Şimdi Ara

(PC) - PES 2013 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC) (605. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.432
Cevap
33
Favori
456.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 603604605606607
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ZoRVoLKaN

quote:

Orijinalden alıntı: cenksa

quote:

cenksa dostum biz senınle buluşmakta zorlanıyoruz.. buna bir çözüm bulalım yine başkasıyla maç yapıyorsun :)

TR02 deyim kanka şifre 1111 hemen gel :)

yaw yine geç kaldım balkondaydım :)

emreemre diye bi ark geldi şifreyi kırmıs :) gel şimdi kanka oynamıyom kimseyle
  • quote:

quote:

quote:

quote:

cenksa dostum biz senınle buluşmakta zorlanıyoruz.. buna bir çözüm bulalım yine başkasıyla maç yapıyorsun :)

TR02 deyim kanka şifre 1111 hemen gel :)

yaw yine geç kaldım balkondaydım :)

emreemre diye bi ark geldi şifreyi kırmıs :) gel şimdi kanka oynamıyom kimseyle

onla maçlar nasıldı abi onu tanıom iyi oynuomu
  • bağlantı koparma hilesini yabancı forumlarda araştırmalarım sonucu bulmuş bulunmaktayım. fakat master lig online transfer hilesini bulamadım. eğer yardıma ihtiyacı olupta haklarının yendiğini düşünen kişiler varsa hilecilerin maç kazanmalarından ötürü onlara bu iyiliği yapıp hileyi diyebilirim ama işin cırtı çıkar diye korkuyorum =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kloveangel

bağlantı koparma hilesini yabancı forumlarda araştırmalarım sonucu bulmuş bulunmaktayım. fakat master lig online transfer hilesini bulamadım. eğer yardıma ihtiyacı olupta haklarının yendiğini düşünen kişiler varsa hilecilerin maç kazanmalarından ötürü onlara bu iyiliği yapıp hileyi diyebilirim ama işin cırtı çıkar diye korkuyorum =)

Brezilya yı aldı İngiletere yi aldım 3-1 kazandım.iyi konsantre olmak lazım yoksa devamlı adam kaçıyor heryerden arkaya.
  • quote:

bağlantı koparma hilesini yabancı forumlarda araştırmalarım sonucu bulmuş bulunmaktayım. fakat master lig online transfer hilesini bulamadım. eğer yardıma ihtiyacı olupta haklarının yendiğini düşünen kişiler varsa hilecilerin maç kazanmalarından ötürü onlara bu iyiliği yapıp hileyi diyebilirim ama işin cırtı çıkar diye korkuyorum =)

ustacım apaçık belli zaten 9 aydır biliyor bütün forum bunu.netlimiter programıyla baglantı hızını oyun oynanmayacak seviyeye kadar düşürüp macı hükümsüz saydırıyorlar.
  • quote:

quote:

Brezilya yı aldı İngiletere yi aldım 3-1 kazandım.iyi konsantre olmak lazım yoksa devamlı adam kaçıyor heryerden arkaya.

bugün pek oynayamadık..yarın kapışırız dostum
  • ZoRVoLKaN kullanıcısına yanıt
    Hocam bu master lig online da da hile mi var adamlar 185 puanlık %70 lerde bazen oynadığım oluyor ama takım kötü olduğu için her vurdukları gol. yani bakıyorum tüm yıldızlar mevcut adamlarda bu nasıl oluyor akıl erdiremiyorum
  • quote:

Hocam bu master lig online da da hile mi var adamlar 185 puanlık %70 lerde bazen oynadığım oluyor ama takım kötü olduğu için her vurdukları gol. yani bakıyorum tüm yıldızlar mevcut adamlarda bu nasıl oluyor akıl erdiremiyorum

dostum hile olayı sadece şu yenilirken puanları gitmesin diye bağlantıyı kasıp maçı hükümsüz saydırıyolar.. sen yenimi başladın mlo ya
  • quote:

quote:

quote:

kapışırız kanka twitterdan dm atarım gelirsin lobiye
  • cenksa kullanıcısına yanıt
    master lige yeni başladım evet para yetmiyo ya oyunculara =) napacam bilmiyorum bunun taktiği nedir millet milyon dolarlar veriyo yıldızları var bendeki takım gücü 700 takım batakta :D
  • hangi türke denk geldiysem paso ileri havadan pas hulk cavani martins van der mirch başka bi bok yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: yipman2014

hangi türke denk geldiysem paso ileri havadan pas hulk cavani martins van der mirch başka bi bok yok

kardeş suç oyuncularda değil oyunu bu hale getiren konami yetkililerinde. Oyunu tenis maçına çevirdiler dolsur boşattan başka bişey yok oyunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ViperStrikes23 -- 18 Temmuz 2013; 12:35:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

master lige yeni başladım evet para yetmiyo ya oyunculara =) napacam bilmiyorum bunun taktiği nedir millet milyon dolarlar veriyo yıldızları var bendeki takım gücü 700 takım batakta :D

sürekli maç yap
  • quote:

quote:

quote:

quote:

kapışırız kanka twitterdan dm atarım gelirsin lobiye

tamam dostum
  • Volkan gel 2 top çevirelim :)
  • quote:

Volkan gel 2 top çevirelim :)

kur dostum
  • quote:

quote:

Volkan gel 2 top çevirelim :)

kur dostum

TRT 1 DEYİM :)
  • Volkan'ın geleceği yok:) 2 top çevirmek isteyen TR de oda sahibi CenkSa
  • Top oyunu yapmaya çalıştığım 800 puanlık adam sürekli uzun pas yaparak zar zor 2-1 alıyor maçı.Hemen sonraki maçta inat edip uzun pas taktiğimi yapıyorum 700 lük adama dk. 50de 6-0 dan sonra kaçıyor.Takımının isminide fairplay vs vs koymuş.artık gülüyorum cidden
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightdrive

Top oyunu yapmaya çalıştığım 800 puanlık adam sürekli uzun pas yaparak zar zor 2-1 alıyor maçı.Hemen sonraki maçta inat edip uzun pas taktiğimi yapıyorum 700 lük adama dk. 50de 6-0 dan sonra kaçıyor.Takımının isminide fairplay vs vs koymuş.artık gülüyorum cidden

yollar böyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 603604605606607
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.