Şimdi Ara

(PC) - PES 2014 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
6
Favori
42.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ysnyzc

Sezonun ilk kupası dün gece geldi :)
    Ayrıca finalde karsılastıgım "mustafa" adlı arkadasa da eger bu forum da ise tsk ederim cook iyi mac oldu

(PC) - PES 2014 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC)

aynen hocam güzel maçtı.. hatta uzatmalarda takımların perti çıkmıştı.. adamların haline çok güldüm. dayanıklılık çubukları bomboştu adamların ayrıca AL açıkta da üst tura çıktın sanırım şu sıralar tebrikler

• Tebrikler arkadaşlar kupayı almak adar finale kalmakta önemlidir..

Bende dün gece ilk kupamı alıyordum malesef bu kansız hileciler yüzünden alamadım adamlar nasıl yapıyorsa maçı 3-0 kazanıyor artık her sene aynı şeyleri yaşamaktan bıktım

Deminde 2 maçımda da aynısı oldu 2 rakibimide yeniyordum iki maçtada sunucu ile bağlantı kesildi varmı böyle bir saçmalık bu adamların server'ı ne kadar dandik ya ben anlamıyorum bıktım bu Konami'nin beceriksizliğinden vurdumduymazlığından ..
  • muzzy00 kullanıcısına yanıt
    Evet yaa adamlar uzatmalarda yürüyordu resmen, fakat su konuya da degineyim senin kadro sanki biraz düsük seviyede kaldı transfer yapmamıs gibiydin

Dün aksamda finale cıktım ama yenildim
  • Renovatio90 kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler..
    Aynen katılıyorum sana , hilecilerden ve dün cok basıma gelen sunucuyla baglantı kesilmesinden sıyrılarak finale kadar gelebilmek mucize bence. Sunucu hatası geri döndü galiba hatırlayın gecen sene yine bu zamanlar Pes2013
  • quote:

Evet yaa adamlar uzatmalarda yürüyordu resmen, fakat su konuya da degineyim senin kadro sanki biraz düsük seviyede kaldı transfer yapmamıs gibiydin

Dün aksamda finale cıktım ama yenildim

takım seviyesi 25000 lik olması lazım.. düşük değildi fakat balotelli gibi adama 9000 kusur verince diğer mevkilere çok takviye yapılamıyor..takımları dengeli kurmak lazım aslında..bir de oyuncu formları senle yaptığımız finale kadar iyi gelmişti..onunda çok etkisi oluyor..bir de sana sorayım penaltılara kaldığın zaman tur atlayabiliyor musun ? 3 kere penaltılarda elendim çeyrek final hemde.. oraya kadar 3-4 atarak geliyorum.. biriyle penaltılara kaldım mı artık pskolojik baskı oldu üstümde.. kesin eleniyorum.. bir de lag oluyor özellikle turnuva yı kastediyorum..adam vuruyor kaleci top gol olduktan sonra atlıyor..zaten hızlı maçlar yağ gibi akıyor şu sıralar..

• quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

Tebrikler arkadaşlar kupayı almak adar finale kalmakta önemlidir..

Bende dün gece ilk kupamı alıyordum malesef bu kansız hileciler yüzünden alamadım adamlar nasıl yapıyorsa maçı 3-0 kazanıyor artık her sene aynı şeyleri yaşamaktan bıktım

Deminde 2 maçımda da aynısı oldu 2 rakibimide yeniyordum iki maçtada sunucu ile bağlantı kesildi varmı böyle bir saçmalık bu adamların server'ı ne kadar dandik ya ben anlamıyorum bıktım bu Konami'nin beceriksizliğinden vurdumduymazlığından ..

abi nasıl 3-0 alıyor onu anlamadım ben. maç başlamadan ekranda mı kazanıyor.. bir de sunucu kesintisi geçen senekiler gibi mi? hepimizi aynı anda atıyordu o olay mı acaba ?

• muzzy00 kullanıcısına yanıt
    Aynen bende Drogba ya 11 bin kusur verince dengeler degişti
    Penaltılara 3 kere kaldım 3ünde de eledim ama fena lag oluyor, ben su sekilde eledim hiç kacırmadım adam dısarıya attı topu. penaltılar bok gibi olmus hepsi lag lı bence kalecinin görüsünden kurtarmaya calıssak daha super olur kamera acısı kötü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzzy00

quote:

abi nasıl 3-0 alıyor onu anlamadım ben. maç başlamadan ekranda mı kazanıyor.. bir de sunucu kesintisi geçen senekiler gibi mi? hepimizi aynı anda atıyordu o olay mı acaba ?

Aynı olay banada oldu ama tam tersi :D dun ku turnuvada ben ceyrek finalde kazandım di,ger macları bekliyordum, yarı finalde karsıma gelen adamın direk baglantısı koptu bana verdi macı direk finale cıktım balına :D
    Gecen seneki gibi deil cunku ben transfer ararken koptu 2 kere , macta kopmalar oldu hiç lag yokken tak die rakip gitti bence herkese aynı anda olmuyor ama sunucuda bi bokluk var gibime geliyo.

• quote:

quote:

quote:

Aynı olay banada oldu ama tam tersi :D dun ku turnuvada ben ceyrek finalde kazandım di,ger macları bekliyordum, yarı finalde karsıma gelen adamın direk baglantısı koptu bana verdi macı direk finale cıktım balına :D
    Gecen seneki gibi deil cunku ben transfer ararken koptu 2 kere , macta kopmalar oldu hiç lag yokken tak die rakip gitti bence herkese aynı anda olmuyor ama sunucuda bi bokluk var gibime geliyo.

abi turnuva kurallarında NAT ile ilgili bir şeyler yazıyor..bağlantı sorunu olduğunda galibi ona göre belirliyor gibi bişey anladım ben ondan..NAT ne dersen onu da bilmiyorum

• quote:

quote:

Ben yeniyorum ya adamı adam bişey yapıyor maçı hükmen kazanıyor benim ya bağlantı kopuyor yada bağlantı kalitesi hatası veriyor o kadar sinir bozucu birşey ki anlatamam ..

Bu arada galaksi ligide hileci kaynıyor ben bundan sonra o ligde oyanamayı düşünmüyorum bıktım artık ya her sene almıcam diyorum oyunu yine dayanamıyorum alıyorum valla akıllanmayız biz paramızla her sene rezil oluyoruz yine gidip bir dünya para veriyoruz bu oyuna yine rezillik yine rezillik ..

Bu Konami geri dönüşleri hiçmi umursamıyor herkesin derdi bu hileciler ya çöz artık şu sorunu bilerekmi böyle yapıyorlar anlamıyorum ki bıktım artık bıktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 21 Kasım 2013; 17:06:03 >

• Bu arada Birlik Ligin'de 3.'lüğe çıkmışım haberim yok şuan görünce çok mutlu oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 21 Kasım 2013; 17:13:15 >
  • Birde şunu fark ettim önceden 1. ve 2. 1000 puanlık adamlardı adamların istatistiklerinden hileci oldukları belliydi adam 11 maç yapmış 10 galibiyet 1 mağlubiyetle 1000 puanı vardı mesela çok açık adamın hileci olduğu belliydi bu adamları Konami banlamış herhalde inşAllah sonunda bir banlama cesareti göstermiştir Konami..Ah be Konami neler çektiriyosun bize neler bir gün futbol piyasasında apaçık ortada kalıcan kimse Pes'i almayacak göreceksin o zaman hatalarını
  • quote:

Birde şunu fark ettim önceden 1. ve 2. 1000 puanlık adamlardı adamların istatistiklerinden hileci oldukları belliydi adam 11 maç yapmış 10 galibiyet 1 mağlubiyetle 1000 puanı vardı mesela çok açık adamın hileci olduğu belliydi bu adamları Konami banlamış herhalde inşAllah sonunda bir banlama cesareti göstermiştir Konami..Ah be Konami neler çektiriyosun bize neler bir gün futbol piyasasında apaçık ortada kalıcan kimse Pes'i almayacak göreceksin o zaman hatalarını

valla abi dediklerinde haklısın..geri dönüşleri biraz dikkate alsalar zaten çözecekler işi..bana nedense gelmiyor galaxy liginde hileci.. puanım 720 lerde falan.. benim için puanı değilde galibiyet oranı % 75 in üstündeyse o adamdan tereddüt ederim..ki çoğu zaman turnuvada hile yapanlarda bunu boşa çıkarmıyor..

• quote:

Bu arada Birlik Ligin'de 3.'lüğe çıkmışım haberim yok şuan görünce çok mutlu oldum

hocam bişey soracam ben daha bugün aldım yeni kuracam da FENERBAHÇE ile oynuyorsun galiba fener varmıydı ki yok diye biliyordum????

• quote:

quote:

quote:

Evet sunucuda var sorun zaten bu Konami'ni ben bildim bileli alt yapısı böyle berbat zaten biraz Pes 6 zamanı iyiydi bu adamlar 1 sene boyunca napıyor ben çok merak ediyorum ..

• quote:

quote:

Birde şunu fark ettim önceden 1. ve 2. 1000 puanlık adamlardı adamların istatistiklerinden hileci oldukları belliydi adam 11 maç yapmış 10 galibiyet 1 mağlubiyetle 1000 puanı vardı mesela çok açık adamın hileci olduğu belliydi bu adamları Konami banlamış herhalde inşAllah sonunda bir banlama cesareti göstermiştir Konami..Ah be Konami neler çektiriyosun bize neler bir gün futbol piyasasında apaçık ortada kalıcan kimse Pes'i almayacak göreceksin o zaman hatalarını

valla abi dediklerinde haklısın..geri dönüşleri biraz dikkate alsalar zaten çözecekler işi..bana nedense gelmiyor galaxy liginde hileci.. puanım 720 lerde falan.. benim için puanı değilde galibiyet oranı % 75 in üstündeyse o adamdan tereddüt ederim..ki çoğu zaman turnuvada hile yapanlarda bunu boşa çıkarmıyor..

Bunlar herşeyin farkında bencede işlerine gelmiyor düzeltmiyorlar acaba bu hileciler Konami çalışanlarımı yoksa

Şaka bir yana 1 haftanı almaz ya 1 haftanı şu alt yapıyı düzelt hileciler için bir güvenlik sistemi oluştur bu kadar ya başka birşey istemiyoruz..

• quote:

Orijinalden alıntı: krasic_29

quote:

Bu arada Birlik Ligin'de 3.'lüğe çıkmışım haberim yok şuan görünce çok mutlu oldum

hocam bişey soracam ben daha bugün aldım yeni kuracam da FENERBAHÇE ile oynuyorsun galiba fener varmıydı ki yok diye biliyordum????

Yok zaten oyunda FENERBAHÇE ama ben kendim stok liglerden bir takımın üzerine yaptım zaten şuan oyunda FENERBAHÇE'nin kadrosundaki 17 oyuncu , oyunda mevcut orjinal olarak onlarıda takıma aktardım çok orjinal güzel bir yama oldu..

Eğer Online olarak oyuna başlamadıysan ben sana özelden yaptığım takımı atabilirim o takımla başlarsan oyuna Online'da da FENERBAHÇE ile oynayabilirsin 2 forma ve kaleci formaları herşeyi elimden geldiğince yaptım ben oynuyorum sorunsuz çokta güzel oluyor..

Ama online'a başladıysan ve takım seçtiysen bu yama olmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 21 Kasım 2013; 18:26:58 >

• Güzel maçtı serasker kardeş ne kadar 1-0 yensemde maç ortada geçti sende yenebilirdin ben maçtan çok zevk aldım şahsen eline sağlık..
  • Bıırısı 1.04 patch lınkı verebılır mı. Konamının sıtesı acılmıo bende.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • LEPTOP UN EKRAN KARTI VEFAT ETTİ YENİ PC ALICAM OYNAYAMIYORUM OYUNU BIRDE YENI PAKET GELDI KAÇ AYDIR BEKLIYODUM ALLAH KAHRETMESIN OYUNA BI GIRICEM SIMDI MILLET UCUP GIDICEK KADRO KONSUUNDA BILGISYAR DONANIMINDAN ÇOK İYİ ANLAYAN ARKADAŞLAR ÖZELDEN PM ATABILIRMI
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.