Şimdi Ara

PC-PES 2013 ONLİNE TOPLULUK-AÇILDI KATILIM SERBEST...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
3
Favori
48.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yaptığımız maçlarla ilgili, haber, espri vs. bu konuda nezaket kuralları çerçevesinde paylaşabiliriz.
    PES 2013 oyununuzda, ana menüde "topluluk (ing. ise community)" kısmına giriyorsunuz. Burada arama kutularına topluluk ismine "TR DONANIMHABER" yazıp arattığınızda topluluğu göreceksiniz. Buraya üye olacaksınız.
    Topluluk kuralları ile ilgili olarak görüşlere göre değişiklikler yapabiliriz.

topluluk adı: TR DONANIMHABER
    şifre: donanim123

TOPLULUKTAN MAÇ YAPMAK İÇİN:

Oyuna girdiğimizde online'a giriş yapmamız gerekiyor öncelikle. Zaten oto log in işaretli ise kendisi otomatik girecektir. Topluluk üyesi değilseniz yukarıda anlatılanları yaparak öncelikle topluluğa üye olmanız gerekiyor. Topluluk üyesi iseniz game padinizde RS yani sağ analoğun üzerine basmanız gerekiyor topluluk menüsünü açmak için. (Çözene kadar baya zorlandım)
    Bu menüyü açtıktan sonra "istanbul" topluluk odası açılacaktır. Sonra r1 tuşu ile üye olduğunuz topluluklara göre menü değişiyor. R1 ile gezerek DH topluluğunu buluyorsunuz. Sonra yapmak istediğiniz maç türünü seçiyorsunuz. 1'e 1 maç, topluluklar arası maç ve topuluk içinde serbest oyunculu mu ne işte o maç 1'e 1 en güzeli. Buraya tıklayınca kimse kurmamışsa sizi yönetici yapıyor, kuran olmuşsa kurulan maçları gösteriyor.
    İyi oyunlar...

ÜYELER (dh nick/game id):
    1-naturklich/naturklich
    2-sarı&kırmızı/KEREM35
    3-xelforia/xelforia
    4-fructoser/
    5-*Furious*/
    6- efelerbjk/
    7-obiwan kenan abi/
    8- enja/
    9- kemik81 /hagi
    10- ysnyzc /yasinyazici
    11-Kaptan55-1905/
    12- WhatTheF5/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturklich -- 15 Ekim 2012; 11:57:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: naturklich

Arkadaşlar ben pes 2013 pre-order yapmıştım az önce yola çıkmış Pes 2012 online oynarken her maç sonrası bir grup daveti gibi bir şey geliyordu bana. Topluluk denilen olay nedir tam olarak? Online toplulukta, topluluk üyesi ve o sırada online olan kişi ile hemen ranked (puanlı) sıralama maçı yapabiliyor muyuz? Mümkünse bir topluluk kuralım ve bir meksikalı ile laglı bir maç oynamak yerine forum donanım üyesi arkadaşlarla real-barca harici maçlar yapalım. quick match yapınca önüne gelen ya barca ya real seçiyor, bazen lag da oluyor.
    PS3 konusunda topluluk olayına el atmışlar, ama pc pes 2013 içn böyle bir konu görmedim. PC orijinal alacakları konuya bekliyorum.

PES 2012'de (PC) donanimhaber topluluğu oluşturulmuştu. Ama fazla rağbet görmemişti. Bu sene de oluşturulursa katılırım ama umarım daha fazla rağbet görür

• Nedir hocam tam olarak bu topluluk olayı?
  • C.tesi günü Orijinal Kutulu alacağım, topluluk oluşturursanız katılırız.
  • oyunu intertten full indirdim.abimde sipariş vermiş bugün yarın elime geçer.eğer topluluk oluşturursanız bende katılırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

C.tesi günü Orijinal Kutulu alacağım, topluluk oluşturursanız katılırız.

sadece orjinaller katılabiliroy değil mi usta
  • quote:

Orijinalden alıntı: mblood

quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

C.tesi günü Orijinal Kutulu alacağım, topluluk oluşturursanız katılırız.

sadece orjinaller katılabiliroy değil mi usta

Aynen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: efelerbjk

oyunu intertten full indirdim.abimde sipariş vermiş bugün yarın elime geçer.eğer topluluk oluşturursanız bende katılırım :)

merhaba şimdi benim sormak istediğim soru şu dün vatan dan orjinal kutulu aldım oyunu pc kurdum ama cd yi çıkartığım zaman açılmıyor oyun cd takın diyor hani şu korsan oyunlara crack yapılmadığı zaman çıkan küçük pencere uyarsıı çıkıyor bende dvd rom cd takıp oynuyorum bazı arkadaşlar forumdan bakıyorum cd key almış bu cd key alan arkadaşlar nasıl oluyorda cd olmadan oynuyorlar yoksa oyunu indirip onlardamı dvd ye yazıp dvd rom takıyorlar bunun bir çaresi varsa yardımcı olurmusunuz biraz araştırdım konami güvenlik nedeniyle böyle birşey yapmış teşekürler
  • Ben shopto dan aldığım oyunun gelmesini bekliyorum. posta dahil 64 tl mükemmel fiyat oyun gelir gelmez topluluğu kurarim. Bu arada pes 2012de bir ara cok lag olmustu online maçlarda. Ölçüm yaptım speedtestte, ping 36 ms civarındaydı. Su an yag gibi ping 12 mswww.speedtest.net sitesinden ölçüm yapın yüksek ping online maçlarda çıldırtır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturklich -- 22 Eylül 2012; 20:04:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuan bir sorun var

bağlanmayı denedikten sonra oyun anamenuye geri atıyor

http://www.facebook.com/myPES

burada yabancılardan cok var anamenuye donme hatası

pc den bağlanabilen var mı?
  • benimde öyle kardeşim ya ana menüye geri atıyor
  • Müsabaka > Online Müsabaka dedim ama maç başlatamadım ?

Nasıl yapacağız ? Bir de arkadaşımı ekleyebiliyor muyum ? Sadece onunla maç yapmak istiyorum nasıl olacak ?
  • buyuk ihtimal serverler daha acilmadi ,en kisa zamanda bende geliyorum
  • serverlar kapalı mı şu an arkadaşlar??? ben de onlineda olcam maç yapabiliriz
  • http://www.konami.jp/we/online/

server ın durumuna buradan bakacaksınız

yanlız bolgeyi ve platformu duzgun seçin.

sanırım ps3 dekiler oynayabiliyor

pc de ana menuye atıyor bir sıkıntı var, ne olduğunu çözemedim. gören duyan buradan bilgi versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enja

quote:

oyunu intertten full indirdim.abimde sipariş vermiş bugün yarın elime geçer.eğer topluluk oluşturursanız bende katılırım :)

merhaba şimdi benim sormak istediğim soru şu dün vatan dan orjinal kutulu aldım oyunu pc kurdum ama cd yi çıkartığım zaman açılmıyor oyun cd takın diyor hani şu korsan oyunlara crack yapılmadığı zaman çıkan küçük pencere uyarsıı çıkıyor bende dvd rom cd takıp oynuyorum bazı arkadaşlar forumdan bakıyorum cd key almış bu cd key alan arkadaşlar nasıl oluyorda cd olmadan oynuyorlar yoksa oyunu indirip onlardamı dvd ye yazıp dvd rom takıyorlar bunun bir çaresi varsa yardımcı olurmusunuz biraz araştırdım konami güvenlik nedeniyle böyle birşey yapmış teşekürler

Aynı olay bendede var.Internette yayınlanan reloaded surumlu crack var acaba onu orjinal dvdden yukledigim oyunun uzerine yazsam problem yaşarmiyim?

Bu arada bende ilk defa orjinal pes aldım.online akıcaz bu sene

• quote:

Orijinalden alıntı: obiwan kenan abi

quote:

Orijinalden alıntı: enja

quote:

Aynı olay bendede var.Internette yayınlanan reloaded surumlu crack var acaba onu orjinal dvdden yukledigim oyunun uzerine yazsam problem yaşarmiyim?

Bu arada bende ilk defa orjinal pes aldım.online akıcaz bu sene

arkadaş listeside aktif değil bende arkadaşlarımızı nasıl ekliyoruz bunda ben arkadaşımla oynamak istiyorum yada forumdaki arkadaşlarla onu nasıl yapıcaz varmı bir bilen onu çözmüş değilim hala arkadaş ekle ye giriyorum oyundan veri yok diyor arkadaş listesi diyorum onda da ayni veri yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enja -- 23 Eylül 2012; 12:56:05 >

• beni de ekleyin
    kullanıcı adi hagi
    sorunuza gelince crack yapın sorun olmaz
    benim de bi sorum var ps3 lerle aynı platformda oynayabiliyor muyuz

• quote:

Orijinalden alıntı: kemik81

beni de ekleyin
    kullanıcı adi hagi

hayır.

ps3 ve pc serverları ayrı.

ayrı olmasa bile daha once bir oyun var mı cross platform desteği sunan bilmiyorum, yani ps3 ve pc ayrı sistemler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahm3tt

quote:

Orijinalden alıntı: kemik81

beni de ekleyin
    kullanıcı adi hagi

hayır.

ps3 ve pc serverları ayrı.

ayrı olmasa bile daha once bir oyun var mı cross platform desteği sunan bilmiyorum, yani ps3 ve pc ayrı sistemler.

ayni platformda oyanamasınız pc ayri ps3 ayri keşke öyle bişi olsa
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.