Şimdi Ara

(PC) - PES 2014 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
6
Favori
42.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 maç üst üste koptu ne iş ya anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzzy00

lagını vs sini geçtim.. forumda başına gelenler olmuş gerçi dün de benm başıma geldi.. maçta top gözükmedi.. kanım dondu resmen.. konami nin her konuda fifa ya özendiği belli. topu görmeden adama 3 gol attım.. 5-3 mağlup oldum...yazacak bir şey bulamıom artık..

Topu görmeden bende 1 maç yaptım 3-1 oldu ilk yarı sonunda çıktım maçtan top yokken karambol :D
  • Ulen konami topsuz futbol oyunumu olur yaw sizin yapicaginiz oyunun ben....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl topsuz abi top kayıp mı oluyor ben hiç rastlamadım
  • 2 maç topsuz oynadım .Birinde 0-0 kaldık sanırım elemanda göremiyordu ama ikincisinde daha ilk yarıda 4 tane yedim .Videoları bir ara eklerim buraya
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oblomòv -- 12 Ekim 2013; 21:02:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oblomòv

2 maç topsuz oynadım .Birinde 0-0 kaldık sanırım elemanda göremiyordu ama ikincisinde daha ilk yarıda 4 tane yedim .Videoları bir ara eklerim buraya

valla eklersen sevınırım şaşırdım baya :D
  • arkadaşlar yama çıkana kadar kaleciye para vermeye gerek yok.. 1500 den fazla vermeyin kaleciye.. hiçbirinin birbirinden farkı yok.. 90 overall a kadar kalecileri denedim.. alınabilecek kaleciler; helton,forster,mcgregor,jaaskelainen..
  • quote:

arkadaşlar yama çıkana kadar kaleciye para vermeye gerek yok.. 1500 den fazla vermeyin kaleciye.. hiçbirinin birbirinden farkı yok.. 90 overall a kadar kalecileri denedim.. alınabilecek kaleciler; helton,forster,mcgregor,jaaskelainen..

Kardeş ben DE GEA dan çok memnunum 300 maç boyunca kale mi çok îyi korudu
    Ama senin önerdiğin kalecilerde oyunun en îyi kalecileri gerçekten, aşırtma golü atarken en çok bunlarda zorlanıyorum şaka bir yana gerçekten îyi tesbit etmişsin kalecileri.
    Bu arada bizim kendi gurubumuz var ve orada sürekli kendi aramızda dostluk maçları yapıyoruz ve inanın aşırtma golü öyle kolay kolay birbirimize atamıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01erkan01 -- 13 Ekim 2013; 7:18:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 01erkan01

quote:

arkadaşlar yama çıkana kadar kaleciye para vermeye gerek yok.. 1500 den fazla vermeyin kaleciye.. hiçbirinin birbirinden farkı yok.. 90 overall a kadar kalecileri denedim.. alınabilecek kaleciler; helton,forster,mcgregor,jaaskelainen..

Kardeş ben DE GEA dan çok memnunum 300 maç boyunca kale mi çok îyi korudu
    Ama senin önerdiğin kalecilerde oyunun en îyi kalecileri gerçekten, aşırtma golü atarken en çok bunlarda zorlanıyorum şaka bir yana gerçekten îyi tesbit etmişsin kalecileri.
    Bu arada bizim kendi gurubumuz var ve orada sürekli kendi aramızda dostluk maçları yapıyoruz ve inanın aşırtma golü öyle kolay kolay birbirimize atamıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cenksa

reload dan indirdim biraz evvel oynadım ilk kez.Tarihin gelmiş geçmiş en kötü pesi diyebilirim.Adamlar kalas gibi beli dönmüyor sneijder gibi futbolcu amatör lig topçusu gibi top kontrol ediyor messi bile tekte top kontrolü yapamıyor.13 yıllık pes oyuncusu olarak benim için tam bir hayal kırıklığı.Pathc ile düzelir mi bilemiyoırum.

+1
  • arkadaşlar bende reloaded sürümü pes 14 var..korsan kullanıcıları olarak online oynayabiliyor muyuz..var mıdır bir yolu yardım adebilirmsiniz bu konuda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrixx61

arkadaşlar bende reloaded sürümü pes 14 var..korsan kullanıcıları olarak online oynayabiliyor muyuz..var mıdır bir yolu yardım adebilirmsiniz bu konuda..

olsa biz neden 90 tl para verelim dostum ?
  • beyler şu bahsettiğiniz aşırtma bugunu yaptım aşırı derecede basit bi hata bu nasıl bişey böyle :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViperStrikes23

beyler şu bahsettiğiniz aşırtma bugunu yaptım aşırı derecede basit bi hata bu nasıl bişey böyle :S

boktan bişey çok sinir bozucu... nasıl yaptın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZoRVoLKaN

quote:

Orijinalden alıntı: matrixx61

arkadaşlar bende reloaded sürümü pes 14 var..korsan kullanıcıları olarak online oynayabiliyor muyuz..var mıdır bir yolu yardım adebilirmsiniz bu konuda..

olsa biz neden 90 tl para verelim dostum ?

Olsa dükkan senin
    demek gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haviconi -- 13 Ekim 2013; 18:05:44 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Oblomòv

2 maç topsuz oynadım .Birinde 0-0 kaldık sanırım elemanda göremiyordu ama ikincisinde daha ilk yarıda 4 tane yedim .Videoları bir ara eklerim buraya

valla eklersen sevınırım şaşırdım baya :D

Bende bir maç topsuz oynuyordum. Maçın 7 8. dakikasında bağlantı hatası verdi. İşte linki

http://www.youtube.com/watch?v=9aglfs2KX1M

• ZoRVoLKaN kullanıcısına yanıt
    Valla bug mug bilmiyorumda çok klass gol atılıyor o şekilde yapması çok kolay 1 2 tane attım akıllara zarar gecen sene villayla robenle caprazdan atılan plaselerden daha normal geldi bana bütün oyununu o vuruş üstüne kuran 750 üstü bir çok adam var sürekli denenmesi taraftarı değilim ama bazen melet çok class oluo :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: messerschimdt

Valla bug mug bilmiyorumda çok klass gol atılıyor o şekilde yapması çok kolay 1 2 tane attım akıllara zarar gecen sene villayla robenle caprazdan atılan plaselerden daha normal geldi bana bütün oyununu o vuruş üstüne kuran 750 üstü bir çok adam var sürekli denenmesi taraftarı değilim ama bazen melet çok class oluo :D

kaleci kalesindeyken öyle gol yemesi nasıl bir klass lık katıyor onu anlamadım750 ve üzeri puan alanlarda uğraşsın dursunlar bunun üstünde sürekli o zman.pes tarihinde görülmemiş saçmalıklar arasında ilk sıralarda yerini aldı bence..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ViperStrikes23

beyler şu bahsettiğiniz aşırtma bugunu yaptım aşırı derecede basit bi hata bu nasıl bişey böyle :S

boktan bişey çok sinir bozucu... nasıl yaptın ?

Ceza sahasına iki adım girdim L2 ve L1 e basıp istediğin köşeye atıon. Çok saçma ya

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.