Şimdi Ara

PC-PES 2013 ONLİNE TOPLULUK-AÇILDI KATILIM SERBEST... (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
381
Cevap
3
Favori
48.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yumuşak Ğ

Alım devam ediyor mu?

online olacak herkes gelebilir.oynayacak adam bulmakta zorlanıyoruz.barca real bebeleri hariç tabi.onlardan bol bol var
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarı&kırmızı

quote:

Orijinalden alıntı: Yumuşak Ğ

Alım devam ediyor mu?

online olacak herkes gelebilir.oynayacak adam bulmakta zorlanıyoruz.barca real bebeleri hariç tabi.onlardan bol bol var

Hehe herkes öyle yapıyor.
  • sarı kırmızı kardeşim ben biraz geç geldim kusura bakma faceden yada msneden irtibatta olmamız gerek burdan biraz zor olur gibi güzel bi mac bizimde hakkımız :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler online ana ligde nasıl para kazanıcaz yahu oyuncu yok her gelen yeniyo taktik verin lütfen

• Akşam biriyle maç yaptım, bilmiyorum DH den mi.

Inter i aldım, baktım hemen Real i aldı. Gelmiş Ronaldo ile hareket çekiyor çoğunu kestim üstüne de 3-1 yendim
  • ana lig onlinede para lazım yardım etsin bilen birisi

• quote:

Orijinalden alıntı: tilx

sarı kırmızı kardeşim ben biraz geç geldim kusura bakma faceden yada msneden irtibatta olmamız gerek burdan biraz zor olur gibi güzel bi mac bizimde hakkımız :)

kardeş sen dün en azından eve gitmişsin.ben eve de gidemedim bugün olur heralde. bi maç yapamadık arkadaş forumdakilerle ana lig online da maç yaparak para kazanıyosun.yenilsen de geliyo bişeyler.takımı toparlayana kadar kazanmak zor.ben analig online da 3 maç yaptım daha galibiyetim yok ama para birikiyor
  • yahu nasıl birikecek tam bişeyler oldu diyorum sözleşmeler bitiyor onları yenile yine para kalmıyor 60 mac yaptım 40 ı yenildim 10 beraberlik 10 galibiyet bu nedir ya tam bi ezik olduk millet uçmuş futbolculardan bakalım napıcaz ben özele giremiyorum senin sen özelden yaz bana irtibata gecebilecegimiz biyer konuşalım ben su anda evdeyim.

• Akşamları bakıyorum Online’da 8 kişi 10 kişi var hep.

Bu kadar az kişi mi online oynuyor yahu çok az bu.
  • quote:

yahu nasıl birikecek tam bişeyler oldu diyorum sözleşmeler bitiyor onları yenile yine para kalmıyor 60 mac yaptım 40 ı yenildim 10 beraberlik 10 galibiyet bu nedir ya tam bi ezik olduk millet uçmuş futbolculardan bakalım napıcaz ben özele giremiyorum senin sen özelden yaz bana irtibata gecebilecegimiz biyer konuşalım ben su anda evdeyim.

şu an işteyim.uygun olduğumda pm atarım sana
  • tmm
    furiaus kardeşim ana lig çok oynanıyor dostluk macı fazla yapan yok takımları kurmuslar bile herkes bi ben ezo kaldım :)

• quote:

tmm
    furiaus kardeşim ana lig çok oynanıyor dostluk macı fazla yapan yok takımları kurmuslar bile herkes bi ben ezo kaldım :)

Ana lig dediğin rakipler otomatik mi geliyor rastgele mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

quote:

tmm

Ana lig dediğin rakipler otomatik mi geliyor rastgele mi?

evet rastgele rakip çıkıyor karşına.dünya karması da çıkabilir ezik bi rakip de.bahtına kalmış artık
  • güzel bir haberim var size arkadaşlar hemen paylaşayım

PC-PES 2013 ONLİNE TOPLULUK-AÇILDI KATILIM SERBEST...

PC-PES 2013 ONLİNE TOPLULUK-AÇILDI KATILIM SERBEST...

• Arkadaşlar 11 ekimde patch geliyormuş topluluğu hemen kuracağız.
    @sarı&kırmızı hocam ben teamspeak kurdum. arkadaş ekleme oda kurma falan nasıl yapılıyor? Bir de denemelik bir yere bağlandım bir adam sürekli ama sürekli konuşuyor hiç susmuyor sinir oldum "biri geldi biri gitti yok bilmem ne oldu" bunu kapamıyor muyuz? deli etti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: naturklich

Arkadaşlar 11 ekimde patch geliyormuş topluluğu hemen kuracağız.
    @sarı&kırmızı hocam ben teamspeak kurdum. arkadaş ekleme oda kurma falan nasıl yapılıyor? Bir de denemelik bir yere bağlandım bir adam sürekli ama sürekli konuşuyor hiç susmuyor sinir oldum "biri geldi biri gitti yok bilmem ne oldu" bunu kapamıyor muyuz? deli etti.

dostum herhangi bir yer kurmana gerek yok. ben müsait bir zamanda bizim kullandığımız server adresini vereyim onunla bununla uğraşmamıza gerek yok... ben de bugünlerde yoğunluktan eve gitmekte zorlanıyorum.temiz kafayla oturamadım pc başına.yarın öğlenden sonra mucize olmazsa evde olurum.gerçi denk gelme konusunda sıkıntı yaşıyoruz. en azından steam gibi bir üyeliği olanlar birbirimizi eklersek online olup olmadığımızı görebiliriz.ordan seri bir şekilde iletişim kurabiliriz. burda pm beklemek uzun oluyo.

• quote:

quote:

dostum herhangi bir yer kurmana gerek yok. ben müsait bir zamanda bizim kullandığımız server adresini vereyim onunla bununla uğraşmamıza gerek yok... ben de bugünlerde yoğunluktan eve gitmekte zorlanıyorum.temiz kafayla oturamadım pc başına.yarın öğlenden sonra mucize olmazsa evde olurum.gerçi denk gelme konusunda sıkıntı yaşıyoruz. en azından steam gibi bir üyeliği olanlar birbirimizi eklersek online olup olmadığımızı görebiliriz.ordan seri bir şekilde iletişim kurabiliriz. burda pm beklemek uzun oluyo.

ben işyeri arkadaşlarımla da bir grup kuruyorum da onlarla nasıl birbirimizi buluruz? benim bir oda vs kurmam ve onlara gerekli bilgileri vermem lazım sanırım?

• quote:

quote:

quote:

ben işyeri arkadaşlarımla da bir grup kuruyorum da onlarla nasıl birbirimizi buluruz? benim bir oda vs kurmam ve onlara gerekli bilgileri vermem lazım sanırım?

şimdi bizim kullandığımız server üzerinde neredeyse her oyun için oda mevcut.çoğu da boş.istediğin odaya girebilirsin.ama illa oda kuracam diyosan ordaki adminlere sorabilirsin.sadece ben oda kurmakla hiç uğraşmadığım için bir fikrim yok. ts server olup uğraşmak biraz zahmetli sanırım.böyle hazır server varken uğraşmak gerek yok diye düşünüyorum.

• Anladım hocam. O serverin ismini pm at o zaman ben bir bakayım akşam arkadaşla maç yapacağım. herkes çok övüyor bu team speak'i merak ettim. yalnız arkadaş laptoptan oynuyor blue tooth kulaklığı falan yok. laptopta dahili mikrofon olduğu için benim sesim de oyunun sesi de hoparlörden mi çıkacak acaba Neyse akşam bakarız nasıl bir şeymiş. ben de blue tooth kulaklık ve blue tooth usb dongle var bağladım pc'ye.
  • quote:

Anladım hocam. O serverin ismini pm at o zaman ben bir bakayım akşam arkadaşla maç yapacağım. herkes çok övüyor bu team speak'i merak ettim. yalnız arkadaş laptoptan oynuyor blue tooth kulaklığı falan yok. laptopta dahili mikrofon olduğu için benim sesim de oyunun sesi de hoparlörden mi çıkacak acaba Neyse akşam bakarız nasıl bir şeymiş. ben de blue tooth kulaklık ve blue tooth usb dongle var bağladım pc'ye.

ben bizim sistemi anlatayım kısaca.nasıl olsa senin de aynı olacak =) headset var bende thermaltake. bağlıyorum pc ye.hem kulaklık hem mikrofon.oyunun sesini de arkadaşının sesini de ordan alcaksın. sıkıntı olmuyor merak etme.sadece ts ayarlarını düzgün yapmak lazım.iletişim açısından çok çok iyi bir program.kullanınca anlarsınız siz de

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.