Şimdi Ara

(PC) - PES 2014 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC) (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
6
Favori
42.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Varmı şuan online olan arkadaşlar karşılıklı bir maç atalım..
  • Renovatio90 kullanıcısına yanıt
    slm beyler 2013 de my pes vardı-2014 de göremedim uygulama devam ediyormu
  • Selamlar arkadaşlar bende ps3 pes2014 oynuyorum herkesin aksine oyunun hataları olmasına rağmen farklı bi oyutta güzel bi oyun olduğunu söyleyebilirim.kullanıcı adım onurbaba19051905 istiyenle maç yapabilirim.Sizlere bir sorum olucak bu savunma sırasında oyuncu gibi kaleciyi seçmek hangi tuşlarla yapılıyo genelde pro oyuncular yapıyolar ve çok başarılı oluyolar bu konuda bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa çok seviniirim herkese iyi oyunlar kolay gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur-istanbul

Var arkadaşım..Hatta Anroid ve Ios içinde çıktı..
  • merhaba arkadaşlar. pes 2014 orjinal key satıladım güncellemeleri yaptıktan sonra pack 1.06 ve dlc 3.0 a yükselttim oyunu. 1.06 crackte yaptım oyuna girip maç kupa yapıyorum bir sıkıntı olmuyor. fakat online oyuna giriyorum herşeyi ayarlıyorum kadro seçenekler sıkıntı yok kuruluyor. maça giriyorum tam maça başlayacağım anda 'öngörülemeyen koşullar yüzünden ....... ' diye bir yazı çıkıyor ve maçtan atıp tekrar oyun lobisine döndürüyor. bu tür bir sorunla karşılaşan veya çaresini bile var mı? güvenlik duvarını kapattım kaspersky anti virüs var onda da engelleri kaldırdım yada kaldırdığımı tahmin ediyorum. Japonlara sövmekten usandım küfürbaz bir adama dönüştüm :) bir bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. iyi günler
  • BU KAYSERİSPORLU ARKADAŞ KİMSE KUSURA BAKMASIN SİNİRLİYKEN KARŞIMDA RONALDO,CAVANI KADROSU FULL OLSA BİLE TELEF OLUR DONANIMHABER FARKI O KADAR OLSUN
     (PC) - PES 2014 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC)

• SLM ARKADAŞLAR ..BENİM BİR SORUM OLACAKTI ..PES 2014 DE ADAM KAÇIRMA NASIL YAPILIYOR..VERKAÇI SORMUYORUM NORMAL ADIM KAÇIRMA İÇİN HANGİ TUŞ KONBİNASYONU KULLANILIYOR BİLEN ARKAŞDAŞ VARSA YARDIMCI OLABİLİRMİ ..TEŞEKÜR EDERİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MİRZAL_

SLM ARKADAŞLAR ..BENİM BİR SORUM OLACAKTI ..PES 2014 DE ADAM KAÇIRMA NASIL YAPILIYOR..VERKAÇI SORMUYORUM NORMAL ADIM KAÇIRMA İÇİN HANGİ TUŞ KONBİNASYONU KULLANILIYOR BİLEN ARKAŞDAŞ VARSA YARDIMCI OLABİLİRMİ ..TEŞEKÜR EDERİM

L1+SAĞ ANALOG DOSTUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

quote:

nasıl kayıt olucam tarif varmı
  • Her oyuncunun sadece bir takımda olduğu, transfer ve kupaların yapıldığı online ligimize hepinizi bekliyoruz. Emin olun Mlo'dan çok farklı ve güzel olduğunu göreceksiniz.

www.onlinepesoyna.com
  • quote:

quote:

quote:

nasıl kayıt olucam tarif varmı

Konu ile ilgili Pm attım arkadaşım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 17 Ocak 2014; 0:16:36 >
  • Bu sene Pes 14 satışları beklenenin altında kaldı gibi yılllardır ilk defa böyle oluyor..

Yokmu online oyuna devam edenler arkadaşlar bıraktımı herkes ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 21 Ocak 2014; 3:41:04 >
  • quote:

Bu sene Pes 14 satışları beklenenin altında kaldı gibi yılllardır ilk defa böyle oluyor..

OYNUYORUZ İŞTEN GELİNCE BIRAKMADIK GEREKMEDİKCE YORUM YAPMIYORUM AMA YORUMLARIN HEPSINI OKUYORUM DİYELIM
  • herkese merhaba,
    foruma devamlı bakıyorum..Benim gibi bakanların da olduğunu düşünüyorum..
    Oyunu halen oynamaya devam ediyorum bir MLO tutkunu olarak ama bırakma aşamasına gelip gelip sırf oyuna olan tutkumdan yine oynamaya devam ediyorum..
    Ama şöyle bir sıkıntı var.. Engelleme olmadan önce bu kadar hileci gelmiyordu sanki.. Şimdi varya herkes hileci neredeyse..Engelleye engelley listeye bir baktım o kadar çok adam varki..e haliyle oynayacak liste arıyor arıyor arıyor zar zor rakip buluyorum.. Bulduğum adam da nezaket seviyesi B, C..E o da kastırıp gebertiyor oyunu.. 2-3 maç tamamlarsak ne ala..
    Böyle bir Pes 2014 serisi tabiki hayal kırıklığı bizim açımızdan..Aynı hata yı 2015 serisinde yaparlarsa buraya yazıyorum almayacağım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alanyalı-07

quote:

Bu sene Pes 14 satışları beklenenin altında kaldı gibi yılllardır ilk defa böyle oluyor..

OYNUYORUZ İŞTEN GELİNCE BIRAKMADIK GEREKMEDİKCE YORUM YAPMIYORUM AMA YORUMLARIN HEPSINI OKUYORUM DİYELIM

Olsun düşündüklerinizi yazın siz yinede arkadaşlar konu biraz hareketlenmiş olur oyuncu felan paylaşabilirsiniz diğer oynayanlara yardımcı olmak amacıyla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rack1976

herkese merhaba,
    foruma devamlı bakıyorum..Benim gibi bakanların da olduğunu düşünüyorum..
    Oyunu halen oynamaya devam ediyorum bir MLO tutkunu olarak ama bırakma aşamasına gelip gelip sırf oyuna olan tutkumdan yine oynamaya devam ediyorum..
    Ama şöyle bir sıkıntı var.. Engelleme olmadan önce bu kadar hileci gelmiyordu sanki.. Şimdi varya herkes hileci neredeyse..Engelleye engelley listeye bir baktım o kadar çok adam varki..e haliyle oynayacak liste arıyor arıyor arıyor zar zor rakip buluyorum.. Bulduğum adam da nezaket seviyesi B, C..E o da kastırıp gebertiyor oyunu.. 2-3 maç tamamlarsak ne ala..
    Böyle bir Pes 2014 serisi tabiki hayal kırıklığı bizim açımızdan..Aynı hata yı 2015 serisinde yaparlarsa buraya yazıyorum almayacağım..

Evet çok hileci var ama bana hileci bu aralar denk gelmiyor pek engelli listesine alıyorum hep ..

Her sene diyoruz seneyede böyle yaparlarsa almayacağız oyunu diye ama alıyoruz şahsen ben kesin kararlıyım bunca yıldır bütün Pes serilerinde oyun ön siparişe açılır açılmaz sorgusuz alıyordum önümüzdeki sene önce Pc de oyunu deneyeceğim ondan sonra alacağım bu sorunlar çözülmezse seneye almam çok zor özelliklede FENERBAHÇE'yi yapmazlarsa kesinlikle almayacağım..

• Renovatio90 kullanıcısına yanıt
    uzun zamandır oynamadım hadi bir iki maç yapayımm dedim ama nerdeee geçen güncelleme sonrası bağlantı kopukluğu düzelmişti yeni bi güncelleme gelmiş sanırım 10 tane denedim ancak 1 tane oynayabildim
    sanırım oyun ne akdar kötü olsa da online oynamak isteyenler var ama bu sefer de bağlantı kopmasından millet oynayamıyor benim gibin :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurdalok -- 25 Ocak 2014; 12:48:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurdalok

uzun zamandır oynamadım hadi bir iki maç yapayımm dedim ama nerdeee geçen güncelleme sonrası bağlantı kopukluğu düzelmişti yeni bi güncelleme gelmiş sanırım 10 tane denedim ancak 1 tane oynayabildim
    sanırım oyun ne akdar kötü olsa da online oynamak isteyenler var ama bu sefer de bağlantı kopmasından millet oynayamıyor benim gibin :))

Ben son bir kaç gündür oynayamadım ama bağlantı kopması olmuyordu bende..
  • DERECEM C YE DÜŞYÜ İNTERNET HIZIM IYI ANLAMADIM HIC MAÇ OYNAYAMAZ OLDUM DOGRU DUZGUN NAPCAM BILMIYORUM SANIRIM BENDE BIRAKMAK ZORUNDA KALCAM SERVER KOTU SERVER I YENILEMELERI LAZIM BEN HALA ANLAMADIM BU İŞİ C YE DUSTU OYUN OYNAYAMAZ OLDUM ARTIK
  • abi bende c dustum bi ara antrenor modunda oyna iy cik oyundan sonra duzelir.ben ole yaparak duzelttim dereceyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.