Bildirim
(PC) - PES 2014 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC) (31. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
qq
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurdalok -- 6 Kasım 2013; 12:14:03 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Renovatio90
quote:
Orijinalden alıntı: ereli63
quote:
Hangi takımı kullanıyorsun ne olarak değitirmek istiyorsun editten yapılıyor boş bir zamanım olursa ben yapmaya çalışırım sana istersen..
Selamlar
Ya kardeş ilk oyunu aldığımda elin Atletiko Madritini seçmiş bulundum.Senin mesajı okuyunca çok sevindim Şanlıurfaspor yapabilirmiyim takım adını Eğer o olmazsa da ikinci tercihim Fenerbahçe bana yardımcı olursan çok sevinirim .Şu Atlet ten kurtar beni kardeş
Yapılır kardeş ama uğraşmak lazım istersen ilk etapta takımın ismi değiştirelim aynı formalarla takımla devam et sonra formayı armayı müsait bir zamanda yapmaya çalışırız..
Tamam kardeş ya valla çok iyi olur Şanlıurfaspor yapacam eğer oluyorsa
-
arkadaşlar selam, akşam işten eve gidince toplasan MLO da 5-6 maç yapamıyorum.. 630 puanım var. rakip arayıp duruyor bulamıyor? aynı seviye koşulunu kaldırmak istemiyorum takım levelı çok etkili , kuvvetli oyuncusu olan götürüyor.. sizde de aynı durum varmı? gerçi eskisi gibi cevap verende yok forumda ama -
quote:
quote:
quote:
quote:
Hangi takımı kullanıyorsun ne olarak değitirmek istiyorsun editten yapılıyor boş bir zamanım olursa ben yapmaya çalışırım sana istersen..
Selamlar
Ya kardeş ilk oyunu aldığımda elin Atletiko Madritini seçmiş bulundum.Senin mesajı okuyunca çok sevindim Şanlıurfaspor yapabilirmiyim takım adını Eğer o olmazsa da ikinci tercihim Fenerbahçe bana yardımcı olursan çok sevinirim .Şu Atlet ten kurtar beni kardeş
Yapılır kardeş ama uğraşmak lazım istersen ilk etapta takımın ismi değiştirelim aynı formalarla takımla devam et sonra formayı armayı müsait bir zamanda yapmaya çalışırız..
Tamam kardeş ya valla çok iyi olur Şanlıurfaspor yapacam eğer oluyorsa
Tamam bu hafta sonu yapmaya çalışırız inşAllah..
-
quote:
Orijinalden alıntı: Rack1976
arkadaşlar selam, akşam işten eve gidince toplasan MLO da 5-6 maç yapamıyorum.. 630 puanım var. rakip arayıp duruyor bulamıyor? aynı seviye koşulunu kaldırmak istemiyorum takım levelı çok etkili , kuvvetli oyuncusu olan götürüyor.. sizde de aynı durum varmı? gerçi eskisi gibi cevap verende yok forumda ama
Kardeş bende rakip bulamama gibi sıkıntısı olmuyor hiçte olmadı sen kaçıncı lvl'de hangi ligde oynuyosun.. -
Mlo dan sıkılan hile hurda ile uğraşmak istemeyen ve ciddi anlamda ben her akşam pes oynar maç yaparım diyen ciddi oyuncuları ligimize bekliyoruz...
http://www.pesfootball.com/forum/online-ligler-&-turnuvalar/pc-pes2014-online-fair-play-ligi.html
linke tıklayı siteyi inceleyebilirsiniz.Bilgi almak isteyenlere yardımcı olurum... -
Bunların yapacağı oyuna s.... kazandığım maçların %90 ında bağlantı koparıyor şerefsizler.şu hilecilere bir çözüm bulamadılar yeter lan.niye orjinal alıp dünya para veriyorsak... -
Pes oynayan kaldımi ya. 13 çok guzeldide 14 berbat bd abicim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeş birinci ligin altındaki lig şimdi adı aklıma gelmedi de. işten de bakamıyorum. takım level i 4 ama kaçıncı ligde olduğumun önemi yok diye biliyorum yanlışmı. çünkü maç seçeneklerinde lig seçimi var zaten..bu diğer liglerdeki takımlarla oynayabilire ayarlı. sadece takımdüzeyi aynı seçeneği tıklı.. bazen 4 defa rakip bulunamadı diyor ve aynı rakiple iki defa üst üste oynayabiliyorum..çok enterasan.bu arada puanım da 630 larda @Renovatio90 -
ya beyler bu üçlü kaptı olayı nedir bilen varmı -
Beyler oyundaki yildizlari neye gore veriyor birini 5 mac arka arkaya galibiyete digerini 100 mac oynamaya diye hatirliyorum diger 2 yildizi hangi gorevlere veriyor bide bazi kullanicilarda yildizin rengi gumus olmus bilgisi olan varmi ???
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 19erdem05
Beyler oyundaki yildizlari neye gore veriyor birini 5 mac arka arkaya galibiyete digerini 100 mac oynamaya diye hatirliyorum diger 2 yildizi hangi gorevlere veriyor bide bazi kullanicilarda yildizin rengi gumus olmus bilgisi olan varmi ???
O gümüş olması nezaket derecesi ile ilgili olabilir bazılarının AAA ya mesela öyle ondan olabilir.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Rack1976
Kardeş birinci ligin altındaki lig şimdi adı aklıma gelmedi de. işten de bakamıyorum. takım level i 4 ama kaçıncı ligde olduğumun önemi yok diye biliyorum yanlışmı. çünkü maç seçeneklerinde lig seçimi var zaten..bu diğer liglerdeki takımlarla oynayabilire ayarlı. sadece takımdüzeyi aynı seçeneği tıklı.. bazen 4 defa rakip bulunamadı diyor ve aynı rakiple iki defa üst üste oynayabiliyorum..çok enterasan.bu arada puanım da 630 larda @Renovatio90
Bulunduğun ligde ki kullanıcı sayısından da kaynaklanıyor olabilir Birlik Ligin de ve Galaksi Liginde rakip bulamama gibi bir sıkıntı yaşamadım ben..
İstersen birde Birlik Ligine geç orada oyna biraz bakalım orada da rakip bulamama sorunu yaşayacakmısın..
Birde takım gücünü benzer yap, dereceyi eşleştirme kısıtlaması yok yap..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 8 Kasım 2013; 15:38:57 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: oksıjen
Bunların yapacağı oyuna s.... kazandığım maçların %90 ında bağlantı koparıyor şerefsizler.şu hilecilere bir çözüm bulamadılar yeter lan.niye orjinal alıp dünya para veriyorsak...
Malesef öyle kardeşim bende her sene almayacağım diyorum yine dayanamıyorum alıyorum oyunu bu hileciler yüzünden millet oyundan soğuyor bakalım şu güncelleme bu ay gelicek düzelticeklermi sorunları görücez .. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: oksıjen
Bunların yapacağı oyuna s.... kazandığım maçların %90 ında bağlantı koparıyor şerefsizler.şu hilecilere bir çözüm bulamadılar yeter lan.niye orjinal alıp dünya para veriyorsak...
Malesef öyle kardeşim bende her sene almayacağım diyorum yine dayanamıyorum alıyorum oyunu bu hileciler yüzünden millet oyundan soğuyor bakalım şu güncelleme bu ay gelicek düzelticeklermi sorunları görücez ..
Bağlantısı kopan adam yenilse olur biter dünyadaki her oyunda bu böyledir. Pes kaç yıldır kavrayamadı durumu.
-
konami ne yapmaya calisiyor ?
son 10 macin 8 inde baglanti kooptu hatasi alip 5 maglubiyet 3 galibiyet ladim
coach mode oynuyorum.
resmen oyunu oynamayin diyolar. -
kimse bu üçlü kaptı ne demek bilmiyormu :( -
quote:
Orijinalden alıntı: tilx
kimse bu üçlü kaptı ne demek bilmiyormu :(
Belki nerede çıktığını söylersen yardımcı olabiliriz. -
quote:
Orijinalden alıntı: envoytr
quote:
Orijinalden alıntı: tilx
kimse bu üçlü kaptı ne demek bilmiyormu :(
Belki nerede çıktığını söylersen yardımcı olabiliriz.
biyerden çıkmıyo 4 tane yıldız varya analig onlinede onların görevi üçlü kaptı ama ne demek nasıl yapılıyo bilmiyorum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X