Şimdi Ara

(PC) - PES 2014 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
6
Favori
42.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: evindare25

quote:

Orijinalden alıntı: ZoRVoLKaN

quote:

Orijinalden alıntı: Oblomòv

2 maç topsuz oynadım .Birinde 0-0 kaldık sanırım elemanda göremiyordu ama ikincisinde daha ilk yarıda 4 tane yedim .Videoları bir ara eklerim buraya

valla eklersen sevınırım şaşırdım baya :D

Bende bir maç topsuz oynuyordum. Maçın 7 8. dakikasında bağlantı hatası verdi. İşte linki

http://www.youtube.com/watch?v=9aglfs2KX1M

Bu nasıl iş ya düzeltilir umarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: muzzy00

quote:

Orijinalden alıntı: messerschimdt

Valla bug mug bilmiyorumda çok klass gol atılıyor o şekilde yapması çok kolay 1 2 tane attım akıllara zarar gecen sene villayla robenle caprazdan atılan plaselerden daha normal geldi bana bütün oyununu o vuruş üstüne kuran 750 üstü bir çok adam var sürekli denenmesi taraftarı değilim ama bazen melet çok class oluo :D

kaleci kalesindeyken öyle gol yemesi nasıl bir klass lık katıyor onu anlamadım750 ve üzeri puan alanlarda uğraşsın dursunlar bunun üstünde sürekli o zman.pes tarihinde görülmemiş saçmalıklar arasında ilk sıralarda yerini aldı bence..

• konami gerçekten oyun oynayanların zeka seviyelerini falan mı deniyor acaba ? oyunda yine top gözükmüyor.. ve %60 a %40 topla oynama oranı yakalıyorum.. adamla 1-1 berabere kalıyorum.. neyin peşindeler acaba!!
  • quote:

http://www.youtube.com/watch?v=LlQT1Z-w_mc

http://www.youtube.com/watch?v=7V-eTO-AVaA

Buyrun benim topsuz maçlarım.

Niye ispanyolca oynuyorsun ki?

• Beyler oyuna gun icinde ilk baglanisinizda yaklasik 20 dk sonra sunucu ile baglanti kesildi hatasi alan varmi ??

• quote:

Orijinalden alıntı: muzzy00

quote:

Orijinalden alıntı: messerschimdt

Valla bug mug bilmiyorumda çok klass gol atılıyor o şekilde yapması çok kolay 1 2 tane attım akıllara zarar gecen sene villayla robenle caprazdan atılan plaselerden daha normal geldi bana bütün oyununu o vuruş üstüne kuran 750 üstü bir çok adam var sürekli denenmesi taraftarı değilim ama bazen melet çok class oluo :D

kaleci kalesindeyken öyle gol yemesi nasıl bir klass lık katıyor onu anlamadım750 ve üzeri puan alanlarda uğraşsın dursunlar bunun üstünde sürekli o zman.pes tarihinde görülmemiş saçmalıklar arasında ilk sıralarda yerini aldı bence..

klas mı sen klas gol görmemişsin..saçmalıkların olduğu şeyler ne zaman klass oldu

• ahaha oyunu aldigimdan beri toplasaniz 10 mac yaptim..dun biraz zaman buldum hatun kisiden 1 mac yapiyim dedim..o da ne top yok ahah :D kan beynime sicradi acaba konami bugun saka filan mi yapiyor diye..konuya bi baktim benim gibi kac kisi topsuz oynuyormus megersem.isin ilginci topsuz oyunda 1-1 berabere kaldim
  • Arkadaşlar 1988 yılından beri futbol oyunlarının hastasıyım ilk commodore 64 ile başladım bu yüzden bir futbol oyununun iyi olup olmadığını anlamam zor olmaz.2000 yılından beride pesten başka oyun oynamadım ama ilk kez bir pes serisi çıktığında oyun çıkar çıkmaz oyunu bıraktım.Konaminin iş ahlakındaki gevşekliği nedeniyle artık eski popülerliğini kaybettiğini düşünüyorum.Bu pes bu Konami varken artık iflah olmaz.Konami firmasının salaklıkları nedeniyle artık Fifa oynamaya mecbur kaldım en azından herifler işlerine saygı duyuyorlar oyuna verdiğin paranın hakkını vermeye çalışıyorlar hırsızlara en ufacık bir taviz vermiyorlar Konami gibi hırsızlığa insanları teşvik etmiyorlar.Bunca yıl fifa oynayan arkadaşlarıma karşı hep pes'i savundum ama pes 2014 de savunulacak hiçbir şey kalmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViperStrikes23

quote:

Orijinalden alıntı: evindare25

quote:

Orijinalden alıntı: ZoRVoLKaN

quote:

2 maç topsuz oynadım .Birinde 0-0 kaldık sanırım elemanda göremiyordu ama ikincisinde daha ilk yarıda 4 tane yedim .Videoları bir ara eklerim buraya

valla eklersen sevınırım şaşırdım baya :D

Bende bir maç topsuz oynuyordum. Maçın 7 8. dakikasında bağlantı hatası verdi. İşte linki

http://www.youtube.com/watch?v=9aglfs2KX1M

Bu nasıl iş ya düzeltilir umarım

Umarım oyunu en kısa zamanda düzeltirler yoksa gitgide insanlar pesten soğuyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: cenksa

Arkadaşlar 1988 yılından beri futbol oyunlarının hastasıyım ilk commodore 64 ile başladım bu yüzden bir futbol oyununun iyi olup olmadığını anlamam zor olmaz.2000 yılından beride pesten başka oyun oynamadım ama ilk kez bir pes serisi çıktığında oyun çıkar çıkmaz oyunu bıraktım.Konaminin iş ahlakındaki gevşekliği nedeniyle artık eski popülerliğini kaybettiğini düşünüyorum.Bu pes bu Konami varken artık iflah olmaz.Konami firmasının salaklıkları nedeniyle artık Fifa oynamaya mecbur kaldım en azından herifler işlerine saygı duyuyorlar oyuna verdiğin paranın hakkını vermeye çalışıyorlar hırsızlara en ufacık bir taviz vermiyorlar Konami gibi hırsızlığa insanları teşvik etmiyorlar.Bunca yıl fifa oynayan arkadaşlarıma karşı hep pes'i savundum ama pes 2014 de savunulacak hiçbir şey kalmamış.

vay be abi senide kaybetti desene konami

• arkadaslar cahilliğimi bağışlayın 1 levelden 2 levele geçtim ama nasıl oldu anlamadım 3. levele nasıl geçerim

şu anda takım toplam maliyet 6700

toplam malvarlığı 8800
  • selamm... arkadaşlar online da lig değiştirildiği zaman takım ve bütçe sıfırlanıyor mu
  • Topsuz bir maç daha oynadım 3 0 yeniliyordum. Maçın 85 dk bağlantı hatası verdi. Rakip muhtemelen topu görüyordu. Bunun bir an önce düzelmesi lazım. . Birde

Son 3 4 maçtir maçın 84 85 89. Dakikasında bağlantı kopuyor sinir oluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evindare25 -- 14 Ekim 2013; 19:42:33 >
  • Lig değiştirmenin avantajı dezavantajı var mı
  • Beyler 30 m üstünden frikik vurabilen varmı top çok yavaş gidiyor
  • şu anda oynayabilen arkadaş varmı?
  • Hile yapan arkadaşlara sesleniyorum: insanların emeğini çalacağınıza gidip offline oynayın ya da gidin kumda oynayın. İnsanları yıldırıp bıktıracaksınız yakında maç yapacak adam kalmayacak. ilk 200 deyim ama en az 20 maçım 2 farkla öndeyken hile yapanlar yüzünden çalındı. bana hile yapan benim büyüklüğümü kabul etmiş demektir.
  • Kimlik hatası veriyor bende :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rack1976

şu anda oynayabilen arkadaş varmı?

Sunucular bakımda
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.