Şimdi Ara

[PC] PES 2012 ONLINE MASTER LIG ANA KONU (383. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.761
Cevap
13
Favori
308.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 381382383384385
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    "veri tabanına erişilemiyor"

[PC] PES 2012 ONLINE MASTER LIG ANA KONU
  • quote:

Orijinalden alıntı: guran66

Dostlar bir türlü maça giremiyorum menüler falan çok yavaş biriyle eşleştim tam maç başlayacakken bağlantı kalitesi falan dedi speedtestte ölçüm yaptım ping 5ms down 15,20 up0,84 yani sıkıntı yok sorun neki acaba

off o hızla ne oynanır be valla ben 20 ping degerıne sukredıyorum
  • neyse deneme yanılma yöntemiyle hallettim sorunu az daha format atıyodum
  • quote:

Orijinalden alıntı: guran66

neyse deneme yanılma yöntemiyle hallettim sorunu az daha format atıyodum

nasıl hallettin hocam? ben hala problem yaşamaktayım.
  • kpss den kac aldınız beyler. ben 73 almısım :D
  • soldan gelirken villa ile falso güzel vuruyoruz ama sağ kanattan gelirken falso vuramıyo sol ayaklı futbolcu lazım sanırım.

o oyuncuları yazarmısınız solak villa gibi falso vuran
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

soldan gelirken villa ile falso güzel vuruyoruz ama sağ kanattan gelirken falso vuramıyo sol ayaklı futbolcu lazım sanırım.

messi var başkada yok sanırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEyRaMi_TR

quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

soldan gelirken villa ile falso güzel vuruyoruz ama sağ kanattan gelirken falso vuramıyo sol ayaklı futbolcu lazım sanırım.

messi var başkada yok sanırım...

messi var adam johnson var bi kaç tane daha var sanırım ama onlarin hızı düşük

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanırım öyle messi için para biriktiriyorum şimdi
  • şu barcelona nickli p.. yatacak yeri yok varya gerizekalının tuuttuu orucların sevabı bana geliyor böyle çıka çıka tabi tutuyorsa ALLAH KORKUSU YOKKİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: yipman2014

şu barcelona nickli p.. yatacak yeri yok varya gerizekalının tuuttuu orucların sevabı bana geliyor böyle çıka çıka tabi tutuyorsa ALLAH KORKUSU YOKKİ

mesaj yerınde aferın yada aferın saskın yazan olursa macı ıptal ederım dıyen gavatmı bu barcelona nıcklı olan pezo
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgunu

quote:

şu barcelona nickli p.. yatacak yeri yok varya gerizekalının tuuttuu orucların sevabı bana geliyor böyle çıka çıka tabi tutuyorsa ALLAH KORKUSU YOKKİ

mesaj yerınde aferın yada aferın saskın yazan olursa macı ıptal ederım dıyen gavatmı bu barcelona nıcklı olan pezo

eet
  • beyler online master lide basladım lakin adamlar her turlu imkana sahip messi ronaldo almıslar,nasıl oluyor bu daha yeniyim mac alamadım 10 mactır,dandik dundik oyuncular var ilerleme kaydedemiyorum nasıl para kazanıcam gişe gelirleri harici
  • al işte bir dingil daha wasak123
  • KALECİYLE KARŞI KARŞIYA KALDINIZMI 2 KERE ŞUTA BASIN BAŞKA HİÇ BİRŞEYE BASMADAN 10\9 GOL
  • quote:

al işte bir dingil daha wasak123

Serefsizin önde gideni o eleman.ozgurvox, exh ulan adamlar % 60 maç tamamlama oranı ile oynuyorlar
  • Arkadaşalar PES 2013 ONLINE MASTER LIG Konusu açılmıştır herkesi oraya bekleriz PES 2013 çıkınca orda görüşücez hep nasılsa..

PES 2013 ONLINE MASTER LIG KONUSU

http://forum.donanimhaber.com/m_64372421/mpage_1/f_/key_//tm.htm#64372421
  • Sevgili Arkadaşlar,

Uzun zamandır PS3'te OML oynuyorum. Ancak bayadır sıkıntı yaşıyorum sorunum şu; takımımdaki tüm oyuncuların formu kırmızı olmasına rağmen maçlara başladığım zaman oyuncularım çok yavaş haraket ediyor. şöyle örnek vereyim ronaldo şu an çok formda rakibimdeki çok hızlı haraket edip gol atabiliyorken benim ki çok ağır koşamıyor bile. Yani tüm oyuncular çok geç tepki veriyor komutlarıma... Bu durum genelde böyle, bazı zamanlarda ise bağlandığım zaman aynı oyuncular inanılmaz hızlı. Bu sorun neden kaynaklı olabilir. İnternet hızım çok yüksek 20 mbit fiber ama PS3'te en fazla 7 mbit ile bağlanıyor. sorun ne olabilir kafayı yicem lütfen yardım edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyffullah

beyler online master lide basladım lakin adamlar her turlu imkana sahip messi ronaldo almıslar,nasıl oluyor bu daha yeniyim mac alamadım 10 mactır,dandik dundik oyuncular var ilerleme kaydedemiyorum nasıl para kazanıcam gişe gelirleri harici

çok geç kalmışsın oyuna.. kupalara katıl.. ancak öyle hızlı para kazanırsın.. hızlı maçlarda kazansan bile uzun seriler yakalaman lazım.. o kadroyla da zor olur.. hızlı maçtan ancak adamların sözleşmelerine para ödersin,adam almaya para kalmaz... hiç bir işe yaramaz.. oyuncuları çıkıştayken al 20 maçlık sözleşme yap..
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzzy00

quote:

Orijinalden alıntı: seyffullah

beyler online master lide basladım lakin adamlar her turlu imkana sahip messi ronaldo almıslar,nasıl oluyor bu daha yeniyim mac alamadım 10 mactır,dandik dundik oyuncular var ilerleme kaydedemiyorum nasıl para kazanıcam gişe gelirleri harici

çok geç kalmışsın oyuna.. kupalara katıl.. ancak öyle hızlı para kazanırsın.. hızlı maçlarda kazansan bile uzun seriler yakalaman lazım.. o kadroyla da zor olur.. hızlı maçtan ancak adamların sözleşmelerine para ödersin,adam almaya para kalmaz... hiç bir işe yaramaz.. oyuncuları çıkıştayken al 20 maçlık sözleşme yap..

aga mac kazanamıyorum ki kupalarada ana lig onlinedan mı katılacagım,birde hile kullanmazlar degil mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 381382383384385
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.