Şimdi Ara

(PC) - PES 2014 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
6
Favori
42.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Renovatio90

İlk topsuz maçımı yaptım geçen akşam delirdim işin saçma yanı 5-5 beraber kaldık ve karşı rakip bence topu görüyordu

hocam topsuz maç diyorsun 5 gol atmışsın topsuz derken anlayamadım nasıl topsuz oluyor
  • cdkeyimi 40 TL ye satiyorum. ilgilenen pm atsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidWorks Eğitmeni -- 23 Ekim 2013; 16:01:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur-istanbul

quote:

İlk topsuz maçımı yaptım geçen akşam delirdim işin saçma yanı 5-5 beraber kaldık ve karşı rakip bence topu görüyordu

hocam topsuz maç diyorsun 5 gol atmışsın topsuz derken anlayamadım nasıl topsuz oluyor

dostum bildiğin top yok..topsuz oynuyorsun.. youtube a yaz videolar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: muzzy00

quote:

Orijinalden alıntı: onur-istanbul

quote:

dostum bildiğin top yok..topsuz oynuyorsun.. youtube a yaz videolar var.

• 10 tane türkle oynasam en az 7 si sorunlu... lag lı takıla taklıla oyun oluyor.nedendir anlamadım... Ama yabancılarla oynarken en ufak bir sorun yaşamadım daha...
  • Fatih diye biriyle oynadım,oyun değil işkence resmen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZoRVoLKaN

Fatih diye biriyle oynadım,oyun değil işkence resmen...

aynen dediğin gibi..bir de italyanlarla kasıyor çok maçlar nedense.. bir de pislik pislik oynayanlar olmasa tadından yenmicek oyun..adamın kadrosunda yok yok.dakika 80 adam 2 fark önde.o halde top çeviriyor utanmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzzy00

quote:

Orijinalden alıntı: ZoRVoLKaN

Fatih diye biriyle oynadım,oyun değil işkence resmen...

aynen dediğin gibi..bir de italyanlarla kasıyor çok maçlar nedense.. bir de pislik pislik oynayanlar olmasa tadından yenmicek oyun..adamın kadrosunda yok yok.dakika 80 adam 2 fark önde.o halde top çeviriyor utanmaz..

valla inanır mısın tek sorunu Türk lerde yaşıyorum :)

• Renovatio90 kullanıcısına yanıt
    Selam arkadaşım...

sorumu cevaplarsan sevinirim...

Pes 2013 de pes 2012 deki gibi listeden kaçan kişiyi bulupda engelli listesine eklemek yoktu.
    Pes 2014 de bu uygulama eklenmiş mi?

Çünki BOMBASTIK vardı pes 2013 de.....ESASLI BİRİ İDİ....

hile yapanıda yapmayıda sevmedim....

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gada06 -- 23 Ekim 2013; 20:01:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gada06

Selam arkadaşım...

sorumu cevaplarsan sevinirim...

Pes 2013 de pes 2012 deki gibi listeden kaçan kişiyi bulupda engelli listesine eklemek yoktu.
    Pes 2014 de bu uygulama eklenmiş mi?

Çünki BOMBASTIK vardı pes 2013 de.....ESASLI BİRİ İDİ....

hile yapanıda yapmayıda sevmedim....

Saygılarımla...

ben vermiş olayım sana cevap..2014 te maç sonunda çıkıyor engelleme olayı maçı tamamlamasan bile.. ben daha henüz engelledğim adamlarla tekrar karşılaşmadım.. sistem işliyor sanırım..
  • bu da benim kadromun son hali
     (PC) - PES 2014 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC)

• muzzy00 kullanıcısına yanıt
    Sağol,cevaplandırdığın için.Zaten bu sorun içinde bu kadarı yeterli şimdilik.Gerçi liste kontenjanı gene dolup taşıcak ama bunada şükür. saygılarımla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alanyalı-07

bu da benim kadromun son hali

Ramires'in yeni Javi Martines Pino'nun yerine de Welbeck olursa müthiş oynar takım bence :D

• quote:

Orijinalden alıntı: envoytr

quote:

Orijinalden alıntı: Alanyalı-07

bu da benim kadromun son hali

Ramires'in yeni Javi Martines Pino'nun yerine de Welbeck olursa müthiş oynar takım bence :D

kadroyu değiştirdim gene son halini eve gidince palaşırım bu halde adamları dagıtıyorum sııntı yok

• quote:

El emeği göz nuru ;

lv 1 de oynayıp puan kasmak çok zekice

• sansarap şerefsizi takının ismine osmanlı f.c yazmış profilinde hile yaparsan piç sin yazıyor 4-0 dan adamı 6-4 yeniyordum kaçtı. bu adam ne oluyor şimdi sizce...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01erkan01

sansarap şerefsizi takının ismine osmanlı f.c yazmış profilinde hile yaparsan piç sin yazıyor 4-0 dan adamı 6-4 yeniyordum kaçtı. bu adam ne oluyor şimdi sizce...

dostum o adamın ne olduğunu yazarım da yemek istemiyorum artık.. geçen sene de yemiştim çünkü..insanı çileden çıkartıyorlar..küfür etmeden diyebileceğim bir iki şey var.. anasının en büyük suçu onu doğurmak. doğurmasaydı tuvalete sı.saydı keşke.bir de böyle bir yol var..

edit: belki bunlarla da ban yerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzzy00 -- 24 Ekim 2013; 20:40:50 >

• Başlarım böyle oyuna 5 maç oldu daha bağlantı ekranında iletişim kesildi deyip yenik sayıldım insaf yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oblomòv

Başlarım böyle oyuna 5 maç oldu daha bağlantı ekranında iletişim kesildi deyip yenik sayıldım insaf yahu

aynen hocam var bişeyler belli.. bende bi türk arkadaşla maç yapıyordum.. maç sonlarına doğru kasmaya başladı akan maç.. sonraki maçta da iletişim ekranında kesildi..mağlubiet verdi mal konami:.
  • Kadro son durum

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.