Şimdi Ara

(PC) - PES 2014 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
6
Favori
42.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese selamlar yeni uyeyim ve iyi bayramlar herkese ben pes 13 de 2000 civarı online yaptım 500 macı hileciler bitirdi bundada 80 civarı mac yaptım 10 mac falan hileci denk geldi ama hilecilere takılmıyorum artık sadece su takım gucundeki levele takıldım ben 80 macda ve yuzde 60 cıvarı galibiyete ragmen ıkına ıkına 5200 para yaptım ona göre takım kurdum benim kadar mac yapıp da galaksi ligine yukselecek kadar yani 20000 para yapan var nasıl oluyo anlamıyorum ben 60-90- yada 100 kusur civarında para alıyorum galibiyette yani galibiyet parası artıyor mu anlamadım levelim 2 ama hala cozemedim yardımcı olursanız sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemkıvrak

herkese selamlar yeni uyeyim ve iyi bayramlar herkese ben pes 13 de 2000 civarı online yaptım 500 macı hileciler bitirdi bundada 80 civarı mac yaptım 10 mac falan hileci denk geldi ama hilecilere takılmıyorum artık sadece su takım gucundeki levele takıldım ben 80 macda ve yuzde 60 cıvarı galibiyete ragmen ıkına ıkına 5200 para yaptım ona göre takım kurdum benim kadar mac yapıp da galaksi ligine yukselecek kadar yani 20000 para yapan var nasıl oluyo anlamıyorum ben 60-90- yada 100 kusur civarında para alıyorum galibiyette yani galibiyet parası artıyor mu anlamadım levelim 2 ama hala cozemedim yardımcı olursanız sevinirim...

O biraz da oynadigin kisilere ve onlarin takim guclerine bagli mesela 2 mac ust uste kazaninca 1.6 ile carpiyor ben 9 mac kazandim ust uste 15 kat verdi fazladan bir macta 1500 puan aldigim oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İyi bayramlar arkadaşlar:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi bayramlar herkese..

Arkadaşlar lag sorunu yaşayanlar kesinlikle port açsınlar büyük ölçüde düzeliyor oyun ama karşı tarafda varsa lag yapacak bişe yok ..

Bende daha önce hemen her maçta lag vardı ama şimdi artık 3-4 maçta bir oluyor oda rakipten kaynaklanıyor bence. Bende baya işe yaradı sizde kesinlikle yapın bu ayarı.

özetle şöyle söyleyim öncelikle oyun ayarları (setting) de online ayarlarındaki portu 5739 yapın zaten öyleyse ellemeyin.Sonra modem arayüzüne girip port ekleme&yönlendirme ye gelin..Bazen nat başlığı altında olabiliyor..yeni ekle deyin udp ve tcp portlarının hepsini yine 5739 yapın toplam 4 yeri yani ...
    bu ayar modemden modeme değişebilir geniş açıklama istemeyin arkadaşlar bilmeyen port açma işini bilen birinden yardım alsın.Ama kesinlikle işe yarıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ereli63 -- 16 Ekim 2013; 2:16:39 >
  • Arkadaşlar merhaba bende oml oynuyorum lag yok değil ancak yaklaşık 10 yıllık bi wining elevendan beri pes oynayıcısı olan ben oyunu begendim daha zor olması insanları oyunu kötülemeye itiyo bence herneyse arkadaslar pes2014de ben taktikler dısında oyuncuların yerlerini oynamayı bulamadım örnegin 4-3-1-2 oynuyorum orta sahadaki oyuncumu istedigim yerlere koyamıyorum bunu bilen arkadaslarım varsa yardımcı olurlarsa cok sevinirim,teşekkürler herkese iyi oyunlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: onursneijder1905

Arkadaşlar merhaba bende oml oynuyorum lag yok değil ancak yaklaşık 10 yıllık bi wining elevendan beri pes oynayıcısı olan ben oyunu begendim daha zor olması insanları oyunu kötülemeye itiyo bence herneyse arkadaslar pes2014de ben taktikler dısında oyuncuların yerlerini oynamayı bulamadım örnegin 4-3-1-2 oynuyorum orta sahadaki oyuncumu istedigim yerlere koyamıyorum bunu bilen arkadaslarım varsa yardımcı olurlarsa cok sevinirim,teşekkürler herkese iyi oyunlar..

sol analogla kaydırabilirsin hocam..
  • arkadaşlar bugün galaxy liginde antrenör modda maç yaptım.. 6 maçta 4g 2b aldım.. oyundan soğumamak(yaşadığımız saçmalıklardan dolayı)için arada antrenör moda girmeye karar verdim..ve şimdilik çok iyi gidiyor.. taktiği de paylaşıcam bi ara.. bu arada paraya kıyıp kesinlikle kaleye HART ı almalısınız..
  • arkadaşlar server hatasından dolayı maç başında oyun kopuyor.. genelde önce galibiyet sonraki maçta da mağlubiyet verip dengeliyor..tavsiyem önce galibiyet verirse bir sonraki maçta bağlanmadan mağlubiyet vereceği için o maça antrenör modda bağlanın..mağlubiyet hanenize en azından antrenör modda yazılmış olacak.. küçük bir tavsiye
  • arkadaşlar antrenör modda kullandığım taktik.. 10 maçta 7g 3b aldım bu kadro ve taktikle..maç yaptığım takımların hepsi lvl5..

taktiği 4-2-1-3 olarak ayarlarsınız.defansta vertonghen ve kalede hart inanılmazlar..rakip takım forvetlerinin motivasyon ve formları yüksek olursa markaj

verin.

(PC) - PES 2014 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC)

2 fark yakalarsanız ya da tek fark öndeyken çok baskı yerseniz aşağıdaki taktiğe dönebilirsiniz

bir de yıldız oyuncuların formlarına çok takılmayın.motivasyonu yüksek olunca iyi iş çıkarıyorlar yine de..

• gamepad i kırdım gece gece :D Bayram tatili filan derken oyuna baya sardım gamepad elimde kaldı yarın ilk iş bitane almak sağlamından
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alanyalı-07

gamepad i kırdım gece gece :D Bayram tatili filan derken oyuna baya sardım gamepad elimde kaldı yarın ilk iş bitane almak sağlamından

hocam git bi tane ps3 sixaxis al. bi kere ver para kullan senelerce.. 2 senedir kullanıyorum ben..
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzzy00

arkadaşlar antrenör modda kullandığım taktik.. 10 maçta 7g 3b aldım bu kadro ve taktikle..maç yaptığım takımların hepsi lvl5..

taktiği 4-2-1-3 olarak ayarlarsınız.defansta vertonghen ve kalede hart inanılmazlar..rakip takım forvetlerinin motivasyon ve formları yüksek olursa markaj

verin.

2 fark yakalarsanız ya da tek fark öndeyken çok baskı yerseniz aşağıdaki taktiğe dönebilirsiniz

bir de yıldız oyuncuların formlarına çok takılmayın.motivasyonu yüksek olunca iyi iş çıkarıyorlar yine de..

gökhan gönül

Bu kaçıncı sezonda bu hale getirdin ? Bi de kadrodaki oyuncular kolaylıkla alınabiliyor mu?

• quote:

quote:

gamepad i kırdım gece gece :D Bayram tatili filan derken oyuna baya sardım gamepad elimde kaldı yarın ilk iş bitane almak sağlamından

hocam git bi tane ps3 sixaxis al. bi kere ver para kullan senelerce.. 2 senedir kullanıyorum ben..

pc ile uyumlumu o kollar akşam çıkıp alcam boşa çıkınca :D
  • ARKADAŞLAR MERHABA BEN 2010 dan beri PES KULLANICISIYIM.FAKAT BU YIL NE olduGUNU ANLAYAMADIM.OYUNU ALDIKTAN SONRA [PES 2014] ILK 10 GUN SORUNSUZ ONLİNE OYNUYORDUM [ANA LİG] AMA 4-5 GÜNDÜR KENDİ HESABIMI AÇARKEN ANA LİG ONLİNE ACMAYA CALISTIGIMDA ÖNCE [ PES2014 SUNUCUSUNA BAĞLANIRKEN BEKLENMEYEN BİR HATA OLUŞTU] SONRADA [ SUNUCUYLA BAĞLANTI KESİLDİ] UYARISI ALIYORUM . ÇOK ARAŞTIRDIM AMA BUNUNLA İLGİLİ BİR BİLGİ PAYLAŞILMAMIŞ AYNI SORUNU YAŞAYAN ARKADASLARIMIZ WARSA BANA YARDIMCI OLURLARSA COK SEVINIRIM SIMDIDEN TESEKKUR EDERIM. OYUNU PLAYSTATION 3 ILE OYNUYORUM BU ARADA.
  • el attihadi secen bi eleman gelmisi 2-3 sat once loadingde duruyordu oyun.bariz benim cikmami bekleyip kazanmak icin kisa yoldan.. bende cikmadim 1 saat sonra ancak cikti kendisi..2 saattir oynamiodum..bi mac yapiyim dedim yine ayni eleman geldi su an bekliyorum..
  • quote:

quote:

quote:

pc ile uyumlumu o kollar akşam çıkıp alcam boşa çıkınca :D

uyumlu da.bir de uyumlu bluetooth alman lazım..

• aldım bana toplam maliyeti 115 tl kol 20 tl de alıcı 135 e e maal oldu iyi para walla bu arada bişi dicem ben kıta ligindeyim arkadaş maçları kazanıyorum kazanıyorum ama benım para 600 hala 600 hiç artmıyor nedenini bilen varmı .???
  • quote:

aldım bana toplam maliyeti 115 tl kol 20 tl de alıcı 135 e e maal oldu iyi para walla bu arada bişi dicem ben kıta ligindeyim arkadaş maçları kazanıyorum kazanıyorum ama benım para 600 hala 600 hiç artmıyor nedenini bilen varmı .???

Logitech f710 alsaydın.. ötesini tanımam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZoRVoLKaN

quote:

aldım bana toplam maliyeti 115 tl kol 20 tl de alıcı 135 e e maal oldu iyi para walla bu arada bişi dicem ben kıta ligindeyim arkadaş maçları kazanıyorum kazanıyorum ama benım para 600 hala 600 hiç artmıyor nedenini bilen varmı .???

aldım artık para oalrak da aynıydı bakalım kırılırsa onu alırız sen bılıomusun wolkan paranın neden artmadıgını
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ZoRVoLKaN

quote:

aldım artık para oalrak da aynıydı bakalım kırılırsa onu alırız sen bılıomusun wolkan paranın neden artmadıgını

Ben bugün geldim eve hiç maç yapmadım.Şimdi de başka sorun mu çıktı ?

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.