Şimdi Ara

(PC) - PES 2014 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
958
Cevap
6
Favori
42.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler oyun nasıl beğendiniz mi ? 2013 mü alsam 2014 mü karar veremedim. Şimdi 2014 korsan indirip denicem beğenirsem alırım.
  • Beyler oyun nasıl , sarıyor mu ? Online oynamak için orjinal almaya değer mi ?
  • güzel insanlar bu güncelleme çıktı çıkalı online oynayamadım devamlı diğer kullanıcılarla iletişime geçilemiyor hatası alıyorum nedir ne değildir kafayı yemek üzereyim. modemde ya da pcde sorun var dicem ama güvenlik duvarlarını iptal edip denedim yine olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzzy00

quote:

Orijinalden alıntı: guran66

Bak ben almadım arada bir kontrol ediyorum ne durumdasınız diye değişen çok birşey yok gibi online de ama ben oyunu beğendim arada arkadaşlarla oynuyoruz sizlere başarılar

valla hocam değişen bir şey yok değil..değişen çok şey var.. hileciler eskisi kadar abartılı değil ve banlandıklarına da eminim..listeye aldın mı da kesinlikle hızlı maçlarda gelmiyor..biraz gelişme var konami de

Evet gelişme var ama malesef yeterli değil haklarını yemiyeyim geçen seneye göre biraz daha güvenlik önlemi alınmış bende engelli listeme aldığım kişilerle bir daha karşılaşmadım mesela ama yeterli değil Konami'nin bu hilecilere kökten çözüm bulması gerekiyor yoksa böyle devam ederse gelecek satışları çok etkilenecek..

• quote:

Orijinalden alıntı: serseri_kursun55

güzel insanlar bu güncelleme çıktı çıkalı online oynayamadım devamlı diğer kullanıcılarla iletişime geçilemiyor hatası alıyorum nedir ne değildir kafayı yemek üzereyim. modemde ya da pcde sorun var dicem ama güvenlik duvarlarını iptal edip denedim yine olmadı.

Modeminin modeli nedir?

Modemine port açıp oynamayı denedin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FXXK

Beyler oyun nasıl , sarıyor mu ? Online oynamak için orjinal almaya değer mi ?

Sarıyor tabiki ama sıkıntı hileciler ve sunucu hataları..
  • İki hileci korkak daha ve ne yazık ki bunlar Türk arkadaşlar..

Sloba-TS (Bu turnuva kaçağı)

tamer4*4 (Buda sıralama maçında ben öndeyken bağlantıyı kopardı)

Bari Türklere karşı yapmayın ayıptır ya bu kadar olur hayır ne geçiyor elinize..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 29 Kasım 2013; 5:11:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

quote:

güzel insanlar bu güncelleme çıktı çıkalı online oynayamadım devamlı diğer kullanıcılarla iletişime geçilemiyor hatası alıyorum nedir ne değildir kafayı yemek üzereyim. modemde ya da pcde sorun var dicem ama güvenlik duvarlarını iptal edip denedim yine olmadı.

Modeminin modeli nedir?

modem ve benzeri tüm uygulamaları denedim tık yok. crack ile ilgili bi sorun olduğunu duydum ama hala çösüm bulamadım.
  • quote:

quote:

quote:

Modeminin modeli nedir?

modem ve benzeri tüm uygulamaları denedim tık yok. crack ile ilgili bi sorun olduğunu duydum ama hala çösüm bulamadım.

Modeme port açtınmı ..

Crack'ten olacağını sanmıyorum ..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Modeminin modeli nedir?

Modeme port açtınmı ..

açtım dostum 5739 açık ama yine sıkıntı rezillik diz boyu töbe bidaha key almam gerçi pes alacağımda mechul bu oyundan sonra

• serseri_kursun55 S kullanıcısına yanıt
    Selam aynı sıkıntı bende de var konamiye yazdım bana bu şekilde cevap geldi belki işine yarar
    ben serverlarından/oyundan kaynaklı olduğuna inanıyorum güncelleme öncesi hiç maç yapamıyordum güncelleme sonrası biraz düzeldi

Step 1. Make sure that your computer's operating system is fully up to date.

Step 2. Make sure that there is nothing that could be interfering with your network. For example; P2P networks, streaming TV, Mobile Devices and Virus Protection/Firewall software. We cannot recommend the usage of W-Lan or USB wireless adaptors. If you use one of the mentioned devices in order to connect to the Internet, please switch to a wired broadband connection in order to improve the connection stability and speed.

Step 3. Check your router setup. PES needs certain ports open so that it can communicate with the Internet properly. We recommend that you change Port Settings to 'Automatic'.

Step 4. If the above doesn't work, you may need to open specific ports manually by configuring your router. The ports that need to be opened in order to properly connect PES to the Internet are -

TCP: 80, 44, 4000-4200
    UDP: Auto mode: 3658, 5730-5739

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Modeminin modeli nedir?

Modeme port açtınmı ..

açtım dostum 5739 açık ama yine sıkıntı rezillik diz boyu töbe bidaha key almam gerçi pes alacağımda mechul bu oyundan sonra

Olay portta değil benim çok başıma geldi. Eğer windows 8 kullanıyorsan ve crackli ise 3dm crack kullanmanı tavsiye ederim daha sonra windows 7 uyumluluğunda çalıştır. Ekranın sağ taraflarında beyazlık geliyor alt tab yaparak 2 kez düzeltebilirsin. Kesinlikle bana bu çözüm oldu. Portlar modem değiştirmeler fayda etmedi.

• Bağlanamama olayı crackle alakalı sanırsam bende de aynı şey oldu crack dosyasını kaldırıp, cd ile oyanyınca düzeldi.
  • Arkadaşlar şu an galaksi liginde ilk ikide olan 2 kişi de hileci,biri Sg_x bu hem lagger ama buna rağmen oyunu oynamayı bilmiyor benimle olan maçının laglı olmasına rağmen 3-1 yenilirken maçı kopartmışdı, diğeri codolf bununla da 2 kez kıta ligi finalinde ve 1 kez de kıta ligi yarı finalinde karşılasmışdım 3 macda da lag vardı hatta bariz bir sekilde oyuncuları cok hızlıydı ,ikisinin ortak özelliğide maç boyunca bağlantı işareti sönmüyor ama bağlantıda kopmuyor yani bu adamlar bizlerle dalga geçiyorlar ve tabiki konami ile de adamlar galaksi liginde sıralamadalar ve emimin her gün onlarca hile raporu geliyordur konamiye ama buna rağmen banlanmıyorlar bide biz birbirimizle uğraşıyoruz bir arkadasın ekran görüntüsünde netlimiter varmış ,adamlar planlı hile yapıyorlar ikisininde takımı fc seol ve galaksi liginde ilk 2 deler, bugün keşke netlimiter kullansaymışım dedim.Bu ikisi ile maç yapanlar lütfen konamiye rapor etsinler.tüm bunlara rağmen bu iki adi adam ban yemezse yazıklar olsun bu konamiye.

pes id:salih

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anarkii -- 30 Kasım 2013; 4:45:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: anarkii

Arkadaşlar şu an galaksi liginde ilk ikide olan 2 kişi de hileci,biri Sg_x bu hem lagger ama buna rağmen oyunu oynamayı bilmiyor benimle olan maçının laglı olmasına rağmen 3-1 yenilirken maçı kopartmışdı, diğeri codolf bununla da 2 kez kıta ligi finalinde ve 1 kez de kıta ligi yarı finalinde karşılasmışdım 3 macda da lag vardı hatta bariz bir sekilde oyuncuları cok hızlıydı ,ikisinin ortak özelliğide maç boyunca bağlantı işareti sönmüyor ama bağlantıda kopmuyor yani bu adamlar bizlerle dalga geçiyorlar ve tabiki konami ile de adamlar galaksi liginde sıralamadalar ve emimin her gün onlarca hile raporu geliyordur konamiye ama buna rağmen banlanmıyorlar bide biz birbirimizle uğraşıyoruz bir arkadasın ekran görüntüsünde netlimiter varmış ,adamlar planlı hile yapıyorlar ikisininde takımı fc seol ve galaksi liginde ilk 2 deler, bugün keşke netlimiter kullansaymışım dedim.Bu ikisi ile maç yapanlar lütfen konamiye rapor etsinler.tüm bunlara rağmen bu iki adi adam ban yemezse yazıklar olsun bu konamiye.

ben günde ortalama 20- 30 maç yapıyorum bana da denk geldi bu herifler ama nedense banlanmıyorlar gerçekten ilginç ama bizde bile bile bu oyunu bu şekilde oynuyoruz yapacak birşey yok aynısını sen onlara yapınca videonu çekip youtube de yayınlıyorlar....

• ne ispanya ne birezilya nede başka bir ülke tek çare türkiye

(PC) - PES 2014 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01erkan01 -- 30 Kasım 2013; 9:32:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01erkan01

ne ispanya ne birezilya nede başka bir ülke tek çare türkiye

tebrik ederim hocam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zoltafatih

quote:

tebrik ederim hocam...

Saolasın hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: anarkii

Arkadaşlar şu an galaksi liginde ilk ikide olan 2 kişi de hileci,biri Sg_x bu hem lagger ama buna rağmen oyunu oynamayı bilmiyor benimle olan maçının laglı olmasına rağmen 3-1 yenilirken maçı kopartmışdı, diğeri codolf bununla da 2 kez kıta ligi finalinde ve 1 kez de kıta ligi yarı finalinde karşılasmışdım 3 macda da lag vardı hatta bariz bir sekilde oyuncuları cok hızlıydı ,ikisinin ortak özelliğide maç boyunca bağlantı işareti sönmüyor ama bağlantıda kopmuyor yani bu adamlar bizlerle dalga geçiyorlar ve tabiki konami ile de adamlar galaksi liginde sıralamadalar ve emimin her gün onlarca hile raporu geliyordur konamiye ama buna rağmen banlanmıyorlar bide biz birbirimizle uğraşıyoruz bir arkadasın ekran görüntüsünde netlimiter varmış ,adamlar planlı hile yapıyorlar ikisininde takımı fc seol ve galaksi liginde ilk 2 deler, bugün keşke netlimiter kullansaymışım dedim.Bu ikisi ile maç yapanlar lütfen konamiye rapor etsinler.tüm bunlara rağmen bu iki adi adam ban yemezse yazıklar olsun bu konamiye.

ben günde ortalama 20- 30 maç yapıyorum bana da denk geldi bu herifler ama nedense banlanmıyorlar gerçekten ilginç ama bizde bile bile bu oyunu bu şekilde oynuyoruz yapacak birşey yok aynısını sen onlara yapınca videonu çekip youtube de yayınlıyorlar....

hocam net limiter kullanabiliosan kullan zaten..adamı engellion ama adam kupada gelio karşına yapacağın tek şey zaman kaybı olmasın diye koparmak..ben onu da yapamıyorum windows 8 de çalışmıyor program..

• quote:

hocam tebrikler..

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.