Şimdi Ara

(PC) - PES 2014 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC) (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
6
Favori
42.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rack1976

yeni güncellemede Fenerbahçe geliyor gözünüz aydın..

**NEW FEATURES PES 2014 PATCH 2.0
    -New teams: Rubin Kazan, Spartak Moscow, Fenerbahce, Dynamo Kiev
    -New faces: 800+ faces from the Konami DLC; Achahbar, Chiriches, Klos, Lucas Moura, Morrison, Rebic, Townsend + many more
    -New kits: 1860 München, Bielefeld, Colombia, Denmark, Everton, France, Germany, Hoffenheim, Japan, Mexico, Russia, Scotland, Spain, Sweden, Wales

bir galatasaraylı olarak sevindim fenerbahçenin olmasına.. dün senle kupada karşılaştık hocam güzel maç oldu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzzy00

quote:

-New faces: 800+ faces from the Konami DLC; Achahbar, Chiriches, Klos, Lucas Moura, Morrison, Rebic, Townsend + many more
    -New kits: 1860 München, Bielefeld, Colombia, Denmark, Everton, France, Germany, Hoffenheim, Japan, Mexico, Russia, Scotland, Spain, Sweden, Wales

bir galatasaraylı olarak sevindim fenerbahçenin olmasına.. dün senle kupada karşılaştık hocam güzel maç oldu..

kaynak nedir acaba ?

• hile ile ilgili sözde çalışıyorlar ama değişen bir şey yok.. profillerinde hileden bahseden adamların hemen hepsi hile yapıyor..
  • arkadaşlar bu ligler ne işe yarar yaf lig değiştirmek gereiyormu bi yararı varmıdır

bir de inkin yanında yer alan yıldızlar bi sarı oluyor bi gri nedir bunun anlamı bulamadım nette bilen varsa hayrına anlatıversin
  • arkadaşlar kısa zamanda çabuk para kazanmanın yolunu sonunda buldum.. bu sayfada mıydı ps3+pc sayfasında da olabilir angelsbjk hocamın paylaştığı antrenör mod taktiğini takımınıza uygulayın..ben 25000 lik bi kıta ligi takımı kurdum.. maç eşleştirme ayarları da eşleştirme seçeneği yok şeklinde ayarlayın.. kadro lvl 4 olduğu için genelde level 5 takımlar geliyor.. az önce 1 maçta 700 civarı puan verdi..ve bu taktik gerçekten çok iyi,angelsbjk hocamı tekrar tebrik ediyorum..maç çeviren bir taktik ayrıca..

az önce biten maç:
     (PC) - PES 2014 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzzy00 -- 8 Aralık 2013; 1:31:22 >

• quote:

quote:

nerden aldın bu bilgiyi kaynak görebilirmiyiz

• Ya eleman size Pesedit.com'un yamasını söylüyor Orijinal yama değil...

Buunu anlamak için New Kits yazan yere bakmam yetti. Direk Alaman ligi takımları var ve biliyorsunuz ki PES'in orijinalinde alaman ligi yok

İşte KAYNAK:
    http://www.peseditblog.com/2013/12/peseditcom-2014-patch-20-download.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haviconi -- 8 Aralık 2013; 21:11:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tilx

quote:

quote:

nerden aldın bu bilgiyi kaynak görebilirmiyiz

arkadaşlar pes2014 resmi facebook sayfası ayrıca twitter da da yayınlandı

• bu arada arkadaşlar desteğinize ihtiyacım var..online maç yaparken ekran birden bire masaüstüne dönüyor ve bağlantı kalitesinden maçı iptal ediyor.. daha önce hiç karşılaşmamıştım..nedir bunun nedeni acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: haviconi

Ya eleman size Pesedit.com'un yamasını söylüyor Orijinal yama değil...

Buunu anlamak için New Kits yazan yere bakmam yetti. Direk Alaman ligi takımları var ve biliyorsunuz ki PES'in orijinalinde alaman ligi yok

İşte KAYNAK:
    http://www.peseditblog.com/2013/12/peseditcom-2014-patch-20-download.html

sallama bişey olduğunu tahmin etmiştim... biz online oynayanlarız yamayla işimiz olmaz...

• sizde de Gelişmiş Transfer yapmaya girdiğinizde hata mesajı veriyormu.. para var iki gündür transfer yapamıyorum?
  • arkadaşlar forum ölmüş sanırım MLO da Gelişmiş arama yapamıyorum sizde de varmı aynı problem
  • quote:

arkadaşlar forum ölmüş sanırım MLO da Gelişmiş arama yapamıyorum sizde de varmı aynı problem

sıkıntı olmuyo arkdaşım mesela bende arada arama yapınca hata mesajı alıyorum ama tekrardan denıyorum buluyor sana oyle soylıımsıkıntı olmuyo arkdaşım mesela bende arada arama yapınca hata mesajı alıyorum ama tekrardan denıyorum buluyor sana oyle soylıım
  • quote:

sizde de Gelişmiş Transfer yapmaya girdiğinizde hata mesajı veriyormu.. para var iki gündür transfer yapamıyorum?

Bende hiç bir sorun yok sende sorun olunca ana menüye dön yeniden gir düzelir ..
  • Renovatio90 kullanıcısına yanıt
    slm beyler ya ben çok gol yiyorum defans nasıl yapılır ve çamlı atamıyorum,
  • kimlik yanlış diyo yine sizdede böylemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZoRVoLKaN

kimlik yanlış diyo yine sizdede böylemi

aynen şimdi girdim kabul etmedi ulan konami yine yaptın yapıcanı
  • Kimlik hatası alıyomusunuz hala arkadaşlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur-istanbul

slm beyler ya ben çok gol yiyorum defans nasıl yapılır ve çamlı atamıyorum,

3 tane stoper yapıp sağ back sol back ıde normal yerınde oynat mesela fakat sağ back ve sol backlerın hızı 87 top kontrolu 80 ustu fiziğide 80 ustu olması lazım bu sadece örnek gol yemek ıstemıyorum dıyosan
  • Hafta sonu MediaMarkt'ta Playstation 4'de yeni nesil Fifa 14'ü oynadım hayran kaldım her anlamda çok güzel olmuş inşAllah önümüzdeki sene KONAMİ PES 15'de çok yol kateder de yüzümüzü güldürür..
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.