Şimdi Ara

[PC] PES 2012 ONLINE MASTER LIG ANA KONU (384. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.761
Cevap
13
Favori
308.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 382383384385386
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: seyffullah

quote:

Orijinalden alıntı: muzzy00

quote:

beyler online master lide basladım lakin adamlar her turlu imkana sahip messi ronaldo almıslar,nasıl oluyor bu daha yeniyim mac alamadım 10 mactır,dandik dundik oyuncular var ilerleme kaydedemiyorum nasıl para kazanıcam gişe gelirleri harici

çok geç kalmışsın oyuna.. kupalara katıl.. ancak öyle hızlı para kazanırsın.. hızlı maçlarda kazansan bile uzun seriler yakalaman lazım.. o kadroyla da zor olur.. hızlı maçtan ancak adamların sözleşmelerine para ödersin,adam almaya para kalmaz... hiç bir işe yaramaz.. oyuncuları çıkıştayken al 20 maçlık sözleşme yap..

aga mac kazanamıyorum ki kupalarada ana lig onlinedan mı katılacagım,birde hile kullanmazlar degil mi

evet ana lig online dan katılcan.. hile kullanıolar.. kullanmaz olurlar mı hiç.. denk gelmezsin inşallah..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

beyler online master lide basladım lakin adamlar her turlu imkana sahip messi ronaldo almıslar,nasıl oluyor bu daha yeniyim mac alamadım 10 mactır,dandik dundik oyuncular var ilerleme kaydedemiyorum nasıl para kazanıcam gişe gelirleri harici

çok geç kalmışsın oyuna.. kupalara katıl.. ancak öyle hızlı para kazanırsın.. hızlı maçlarda kazansan bile uzun seriler yakalaman lazım.. o kadroyla da zor olur.. hızlı maçtan ancak adamların sözleşmelerine para ödersin,adam almaya para kalmaz... hiç bir işe yaramaz.. oyuncuları çıkıştayken al 20 maçlık sözleşme yap..

aga mac kazanamıyorum ki kupalarada ana lig onlinedan mı katılacagım,birde hile kullanmazlar degil mi

evet ana lig online dan katılcan.. hile kullanıolar.. kullanmaz olurlar mı hiç.. denk gelmezsin inşallah..

ÇAylak kupası var ona katıl hem dengin oyuncularla oynarsın 5dakikalık maçlarla hem para hem zaman hem tecrübe kazanırsın bu oyunda para yapmanın en önemli 2kilit noktasıı var ilki form grafiği yükselen oyuncularla 50maçlık sözleşme 2.si sözleşmesi olan oyuncuların formu yeşile dönene, sözleşmesi bitene kadar oynatmak , tabi bunları yaparken ne kadar galibiyet yada beraberlik alırsan o kadar hızlı takımını geliştirirsin, bu şekilde bir ay içinde 250m bir kadro kurabilirsin, bileğinede güveniyorsan epey yol katedersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgunu

aq ne lag var ya.herkesdemı bole. kım glırse glsın felaket lag var bugun.aq oyunu

aynen bendede lag vardı 1 maç yaptım,çıktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TolgaIrmak

quote:

Orijinalden alıntı: ZoRVoLKaN

TolgaIrmak senın metehana hile yaptıgını ben türkçespiker.com da senın sayfanda belirtmiştim ve sende abi sinirle kopardım oyunu demiştin.Olan bir şeyi olmamış gibi belirtmek insanı sinir ediyor ya.Ben söylüyorum burda 100 tane yabancı ile oynim max 5 tanesi hle yapıyo 50 tane türkle karşılaşsam 30 u hileci...

Ben metehana yaptığım hileyi kabul ediyorum ama beyinsiz insanların bu olayı büyütmesini kabul edemiyorum alt tarafı 1 hileydi sonuçta günde 20 kere hileci geliyor herkese 1 kere yaptık büyütmüş kendi bilmez insanlar bundan sonra var mı hileciyim lann kim gelirse gelsin basıcam hiç kimsede gıkını çıkaramaz!!

Bilmeyenler için Tolga Irmak'ın gerçek yüzü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur-istanbul

quote:

Orijinalden alıntı: ozgunu

aq ne lag var ya.herkesdemı bole. kım glırse glsın felaket lag var bugun.aq oyunu

aynen bendede lag vardı 1 maç yaptım,çıktım

lanet olsun aynı lag bende de var,300 400 puanlı adamlar bile daha baskılı oynuyorlar ağırlaşmalardan dolayı

• buraya neolmuş yaw yıne ban sezonu acılmıs:))
  • la bırakın artık oynamayı. Ben 1 aydır oynamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: invisible

la bırakın artık oynamayı. Ben 1 aydır oynamıyorum.

benim son pes serim inşallah bırakmayı düşünüyorum kurtuluyonuz benden
  • quote:

Orijinalden alıntı: yipman2014

quote:

Hayırdır kardeş ya yoksa fifayamı geçiyosun aman diyeyim..
  • quote:

quote:

Öyle bir demişsin ki sanki pes alkol kumar gibi kötü bir bağımlılık,

• ya lanet olsun bu pes'e,herşey kusursuz olmasına rağmen hep kasıntılı geçiyor maçlar,d5 ler bile daha üstün oynuyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio26

quote:

quote:

yok abi bu oyun yüzünden sinirleniyorum milletin kalbini kırıyorum ne luzum var milletin beni çekmesine değil mi kendim içinde öyle sinirim tavan yapıyor ruh halim bozuldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yipman2014 -- 16 Ağustos 2012; 20:11:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEyRaMi_TR

quote:

quote:

Öyle bir demişsin ki sanki pes alkol kumar gibi kötü bir bağımlılık,

• quote:

quote:

quote:

quote:

yok abi bu oyun yüzünden sinirleniyorum milletin kalbini kırıyorum ne luzum var milletin beni çekmesine değil mi kendim içinde öyle sinirim tavan yapıyor ruh halim bozuldu

ii hoş sinirleniyorsun ben de çok sinirli oynuyorum bazen bu oynu ama asla karşımdakileri düşünmemezlik etmiyorum

gerçekten bugünkü maçımız şahane gidiyordu biben atıyom bisen 2-2 ye kadar herşey ii di ama skoru yakalayamam düşüncesinden 5-2 den sonra bıraktın direncin düştü

hatırlatıyorum her seferkinde ama KALECİSİZ BİLE OYNADIM SENLE 7-0 DA YENİLDİM AMA SON DAK KADAR BIRAKMADIM OYUNU

böylesine çekişmeli maçta bile sen sinirlenip oyunu bırakıyorsan şu tarz oyunlarda yüregin hiç kaldırmazdı !!!!

• konami bu işin çaresini bulmazsa ben 2013 de online oynamam arkadaş.Bu nedir ya üst üste belki son 15 maçın tamamında 2-0 veya 3-0 öndeyken oyunu kopartıyolar.Hayatımda 1 kere bile oyunu kapamayan ben %70 in altına düştüm ve turnuva yapamıyorum.Çoluk çocuk yenildiğinde oyunu kopartıcak diye ben neden zevkimden mahrum kalıyım ? Bu adamları nasıl kara listeye alabiliyoruz ? Ya da bu oyunu koparanlara karşı nepabiliyoruz bilen varsa sölesin yoksa en mantıklısı oyunu bırakmak.Millet kaçmasın diye bilerek gol yiyip 1 farkla filan kazanıyorum artık.Maksat adam da zevk alsında oyundan kaçmasın.
  • ERZAN21 ile oynadık adam şu istatistiğe bal dedi ya la

• Beyler aramızdan sözü geçen biri online topluluk konusu açsın

Sıktı bu laglı+hileci+haksız maçlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATARYEMEZz

quote:

quote:

quote:

quote:

ii hoş sinirleniyorsun ben de çok sinirli oynuyorum bazen bu oynu ama asla karşımdakileri düşünmemezlik etmiyorum

gerçekten bugünkü maçımız şahane gidiyordu biben atıyom bisen 2-2 ye kadar herşey ii di ama skoru yakalayamam düşüncesinden 5-2 den sonra bıraktın direncin düştü

hatırlatıyorum her seferkinde ama KALECİSİZ BİLE OYNADIM SENLE 7-0 DA YENİLDİM AMA SON DAK KADAR BIRAKMADIM OYUNU

böylesine çekişmeli maçta bile sen sinirlenip oyunu bırakıyorsan şu tarz oyunlarda yüregin hiç kaldırmazdı !!!!

haklısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganyan78

ya lanet olsun bu pes'e,herşey kusursuz olmasına rağmen hep kasıntılı geçiyor maçlar,d5 ler bile daha üstün oynuyorlar

slm mete 4 gündür aynı sıkıntı bedede var,dün al açık'a girdim d5 geldi 360 puanlı 1-1 kaldık zar zor beraberiğe getirdim.baktım olucak gibi değil oyundan çıktım.
  • dhnin en sağlam topluluğu nerde arkadaşlar ? ben maç yapmak istiyorum artık valla yenilmek yenmek umrumda değil.oyundan soğudum.biri beni sağlam bi topluluğa davet etsin :(
  • 
Sayfa: önceki 382383384385386
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.