Şimdi Ara

PC-PES 2013 ONLİNE TOPLULUK-AÇILDI KATILIM SERBEST... (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
3
Favori
48.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar "widget" diye bir özellik var, kitapçık okuyorum şu an
    topluluk üyeleri ile alakasız modları oynarken bile iletişim kurma imkanı veriyormuş
    to be continued...
  • evet ama ben bulamadım onu muhtemelen topluluk kısmına hiç girmediğim içindir. bu arada madrid-barça alanlarla maç yapılmasın kural olsun bu
  • dün olgu isminde bir arkadaşla çekiştik. Gs-Fb derbisi :) ama oyun hızı 0 oldugundan Gs yada Fb farketmiyor oynananmıyor bu gibi takımlarla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: naturklich

yasin hocam yazdım tamamdır.

Eyvallah sagolasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: xelforia

dün olgu isminde bir arkadaşla çekiştik. Gs-Fb derbisi :) ama oyun hızı 0 oldugundan Gs yada Fb farketmiyor oynananmıyor bu gibi takımlarla.

hocam +2de oynanır mı ya bu hız meselesi gerçekten göreceli. ama ben oyuncuların flash gordon olmasını asla istemem topu takip edemiyorsun öyle bir maç mı var gerçekte
    neyse burası yavaştan hareketleniyor. bu akşam ilk maçlarımı gs olarak yapmak istiyorum

• Kontrollerde birçok yeni özellik gelmiş, ama mortal kombattaki ölüm hareketi gibi yap yapabilirsen
    manual şut olayını abartmışlar kaç çeşit şut olmuş öyle. sert şut kontrolü gelmiş yüksek ve alçak ayrı ayrı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarı&kırmızı

evet ama ben bulamadım onu muhtemelen topluluk kısmına hiç girmediğim içindir. bu arada madrid-barça alanlarla maç yapılmasın kural olsun bu

Arkadasa kesinlikle katılıyorum bu barca ve real alınmasın zaten ben hiç almam

• tamam +2 de çok hızlı ama +1 fena olmazdı . alışma süreci sıkıntılı geçecek sadece sonra gelsin zevkli maçlar. (bu arada ilk defa online pes oynucam. amatör ruhumla yanınızdayım.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: xelforia

tamam +2 de çok hızlı ama +1 fena olmazdı . alışma süreci sıkıntılı geçecek sadece sonra gelsin zevkli maçlar. (bu arada ilk defa online pes oynucam. amatör ruhumla yanınızdayım.)

hepimiz amatör ruhluyuz, online'daki ergen arkadaşlarımıza kıyasla veletler 2012'de deli ediyordu alıyor barcayı, messiye gönder topu sağ sol şeklinde kıvırmak tabir ettiğimiz eylemi yapıyor kaleciyi de geçiyor gol 2013'te de olacaklardır. işte bu tiplerle uğraşmadan ağız tadıyla maç yapmak için bu topluluk çok güzel olacak inşallah

• quote:

Arkadaşlar "widget" diye bir özellik var, kitapçık okuyorum şu an
    topluluk üyeleri ile alakasız modları oynarken bile iletişim kurma imkanı veriyormuş
    to be continued...

widget toplulukla alakalıymış. topluluğa üye olunca, diyelim sen alakasız bir maç yaparken, ekstra bir işlem yapmadan bir tuşa basıp online arkadaşına mesaj yazabiliyorsun, direk maça bağlanabiliyorsunuz. kitapçık öyle diyor.
  • bu konuyu team speak ile desteklememiz gerek maç esnasında oyunun kritiğini yapmadan olmaz yani. xelforia ile kullandığımız bir ts server var. ilgilenenler olursa ip verebiliriz
  • quote:

bu konuyu team speak ile desteklememiz gerek maç esnasında oyunun kritiğini yapmadan olmaz yani. xelforia ile kullandığımız bir ts server var. ilgilenenler olursa ip verebiliriz

nasıl bir şeydir nedir bir açıkla bakalılm hocam?
    bende blue tooth kulaklık olanlar sesli chat'i açsın diyecektim. ben blue tooth usb dongle aldım, güzel çalışıyor. maç esnasında konuşabiliriz. özellikle 2 ye 2 maçlarda ortakla anlaşma açısından güzel olur

edit: team speak sitesine baktım da süper bir şeye benziyor. sesli de konuşuluyor sanırım. online maç kalitesini düşürmezse kullanabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturklich -- 25 Eylül 2012; 16:16:48 >

• quote:

quote:

bu konuyu team speak ile desteklememiz gerek maç esnasında oyunun kritiğini yapmadan olmaz yani. xelforia ile kullandığımız bir ts server var. ilgilenenler olursa ip verebiliriz

bende blue tooth kulaklık olanlar sesli chat'i açsın diyecektim. ben blue tooth usb dongle aldım, güzel çalışıyor. maç esnasında konuşabiliriz. özellikle 2 ye 2 maçlarda ortakla anlaşma açısından güzel olur

team speak sesli chat programı.ses kalitesi de oldukça iyi... diablo 3 için kullanmaya başladım ben de. çok memnunuz hiçbir sıkıntı yaratmıyor. biz ts olmadan oynayınca sıkılıyoruz ki hele maç yapıyosak konuşmadan olmaz...

• quote:

quote:

quote:

team speak sesli chat programı.ses kalitesi de oldukça iyi... diablo 3 için kullanmaya başladım ben de. çok memnunuz hiçbir sıkıntı yaratmıyor. biz ts olmadan oynayınca sıkılıyoruz ki hele maç yapıyosak konuşmadan olmaz...

Valla mevzu baya derinleşmiş arakadaslar ben aksam 22:00 gibi gelirim mutlaka mac yapalım simdiden mevzu sarmaya basladı

• @ysnyzc aynen ben de saatlerde evde olcam.hep beraber online ız akşam
  • quote:

TR PES 2013 (PC) ONLİNE TOPLULUK

Topluluk 25.09.2012 saat 18:30'da kurulacaktır. Yaptığımız maçlarla ilgili, haber, espri vs. bu konuda nezaket kuralları çerçevesinde paylaşabiliriz.
    PES 2013 oyununuzda, ana menüde "topluluk (ing. ise community)" kısmına giriyorsunuz. Burada arama kutularına topluluk ismine "TR DONANIMHABER" yazıp arattığınızda topluluğu göreceksiniz. Buraya üye oluyorsunuz. (25.09.2012 saat 18:30'dan sonra aktif hale gelecek)
    Topluluk kuralları ile ilgili olarak görüşlere göre değişiklikler yapabiliriz.

maçlarda, özellikle 2 vs 2 oynarken, sesli chat yapabilmek için bir blue tooth kulaklığınızın olması ve oyun ayarlarından sesli chat kutucuğunu işaretlemeniz gerekiyor.

topluluk adı: TR DONANIMHABER
    şifre: donanim123

ÜYELER (dh nick/game id):
    1-naturklich/naturklich
    2-sarı&kırmızı/KEREM35
    3-xelforia/xelforia
    4-fructoser/
    5-*Furious*/
    6- efelerbjk/
    7-obiwan kenan abi/
    8- enja/
    9- kemik81 /hagi
    10- ysnyzc /yasinyazici
    11-Kaptan55-1905/
    12-

Benide yazin hocam geliyorum topluluga

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: WhatTheF5

quote:

Topluluk 25.09.2012 saat 18:30'da kurulacaktır. Yaptığımız maçlarla ilgili, haber, espri vs. bu konuda nezaket kuralları çerçevesinde paylaşabiliriz.
    PES 2013 oyununuzda, ana menüde "topluluk (ing. ise community)" kısmına giriyorsunuz. Burada arama kutularına topluluk ismine "TR DONANIMHABER" yazıp arattığınızda topluluğu göreceksiniz. Buraya üye oluyorsunuz. (25.09.2012 saat 18:30'dan sonra aktif hale gelecek)

maçlarda, özellikle 2 vs 2 oynarken, sesli chat yapabilmek için bir blue tooth kulaklığınızın olması ve oyun ayarlarından sesli chat kutucuğunu işaretlemeniz gerekiyor.

1-naturklich/naturklich
    2-sarı&kırmızı/KEREM35
    3-xelforia/xelforia
    4-fructoser/
    5-*Furious*/
    6- efelerbjk/
    7-obiwan kenan abi/
    8- enja/
    9- kemik81 /hagi
    10- ysnyzc /yasinyazici
    11-Kaptan55-1905/
    12-

pes id? bir de akşam üye olmayı unutma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturklich -- 25 Eylül 2012; 16:44:49 >

• quote:

quote:

quote:

1-naturklich/naturklich
    2-sarı&kırmızı/KEREM35
    3-xelforia/xelforia
    4-fructoser/
    5-*Furious*/
    6- efelerbjk/
    7-obiwan kenan abi/
    8- enja/
    9- kemik81 /hagi
    10- ysnyzc /yasinyazici
    11-Kaptan55-1905/
    12-

pes id?

hocam ilk defa oynadığım için online
    pes id konami id ile gelen id mı yoksa hangısı oluyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

1-naturklich/naturklich
    2-sarı&kırmızı/KEREM35
    3-xelforia/xelforia
    4-fructoser/
    5-*Furious*/
    6- efelerbjk/
    7-obiwan kenan abi/
    8- enja/
    9- kemik81 /hagi
    10- ysnyzc /yasinyazici
    11-Kaptan55-1905/
    12-

pes id?

hocam ilk defa oynadığım için online
    pes id konami id ile gelen id mı yoksa hangısı oluyor

oyuna gircen online oynamak için seni yönlendircek.kayıt yaparken konami id alcaksın

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.