedir yaa ronaldo messi falan filan yıldız oyuncuları topla,koş koş in kanata pas ver gol at.umarım düşündüğüm gibi güzel bişeyler olur...

Ya geçen hafta , maç tamamlama oranım düştü, dedim gireyimde. Lobilere takılayım, girdim bir odaya adamın 750 puanı var, ben barcelonayı aldım, oda kendine rüya takımını aldı, 95 overalldan aşağı adam yok, başladık maça bir o attı ilk yarı 2yarı da ben attım, maç 90 dakika böyle bitti uzatmalar açıkmis 6 tane oyuncu değiştirme hakkı , adam değiştirdi oyuncuları, bende pedro falan değiştirdim, bir baktım taktik ekranında adamda 3 ronaldo forvet oynuyor, tabi maç boyunca 2 cılız atak yapan adam benim oyuncularin yorulması ile sağdan soldan klon ronaldo ile yardır baba yardır, golü attı bıraktım zaten ne saçmalıktir egosunu tatmin ediyor, sankiiA 750 puan yapınca çok iyi bir oyuncu oluyorsun

:))))))) adam pskolojikmen çöküyo zaten senin adamlar perte çıkmış zar zor rakip uzatmalara atmış kendini pat 6 oyuncuyu degiştirince takımı fulll yeni başlamış gibi maça

ben en çok analig takımı yeni iken oyuncu yorgunluklarını pek önemsemezdim dak 70 e kadar adamlara kök söktürürdüm 1 de gol atasam süper olurdu 70 dak 1-0 önde girsem dahi mutlak 2-1 yada 1-1 biterdi maçlar hep yenilirdim :(((
  • quote:

quote:

quote:

Hocam normalde oyundur yani zevkine oynarsın ama ben futbol hastasıyım pes hastasıyım. Yenilgiye pek tahammülüm olmuyo. Kaç kere laptopu yumrukladım bu oyun yüzünden. Olmayacak şeyler olunca hiç katlanamıyorum. Sıkıntı yapmaktansa daha fazla sıfırladım takımı...

bu oynu oynuyan arkadaşların büyük bi çogunlugu futbol hastası zaten bende başta olmak üzre haliyle futbol oynayıpta kaybetmeye tahammüllü insan çok nadiren çıkar bizde anormal tepkiler veriyoruz geçtimiz aylarda benim pc nin fotosu yayınlamıştım tekrar yayınlayım sinirden joğistigi fırlattımda pc nin köşesini kırdımda .:))))

[PC] PES 2012 ONLINE MASTER LIG ANA KONU
  • quote:

Iddia'ya girelim mi bende diyorum, yarın 12den sonra :P

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nomorebets

Arkadaşlar merhaba,

Herzaman oyuna girdiğim şifreyle giriş yapmaya çalışıyorum 'INCORRECT KONAMI ID OR PASSWORD' hatası alıyorum başka bu hatayı alan var mı? teşekkürler.

Büyük küçük harflere duyarlıdır şifre capslock tuşunun kapalı olduğuna emin ol,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATARYEMEZz

quote:

quote:

quote:

bu oynu oynuyan arkadaşların büyük bi çogunlugu futbol hastası zaten bende başta olmak üzre haliyle futbol oynayıpta kaybetmeye tahammüllü insan çok nadiren çıkar bizde anormal tepkiler veriyoruz geçtimiz aylarda benim pc nin fotosu yayınlamıştım tekrar yayınlayım sinirden joğistigi fırlattımda pc nin köşesini kırdımda .:))))

İnsan bu kadar çok kaptırınca kendini oyuna böyle şeylerin olması normaldir. Hele oyundaki haksız anormallikler insanı iyice çileden çıkarıyo :))
  • quote:

quote:

Bu gece derken 12 den sonra mı yayınlanır acaba.. Saati belli mi ?

Çıktığı gibi hemen paylaşıcam arkadaşlar büyük ihtimal gece 3 ile 5 civarlarında çıkar..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ATARYEMEZz

quote:

quote:

quote:

İnsan bu kadar çok kaptırınca kendini oyuna böyle şeylerin olması normaldir. Hele oyundaki haksız anormallikler insanı iyice çileden çıkarıyo :))

ya hem oyuna kaptırıyoz kendimizi hemde bazı MÜKEMMEL ŞAHZİYETLER topu aldında bi geriye oynuyo bi ortaya bi kaleciye oyunun açıgı oldundan

alamıyosunda adamın ayagından DELİRİYOSUN haliyle zıvanadan çıkıncada bu gibi pc kırmalar joğistik kırmalar kılavye yumruklamalar artık kısmete ne yaparsan o anda :))

dahasıda var O MÜKEMMEL ŞAHZİYTLER utanmadan sıkılmadan bu forma gelip top çevirme hilemi diye savunma yapıyolar :)))

ozaman bende oturdum yerde sırf yazılanları okurken terliyorum sinirden okadar çok tövbe çekiyorumki anlatamam :)))
  • Sanki oynanış acısından çok büyük fark olmayacak gibi görünüyor. Çünkü her sene aynı dedikodular cıkıp farklılık olacağı söyleniyor ama hüsrana uğruyoruz. Belki de beklentilerimiz yüksek :) PES lisans konusunda yine sınıfta kaldı.. ingiltere ligi geçen seneyle aynı diyorlar. Bir de Bungesliga'nın geleceği söyleniyor. Onda da 2 takım lisanslı olacakmış ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SofistikAdam -- 24 Temmuz 2012; 23:22:55 >
  • 
Sayfa: önceki 361362363364365
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.