Şimdi Ara

(PC) - PES 2014 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
6
Favori
42.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Shafter

quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız var hepiniz hoş geldiniz..

Taktıgını pyalasırmısın şu oyuncu mesafelerı vs de dahıl. Pes14 te bı turlu tutturamadım ya

Taktiğim bu kardeşim bu dizilişi yıllardır kulanırım ben çok rahat ve iyi oynuyorum bu dizilişle dene istersen bir ara..

(PC) - PES 2014 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC)

Sğa açık yada Gf mevkilerini kendin değiştirebilirsin çok farketmez mesela bazen sğa olan tarafıda ben gf oynatıyorum 1 Sf 2 Gf olarak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 1 Kasım 2013; 23:01:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gada06

selam arkadaşım benide eklerseniz sevinirim.

Golf_IV

kaçmayıda kaçanıda sevmem.....

Saygılarımla.

Ana sayfaya ekledim senide kardeşim aramıza hoşgeldin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 1 Kasım 2013; 23:03:58 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: envoytr

Bu takım adı ve logosunu nasıl değiştirebileceğime dair bilgi verebilir misin?

Hangi takımın adını ve logosunu değiştirmek istiyorsun kardeşim eğer Fenerbahçe için istiyorsan benim yaptığımı sana özelden atayım..

Ml online da kullandigimiz takimin adi ve logosunu degistirmek istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi takımı kullanıyorsun ne olarak değitirmek istiyorsun editten yapılıyor boş bir zamanım olursa ben yapmaya çalışırım sana istersen..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alanyalı-07

quote:

El emeği göz nuru ;

(PC) - PES 2014 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC)

lv 1 de oynayıp puan kasmak çok zekice

Valla bütün levellerde oynadım level 1'de ki zevki diğerlerinde alamadım yıldız olmayan oyuncularla oynaması çok zevkli oluyor Lacina Traore gibi Steven Vitoria gibi oyuncularla oynamak bana çok zevk veriyor Birlik liginde lvl 1'de bu tür oyuncularla oynuyorum Galaksi ligi zaten malum yıldız oyuncularla oynamak zorundayız orada da Balotelliler,Tevezlerle oynuyorum böyle çok zevkli oluyor

anladım doğrudur gerçi galaxy liginde benim puan 600 u asamadı daha

• Bugun nedir bu ya butun ezikler öğrenmiş bitane aşırtma vurus caprazdan vur oh ne guzel oyun başka bişey bildikleri yok çoluk cocukla top oynuyoruz Antoni Quinnin cocuklari ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Carlito nickli fenerli arkadass oyunu hilesiz oyunayamiyosan zorlamanin manasi yok herkes becerikli olucak diye bisey yok sen git kumda oyna orda hile serbest olurda bu yaziyi gorursen bi gun bilki sana gungormemis laflar soyledim rahat uyu

• Beyler sunucuyla baglanti kesiliyo surekli ama 1saat ara ile kesiliyo buna sebep olan sey sizce nedir bilgisi olan varmi 3 mac yapiyorum sunucu kopuyo bazen maclara denk geliyo hos bi durum degil puan kaybi surekli

• quote:

Hangi takımı kullanıyorsun ne olarak değitirmek istiyorsun editten yapılıyor boş bir zamanım olursa ben yapmaya çalışırım sana istersen..

Selamlar
    Ya kardeş ilk oyunu aldığımda elin Atletiko Madritini seçmiş bulundum.Senin mesajı okuyunca çok sevindim Şanlıurfaspor yapabilirmiyim takım adını Eğer o olmazsa da ikinci tercihim Fenerbahçe bana yardımcı olursan çok sevinirim .Şu Atlet ten kurtar beni kardeş
  • arkadaşlar şu güncelleme ne zaman geliyordu?
  • KONAMI raporlanan hilecilere birşey yaptığını zannetmiyorum. Arkadaş, galaksi ligindeki ilk 10 daki oyuncuların tamamının galibiyet yüzdeleri %80'nin üzerinde. Hile yapmadan imkansızdan öte bir oran. Demekki birşey yapılmıyor ki adamlar bu kadar üst sıralara kadar çıkabiliyorlar. Oyun zaten buglardan geçilmiyor bir de şu hile olayı olunca b.ku çıkıyor... Ben en iyisi DOTA ma döneyim...
  • selamlar beyler pes 2011de hile meselesi yüzünden çıkan anlaşmazlık sonunda mlo 2 sayfaya bölünmüştü ps3 ve pc bu sebeplede her iki sayfayı da ayrı ayrı takip etme sıkıntısı oluştu daha evvel de dediğim gibi konuları birleştirsek nasıl olur netice de aynı oyuncular tavsiye edilecek aynı kadro dizilimleri paylaşılacak v.s. ne dersiniz?

[PS3]+[PC] PES 2014 MASTER LİG ONLİNE ANA KONU
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelsbjk

selamlar beyler pes 2011de hile meselesi yüzünden çıkan anlaşmazlık sonunda mlo 2 sayfaya bölünmüştü ps3 ve pc bu sebeplede her iki sayfayı da ayrı ayrı takip etme sıkıntısı oluştu daha evvel de dediğim gibi konuları birleştirsek nasıl olur netice de aynı oyuncular tavsiye edilecek aynı kadro dizilimleri paylaşılacak v.s. ne dersiniz?

valla hocam açıkçası bizim sayfa çok ağır ilerliyor.. çoğu zaman sizin sayfayı takip ediyorum.. bana uyar

• quote:

Orijinalden alıntı: muzzy00

quote:

selamlar beyler pes 2011de hile meselesi yüzünden çıkan anlaşmazlık sonunda mlo 2 sayfaya bölünmüştü ps3 ve pc bu sebeplede her iki sayfayı da ayrı ayrı takip etme sıkıntısı oluştu daha evvel de dediğim gibi konuları birleştirsek nasıl olur netice de aynı oyuncular tavsiye edilecek aynı kadro dizilimleri paylaşılacak v.s. ne dersiniz?

valla hocam açıkçası bizim sayfa çok ağır ilerliyor.. çoğu zaman sizin sayfayı takip ediyorum.. bana uyar

ok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• [PS3] + [PC] PES 2014 MASTER LİG ONLİNE ANA KONU

1 her iki konunun da ( PS3 ve PC ) çok ağır ilerlemesi yüzünden
    2 her iki platformda da aynı oyuncu tavsiyeleri ve aynı taktik paylaşımları yapılabileceği için
    3 oyunu sevme ihtimalimizin daha da artması için
    4 hepiiiimizz ğardeeşiiiiizzz türküsünün de hatırı için

master lig online paylaşımlarımızı bu konuda yapmaya davet ediyorum herkesi

saygılar sevgiler

http://forum.donanimhaber.com/m_81358779/f_//tm.htm#81358779
  • quote:

quote:

Dostum o sayfada ağır sonuçta ikiside 10. sayfadalar bu sene insanla Pes'e alışamadığı için çok rağbet yok ama yavaş yavaş oyunu alan Oml oynayan sayısı artacaktır..

• anjelsbjk kardeşim vermiş olduğun öneri çok güzel ama oyunu oynayanların sayısı artınca konu çok karışacak o yüzden ayrı olması gerek bence şuan az kişi Oml oynadığı için sorun olmaz ama ilerde olur daha önceki serilerde de bunu denemiştik sorun olmuştu birbiriyle maç yapan insanlar aynı konuda birbirini bulması zor oluyor sen bana denk gelmişmiydin felan muhabbetine dönüyor sonra ben Ps3'te oynuyorum ben Pc'de oynuyorum derken zorlaşıyor platformların konuları ayrı olunca daha net ve kolay oluyor önerin için teşekkür ederiz zaten Oml'yi çok oynayan olmazsa birleştiririz konuları ama şimdilik ayrı dursun konular..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ereli63

quote:

Hangi takımı kullanıyorsun ne olarak değitirmek istiyorsun editten yapılıyor boş bir zamanım olursa ben yapmaya çalışırım sana istersen..

Selamlar
    Ya kardeş ilk oyunu aldığımda elin Atletiko Madritini seçmiş bulundum.Senin mesajı okuyunca çok sevindim Şanlıurfaspor yapabilirmiyim takım adını Eğer o olmazsa da ikinci tercihim Fenerbahçe bana yardımcı olursan çok sevinirim .Şu Atlet ten kurtar beni kardeş

Yapılır kardeş ama uğraşmak lazım istersen ilk etapta takımın ismi değiştirelim aynı formalarla takımla devam et sonra formayı armayı müsait bir zamanda yapmaya çalışırız..
  • quote:

quote:

quote:

Dostum o sayfada ağır sonuçta ikiside 10. sayfadalar bu sene insanla Pes'e alışamadığı için çok rağbet yok ama yavaş yavaş oyunu alan Oml oynayan sayısı artacaktır..

hocam kadro paylaşımı ve oyuncu tavsiyesi açısından böyle olması daha mantıklı bence.. dediğin gibi sıkıntı olursa ayrılır konular.. fifa ultimate team konusunda da platform ayrımı yok.onun gibi devam edilebilir..ama maç yaptığı adamı konu içinde yakalamaya çalışırsa dediğin gibi sıkıntı olur..

• Geçen senelerde de bunu denemiştik çok karışıklık oluyordu dediğim gibi şimdi Oml oynayan çok olmadığı için olmaz ama ileride sıkıntı olucaktır..

Biz ayrı konular olarak devam edelim güncellemeden sonra oyuna rağbet olmazsa yine bukadar az kişi Oml oynarsa birleştiririz konuları zaten..
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.