Şimdi Ara

(PC) - PES 2014 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC) (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
6
Favori
42.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bu aralar oynayamıyorum akşamları arkadaş geliyor oda Pes oynamıyor illa Fifa oynayalım diyor Fifa yapıyoruz bir kaç gündür :D Pes'i özledim ya Bu hafta yine asılıcam Birlik Liginde en son 8. idim genel sıralamada orda 1.'liği görmem gerek benim yoksa içim rahat etmicek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 27 Ocak 2014; 3:30:54 >
  • PES 2014 ile seriye yepyeni bir soluk getiren Konami’den PES 2015 ile ilgili iddialı açıklamalar geldi. Konami, PES fanlarının yeni oyun için beklentilerini yüksek tutması taraftarı.

Konami geçtiğimiz sene PES serisinde köklü değişikliklere gideceklerini açıklamış ve PES 2014'e Kojima'nın yeni nesil konsollar için geliştireceği oyunlarda kullanmak üzere hazırladığı Fox Engine'den yararlanmıştı.Haliyle kısıtlı bir zamanda oyun motorunu PES 2014'e tam olarak senkronize edemeyen Konami ekibi, PES fanlarını da büyük bir hayal kırıklığına uğratmıştı. Bu hayal kırıklığının farkında olan Konami Avrupa Başkanı Shinji Hiran PES 2015 hakkında iddialı söylemlerde bulundu.

PES 2014'ün bir geçiş oyunu olduğuna dikkat çeken Hiran, serinin yeni oyununda Avrupalı geliştiricilerden de yardım alacaklarını ve ortaya hatalardan arındırılmış bir yapım çıkaracaklarını belirtti.PES 2014'te yaptıkları hataların farkında olduklarını belirten Konamiyetkilisi PES 2015'in tamamen farklı bir oyun olacağını belirtti. Hiran, serinin yeni oyunu için, PES fanlarının beklentilerini yüksek tutması taraftarı olduklarını söyledi.

• hala şu hile olayına başvuranlar var. Bunu en çokta bizim insanlarımız yapıyor. En son olarak @zafer1903 yüksek puanlı son dakikada 5 2 ondeyim ve malum hata bağlantı kalitesi hatası nefret ettim bu insanlardan..
  • Hilecilere bunca yıldır bir çözüm bulamadı aciz Konami bundan sonrada bulmasını beklemiyorum seneyede Türkiye Ligi yada FENERBAHÇE oyunda olmazsa kesinlikle almayacağım oyunu..

Bu arada 2 vs 2 maç yapan yada yapmak isteyen varsa haberleşip buradan oynayalım tatile arkadaş geldi 1 hafta 2 vs 2 takılıcaz oynamak isteyenler bana ulaşırsa çok iyi olur..
  • Arkadaşlar merhaba biz bu hile sorununa çözüm bulduk. Artık ne müsabaka ne de mlo oynamaktayız.

www.onlinepesoya.com üzerinden kendi ligimizi oluşturduk. Herkesin bir takımı ve her oyuncunun yalnızca bir takımda olduğu bir lig. Aşırtma, santra bugu, top çevirme vb saçmalıkların olmadı. Kimsenin maçtan çıkmadığı bir lig. Ligimiz içerisinde takımlar arası transfer, satış, takas ve kiralama yapabildiğiniz, bankadan oyuncu alıp satabildiğiniz lig kupası, süper kupa vb maçlar yapabileceğiniz platformları da bulundurmaktadır.

Bizi ziyaret edin;www.onlinepesoyna.com

• Arkadaşlar, ana konuyu bulamadım , o yüzden buraya yazıyorum..Pes 2014'ü pc de Konami id ile oynuyorum..Sıralama maçları istediğim gibi gitmediği için, bu maçlara sıfırdan başlamak istiyorum..Yeni bir konami id ve şifre oluşturdum ama oyuna girince yanlış konami id ve şifresi uyarısı veriyor..Bu oyuna birden fazla konami id ile giremez miyiz?
  • orijinal PES 2014 alcam fakat dvd rom vey cd rom um yok masaüstü bilgisarımda. Fifa 14 alıp online kodunu kullanarak originden indirmiştim. PES de de böyle bir imkanım var mıdır acaba yoksa illa cd yi takmak mı gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: todiefor87

orijinal PES 2014 alcam fakat dvd rom vey cd rom um yok masaüstü bilgisarımda. Fifa 14 alıp online kodunu kullanarak originden indirmiştim. PES de de böyle bir imkanım var mıdır acaba yoksa illa cd yi takmak mı gerekiyor?

Pes 2014 te orijinal cd sürekli gerekiyor..Yoksa oyun başlamıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: neo23

quote:

orijinal PES 2014 alcam fakat dvd rom vey cd rom um yok masaüstü bilgisarımda. Fifa 14 alıp online kodunu kullanarak originden indirmiştim. PES de de böyle bir imkanım var mıdır acaba yoksa illa cd yi takmak mı gerekiyor?

Deamon tools ve mini image ile cdsiz oynayabilirsin tabi sadece orjinal keyi girerek.Benim cd biraderde duruyor bende deamon tools ve fake pes cd imajıyla giriyorum.bknz:youtube

@neo23 sanırım olmuyor keyi ilk girdiğinde kullanıcı adı ile eşleşiyor ve ayrılmıyor artık.
  • quote:

quote:

Deamon tools ve mini image ile cdsiz oynayabilirsin tabi sadece orjinal keyi girerek.Benim cd biraderde duruyor bende deamon tools ve fake pes cd imajıyla giriyorum.bknz:youtube

@neo23 sanırım olmuyor keyi ilk girdiğinde kullanıcı adı ile eşleşiyor ve ayrılmıyor artık.
  • quote:

Arkadaşlar, ana konuyu bulamadım , o yüzden buraya yazıyorum..Pes 2014'ü pc de Konami id ile oynuyorum..Sıralama maçları istediğim gibi gitmediği için, bu maçlara sıfırdan başlamak istiyorum..Yeni bir konami id ve şifre oluşturdum ama oyuna girince yanlış konami id ve şifresi uyarısı veriyor..Bu oyuna birden fazla konami id ile giremez miyiz?

1 Key ile 1 Konami Id oluşturabiliyorsun arkadaşım keşke yeni Id oluşturmadan önce burda sorsaydın bir danışsaydın..
  • Tamam sağol kardeş, ilk id ile devam ediyorum..Playsttaion 3 te böyle değil..Oyuna 3 farklı psn kimliğiyle başlayabiliyorsun..Yeni psn de başladığınızda, önceki maç kayıtlarınızın hepsi siliniyor..
  • quote:

Tamam sağol kardeş, ilk id ile devam ediyorum..Playsttaion 3 te böyle değil..Oyuna 3 farklı psn kimliğiyle başlayabiliyorsun..Yeni psn de başladığınızda, önceki maç kayıtlarınızın hepsi siliniyor..

Oyuna devam edebildiğine sevindim Pc'de böyle malesef
  • Renovatio90 kullanıcısına yanıt
    hahahaaa çok duyduk bunları bunlardan artık bişey çıkmaz bu 2014 ü oyun diye piyasaya süren zihniyetten hiç bişey beklemiyorum artık futboldan soğudum bunlar yüzünden
  • abi kafayı yiyicem..nasıl yapıyorlar Dilsinho diyo afedersiniz ib.. nin biri master ligi kupasındayız 89.dakka 3-2 öne geçtim üst tura çıkıyorum önce santrada bekletti bekletti kastırdı kastırdı..sonra rakibimin işlemcisi iyiymiş bu nedenle benim yüzümden maç kopmuş..rakibinizde bir hata yokmuş..ikinci defa başıma geliyor..nasıl yaparlar ya ışık hızı internet var.. deliricem

Kardeş nasıl oluyor bunu bilse bilse bir tek sen bilirsin Renovatio90

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rack1976 -- 10 Şubat 2014; 8:41:00 >
  • byrd kullanıcısına yanıt
    hocam mesela internetten indirdiğimiz pes 2014 oyununa orijinal aldığımız kutudaki seriali girip daha sonra da damen tools da açık bırakırsak oynanıyor mu online falan?
  • quote:

hocam mesela internetten indirdiğimiz pes 2014 oyununa orijinal aldığımız kutudaki seriali girip daha sonra da damen tools da açık bırakırsak oynanıyor mu online falan?

Evet güncelleme ve dlcleri sorunsuz yüklediysen oynarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rack1976

abi kafayı yiyicem..nasıl yapıyorlar Dilsinho diyo afedersiniz ib.. nin biri master ligi kupasındayız 89.dakka 3-2 öne geçtim üst tura çıkıyorum önce santrada bekletti bekletti kastırdı kastırdı..sonra rakibimin işlemcisi iyiymiş bu nedenle benim yüzümden maç kopmuş..rakibinizde bir hata yokmuş..ikinci defa başıma geliyor..nasıl yaparlar ya ışık hızı internet var.. deliricem

Valla hilecilerden herkes gibi bende yıllardır şikayetçiyim arkadaşım demediğim etmediğim kalmadı ama KONAMİ her sene bizi hayal kırıklığına uğratıyor ve bizi paramızla rezil ediyor hile sorununa çözüm bulamayacak kadar acizler yada bilerek çözüm bulmuyorlar..

Senin sorununa gelirsek ben ilk defa senden duyuyorum rakibinin işlemcisi iyiymiş olayını böyle birşey başıma hiç gelmedi orada rakibinin işlemcisi yerine bağlantı kalitesi felan yazıyor olmasın gerçekten çok saçma bir sorunmuş bu hileciler ne hale getirdi oyunu ya hayır madem oynayamıyorsun yenilincede hazmedemiyorsun ulan ezik oynama madem bu oyunu ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

quote:

Orijinalden alıntı: Rack1976

abi kafayı yiyicem..nasıl yapıyorlar Dilsinho diyo afedersiniz ib.. nin biri master ligi kupasındayız 89.dakka 3-2 öne geçtim üst tura çıkıyorum önce santrada bekletti bekletti kastırdı kastırdı..sonra rakibimin işlemcisi iyiymiş bu nedenle benim yüzümden maç kopmuş..rakibinizde bir hata yokmuş..ikinci defa başıma geliyor..nasıl yaparlar ya ışık hızı internet var.. deliricem

Valla hilecilerden herkes gibi bende yıllardır şikayetçiyim arkadaşım demediğim etmediğim kalmadı ama KONAMİ her sene bizi hayal kırıklığına uğratıyor ve bizi paramızla rezil ediyor hile sorununa çözüm bulamayacak kadar acizler yada bilerek çözüm bulmuyorlar..

Senin sorununa gelirsek ben ilk defa senden duyuyorum rakibinin işlemcisi iyiymiş olayını böyle birşey başıma hiç gelmedi orada rakibinin işlemcisi yerine bağlantı kalitesi felan yazıyor olmasın gerçekten çok saçma bir sorunmuş bu hileciler ne hale getirdi oyunu ya hayır madem oynayamıyorsun yenilincede hazmedemiyorsun ulan ezik oynama madem bu oyunu ..

eyvallah kardeş..valla bugün national müsabakada aynı durumdan bana verdi müsabakayı..valla kafayı yedirtir bu oyun..neyse Türkiye me ye bir national kupa daha hediye ettik bu vesileyle de

• Bu arada bu geçtiğimiz hafta arkadaşım gelmişti tatile 2 vs 2 Pes 14 yapalım dedik oyunu oynayan kişi yok ya yarım saatte bir anca rakip denk geliyordu birde Pes 13'te 2 vs 2 deneyelim dedik 2 dk'da bir rakip buldu ve 1 hafta Pes 13 yaptık ve şunu anladım millet Pes 14'ü bırakmış deli gibi Pes 13 oynamaya devam ediyor KONAMİ bunun farkındadır umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 11 Şubat 2014; 0:53:04 >
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.