Şimdi Ara

(PC) - PES 2014 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
6
Favori
42.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Shafter

ya bu bazen misal sut veya orta tusuna basiyorum mal adamlar ayaginda topla yan yan gitmeye devam ediyor.ama baska hicc biseye basmiyorum.ve tabi karsi takim kolayca gelip topu aliyo.cunku topu ayagimdan cikaramiyorum.bunu ben mi yanlislikla yapiyorum yoksa bug mi ?
    bir de oyunda son zamanlarda sik sik error vermeye basladi 2-3 mac oyle kaybettim 1 haftada..

Bug o kardeşim öyle olduğunda yön tuşu ile tam terse veya aşağı bas topu ayağından çıkarıyor oyuncu bende de çok sık oluyor yada R2+L2 yap şutu iptal edip tekrar şut at..
  • İlk topsuz maçımı yaptım geçen akşam delirdim işin saçma yanı 5-5 beraber kaldık ve karşı rakip bence topu görüyordu
  • El emeği göz nuru ;

(PC) - PES 2014 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 21 Ekim 2013; 14:16:11 >
  • Ben öndeyken bağlantı koparan 5 kişi daha arkadaşlar ;

1-Gary_Stonewall

2-Addi

3-Jenz

4-osmndnz

5-breeze.rodos
  • Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız var hepiniz hoş geldiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız var hepiniz hoş geldiniz..

Taktıgını pyalasırmısın şu oyuncu mesafelerı vs de dahıl. Pes14 te bı turlu tutturamadım ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 15 yıllık pes hayatıma bu sene dayanamayıp Son verdim ve fifa oynamaya başladım. Görüyorum ki hala hileciler devam ediyor peste. Fifaya şans verin bence bi süre. Ben sevdim, içerik, transferler vs çok iyi düşünülmüş. Hepinize başarılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • expulse E kullanıcısına yanıt
    slm beyler.transfer yaptım adamı 1 maç oynatıp satsam zararım olurmu.2013 de 10 maçlık sözleşme yapıordu 2014 de sözleşme yok galiba.transfer hakkında bildiğiniz başka bişey varsa paylaşırmısınız
  • Hile olayı bence bu sene geçen senelere göre düzeltmeler var engellediğin 3 kişiye daha hiç denk gelmedim..ve açıkçası kasımda çıkacak olan patch bence oyunu iyi yönde değiştirecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZoRVoLKaN -- 21 Ekim 2013; 17:41:10 >
  • KADRO SON DURUM
     (PC) - PES 2014 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC)
  • ZoRVoLKaN kullanıcısına yanıt
    online girbilen varmı 2 kere girmeye çalıştım doğrulama hatası diyor.şifreyi kontrol ettim doğru.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur-istanbul

online girbilen varmı 2 kere girmeye çalıştım doğrulama hatası diyor.şifreyi kontrol ettim doğru.

3. de girer :) öyle oluo genelde..
  • ya ne saçma iş sinir oldum,taktik ayarlıyorum kaydediyorum oyuna giriyorum kendi kafasına göre adamların yeri değişiyor, ayarlıyorum oyuna giriyorum yine bozuluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzzy00

quote:

Orijinalden alıntı: onur-istanbul

3. de girer :) öyle oluo genelde..

3.de oldu yaw
  • Oyun iyice saçlamaya başladı bugün başıma gelen 3 olay

1-Maç başlamadan bağlantı koptu puan kazandım
    2-Maç başlamadan bağlantı 2 kez koptu 2 kez kaybettim
    3-Adam 50. dkda oynamayı bıraktı 3-1di kazanıyordum, afk olduğu için gol atmadım sonra ön görülmeyen koşullar nedeniyle maç sonlandı.

• Bu arada NinoSantino isimli biriyle denk geldiniz mi bilmiyorum ama denk gelmediyseniz de bu adamı engelliler listesine alın derim.

kadro değerim 10000 civarıyken bu adamda ronaldolar buffonlar vardı ve galibiyete 800 puan alıyordum. 89da 3-1 öne geçtim bağlantıyı kopardı.

Sonra bi baktım adamın kazanma oranı %90 ... nasıl olduğu belliydi zaten. Bugün yine denk geldim rakibi göremeden maç patladı ve kaybettim sayıldı.

Maç kayıtlarına baktım yine NinoSantino! Önceden engellemiştim diye hatırlıyorum ama umarım yanılıyorumdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JauneRouge

Bu arada NinoSantino isimli biriyle denk geldiniz mi bilmiyorum ama denk gelmediyseniz de bu adamı engelliler listesine alın derim.

kadro değerim 10000 civarıyken bu adamda ronaldolar buffonlar vardı ve galibiyete 800 puan alıyordum. 89da 3-1 öne geçtim bağlantıyı kopardı.

Sonra bi baktım adamın kazanma oranı %90 ... nasıl olduğu belliydi zaten. Bugün yine denk geldim rakibi göremeden maç patladı ve kaybettim sayıldı.

Maç kayıtlarına baktım yine NinoSantino! Önceden engellemiştim diye hatırlıyorum ama umarım yanılıyorumdur.

bana da denk geldi o adam.. dediklerine tamamen katılıyorum.. benm fikrime göre zaten o kadar maç yapmış bi adam hilesiz temiz oynasa en fazla yakalayacağı oran %65-70 olur.. o oranların yakalanması imkansız zaten.. server onlarda hiç mi hata vermiyor ya da o kadar mükemmel internetleri mi var,hiç mi elektrik kesilmio vs vs

• muzzy00 kullanıcısına yanıt
    yenı maç yaptık 3-3 elımden zor kactın muzzy
  • Bu hatalar oyunu çekilmez hale getiriyor ya... Şut çekiyorsun kaleciden top sekiyor tüm defans kitlenip kalıyor 2 metre arkadan adam gelip araya girip gol atıyor. Şu patch umarım düzeltir bunları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alanyalı-07

yenı maç yaptık 3-3 elımden zor kactın muzzy

yaw ilk yarıyı arkadaş oynadı kopuodu orada oyun.. 2. yarıyı toparlamaya çalıştım zar zor anca o kadar oldu

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.