Yok ya valla delirtecek bu iş beni d2 cup ta finalde penaltılarla elendim gitti 8 milyon yine yok şansıma tüküreyim .
DOĞRU YOLU BULDULAR
quote:
Orijinalden alıntı: yipman2014
ERZAN21 ile oynadık adam şu istatistiğe bal dedi ya la
O Erzan rahatsız biraz. çok faullü ve sert oynuyor.. Onunla maçımızda kaka sakatlandı ve hep kayıyor hep kayıyor düşürüyor. Tek bildiği sert futbol.. Kaka sakatlandıktan sonra zorunlu değişiklik yapmak zorunda kaldım.. Sinirden doğru düzgün oynayamadım bile.. Tadı tuzu olmuyo böyle oyunların.. Tam kalecisiyle karşı karşıya kalıyorum. pat arkadan kayıp düşürüyor.. v.s.. anti fairplay in önde gideni :))
Neyse bunu 3-2 yenmiştim banada diyo ballısın bilmem ne.. Sonuç olarak çocuk olacak yaşta sanırım, fazla kafaya takmamak gerek...
Erzan21 ' in zaten bağlantısı sorunlu , üstüne elindeki kadronun hakkını veremeyen biri.Sürekli pres ve fauller ile oynuyor.Yine de 100 milyon euroluk takımla yenmişliğim var onu.
beyler BARCELONA nickli pcı lobıde dek gtırdım ana avrat sovustuk. hem suclu hem guclu bıde o.ç. sonra yedıremedı kactı hılecı oldugundan. ıcımı bosalttım bi aq oluna.
Gece ilk kupamı aldım ...
TEBRİKLER NEO.kupa almak kolay iş değil.
quote:
Orijinalden alıntı: buzdolabi
TEBRİKLER NEO.kupa almak kolay iş değil.
Teşekkürler kardeş...
quote:
Orijinalden alıntı: neolampr
Gece ilk kupamı aldım ...
tebrikler
tebrikler NEO kupa almak zor iş bukadar hilecilerin içinde
inancın sonu klasik geri dönüşlerimden biri gene süper doping oldu gene :)))
hüseyinsedat ananı si.. senin allah ın eziği bikere yenemedin beni p..
quote:
Orijinalden alıntı: appachii
dhnin en sağlam topluluğu nerde arkadaşlar ? ben maç yapmak istiyorum artık valla yenilmek yenmek umrumda değil.oyundan soğudum.biri beni sağlam bi topluluğa davet etsin :(
kardeş geçen bi maç yaptık senle gerçekten zevkliydi biraz sert oynasanda :)) ilk yarı ezdin beni ama ne olduysa ikinci yarı dağıldı senin takım resmen bence buna çözüm bulmalısın yoksa işin zor inan bana 90 dakkaya yaysan ilk yarıdaki oyununu çok iş yaparsın kardeş..
Arkadaşalar PES 2013 ONLINE MASTER LIG Konusu açılmıştır herkesi oraya bekleriz PES 2013 çıkınca orda görüşücez hep nasılsa..
son zamanlarda oynayıpta oyundan kaçmayan biri gerçekten helal sana
NOT : 2-0 geriden 7-2 clasik geridönüşlerden biri dak 70 den sonra gitmek istemedim adam sinirlendi 1 de kırmızı yedi
pes 12 orjinal hesabımı satıyorum
mldeki kadroda messi lavezzi neymar gibi yıldızlar var
quote:
Orijinalden alıntı: nomorebets
tebrik ederim
quote:
Orijinalden alıntı: ganyan78
quote:
Orijinalden alıntı: nomorebets
tebrik ederim
Sağolasın dostum sonlara doğru bir kupa alalım dedik D1 hileci kaynadığından D3 de alabildim...
ustalar ben bir şey sormak istiyorum yeni yeni öğreniyorum oyunu hızlı ve sert pas nasıl yapılıyor? Ben onlinede Barcelona ile oynuyorum adamlarım mıy mıy pas atıyor hep rakip alıyor topu online oynadığım yüksek puanlı elemanlar sert ve hızlı paslaşarak pozisyona giriyor. Nasıl yaparız biz bu hızlı ve sert paslaşma işini?
hilecilerden bıktım Allah cemil cümle belalarini versin. sürüm sürüm sürünsün şerefsizler. tam maçı alıyorum dk 89 insanlıktan nasibini alamamış haysiyetsizler oyunu kastırıp kaçarlar parayada ihtiyacı yok bunların, puana takmış ezikler yok mu arkadaş bunlardan kurtulmanın yolu ? koca konami nasıl aciz kalıyor bu kadar yazıklar olsun böyle zihniyete hile yapmayanları ezen hile yapanları koruyan bu yapıyı kuranlara lanet olsun