Şimdi Ara

(PC) - PES 2014 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
958
Cevap
6
Favori
42.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  (PC) - PES 2014 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aegtor -- 3 Aralık 2013; 1:44:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aegtor

(PC) - PES 2014 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC)

tebrikler kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: aegtor

tebrikler hocam.. +5 averajla kalamadım 16 ya al de..sevindim bizden birinin almasına kupayı

• quote:

Orijinalden alıntı: muzzy00

al açığa girdiğime pişman oldum 2 gündür.. 9 puan yapıp 5 averajla çıkamıyorum..5 averajı geçecekken adam oyunu donduruyor son maç,müsabaka süresini doldurmak için.insanlara anlam veremiyorum artık..

sonunda karşılaştık eli ne sağlık güzel maçtı (iyi oynuyorsun)
  • @01erkan01 hocam güzel maç oldu..son günlerde en zevk aldığım maçlardan biriydi..maçta her şey vardı..derbi maç oldu resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01erkan01

quote:

al açığa girdiğime pişman oldum 2 gündür.. 9 puan yapıp 5 averajla çıkamıyorum..5 averajı geçecekken adam oyunu donduruyor son maç,müsabaka süresini doldurmak için.insanlara anlam veremiyorum artık..

sende iyisin abi baya..karşı karşıya kaçırdın baya
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 01erkan01

quote:

sende iyisin abi baya..karşı karşıya kaçırdın baya

Aynen kardeş kaleciyi îyi kullanıyorsun zevkli maçtı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar bir konuda destek.. rakip serbest vurşlarında rakip atışı kullanacağı zaman ben kaleciyi nasıl kontrol edebiliyorum..ne yaptıysam kaleceiye kontrol ü geçiremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rack1976

arkadaşlar bir konuda destek.. rakip serbest vurşlarında rakip atışı kullanacağı zaman ben kaleciyi nasıl kontrol edebiliyorum..ne yaptıysam kaleceiye kontrol ü geçiremedim.

hocam L1 +sağ analog tıkla kaleciye geçir..sonra kaleciyi kalenin ortasına doğru tut..çok zor gol yersin bu şekilde frikikten..
  • kardeş teşekkürler desteğin için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rack1976 -- 3 Aralık 2013; 11:57:02 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rack1976

arkadaşlar bir konuda destek.. rakip serbest vurşlarında rakip atışı kullanacağı zaman ben kaleciyi nasıl kontrol edebiliyorum..ne yaptıysam kaleceiye kontrol ü geçiremedim.

hocam L1 +sağ analog tıkla kaleciye geçir..sonra kaleciyi kalenin ortasına doğru tut..çok zor gol yersin bu şekilde frikikten..

O kadar uğraşmanıza gerek yok ara pası tuşuna basılı tutarak yön tuşları ile çok rahat kaleciyi kaydırabiliyorsunuz zaten öyle deneyin daha pratik ve daha çabuk çekersiniz istediğiniz yere kaleciyi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 3 Aralık 2013; 14:03:10 >

• Renovatio90 kullanıcısına yanıt
    her iki yolu da deneyelim akşam bakalım.. teşekkürler
  • musti biz senle karşılaştıkmı hiç sanki bi ara oyadık gibime geliyor sen hatırlıyomusun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

quote:

Orijinalden alıntı: Alanyalı-07

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ARKADAŞLAR KIMSE YARDIMCI OLMICAKMI BEN OYUN KEY ILE SATIN ALDIM ORJIANL CD ILE ALMADIM SIMDI YENI GUNCELLEMEYI ZAR ZOR KURUYORUM FAKAT ONLINE MASTER LIG VEYA ONLINE MAC YAPICAGIMDA İLETİŞİM KURULUYOR DIYOR DAHA SONRA DİĞER KULLANICILAR ILE ILETISIM KURULAMIYOR DIYOR NEDIR BU BI YARDIM LÜTFEN NEDİR ÇÖZÜMÜ

bi ekran görüntüsü falan atar mısın? belki çözeriz..

şimdi oyuna gırıyorum vede quıc match dedım dıyelım bağlantı kruuluyor dıyor sonrasında bu sekıl ekran cıkıyor

abi farklı modem le deneme şansın var mı ? ilk defa böyle bir şey gördüm..farklı modlar da da giremiosmusn maça ? onu denedin mi?

HERŞEYİ DENEDIM HERSEYI VEDE AYNI SONUÇ ÇIKIYOR YAPMADIĞIM BİŞİ KALMADI YA

YANİ BEN ARAŞTIRDIM BAYA BI YOK BULAMADIM BENIM GIBI KEY ALAN VE BU DURUMU ÇÖZEN VARMI

YOK GİREMİYORUM HERŞEYI YAPIYORUM TRANSFER VS VS AMMA MAÇ YAPICAGIMDA BOYLE OLUYOR ANLAMADIM ORJINAL KEY ALDIM BEN CD ILE DEGIL NASIL COZULUR BI EL ATIN ARKDAŞLAR BEN PESSİZ YAPAMAMM

hocam senle maç yapıyordk son güncellemeden sonra böle bişe oldu değil mi ? hocam oyun sil kur,gerekirse pc yi formatla bence..güvenlik duvarını kapatarak girmeyi denedin mi?

hallettım dostum 3dm crack olayını allem ettım kullem ettım demon tools ıle calıstırdım ama ne cektım be kac gundur :D yaptım orjınal cd ye gerek yok artık konamı ıstedıgı kadar guncelleme cıkartsın

ANLATAYIM İLK OYUNU KURUYORUZ HİÇBİR DEĞİŞİKLİK YAPMADAN 3DM MINI ISO CD YERINE GEÇIYOR DAHA SONRA DEMON TOOLS DAN SCI SANAL SURUCUYU OLUSTURUYORUZ SANAL SURUCUNUN ICERISINE INDIRDGIMNIZ 3DM MINI ISOYU YERLESTIRIYORUZ DAHA SONRA SIRASIYLA GUNCELLEMELERI KURUYORUZ VE OLAY BITIYOR KONAMI ISTEDIGI KADAR GUNCELLEME YAPSIN SADECE GUNCELLEMEYI KRUUP DEVAM EDIYRUZ ISO KALIPLI DOSYA HEP ORADA KALMAK SURETIYLE SUKUR YA ARASTIR ARASTIR ONU INDIR BUNU INDIR ORAYA GIT O SITEYE GIT SONUNDA

Halletmene sevindim hadi gözün aydın

baya uğraştım ama sonunda yani

• quote:

Orijinalden alıntı: tilx

musti biz senle karşılaştıkmı hiç sanki bi ara oyadık gibime geliyor sen hatırlıyomusun

karşılaştık hocam 2 kere falan.. 1 maç yendiğimi 1 maçta yenildğimi hatırlıyorum..turnuva maçıydı biri galba
  • Bir karaktersiz hileci daha turnuva kaçağı..

Nicki: Buffon.PL
  • quote:

quote:

musti biz senle karşılaştıkmı hiç sanki bi ara oyadık gibime geliyor sen hatırlıyomusun

karşılaştık hocam 2 kere falan.. 1 maç yendiğimi 1 maçta yenildğimi hatırlıyorum..turnuva maçıydı biri galba

ne güzel bişey dimi burda konusuyoruz maç oynuyoruz bide şu hileciler olmasa onlar bu güzelligi alamıyolar yine karşılaşırız inş.
  • quote:

quote:

quote:

ne güzel bişey dimi burda konusuyoruz maç oynuyoruz bide şu hileciler olmasa onlar bu güzelligi alamıyolar yine karşılaşırız inş.

inşallah hocam.. zaten messenger sistemi getirseler pes te..arkadaş listemizle maç yapabilsek ana lig te.. ama hileciler onu da hileye kullanır kesin..

• Sonunda hem al açık hemde kıta kupasını aldım,İki kupayıda almak aynı güne nasipmiş.ne zaman finale veya yarı finale çıksam oyunun iki hilecisi codolf ve Sg_x denk geliyordu allahdan 1000 puan oldularda artık turnuvalara katılmıyorlar. Pes id: salih

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/20810/4e52d191-dc31-4eaf-a97f-9785b782b9a9.jpg
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/20810/18aebc2a-4314-46dc-b775-0ffc4e13c6c4.jpg
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/20810/3fd23163-974e-46a7-8871-c1070f1826ee.jpg
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/20810/b190e149-9631-4053-91d7-7e218b4ad534.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anarkii -- 5 Aralık 2013; 0:35:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: anarkii

Sonunda hem al açık hemde kıta kupasını aldım,İki kupayıda almak aynı güne nasipmiş.ne zaman finale veya yarı finale çıksam oyunun iki hilecisi codolf ve Sg_x denk geliyordu allahdan 1000 puan oldularda artık turnuvalara katılmıyorlar. Pes id: salih

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/20810/4e52d191-dc31-4eaf-a97f-9785b782b9a9.jpg
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/20810/18aebc2a-4314-46dc-b775-0ffc4e13c6c4.jpg
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/20810/3fd23163-974e-46a7-8871-c1070f1826ee.jpg
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/20810/b190e149-9631-4053-91d7-7e218b4ad534.jpg

tebrikler kardeşim, gerçekten büyük başarı bundan sonra yakından takipcin olacam. kupaların devamını bekliyoruz...

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.