Şimdi Ara

(PC) - PES 2014 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
6
Favori
42.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muzzy00

quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

arkadaslar cevaplar icin cok tesekkurler.zate demin onceki mesajimda yazdigim gibi 25000 te takildigini gorunce degistim ligi ilk macimda aldim puan..bugun haybeye en az 10 mac kazanmistim..

hocam aldığın puanlar boşa gitmez.. sadece diğer liglerde artmıyo görürsün puanları.. genel olarak artar.. onunla da galaxy liginde transfer yaparsın..

peki ronaldo su an birlik liginde 14000 galaksy de 16000.ben 14k apip birlige gecip ronaldoyu alamam dimi ? onun icin oyuncularimi satmam lazim takimin degerini dusurmem lazim vs..
  • quote:

quote:

quote:

arkadaslar cevaplar icin cok tesekkurler.zate demin onceki mesajimda yazdigim gibi 25000 te takildigini gorunce degistim ligi ilk macimda aldim puan..bugun haybeye en az 10 mac kazanmistim..

hocam aldığın puanlar boşa gitmez.. sadece diğer liglerde artmıyo görürsün puanları.. genel olarak artar.. onunla da galaxy liginde transfer yaparsın..

peki ronaldo su an birlik liginde 14000 galaksy de 16000.ben 14k apip birlige gecip ronaldoyu alamam dimi ? onun icin oyuncularimi satmam lazim takimin degerini dusurmem lazim vs..

takımın zaten 25000 se dediğin gibi satıp alman lazım ronaldoyu.. 25000 i bulduysan zaten diğer liglerde o para yettiğince kadro kurabilirsin..

• quote:

quote:

quote:

quote:

takımın zaten 25000 se dediğin gibi satıp alman lazım ronaldoyu.. 25000 i bulduysan zaten diğer liglerde o para yettiğince kadro kurabilirsin..

BUGUN ON MAC YAPTIM 7 Sİ BAŞLAMADAN KAYBOLDU GİTTİ BİDE BOLE DEVAM EDERSİNİZ B OLACAK NE KADAR BAĞLANTIM İYİKİ HALEN B OLMADI BU AKŞAM REZALETTİ Bİ TEK BENDE Mİ VAR BU DURUM

• quote:

Orijinalden alıntı: lazinventor

quote:

quote:

quote:

quote:

BUGUN ON MAC YAPTIM 7 Sİ BAŞLAMADAN KAYBOLDU GİTTİ BİDE BOLE DEVAM EDERSİNİZ B OLACAK NE KADAR BAĞLANTIM İYİKİ HALEN B OLMADI BU AKŞAM REZALETTİ Bİ TEK BENDE Mİ VAR BU DURUM

yok hocam bende de öyle de.. üst üste lag lı maçlar olmuo genelde..sende üst üste denk gelmiş sanırım..bugün kopma çok olmadı.. 1-2 gün önce bana da denk geldi öyle maç başlamadan kopmalar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzzy00 -- 27 Ekim 2013; 3:34:52 >

• sansarap denen arkadas, mesajında "Hileciler Piç tir" yazmışsın. E sen 82. dakikada oyunu koparınca sen ne oluyorsun şimdi ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 01erkan01

sansarap şerefsizi takının ismine osmanlı f.c yazmış profilinde hile yaparsan piç sin yazıyor 4-0 dan adamı 6-4 yeniyordum kaçtı. bu adam ne oluyor şimdi sizce...

dostum o adamın ne olduğunu yazarım da yemek istemiyorum artık.. geçen sene de yemiştim çünkü..insanı çileden çıkartıyorlar..küfür etmeden diyebileceğim bir iki şey var.. anasının en büyük suçu onu doğurmak. doğurmasaydı tuvalete sı.saydı keşke.bir de böyle bir yol var..

edit: belki bunlarla da ban yerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyun bug unu kullanıp aşırtma ile gol atan bariz ACİZ dir...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 01erkan01

sansarap şerefsizi takının ismine osmanlı f.c yazmış profilinde hile yaparsan piç sin yazıyor 4-0 dan adamı 6-4 yeniyordum kaçtı. bu adam ne oluyor şimdi sizce...

dostum o adamın ne olduğunu yazarım da yemek istemiyorum artık.. geçen sene de yemiştim çünkü..insanı çileden çıkartıyorlar..küfür etmeden diyebileceğim bir iki şey var.. anasının en büyük suçu onu doğurmak. doğurmasaydı tuvalete sı.saydı keşke.bir de böyle bir yol var..

edit: belki bunlarla da ban yerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu da benim kadro. Maliyet 50K
     (PC) - PES 2014 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC)

• quote:

Orijinalden alıntı: JauneRouge

Bu da benim kadro. Maliyet 50K

bastos beni rahatsız etti gf de sevmiyorum o adamı :)

• İlk defa 1 maçta 1082 puan para kazandım
  • Renovatio90 kullanıcısına yanıt
    selam arkadaşım benide eklerseniz sevinirim.

Golf_IV

kaçmayıda kaçanıda sevmem.....

Saygılarımla.
  • OZGUR_94 nickli eleman.. nickinden de görüldüğü gibi 94 doğumlu bir bebe sanırım.. son dakka 5-4 yapınca kaçtı..
  • ZoRVoLKaN kullanıcısına yanıt
    Formdayken tek başına maç kazandırdığı oluyor. Akrobatik bitiriciliği ile arka direkte voleler iyi gidiyor :)
  • quote:

OZGUR_94 nickli eleman.. nickinden de görüldüğü gibi 94 doğumlu bir bebe sanırım.. son dakka 5-4 yapınca kaçtı..

Türk ler abi maalesef hileciler hep bizlerden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: JauneRouge

Formdayken tek başına maç kazandırdığı oluyor. Akrobatik bitiriciliği ile arka direkte voleler iyi gidiyor :)

Doğrudur... Ama ben gf oynatmam onu.Fakat sende faydalıysa başka tabi :)
  • benim engelll listesi,engelli listesinden çok embesiller listesi oldu.. adam 5 gol atıyor maçta.. bir tane normal golü yok hepsi çaprazdan aşırtma..
  • ARKADAŞLAR BU OYUNU KURDUM YALNIZ LAPTOP DA OYNAMAK İÇİN AÇILIRKEN KULLANICI VERISI BOLUMU TUM TUS AYARI VE GUNCELLEMELER YAPILMASINA RAGMEN GEEMIYORUM ACIL YARDIMM.. JOYSTICK YOK SANAL JOYSTICK FALAN DA İSE YARAMIYOR...
  • Son 20 maçımda daha bağlantı ekranında 10 tane bağlantı kopması , onlar da 9 mağlubiyet 1 galibiyet şeklinde sayıldı nasıl oluyorsa kanser oldum oturduğum yerde
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.