Şimdi Ara

(PC) - PES 2014 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
6
Favori
42.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Shafter

Bıırısı 1.04 patch lınkı verebılır mı. Konamının sıtesı acılmıo bende.

Kardeş sayfa açılıyor Chrome'den ama Explorer'dan açılmıyor sende Explorer'dan açmışsındır belki birde Chrome'den dene açılıyor sorun yok yani..
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi envoytr -- 25 Kasım 2013; 2:51:56 >
  •  (PC) - PES 2014 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC)

sonunda AL açık alabildim..heyecandan kupa sayfasını atladım..

ve sonunda galaxy ligi altın yıldızı taktım..

(PC) - PES 2014 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC)

• quote:

Orijinalden alıntı: muzzy00

Altın yıldız ne yapınca alınıyormuş? Bir de ortadaki 2 yıldızı nasıl aldınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: muzzy00

Tebrikler kardeş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• muzzy00 kullanıcısına yanıt
    Tebrikler...
  • çok sağolun arkadaşlar.. AL de acayip hile dönüyor.. bunu göze alarak girin al açık a..evvesi günde yarı finalde hileye maruz kalmıştım..

envoytr hocam altın yıldız nasıl alınıyor bilmiyorum da..bende sadece alınmayan TD modundaki 100 maç yapma falan olayları yoktu..dünde AL yi alınca galaxy liginin kilidini

açtınız falan dedi sonra yıldız altına dönüştü falan..kupa almak yıldız olayını etkiliyor demek oluyor bu da..ama lig başarı kilitlerinde sanırım kupa alma olayı gözükmüyordu

diye hatırlıyorum..lakin oyun açık olmadığından tam doğru olmayabilir söylediklerim..ayrıca kupada 16 ya kaldıktan sonra rakibi mutlaka 90 dakika içinde elemeye

bakın..yoksa puan kazancınız acaip düşüyor..
  • Mustafa senin bahsettiğin su cok kötü takımı olan eleman çeyrek finalde beni eledi adamın takım değeri 4 bin benim takım değerim 115 bin ama adamın her oyuncusu benim oyunculardan 2 kat daha hızlı ve çevikdi. mesela gellecası ineastadan daha hızlı daha iyi pas atıyordu lucacusu ise ronaldodan cok daha iyi penetre ediyordu kaleye stoperlerim kompany ve silva zor durduruyordu zaten bir poziyonda kaçtı ve golüde attı, bariz bir bağlantı problemi vardı sanırım güney amerikadan bağlanıyordu ,güncellemeden sonra oyunun hızlanmasından dolayı sanırım özlellikle güney Amerikalı ve uzak doğu asyalı oyunculara aramızda bariz hız ve tepki sorunu var güney Amerikalılarda bağlantı zayıf işareti pek çıkmıyor ama uzak doğu asyalı oyuncularla olan maçlarda sürekli çıkıyor ve ona rağmen de maçlar kopmuyor ,bu oyuncular haketmedikler kupaları alıyorlar ve sıralamada da haketmedikleri yerlerdeler,mustafa senin o elemanı yenmen ,takım değeri 200-250 bin olan oyunu çok iyi bilen bir oyuncuyu yenmenden daha zordu tekrar tebrikler.

pes id :SALİH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anarkii -- 25 Kasım 2013; 23:01:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: anarkii

Mustafa senin bahsettiğin su cok kötü takımı olan eleman çeyrek finalde beni eledi adamın takım değeri 4 bin benim takım değerim 115 bin ama adamın her oyuncusu benim oyunculardan 2 kat daha hızlı ve çevikdi. mesela gellecası ineastadan daha hızlı daha iyi pas atıyordu lucacusu ise ronaldodan cok daha iyi penetre ediyordu kaleye stoperlerim kompany ve silva zor durduruyordu zaten bir poziyonda kaçtı ve golüde attı, bariz bir bağlantı problemi vardı sanırım güney amerikadan bağlanıyordu ,güncellemeden sonra oyunun hızlanmasından dolayı sanırım özlellikle güney Amerikalı ve uzak doğu asyalı oyunculara aramızda bariz hız ve tepki sorunu var güney Amerikalılarda bağlantı zayıf işareti pek çıkmıyor ama uzak doğu asyalı oyuncularla olan maçlarda sürekli çıkıyor ve ona rağmen de maçlar kopmuyor ,bu oyuncular haketmedikler kupaları alıyorlar ve sıralamada da haketmedikleri yerlerdeler,mustafa senin o elemanı yenmen ,takım değeri 200-250 bin olan oyunu çok iyi bilen bir oyuncuyu yenmenden daha zordu tekrar tebrikler.

pes is :SALİH

çok teşekkürler..hocam söylicek söz yok..mükemmel açıklamışsın..şimdiye kadar turnuvalarda en zorlandığım rakiplerden biriydi..yaşayan bilir derler ya..beni en iyi sen anlarsın..

• pc platformunda olupta lobilere girmeyen kendıne güvenen başarılı kupa-lar almış +1000 e oynayan arkadaşları game id= erkan01 le maç yapmalarını tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiu_jitsu1905 -- 25 Kasım 2013; 19:40:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeSsTuR

pc platformunda olupta lobilere girmeyen kendıne güvenen başarılı kupa-lar almış +1000 e oynayan arkadaşları game id= erkan01 le maç yapmalarını tavsiye ederim

evet beyler kendine bileğine güvenen pescileeri bekliyorum istiyen pm den isteyen buradan haberleşip hatta tlf laşıp dostluk lobilerinde maç yapabiliriz.
    sonuçlarıda burada yayınlıyabiliriz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01erkan01 -- 25 Kasım 2013; 20:15:37 >
  • Bir hileci korkak daha arkadaşlar buyrun nicki bu engelli listenize alın : THC-Ajax

3-0 öndeydim dk 66'da kopardı bağlantıyı ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 27 Kasım 2013; 0:54:15 >
  • Bu senede hile olayını düzeltemedin ya KONAMİ helal olsun seneye daha çok fanını kaybet sende gör ...... Seneye almayacağım oyunu paramla rezil olmaktan akıllandım artık..
  • +++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi envoytr -- 30 Kasım 2013; 0:57:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: envoytr

Arkadaşlar, MLO vb turnuvalarda oyundan çıkan, oyunu kastıran, aşırtma bugu ile gol atanlardan sıkıldınız mı?

Oyuncuların sadece bir takımda olduğu dostluğun ve tatlı rekabetin bir arada olduğu kendi ligimize sizi davet ediyorum.

www.pesfootball.net

Oyunu satmaktan vazmıgeçtin kardeş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

quote:

Orijinalden alıntı: envoytr

Arkadaşlar, MLO vb turnuvalarda oyundan çıkan, oyunu kastıran, aşırtma bugu ile gol atanlardan sıkıldınız mı?

Oyuncuların sadece bir takımda olduğu dostluğun ve tatlı rekabetin bir arada olduğu kendi ligimize sizi davet ediyorum.

www.pesfootball.net

Oyunu satmaktan vazmıgeçtin kardeş..

Crack sorunu yaşamıştım o yüzden satıyordum sonra hallettim vazgeçtim

• Alın size bir hileci daha arkadaşlar bunuda kaydedin engelliler listesine 4-1 yeniyordum bağlantıyı kopardı korkak..

Nicki: DMO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 27 Kasım 2013; 0:53:28 >
  • Renovatio90 kullanıcısına yanıt
    Bak ben almadım arada bir kontrol ediyorum ne durumdasınız diye değişen çok birşey yok gibi online de ama ben oyunu beğendim arada arkadaşlarla oynuyoruz sizlere başarılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: guran66

Bak ben almadım arada bir kontrol ediyorum ne durumdasınız diye değişen çok birşey yok gibi online de ama ben oyunu beğendim arada arkadaşlarla oynuyoruz sizlere başarılar

Olsun kardeşim alsaydın keşke yine aramızda maçlar yapardık ve yinede ne kadar delirsemde kızsamda seviyorum bu oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: guran66

valla hocam değişen bir şey yok değil..değişen çok şey var.. hileciler eskisi kadar abartılı değil ve banlandıklarına da eminim..listeye aldın mı da kesinlikle hızlı maçlarda gelmiyor..biraz gelişme var konami de
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.