Şimdi Ara

(PC) - PES 2014 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
6
Favori
42.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: envoytr

Bir çok hile çeşidi var bunları kendim keşfettim kullanmak için değil bilgilendirme amaçlı söylüyorum. Oyun sırasında oyunu tam ekran değil de pencere modunda oynarsanız karşı takım atak yaparken özellikle de kaleci ile karşı karşıyayken pencereyi hareket ettirir veya üzerine sağ tıklarsanız oyun olduğu gibi donuyor ve vuruşu yapmakta zorlanıyor. Tam ekranda ise alt tab yaptığınızda aynı şey oluyor. Bence önce bunu engellemeliler. Son olarak da bağlantı koptuğunda bence direk maç kaybedilmiş sayılsın bizde mağdur olmayalım 5-1 yenerken herif 92 de çat diye çıkıyor kalıyorum ortada.

Bu arada şu yıldız olayını bilen var mı nasıl kazanıyoruz?

Yıldızları şöyle veriyor mesela arka arkaya 5 maç kazandığında yıldız kazanıyorsun yada 100 galibiyette böyle şeyler yaptığında yıldız veriyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: ZoRVoLKaN

Bu sene çok durgun burası

OML oynayan sayımız artmaya başladı kardeşim merak etme geçen seneki gibi hareketlenicektir konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: buzdolabi

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-oyunlar-orjinal-pes-2014-pc-kutusu-pluskitapcigi-dahil-fifa14-takasi-olur-139591376/detay/
    satılık pes14

Kardeşim güncelleme gelene kadar sabret satma bence inan çok güzel oyun biraz daha şans vermelisin bence zaten güncelleme gelince sorunlar çözülürse çok güzel olucak oyun inşAllah ..

• quote:

Orijinalden alıntı: MEyRaMi_TR

Valla problemler ps3 de daha fazla ben 450 puanin ustunu goremedim su ana kadar tam toparliyorum takimi seri baglanti kopmasi laglar oluyor valla tebrikler 704 puan oldukca iyi bir puan basarinin devami dilegi ile

Saol kardeşim şuan 798 puana ulaştım ve kendimi genel sıralamada ilk sayfaya attım mutluyum

Bu akşamda 815-820 civarına ulaşırsam süper olucak bakalım bu sene 1000 puana ulaşabilecekmiyim zor ama imkansız değil

(PC) - PES 2014 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 9 Ekim 2013; 20:55:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

quote:

Orijinalden alıntı: envoytr

Bir çok hile çeşidi var bunları kendim keşfettim kullanmak için değil bilgilendirme amaçlı söylüyorum. Oyun sırasında oyunu tam ekran değil de pencere modunda oynarsanız karşı takım atak yaparken özellikle de kaleci ile karşı karşıyayken pencereyi hareket ettirir veya üzerine sağ tıklarsanız oyun olduğu gibi donuyor ve vuruşu yapmakta zorlanıyor. Tam ekranda ise alt tab yaptığınızda aynı şey oluyor. Bence önce bunu engellemeliler. Son olarak da bağlantı koptuğunda bence direk maç kaybedilmiş sayılsın bizde mağdur olmayalım 5-1 yenerken herif 92 de çat diye çıkıyor kalıyorum ortada.

Bu arada şu yıldız olayını bilen var mı nasıl kazanıyoruz?

Yıldızları şöyle veriyor mesela arka arkaya 5 maç kazandığında yıldız kazanıyorsun yada 100 galibiyette böyle şeyler yaptığında yıldız veriyor..

hepsini bilmiyorum 5 maçı aldım birde bitane aldım ama ne olduğunu bilmiyorum.

• Arkadaslar ana lig online, gun icinde ilk girisimde bi mac yaptiktan sonra server ile baglanti kesildi mesaji alip kopuyorum bu bazen maca denk geliyo bazen beklerken oluyo 2. Baglanisimda daha uzun sure gectikten sonra kopuyo yada hic kopmuyo. Bu durum sizdede oluyormu yoksa benden mi kaynaklaniyo, benden kaynaklaniyosa sebep dns ayarlari olabilirmi bilgisi olan varmi ? Bu yuzden cok fazla mac kaybettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 10 Ekim 2013; 0:00:20 >
  • Bu kopmalari oyundaki lag ı en aza indirmek icin ne yapmak lazim ya 20 mbit fiber internet kullaniyorum bi oyun oynayamadiktan sonra ne onemi var 20 mbit kullanmanin kafayi yicem.

• quote:

Orijinalden alıntı: 19erdem05

Bu kopmalari oyundaki lag ı en aza indirmek icin ne yapmak lazim ya 20 mbit fiber internet kullaniyorum bi oyun oynayamadiktan sonra ne onemi var 20 mbit kullanmanin kafayi yicem.

hocam pencere modunda oynamayı dene istersen belki fark eder biraz..
  • kadrolarım;

birlik ligi

catenaccio

kıta

galaxy

• bu nedir abi ya sinir olmamak elde değil... nedir bu aşırtma gol olayı ya,lanet olsun böyle buglara lanet olsun,böyle maç kazananlara anlam veremiyorum ne keyif alıyolar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzzy00

quote:

Bu kopmalari oyundaki lag ı en aza indirmek icin ne yapmak lazim ya 20 mbit fiber internet kullaniyorum bi oyun oynayamadiktan sonra ne onemi var 20 mbit kullanmanin kafayi yicem.

hocam pencere modunda oynamayı dene istersen belki fark eder biraz..

Saolasin dostum suan sıkinti yok gibi oynuyorum tekrar basladiginda soyledigini deniycem galaxy liginde oyuncu ucretlendirmesi nasi oluyo az kaldi benimde

• Buda benim takımın artık son hali. Lv5 oldular bi işe yaradıkları yok özil vardı forlan vardı vurdum tekmeyi yolladım :D

• Oynanacak oyun değilsin bu sene PES...BEN BİLE PES DEDİYSEM DAHA DİYECEK BİŞEY YOK...
  • quote:

Oynanacak oyun değilsin bu sene PES...BEN BİLE PES DEDİYSEM DAHA DİYECEK BİŞEY YOK...

Kardesim ins yamalarla duzeltirde biraz keyif alarak oynariz yoksa cekilecek gibi degil
  • quote:

quote:

Oynanacak oyun değilsin bu sene PES...BEN BİLE PES DEDİYSEM DAHA DİYECEK BİŞEY YOK...

Kardesim ins yamalarla duzeltirde biraz keyif alarak oynariz yoksa cekilecek gibi degil

benım çıkacak patch den de umidim kalmadı
  • Romeo1905 sen adi bir şerefsiz yüzsüz bir hilecisin utanmaz köpek.. birde Türk...
  • geçen sene neydi bu konu bu sene neydi :)

fifaya geçtim ben de artık.. başarılar sizlere :) ps3te devam ama..
  • Gunun ilk macinda forumdan erkan01 kardesimle denk geldik. Eline saglik kardesim 2-3 yendi beni keyifli mac oldu benim açımdan biraz beceriksizdim son vuruslarda gun icinde tekrar karsilasmayi diliyorum kardesim rövanşı alırım belki

• quote:

bu nedir abi ya sinir olmamak elde değil... nedir bu aşırtma gol olayı ya,lanet olsun böyle buglara lanet olsun,böyle maç kazananlara anlam veremiyorum ne keyif alıyolar...

bende yazacaktım da yazmadım şu aşırtma olayını.. kalemde 87 lik de sanctis var o bile yiyor aşırtmayı arada. iyi kaleci biraz çözüm oluyor ama..bütün maç bunu yapan adama denk geldim,şaka gibi gerçekten..
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.