Şimdi Ara

[PC] PES 2012 ONLINE MASTER LIG ANA KONU (387. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.761
Cevap
13
Favori
308.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 385386387388389
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BUZDOLABI neden çıktın maçtan para alırdın bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: seksisweden

hilecilerden bıktım
    Allah cemil cümle belalarini versin.
    sürüm sürüm sürünsün şerefsizler.
    tam maçı alıyorum dk 89 insanlıktan nasibini alamamış haysiyetsizler oyunu kastırıp kaçarlar
    parayada ihtiyacı yok bunların, puana takmış ezikler
    yok mu arkadaş bunlardan kurtulmanın yolu ?
    koca konami nasıl aciz kalıyor bu kadar
    yazıklar olsun böyle zihniyete
    hile yapmayanları ezen hile yapanları koruyan bu yapıyı kuranlara lanet olsun

Haklısın.Yaklaşık 4 ay önce bıraktım oynamayı oyun zevkli ama kaçanlar yüzünden oyundan soğudum.Bugün foruma girip bi bakayım dedim varmı hile olayında bi gelişme ama görüyorumki aynı tas aynı hamam. Umarım 2013 çözerler şu hile olayını bizde adam gibi oyun oynarız. Yeniliriz yeneriz sorun değil. Amaç zevk almak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yipman2014

BUZDOLABI neden çıktın maçtan para alırdın bari

çıkmadım kardeş.modemim koppuyor bugün sık sık.yenilince çıkmam oyundan.rakibin galibiyetine saygısızlıktır.6 tane atmışken çıkmak ayıp olur.kusura bakma
  • quote:

Orijinalden alıntı: buzdolabi

quote:

çıkmadım kardeş.modemim koppuyor bugün sık sık.yenilince çıkmam oyundan.rakibin galibiyetine saygısızlıktır.6 tane atmışken çıkmak ayıp olur.kusura bakma

tamam sorun değil
  • quote:

quote:

6 mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: seksisweden

quote:

quote:

6 mı

takımım onunkine göre çok güçlüydü ondan
  • quote:

Orijinalden alıntı: gogogokhan

ustalar ben bir şey sormak istiyorum yeni yeni öğreniyorum oyunu hızlı ve sert pas nasıl yapılıyor? Ben onlinede Barcelona ile oynuyorum adamlarım mıy mıy pas atıyor hep rakip alıyor topu online oynadığım yüksek puanlı elemanlar sert ve hızlı paslaşarak pozisyona giriyor. Nasıl yaparız biz bu hızlı ve sert paslaşma işini?

Soruma cevap verebilecek kimse yokmu?
  • En sonunda D3 kupasını alabildim.

[PC] PES 2012 ONLINE MASTER LIG ANA KONU
  • quote:

quote:

ustalar ben bir şey sormak istiyorum yeni yeni öğreniyorum oyunu hızlı ve sert pas nasıl yapılıyor? Ben onlinede Barcelona ile oynuyorum adamlarım mıy mıy pas atıyor hep rakip alıyor topu online oynadığım yüksek puanlı elemanlar sert ve hızlı paslaşarak pozisyona giriyor. Nasıl yaparız biz bu hızlı ve sert paslaşma işini?

birader bu iş biraz senın futbol bilgine bağlı ve tecrubene bağlı.ne kadar cok mac yaparsan pasların nasıl isabetlı ve sert gıttıgını gorursun. artı analogdan adam kacırmayı bılıomusun? tabi pas yapmak ıcınde sıstemde onemlı. adamları cok genıs oynatma.
  • Arkadaşlar orjinal cd m kırıldı oyuna giremiyorum Lütfen yardım edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgunu

quote:

quote:

birader bu iş biraz senın futbol bilgine bağlı ve tecrubene bağlı.ne kadar cok mac yaparsan pasların nasıl isabetlı ve sert gıttıgını gorursun. artı analogdan adam kacırmayı bılıomusun? tabi pas yapmak ıcınde sıstemde onemlı. adamları cok genıs oynatma.

öncelikle cevabın için teşekkür ederim ama ben bu sert paslaşmanın oyun bilgisine ve tecrübeye bağlı olduğunu zannetmiyorum acemi değilim şöyle örnek vereyim 500 ve üzeri adamlarla başa baş oynuyorum 500 den aşağısını yenebiliyorum ama bazı rakipler geliyor o kadar seri, hızlı ve isabetli paslaşıyorlar ki sanki ekstradan tuşlara basıyorlarmış gibi hissediyor insan.

Analogla adam kaçırmayı biliyorum ama pek fazla kullanmıyorum oyunda.
  • Daha önceden tebirik eden arkadaşlara teşekkür ediyorum ayrıyetten kupa kazananlar tebrik ederim d2 cup mzedeki yerini aldı ....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozgunu

quote:

quote:

öncelikle cevabın için teşekkür ederim ama ben bu sert paslaşmanın oyun bilgisine ve tecrübeye bağlı olduğunu zannetmiyorum acemi değilim şöyle örnek vereyim 500 ve üzeri adamlarla başa baş oynuyorum 500 den aşağısını yenebiliyorum ama bazı rakipler geliyor o kadar seri, hızlı ve isabetli paslaşıyorlar ki sanki ekstradan tuşlara basıyorlarmış gibi hissediyor insan.

Analogla adam kaçırmayı biliyorum ama pek fazla kullanmıyorum oyunda.

ekstradan tusa basma yokta sunu solıyım adam kacırmayı ıyı bılırsen rakıbınden 10 adım onde olursun.bnm attıgım gollerın %99 u adam kacırmayla. hızlı pas konusunda da sana kalmıs artık bsy dıemıorum .ekstra bi tusa basma veya baska bsy yok. senın oyun anlayısına kalmıs. ama adam kacırmayı ıyı ogren derım.cok faydasını gorursun
  • Ronaldo messi den sıkılmadın mı? Yıldızların olmadan oyuncuyum ben diyorsan! Yıldız olmadan iş yaparım ben diyenlerin turnuvasıdır.

Katılım şartları

1. 80 overal altında takım kurulacak.
    2. 32 oyuncu seçme hakkı bulunacak.
    3. Free agents ( bağımsız ) oyuncular seçilmeyecek.
    4. Maç saatleri akşam 20:00 dan sonradır. ( Hafta sonları farketmez )
    5. Maçlar 10 dakika, 6 oyuncu değişikliği, sakatlıklar açık ve ramdom form durumundan oynanacak.
    6. Sarı kırmızı kart cezaları aktif olacak.
    7. Bağlantı kopmaları durumunda skor dakika aynı olarak devam edilerek o dakikadan sonrası oynanacaktır.[/B][/COLOR]
    [COLOR="Red"]Kart Cezaları:[/COLOR] Kırmızı kart 2 maç ceza ve gole giden oyuncuyu düşürmek 4 maç ceza
    [COLOR="Yellow"]Sarı Kart: [/COLOR]Üst üste maçda 1 maç oynayamaz ve farklı maçlarda 3 sarı 1 maç ceza
    Cezalı oyuncu oynandığı anlaşılırsa maç 3-0 hükmen verilecektir.

Lige katılımlarınızı bekliyoruz arkadaşlar katılımların düzgün ve ligin uzun olması halinde puanlama yapılacaktır bu sayede ligin iyisi kötüsü bu oyunu bileni ortaya çıkaracağız ama unutmadan herşey eğlenmek amaçlıdır.Örneğin lig şampiyonu 100 puan gibi...

Not: lige katılımlar fazla olursa lig kupası da olacaktır.

http://www.turkcespiker.com/forum/yeni_bir_heyecan-t113088.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATARYEMEZz -- 9 Eylül 2012; 23:03:03 >
  • arkadaşlar ben bu oyunu bir daha almayı düşünmüyorum ben hile yapmadığım halde hileci oldum felaket sinir yaptı bu oyun bende küfür etmekten çenem ağrır hale geldim o yüzden bir daha almaya niyetim yok bu hile olayıne bir çözüm bulmazlarsa ve sormak istediğim birşey var konumuzla alakalı değil ama bu fm 2013 almayı düşünüyorum çıktığı zaman online olarak daha önce oynayanlar oldumu aranızda hiç orada da hile filan var mı acaba ? yada oynaması nasıl zevklimi offline oynamayla karşılaştırdığınızda.
  • en son mesajı ben yazdım kaç gün geçti kimse girmiyor mu artık ya ? şimdi telefona mesaj geldi pes 2013 çıkmış ps3 için alıcam ama pc içinde alayımmı kararsız kaldım yine bu hile olayları devam ediyormu acaba beyler? fiyatlarda uygun biraz daha bu sene ps3 için 124 tl pc için 71 tl fiyatlar.
  • bende çok müzdariptim hile olayından çok çöok fazla şekilde araştırdım FİFA 13 olayını çünkü bıkkınlık gelmişti ama fifadada durum aynı çözümü ben şu şekilde buldum arkadaş ortamını oluşturup TOPLULUK EVSANE LOBİ v.b gibi yerlerde tanıdıgın arkadaşlarınla SKPE da sesli irtibat halindeyken oynarsan hem daha zevk veriyor hemde hilecilerle karşılaşmıyorsun

yoksa al birini vur ötekine bu stede nece tartışmalar yaşadık nece sonuçlar çözümler ve önerilerde bulunduk ama somut bir adım atamadık en iysi tanıdıgın bildigin arkadaşlarınla oynamak !!!!
  • Bende kupamı koyuyim bari :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuq010101 -- 17 Eylül 2012; 6:51:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuq010101

Bende kupamı koyuyim bari :)

tebrikler...
  • uzun bi aradan sonra girip oyniyim dedim
    yine hileci dolu
  • 
Sayfa: önceki 385386387388389
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.