Şimdi Ara

[PC] PES 2012 ONLINE MASTER LIG ANA KONU (382. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.761
Cevap
13
Favori
308.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 380381382383384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • OML saçmalık ya bende ordaz adamda messi ayar oluyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • D1 CUP ANT MOD FİNALDE YENİYOM ADAMI SUNUCU KOPTU ŞAKA GİBİ YAAA VALLA ŞAKA GİBİİİİİİİİİİ
  • haftalardır kopma yoktu bende,1 saat içinde 3 kere koptu %50 yada 60'a indik,lanet olsun
  • beyler orjinal pc pes 2012 aldım kurum lakin bunun crack yapcak mıyım hic orjinal kullanmadım bir de online 1 kere baglandım digerinde girmedi sunucu bakımda veya yogun diyor veya guvenlik duvarı izin vermiyor diyor ne yapmalıyım? tesekkurler acill
  • Bugun bende 5 kere sunucu kopmasi oldu bilginize

Genel sorun olabilir. Kopma yasayan var mi baska?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J. Marston -- 9 Ağustos 2012; 19:22:51 >
  • Ataryemeze ithafen

• Arkdaşalar PES 2013 ONLINE MASTER LIG Konusu açılmıştır herkesi oraya bekleriz PES 2013 çıkınca orda görüşücez hep nasılsa..

PES 2013 ONLINE MASTER LIG KONUSU

http://forum.donanimhaber.com/m_64372421/mpage_1/f_/key_//tm.htm#64372421

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 10 Ağustos 2012; 3:28:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: guran66

Ataryemeze ithafen

vay vay vay harikasın ama benim golüm hem 52 m hemde beşikten gittiydi ama seninkide bi başlangıç en azından :)) hiç yoktan iydir

cidden çok sevindim
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyffullah

beyler orjinal pc pes 2012 aldım kurum lakin bunun crack yapcak mıyım hic orjinal kullanmadım bir de online 1 kere baglandım digerinde girmedi sunucu bakımda veya yogun diyor veya guvenlik duvarı izin vermiyor diyor ne yapmalıyım? tesekkurler acill

Key aldıysan kürek yapmalısın ama oyunu kutusuyla almışsan küreğe gerek yok.

Modem ayarlarındandmz yi etkinleştirip dene(google dan araştırabilirsin)

Veya güvenlik duvarını kapatıp deneyiver.

• bende katılabiliyor muyum bu lige
  • Seyfullah memleket neresi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur-istanbul

quote:

Orijinalden alıntı: beyto70

aranızda ne geçti bilmiyorum ama top cevırenlere ve kendıne verılen zamanı sonuna kadar kullananlara ne yapılsa mustehaktır. insanı cıleden cıkarıyorlar..bosverın artık 2012 yı..umarım 2013 te hersey ıstedıgımız gıbı olur. bu arada dıkkat ettım kufursuz sevıyelı tartıstınız. bosverın artık olur böle seyler.bundan sonra bırbırınızi tanıyorsunuz. turnuvada bi daha eslesırsenız kımın puana ıhtıyacı varsa karsı taraf ona bol gollu bı 3 puan hedıye etsın..ayrıca ben yuzde 70 e kadar olanları hılecı dıe nıtelendıremem.cunku benımde cok basıma geldı. ping yukselmesi , sık sık net kopması, exe hatası verıp oyunun kapanması ve en onemlısı gecen kı 1-2 ay boyunca yasadıgımız sık sık kopmalar...

slm beyto nasılsın.port açabildinmi.kusura bakma sana. izinden geç geldim, dönemedim sana

ya olmadı ama gerekte kalmadı bı ara anlatırım sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio26

Arkdaşalar PES 2013 ONLINE MASTER LIG Konusu açılmıştır herkesi oraya bekleriz PES 2013 çıkınca orda görüşücez hep nasılsa..

PES 2013 ONLINE MASTER LIG KONUSU

http://forum.donanimhaber.com/m_64372421/mpage_1/f_/key_//tm.htm#64372421

Haydı hayırlısı bakalım...
  • ARKADAŞ 2 -0 GERİYE DÜŞÜNCE BİŞEY YOK 3-2 ÖNE GEÇİNCE LAGGER FİLAN MİLLET İYCE ÇAKAL OLMUŞ ZORUNA GİDİYOSA OYNAMIYCAN BU OYNU

CARLOS_79

[PC] PES 2012 ONLINE MASTER LIG ANA KONU
  • ve inanılmaz geri dönüşün ardından 20.10 D1 turnuvasını aldım tüm skpe ekibi ve form ailesine armagan olsun

• ve sloganımızı herkez görsün HARBİYE HARBİ HİLEYE HİLE

• quote:

Orijinalden alıntı: ATARYEMEZz

ve inanılmaz geri dönüşün ardından 20.10 D1 turnuvasını aldım tüm skpe ekibi ve form ailesine armagan olsun

Tebrikler dostum yokluğumdan istifade aldın kupayı

Bu arada silentin turnuvada şampiyon ben oldum 6-2 lik skorla
  • Dostlar bir türlü maça giremiyorum menüler falan çok yavaş biriyle eşleştim tam maç başlayacakken bağlantı kalitesi falan dedi speedtestte ölçüm yaptım ping 5ms down 15,20 up0,84 yani sıkıntı yok sorun neki acaba
  • quote:

quote:

ve inanılmaz geri dönüşün ardından 20.10 D1 turnuvasını aldım tüm skpe ekibi ve form ailesine armagan olsun

tşk kardeşim bu arada senin şampıyonlugunuda kutlarım kendim şampıyon olmuşum gibi düşündüm bian okadar sevindim

1 sorum olacak o turnuvada en zorlandıgın maç ve rakim kimdi abartısız ?
  • quote:

quote:

İlk sırada sendin hatta ilk maçtan sonra umudumu kaybetme aşamasına geldim ama zorvolkanda zorladı

kardeşim üstteki mesajda yazdığım sorun bir bendemi oluştu acaba
  • 
Sayfa: önceki 380381382383384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.