Şimdi Ara

(PC) - PES 2014 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
6
Favori
42.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: onur-istanbul

slm beyler bişey sorucam oyunu dün aldım.online maç yaparken ne çalım atabiliyorum ne uzun pas nede ara pas verdiğim tüm paslar saçma sapan yerlere gidiyorum ne boktan bişey böyle

pas ve şut ayarlarını temel yap destek ayarlarından.. hala sıkıntı yaşıyorsan oynadıkça alışırsın.. başlarda herkes aynı sorunu yaşadı oyun motoru değiştiği için.
  • Bu ne yaw. gecenin bi yarısı PES oynayalım diyoruz onda da 10 maçın 8 inde daha bağlanmadan maç kopuyor ve yenik sayılıyoruz. Adamlar yıllardır online oyun yapıyorlar şu server problemlerini gideremediler. Ulen hadi hileyi çözemdeniz bize bıraktınız da bu server ne yaa ??? Zaten kısıtlı zamanda oynayabiliyoruz onu da piç ediyorlar saolsunlar. Şimdi bunu KONAMI ye yazsan teşşekür etmekler başlarlar ancak sonuçta bi b.k yapmazlar. Güncellemede de saçma saçma şeylerı düzeltirler asıl konuların yakınından geçmezler. Hile olayı bu sefer bir nebze daha az diye aldık gene ama yani arkadaş KONAMI nın kendisi hilebaz.

Ayrıca, her sene niye değiştirirsin ana arayüzleri. Ulen puan olayı nedir. PEs 2013 de adamların maaşları ve fiyatları vardı ona göre alırdın. Şimdi yok birlik yok galaksi ligi, ..ebenin ligine girecem o olacak...
    Oyanış desen içler acısı, bu kadar hantal bir futbolcular topluğu olmazki...

Gece gece sinir ettiler adamı.

• quote:

Orijinalden alıntı: muzzy00

quote:

slm beyler bişey sorucam oyunu dün aldım.online maç yaparken ne çalım atabiliyorum ne uzun pas nede ara pas verdiğim tüm paslar saçma sapan yerlere gidiyorum ne boktan bişey böyle

pas ve şut ayarlarını temel yap destek ayarlarından.. hala sıkıntı yaşıyorsan oynadıkça alışırsın.. başlarda herkes aynı sorunu yaşadı oyun motoru değiştiği için.

slm oyunla ilgili tavsiyen varmı.taktik,defans,baskı,pas vs.
  • quote:

quote:

quote:

slm oyunla ilgili tavsiyen varmı.taktik,defans,baskı,pas vs.

yeni başladığın için defans yapmak zor gelebilir.. çift ön liberolu bir taktikle başlayabilirsin..maç başlamadan önce çıkan ekrandaki oyun ipuçlarını çok iyi öğren.çok faydalı olacaktır..bir şey aklında taklırsa yardımcı olmaya çalışırım bildiğim kadarıyla..

• quote:

Orijinalden alıntı: iuzman

Bu ne yaw. gecenin bi yarısı PES oynayalım diyoruz onda da 10 maçın 8 inde daha bağlanmadan maç kopuyor ve yenik sayılıyoruz. Adamlar yıllardır online oyun yapıyorlar şu server problemlerini gideremediler. Ulen hadi hileyi çözemdeniz bize bıraktınız da bu server ne yaa ??? Zaten kısıtlı zamanda oynayabiliyoruz onu da piç ediyorlar saolsunlar. Şimdi bunu KONAMI ye yazsan teşşekür etmekler başlarlar ancak sonuçta bi b.k yapmazlar. Güncellemede de saçma saçma şeylerı düzeltirler asıl konuların yakınından geçmezler. Hile olayı bu sefer bir nebze daha az diye aldık gene ama yani arkadaş KONAMI nın kendisi hilebaz.

Ayrıca, her sene niye değiştirirsin ana arayüzleri. Ulen puan olayı nedir. PEs 2013 de adamların maaşları ve fiyatları vardı ona göre alırdın. Şimdi yok birlik yok galaksi ligi, ..ebenin ligine girecem o olacak...
    Oyanış desen içler acısı, bu kadar hantal bir futbolcular topluğu olmazki...

Gece gece sinir ettiler adamı.

bir kaç yıl sonra yine aynı şeyleri konuşuyor olacağımızdan eminim.beni güney amerikadaki adamla niye eşleştirirsin anlamıyorum,zaten türkiyedeki insanlarla dahi laglı oynuyoruz oyunu.. üstüne üstlük oyunun kontrollerini zorlaştırıyorsun,ben L1 analogla adam değiştirene kadar lag lı maçta adam santraya dikiyor topu.. Allah belanı versin KONAMİ..tiksindim senden..

• oyuna su an girebilen var mi ? verification error diyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

oyuna su an girebilen var mi ? verification error diyor..

bende de verdi ama şimdi mlo dayım
  • ZoRVoLKaN kullanıcısına yanıt
    2013 de turnuva düzenleniyordu ve mypes vardı 2014 de görmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur-istanbul -- 20 Ekim 2013; 1:18:57 >
  • quote:

2013 de turnuva düzenleniyordu ve mypes vardı 2014 de görmedim

inşallah güncellemeyle geleceğini umuyoruz..gelmezse zaten turnuvalar oyunu satarım heralde.. bu arada sana bir öneri daha.. 1-2 maçla edinilmiş tecrübe değil ayrıca..oyuncunun motivasyonu çok iyise formu kötü dahi olsa şans ver..ki bu yıldız bir oyuncuysa kesin şans ver..şimdi bir maçtan çıktım.. adamın kalecisi rizesporun kalecisi itandje..kaleci mor formda ve motivasyonu kırmızı.. 7.0 derece ile oynadı.. çıkardığı toplara aklım şaştı.. dipnot olsun
  • Hocam ben bu işten bişi anlamadım :)
    Ben Lega Catenaccio liginde baya bi maç yaptım 19000 civarında takım değerim ve 3000 küsürlerde puanım vardı.Şimdi kıta ligine girdim ve 13441 puanım gözüküyor nasıl oldu bu iş :D
     (PC) - PES 2014 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC)

veee ayrıca kıta liginde eski kadrom gözüküyor bu kötü oldu be yaaa :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZoRVoLKaN -- 20 Ekim 2013; 1:46:31 >
  • e bu çok saçma yaa lig değişiyosun bazı adamlar gidiyo eski kadro gözüküyor o zaman en mantıklısı 20000 yapıp sürekli galaksi liginde oynamak dimi
  • Peki şu anda toplam maliyet 19743 20000 olup galaksi ligine girince kadro yine eski kadrom mu olacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZoRVoLKaN

Peki şu anda toplam maliyet 19743 20000 olup galaksi ligine girince kadro yine eski kadrom mu olacak ?

hangi ligden geçersen abi o kadronu taşır maliyetler ölçüsünde tabi..oyuncu fiyatları baya fark edio liglerde..galaxy liginde oynamak mantıklı tabi..bu arada lukaku yu denememiştim.mükemmel bi adam tavsiye ederim şiddetle..oyunun bug ı bence bu adam..
  • quote:

Peki şu anda toplam maliyet 19743 20000 olup galaksi ligine girince kadro yine eski kadrom mu olacak ?

Kardesim kadro aynen devam ediyor ama kadrondaki oyuncularin her lig icin degeri farkli. yani birlik ligi hizli oyuncularin ucuz oldugu bir lig oldugu icin galaksi liginde o oyuncularin degerleri ne ise o degere cikiyor yada iniyor. Takiminin toplam maliyeti 20000 olunca hemen gecme cunku oyuncularinin degeri muhtemelen gectiginde 22000 civarinda olacaktir cepte 2000 filan puan bulunsun ki lig degistirirken oyuncu satmak zorunda kalmamis olursun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyundan nefret ettirecekler zorla son 5 maçta 1 oyun oynadim kazandım 2 mac ondeyken malum sebep bağlantı kopmasi sonraki iki mac ta üst üste topsuz oyun hayalet topun peşinde kosuyorsun. Olacak is değil oyun oynamıyor sinir krizi geçiriyorum. Zaman ayırıyor para veriyoruz karşılığında birşey goremiyoruz. Bir çok arkadaşın dediği gibi madem oyun tam hazır değil surmeyin piyasaya. Böyle olunca prestijini zedeliyor oyun severlerini kaybediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PES 2014 CDKEY imi satıyorum fiyatı: 40 TL dir

takımım toplam değeri 33000 ve fotoğraftaki gibidir.

takım önizleme icin tıklayınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidWorks Eğitmeni -- 20 Ekim 2013; 11:34:13 >
  • Bayramdan önce galibiyet oranım %67lerdeyken, bayram boyunca nedenini tam olarak çözemediğim bi durumdan dolayı %49 a kadar düştüm. Kaçan adamlara savunma yapmakta zorlu çekiyorum. Gerideki adamı seçip koşturana kadar adam topu alıp golü atıyor.

Savunma yapmanın püf noktası nedir? Markajı kullanıyor musunuz, ne şekilde kullanıyorsunuz? Yardımınızı bekliyorum arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JauneRouge -- 20 Ekim 2013; 11:28:35 >
  • muzzy00 kullanıcısına yanıt
    Geçenlerde karşılaştık dostum seninle. Enterasan bi şekilde bayağı şanslıydım ben o gün :D Çok kaçırdın. Yanılmıyorsam beraber bitti maç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JauneRouge

Geçenlerde karşılaştık dostum seninle. Enterasan bi şekilde bayağı şanslıydım ben o gün :D Çok kaçırdın. Yanılmıyorsam beraber bitti maç.

aynen ya karşılaştık seninle..şanssızlık var çok kaçırıyorum bu ara ama zevkli olmuştu maç hatırladığım kadarıyla.önceki mesajına cevap ise, sol analogla defans dengesini geriye çekersen biraz daha rahat karşılarsın kaçan oyuncuyu..bunu çok fazla kullanan olmuyor..zaten maçlar laglı oluyor L1 analogla adam seçip geçirene kadar defanstaki adama,rakip gol atıyor zaten..onun için sol analogla bu işi çözebilirsin..
  • quote:

quote:

hangi ligden geçersen abi o kadronu taşır maliyetler ölçüsünde tabi..oyuncu fiyatları baya fark edio liglerde..galaxy liginde oynamak mantıklı tabi..bu arada lukaku yu denememiştim.mükemmel bi adam tavsiye ederim şiddetle..oyunun bug ı bence bu adam..

eyw dostum saol

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.