Şimdi Ara

(PC) - PES 2014 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
6
Favori
42.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Renovatio90

quote:

Orijinalden alıntı: ereli63

quote:

quote:

quote:

Hangi takımı kullanıyorsun ne olarak değitirmek istiyorsun editten yapılıyor boş bir zamanım olursa ben yapmaya çalışırım sana istersen..

Selamlar
    Ya kardeş ilk oyunu aldığımda elin Atletiko Madritini seçmiş bulundum.Senin mesajı okuyunca çok sevindim Şanlıurfaspor yapabilirmiyim takım adını Eğer o olmazsa da ikinci tercihim Fenerbahçe bana yardımcı olursan çok sevinirim .Şu Atlet ten kurtar beni kardeş

Yapılır kardeş ama uğraşmak lazım istersen ilk etapta takımın ismi değiştirelim aynı formalarla takımla devam et sonra formayı armayı müsait bir zamanda yapmaya çalışırız..

Tamam kardeş ya valla çok iyi olur Şanlıurfaspor yapacam eğer oluyorsa

Tamam bu hafta sonu yapmaya çalışırız inşAllah..

Eyvalla çok sağol kardeşim.. sen haber verirsin nezaman müsait olursan

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hangi takımı kullanıyorsun ne olarak değitirmek istiyorsun editten yapılıyor boş bir zamanım olursa ben yapmaya çalışırım sana istersen..

Selamlar
    Ya kardeş ilk oyunu aldığımda elin Atletiko Madritini seçmiş bulundum.Senin mesajı okuyunca çok sevindim Şanlıurfaspor yapabilirmiyim takım adını Eğer o olmazsa da ikinci tercihim Fenerbahçe bana yardımcı olursan çok sevinirim .Şu Atlet ten kurtar beni kardeş

Yapılır kardeş ama uğraşmak lazım istersen ilk etapta takımın ismi değiştirelim aynı formalarla takımla devam et sonra formayı armayı müsait bir zamanda yapmaya çalışırız..

Yarın müsait olucam büyük ihtimal o yüzden yarın yapmaya çalışıcam kardeş..

• quote:

Orijinalden alıntı: envoytr

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oksıjen

Bunların yapacağı oyuna s.... kazandığım maçların %90 ında bağlantı koparıyor şerefsizler.şu hilecilere bir çözüm bulamadılar yeter lan.niye orjinal alıp dünya para veriyorsak...

Malesef öyle kardeşim bende her sene almayacağım diyorum yine dayanamıyorum alıyorum oyunu bu hileciler yüzünden millet oyundan soğuyor bakalım şu güncelleme bu ay gelicek düzelticeklermi sorunları görücez ..

Bağlantısı kopan adam yenilse olur biter dünyadaki her oyunda bu böyledir. Pes kaç yıldır kavrayamadı durumu.

-------------------------------------------

quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

konami ne yapmaya calisiyor ?
    son 10 macin 8 inde baglanti kooptu hatasi alip 5 maglubiyet 3 galibiyet ladim
    coach mode oynuyorum.
    resmen oyunu oynamayin diyolar.
    Öyle tabiki ama gelinde bunu KONAMİ'ye anlatın arkadaşlar bilerekmi yapıyorlar anlamıyorum ki yıllardır bir firma bu kadar vurdumduymaz olurmu ya bakalım güncellemeden sonra düzelicekmi görücez..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Selamlar

Yarın müsait olucam büyük ihtimal o yüzden yarın yapmaya çalışıcam kardeş..

tamam hocam sen saatini haber verirsin.Veya sana yük olmamak için benim yapabileceğim bişeyse tarifde edebilirsin.

• beyler üçlü kaptı olayına cevap arıyoruz fikirlerinizi söylerseniz iyi olur ana lig onlinede yıldızları açmak için verdigi görevden bahsediyorum
  • Bugün td modunda bununla karşılaştım bu yıldızı görmüşmüydünüz? Bronz ve gümüşü görmüştüm ama altın ilk defa.

(PC) - PES 2014 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC)
  • işte üçlü kaptıyı yaparsan açılıyo altın ama bi türlü bulamadık ne oldugunu nasıl yapıldıgını
  • Çokmu önemli arkadaşlar şu yıldız işi takmayın bu kadar önemli olan seviyen,sıralaman..
  • eline saglık kardeş iyi maçtı undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01erkan01 -- 13 Kasım 2013; 22:58:53 >
  • eyvallah kardeşim senin gibi oyuncularla oynayınca oyun zevk veriyor..teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rack1976 -- 14 Kasım 2013; 15:29:57 >
  • bu ne böyle arkadaş ya hadi dedim bir maç yapayım 5 tane denedim 5 i de peş peşe koptu bir tane oynayamadım bu nasıl iş yaa
    yaw sizinkilerde de kopma oluyor mu bu şekilde sık sık
  • Arkadaşlar biliyorum yeri değil ama yardımınız gerekiyor
    Vatan da 70 TL, oyunu almadan önce sistemin yeter mi merak ediyorum
    Laptop biraz eski,

Sistemim:
    ATI Radeon HD 4500
    Total available video graphics: 2302 MB
    Dedicated video memory: 512 MB
    Shared System memory: 1790 MB

RAM: 4GB
    COre due 7350 2.0 GHZ

Oyunu internetten - pnline master league kasmadan oynayabilir miyim???
  • selam arkadaşlar ps3 de update çıktı sanırım bilgi verebilecek kimse var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sgartel

Arkadaşlar biliyorum yeri değil ama yardımınız gerekiyor
    Laptop biraz eski,

Sistemim:
    ATI Radeon HD 4500

COre due 7350 2.0 GHZ

Kardeş can you run it diye bi site var istersen ırdan bi bak daha kesin olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sgartel

Arkadaşlar biliyorum yeri değil ama yardımınız gerekiyor
    Laptop biraz eski,

Sistemim:
    ATI Radeon HD 4500

COre due 7350 2.0 GHZ

%99 bile demiyorum bak arkadaşım oyunu bilgisayarın %100 çalıştırır merak etme al sen oyunu internetin sınırsızmı önemli olan orası ..
  • quote:

%99 bile demiyorum bak arkadaşım oyunu bilgisayarın %100 çalıştırır merak etme al sen oyunu internetin sınırsızmı önemli olan orası ..

Çok Teşekkür ederim, interneti kapattırdım VINN var 4GB sanırım yetmez tekrardan 6GB açtırsam ttnet yeter mi acaba? oynama sıklığı hafta 10-12 saat.
  • 4-5 gundur oynamiyodum oyunu bugun aldigim haber nesemi yerine getirdi pc icin yama pazartesi geliyo beyler sorunlarin bir kismida cozulmus. bununla beraber turnuvalarda geliyomus cok sukur sabirsizlikla beklemedeyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19erdem05 kullanıcısına yanıt
    slm beyler ben bu 2014 hiç alışamadım bugün 10 maç yaptım 10 malubiyet aldım tüm taktikleri edenedim birtürlü olmadı kafayı yicem valla kolu kırdım sinirimdem. bu oyundan hiç sevk alamadım.özellikle defans arkasına atılam tüm genelde gol oluyor.birde top rakipteyken pres yapamıyorum adamlar çok rahat geçiyor beni bir çözümü varmı beyler yardımcı olursanız sevinirim.
  • onur-istanbul O kullanıcısına yanıt
    Dostum yama ile biraz daha duzelecektir. ps de oynayanlardan ogrendigim kadariyla defans toparlaniyormus adamlar mal gibi izleyip bizi cileden cikarmiyomus artik. Yama pc icin bugun yayinlanacakti henuz kontrol etmedim. Ama daha keyifli bi oyun oynayacagimiza eminim. Oynanisla ilgili ipuclarina gelirsek mutlaka 4lu defansin onunde 1 tane defansif ortasaha oyuncusu olsun. Analogla oynadigini varsayiyorum kol uzerindeki normal yon tuslarindan mac icindeyken taktikler rahatca degisebiliyor. Bi normal bitane defansif bitanede ofansif oyun taktigi hazirlarsan macin gidisine taktik degistirirsin bayagi avantaj sagliyor. Top rakipteyken sag ve sol yon tuslari ile defans cizgisini ayarliyabiliyosun defansin arkasina atilan toplarda dogru zamanlamayla faydali oluyor. Ama en onemlisi bunlarin hepsine oynadikca alisiyosun ve bu oyun gercekten sabir sinayan bi oyun dedigim gibi en onemlisi sabirli olmak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• veri paketi indiriliyor kaç mb acaba ? 15-20 dakika oldu %65 daha
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.