Şimdi Ara

(PC) - PES 2014 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
6
Favori
42.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akepa

veri paketi indiriliyor kaç mb acaba ? 15-20 dakika oldu %65 daha

1.3 gb
  • oyun içinden dlc 2.0 indirince %65'e gelince indirilemiyor hatası alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sgartel

quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90
    %99 bile demiyorum bak arkadaşım oyunu bilgisayarın %100 çalıştırır merak etme al sen oyunu internetin sınırsızmı önemli olan orası ..

Çok Teşekkür ederim, interneti kapattırdım VINN var 4GB sanırım yetmez tekrardan 6GB açtırsam ttnet yeter mi acaba? oynama sıklığı hafta 10-12 saat.

Vınn ile oynayamazsın bağlantın sürekli kopar ve kasmalar olur kotalı internet ilede oynamayı düşünme bile oyunu online oynamayı düşünüyorsan internetini sınırsız yapmalısın ve normal internet hattı kullanmalısın Vınnn il olmaz..
  • Yamayı bende indireyim bakalım neler değişmiş..
  • 11 e 11 maç yapmak çok zevkli
  • kullanıcı adı ve şifre hatalı diyor. sizde de öylemi ?
  • bendede aynısı diyor herzaman girdigim isim şifre ile girmiyor yanlış diyor güncellemeden sonra arkadaşlar hayırdır ya bi kaç kişiyede olmuş bu nasıl çözücez fikri olan varmı
  • genel problem arkadaşalr hepimizde var.. şu 11 11 meselesini kim nerden nasıl yapıyor bilen varmı?
  • Maintenance Times
    2013/11/19 03:00 - 2013/11/19 07:00 (JST)
    11/18/2013 11:00 - 11/18/2013 15:00 (PDT)
    18/11/2013 20:00 - 19/11/2013 00:00 (CEST)
    We would like to apologize for any inconveniences caused in the meantime

beyler konani PES 2014 BAKIMA ALINMIŞ 00:00 a kadarda anlaşılan sürecek.
  • Yama ile beraber oyun " evlat olsan sevilmezsin" modundan cikip tam sevilesi bir oyun olmus oyun icinde takilma sorunlari giderilmis adamlarin hareketleri daha estetik geldi gozume acikcasi yeni hali epey begendim. Turnuvalar gelmis ama galaksi ligi oyuncularinin seviye 5 olanlar icin 1 tane turnuva gordum umarim girilebilen musabakalari cogaltirlar. 22 oyunculu mod sarmadi beni bi maca girmek icin cok bekliyosun 2 dk gecmeden mactan atti ayar oldum MLO yeter bana

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

11 e 11 maç yapmak çok zevkli

(11 e 11 maç) ne demek ofline oynamakmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur-istanbul

quote:

11 e 11 maç yapmak çok zevkli

(11 e 11 maç) ne demek ofline oynamakmı ?

online 11 e 11 maç yapılabiliyor süper oluyor
  • Oyunu zaten seviyordum şimdi daha da çok sevdim güncelleme ile daha iyi olmuş birde şu hilecilere çözüm bulsalar tadından yenmez..
  • Arkadaş turnuvalar bile hilecilerden geçilmiyor ya adamlar nasıl yapıyorsa maçı oynamadan 3-0 kazanıyorlar ah ulan Konami ah yine şu embesil hilecilere bir çözüm bulamadın ya ne diyelim artık yeter ya
  • Hata alan arkadaşlar sizden kaynaklı değil Konami'den kaynaklı düzelir merak etmeyin herkeste aynı hata var..
  • Güncelleme ile oyun bayağı düzelmiş ama çok fazla hızlanmış sanki şöyle bi tık daha yavaş olsa daha iyi olurdu. Bir maç yapabildim öyle fazla bi değişiklik görmemiş olabilirim. Şu aşırtma ile gol atma devam edio gibi koşuş şekilleri düzelmiş bide hız gözüme çok çarptı şu vize dönemi bitsin daha detaylı anlarım mevzuyu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViperStrikes23

Güncelleme ile oyun bayağı düzelmiş ama çok fazla hızlanmış sanki şöyle bi tık daha yavaş olsa daha iyi olurdu. Bir maç yapabildim öyle fazla bi değişiklik görmemiş olabilirim. Şu aşırtma ile gol atma devam edio gibi koşuş şekilleri düzelmiş bide hız gözüme çok çarptı şu vize dönemi bitsin daha detaylı anlarım mevzuyu

oyun dediğin gibi bi tık yavaş olsa süperdi.. aşırtma olayı devam ediyo mu dersen eskisi kadar kimse yapmıo sanki.. yalnız dün AL açıkta turnuvada yediğim bi aşırtma vardı.. sırf zlatan vurdu diye gol olduğunu düşündüm ceza sahası köşesinde zlatan ve yüzü korner direğini bakıyor.adam uzak direğin dibine bırakıverdi

• quote:

Orijinalden alıntı: muzzy00

quote:

Orijinalden alıntı: ViperStrikes23

Güncelleme ile oyun bayağı düzelmiş ama çok fazla hızlanmış sanki şöyle bi tık daha yavaş olsa daha iyi olurdu. Bir maç yapabildim öyle fazla bi değişiklik görmemiş olabilirim. Şu aşırtma ile gol atma devam edio gibi koşuş şekilleri düzelmiş bide hız gözüme çok çarptı şu vize dönemi bitsin daha detaylı anlarım mevzuyu

oyun dediğin gibi bi tık yavaş olsa süperdi.. aşırtma olayı devam ediyo mu dersen eskisi kadar kimse yapmıo sanki.. yalnız dün AL açıkta turnuvada yediğim bi aşırtma vardı.. sırf zlatan vurdu diye gol olduğunu düşündüm ceza sahası köşesinde zlatan ve yüzü korner direğini bakıyor.adam uzak direğin dibine bırakıverdi

:D :D

• Sezonun ilk kupası dün gece geldi :)
    Ayrıca finalde karsılastıgım "mustafa" adlı arkadasa da eger bu forum da ise tsk ederim cook iyi mac oldu

• Ayrıca güncellemeden sonra Ana Ligte takımın degeri -4500 e düstü 2 adam satmak zorunda kaldım, oyuncu fiyatları ile oynamıslar, sacmalık
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.